Canım neden sürekli test yapıyorsun. Benim geçen ay 3 gün gecikti bi kere bile test yapmadım. Buayda gecikti 1 kere yaptım çıkmadı sınrada yapmadım zaten adet oldum. Bence düşünmemeye çalış. Unutmayın bizim için hamile kalmakta çok önemli tabi ama çocuğumuzu dağ salim doğurup büyütebilmek çok daha önemli. Biz hepimiz hamile kaldık zaten heoimiz son zamanda yada dığduktan sonra kaybettik. Allah herşeyin hepimiz üçin hayırlısını versin inşallahDüşünmemeye çalışıyorum kafam rahat olsun diyorum ama olmuyor. Nasıl başarıcaz bunu arkadaşlar her iki günde bir test yapıyorum yok yok yok. Ama hala umudum var.... Oğlumu çok özledim , onu parka götürücektim, tatile gidecektik beraber.. Simdi 5aylık olucaktı nerdeyse. Ah ah doyamadım 5günde melek olup uçtu.
Canım Gülçin de minik Defne de gayet iyiler maşallahKızlar gülçinden haberi olan var mı. Sağlıkla kavuşmuşlardır inşallaj
Evet canim haklisin aslinda cikmasi cok zor olur.. erken gebelik testini de deneyim dedim :)ama artik bekliycem herseyin hayirlisi olsunCanim bence beklesek daha iyi olacak bir hafta var cunku kanda bile hcg dollenmeden on gun sonra yukselmeye basliyormus ki idrarda daha gec cikar.Tabi boyle diyorum ama ben de erken gebelik testi yaptim negatif .bekleyim diyorum ama dayanamayorum yapiyorum iste:)
yapmasam iyi olcak aslında ama merak işte :) çok Haklısın canım Rabbim hayırlısını versinCanım neden sürekli test yapıyorsun. Benim geçen ay 3 gün gecikti bi kere bile test yapmadım. Buayda gecikti 1 kere yaptım çıkmadı sınrada yapmadım zaten adet oldum. Bence düşünmemeye çalış. Unutmayın bizim için hamile kalmakta çok önemli tabi ama çocuğumuzu dağ salim doğurup büyütebilmek çok daha önemli. Biz hepimiz hamile kaldık zaten heoimiz son zamanda yada dığduktan sonra kaybettik. Allah herşeyin hepimiz üçin hayırlısını versin inşallah
Zaten su kafa karistiran belirtiler yok mu beynim benimle dalga geciyor sanki ilk iki ay bir hamilenin yasayacagi butun belirtiler vardi o yuzden ben de durmadan test yapiyordum baktim hayatim ovulasyon ve gebelik testlerinden ibaret olmaya basladi biraktim ben de. bu ay ne belirti var ne de ben araniyorum boyle kafam cok daha rahat Hayirli zaman diyoruz Rabbim en dogrusunu bilir dua edip beklemekten baska care yokyapmasam iyi olcak aslında ama merak işte :) çok Haklısın canım Rabbim hayırlısını versin
Maşallah canımmm ayy çok sevindim cnm sana da tesekkurler haber verdigin için:)cok mutlu oldum gule gule buyutsun bebeğiniCanım Gülçin de minik Defne de gayet iyiler maşallahsabah 10civarıydı sanırım doğum olduğunda. Rabbim onları birbirine bağışlasın okadar Güzel bir prenseski 41kere masallah :) kendi yazar diye yazmamıştım ama merak etmeyin diye yazayım dedim. Fırsat bulamadı bence küçük prensesle ilgilenmekten
Ne mutlu bir melek annesinin daha yuzu guldu Allah uzun saglikli omurler versin prensesimize anali babali buyusun insallahCanım Gülçin de minik Defne de gayet iyiler maşallahsabah 10civarıydı sanırım doğum olduğunda. Rabbim onları birbirine bağışlasın okadar Güzel bir prenseski 41kere masallah :) kendi yazar diye yazmamıştım ama merak etmeyin diye yazayım dedim. Fırsat bulamadı bence küçük prensesle ilgilenmekten
maşallah maşallahh. bi anne mutlu oldu kavuştu yavrusuna. darısı bizlere inşallahhCanım Gülçin de minik Defne de gayet iyiler maşallahsabah 10civarıydı sanırım doğum olduğunda. Rabbim onları birbirine bağışlasın okadar Güzel bir prenseski 41kere masallah :) kendi yazar diye yazmamıştım ama merak etmeyin diye yazayım dedim. Fırsat bulamadı bence küçük prensesle ilgilenmekten
Günaydın melek anneleri
Kızıma kavuştum:) herşey yolunda. Küveze girmesine de gerek kalmadı. Hepinize çok çok teşekkür ediyoruz. İnşallah allahım en hayırlı vakitte size de nasip etsin.
maşallahh canım. hep mutlu olun artık inşallahhh.Günaydın melek anneleri
Kızıma kavuştum:) herşey yolunda. Küveze girmesine de gerek kalmadı. Hepinize çok çok teşekkür ediyoruz. İnşallah allahım en hayırlı vakitte size de nasip etsin.
gözün aydın canım ALLAH ayırmasın sizit ikinizede sağlıklı hayırlı ömür nasip etsin. Darısı başımıza inşallah çok mutlu olun kötü günler geride kalsın artıkGünaydın melek anneleri
Canım çok sevindim şükür Rabbime:) gözünüz aydın...sağlıklı sıhhatli analı babalı gule gule buyut bebeğini inşallah...Günaydın melek anneleri
Bende mezar taşını yaptırıyorum 3 ay dolması yeterli dediler .istersen bir yıl beklemene gerek yok yaniMucize bende o manzarayi gördüm oğlumun yaninda küçük mezarlar vardi köyde.. Kimin bebeği kaybetmiş bilmiyorum. Ama bi yaşına kadar yasamis bebeklerde vardi. Esim bakma dedi bende niye ki dedim. Üzüldüm içim acidi evlat acisi yasayan CoK insan var dedim. Eskiden bebek mezari yapmazmis umursamazmis simdi umursuyor. Benim bi Abim vardi. 19 günlükken vefat etmiş.. Annem gidemiyor hic mezara. Mezar da kayiba karisti... Abimin vefatindan 6ay sora yine Abim doğmuş. İlk evladi değildi vefat eden ikinci abimdi. İşde anneme gidelim desem mezari bulamiycak. Köydede değildi.. Başka yerlerde.. İşde anneme kiziyorum gitmiyorsun oğlunun mezarina dedim dua et dedim. Bende gittim aglamadim. Hep gitmek istiyorum oğlumun başında olmak istiyorum sevmek istiyorum topragi.. Çiçek ekmek istiyorum.. Kayinbabam mezar tasi yaptircam dedi.. Bi yil dolmasini bekliyorum çünkü toprak otursun bi an önce inşallah.. Sevcem oluşumu o benim canimdi.. Karnimdaki tekmelerini özlüyorum çok güzel atardi... Babasinada atardi.. Mutlu olurduk sonra bi anda birakip gitti bizi(( oğlum allaha emanet..
Topragi oturmasi gerekiyor. O yuzden bekliyoruz. Mezarin üstünde dikenler var zaten biz koyduk dikenleri.beklesekBende mezar taşını yaptırıyorum 3 ay dolması yeterli dediler .istersen bir yıl beklemene gerek yok yani
Gözün aydın canım allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallahGünaydın melek anneleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?