• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Düşünmemeye çalışıyorum kafam rahat olsun diyorum ama olmuyor. Nasıl başarıcaz bunu arkadaşlar her iki günde bir test yapıyorum yok yok yok. Ama hala umudum var.... Oğlumu çok özledim , onu parka götürücektim, tatile gidecektik beraber.. Simdi 5aylık olucaktı nerdeyse. Ah ah doyamadım 5günde melek olup uçtu.
Canım neden sürekli test yapıyorsun. Benim geçen ay 3 gün gecikti bi kere bile test yapmadım. Buayda gecikti 1 kere yaptım çıkmadı sınrada yapmadım zaten adet oldum. Bence düşünmemeye çalış. Unutmayın bizim için hamile kalmakta çok önemli tabi ama çocuğumuzu dağ salim doğurup büyütebilmek çok daha önemli. Biz hepimiz hamile kaldık zaten heoimiz son zamanda yada dığduktan sonra kaybettik. Allah herşeyin hepimiz üçin hayırlısını versin inşallah

Kızlar gülçinden haberi olan var mı. Sağlıkla kavuşmuşlardır inşallaj
Canım Gülçin de minik Defne de gayet iyiler maşallah :KK66: sabah 10civarıydı sanırım doğum olduğunda. Rabbim onları birbirine bağışlasın okadar Güzel bir prenseski 41kere masallah :) kendi yazar diye yazmamıştım ama merak etmeyin diye yazayım dedim. Fırsat bulamadı bence küçük prensesle ilgilenmekten :KK66:

Son düzenleme:
Canim bence beklesek daha iyi olacak bir hafta var cunku kanda bile hcg dollenmeden on gun sonra yukselmeye basliyormus ki idrarda daha gec cikar.Tabi boyle diyorum ama ben de erken gebelik testi yaptim negatif .bekleyim diyorum ama dayanamayorum yapiyorum iste:)
Evet canim haklisin aslinda cikmasi cok zor olur.. erken gebelik testini de deneyim dedim :)ama artik bekliycem herseyin hayirlisi olsun

Canım neden sürekli test yapıyorsun. Benim geçen ay 3 gün gecikti bi kere bile test yapmadım. Buayda gecikti 1 kere yaptım çıkmadı sınrada yapmadım zaten adet oldum. Bence düşünmemeye çalış. Unutmayın bizim için hamile kalmakta çok önemli tabi ama çocuğumuzu dağ salim doğurup büyütebilmek çok daha önemli. Biz hepimiz hamile kaldık zaten heoimiz son zamanda yada dığduktan sonra kaybettik. Allah herşeyin hepimiz üçin hayırlısını versin inşallah
yapmasam iyi olcak aslında ama merak işte :) çok Haklısın canım Rabbim hayırlısını versin

yapmasam iyi olcak aslında ama merak işte :) çok Haklısın canım Rabbim hayırlısını versin
Zaten su kafa karistiran belirtiler yok mu beynim benimle dalga geciyor sanki ilk iki ay bir hamilenin yasayacagi butun belirtiler vardi o yuzden ben de durmadan test yapiyordum baktim hayatim ovulasyon ve gebelik testlerinden ibaret olmaya basladi biraktim ben de. bu ay ne belirti var ne de ben araniyorum boyle kafam cok daha rahat Hayirli zaman diyoruz Rabbim en dogrusunu bilir dua edip beklemekten baska care yok

Canım Gülçin de minik Defne de gayet iyiler maşallah :KK66: sabah 10civarıydı sanırım doğum olduğunda. Rabbim onları birbirine bağışlasın okadar Güzel bir prenseski 41kere masallah :) kendi yazar diye yazmamıştım ama merak etmeyin diye yazayım dedim. Fırsat bulamadı bence küçük prensesle ilgilenmekten :KK66:
Maşallah canımmm ayy çok sevindim cnm sana da tesekkurler haber verdigin için:)cok mutlu oldum gule gule buyutsun bebeğini
:KK66::KK66::KK66::KK66:

Ne mutlu bir melek annesinin daha yuzu guldu Allah uzun saglikli omurler versin prensesimize anali babali buyusun insallah

maşallah maşallahh. bi anne mutlu oldu kavuştu yavrusuna. darısı bizlere inşallahh

Günaydın melek anneleri :KK200:

Kızıma kavuştum:) herşey yolunda. Küveze girmesine de gerek kalmadı. Hepinize çok çok teşekkür ediyoruz. İnşallah allahım en hayırlı vakitte size de nasip etsin.

Çok şükür Rabbime. Çok sevindim :) Rabbim güle oynaya, sağlıkla büyütmeni nasip etsin inşallah. Oyyy kuzum şimdi mis gibi cennet kokuyordur o. Bizim için de kokla prensesi annesi. Teyzeleri görmese de çok seviyor onu ve annesini :KK15:

Kızıma kavuştum:) herşey yolunda. Küveze girmesine de gerek kalmadı. Hepinize çok çok teşekkür ediyoruz. İnşallah allahım en hayırlı vakitte size de nasip etsin.
gözün aydın canım ALLAH ayırmasın sizit ikinizede sağlıklı hayırlı ömür nasip etsin. Darısı başımıza inşallah çok mutlu olun kötü günler geride kalsın artık

Canım çok sevindim şükür Rabbime:) gözünüz aydın...sağlıklı sıhhatli analı babalı gule gule buyut bebeğini inşallah...
prensesimizi benim için de kokla annesi :) Kendinize dikkat edin Allaha emanet olun...
Ins bizde birgün byle güzellikleri yaşarız burda da paylasırız :)

Bugün oğlumun mezarına gittim bebeğimi orda bırakıp gelmek o kadar kötü ettiki beni anlatamam ama hepimiz o duyguyu yaşıyoruz. Biz birbirimizi anlarız ancak. Temizledim mezarını su döktüm bolca susamış benim oğlum dedim bissürü su döktüm oğluma su veremiyorum sana ama mezarına dökeyim dedim rüyalarıma gel dedim bi seviyim kollayın seni dedim, ben gelemiyorum diye kızma bana dedim, annem gülüyo diye kızma dedim iki dk gülsem aklıma geliyorsun dedim , sonra benim kanımda pıhtılaşma denilen illetin olduğunu bilseydim sana zarar verirmiydim dedim konuştum oğlumla bugün uzun uzun

Bugün bende ilk kez oğlumun mezarına gittim.GÖrdüğüm manzara beni çok şaşırttı.Oğlumu kaybedeli üç ay oldu ve bu üç ay içinde nerden baksanız 60-70 Bebek vefat etmiş.Sadece bir mezarlıkta bu kadar allahım bu acıyı yaşayan ne kadar çok anne baba var dedim.bunca Zaman cesaret edemedim gitmeye.ama anladım ki üzerinden ne kadar Zaman geçsede onun toprağın altında görmek içler acısı :(

Mucize bende o manzarayi gördüm oğlumun yaninda küçük mezarlar vardi köyde.. Kimin bebeği kaybetmiş bilmiyorum. Ama bi yaşına kadar yasamis bebeklerde vardi. Esim bakma dedi bende niye ki dedim. Üzüldüm içim acidi evlat acisi yasayan CoK insan var dedim. Eskiden bebek mezari yapmazmis umursamazmis simdi umursuyor. Benim bi Abim vardi. 19 günlükken vefat etmiş.. Annem gidemiyor hic mezara. Mezar da kayiba karisti... Abimin vefatindan 6ay sora yine Abim doğmuş. İlk evladi değildi vefat eden ikinci abimdi. İşde anneme gidelim desem mezari bulamiycak. Köydede değildi.. Başka yerlerde.. İşde anneme kiziyorum gitmiyorsun oğlunun mezarina dedim dua et dedim. Bende gittim aglamadim. Hep gitmek istiyorum oğlumun başında olmak istiyorum sevmek istiyorum topragi.. Çiçek ekmek istiyorum.. Kayinbabam mezar tasi yaptircam dedi.. Bi yil dolmasini bekliyorum çünkü toprak otursun bi an önce inşallah.. Sevcem oluşumu o benim canimdi.. Karnimdaki tekmelerini özlüyorum çok güzel atardi... Babasinada atardi.. Mutlu olurduk sonra bi anda birakip gitti bizi:((( oğlum allaha emanet..

Mucize bende o manzarayi gördüm oğlumun yaninda küçük mezarlar vardi köyde.. Kimin bebeği kaybetmiş bilmiyorum. Ama bi yaşına kadar yasamis bebeklerde vardi. Esim bakma dedi bende niye ki dedim. Üzüldüm içim acidi evlat acisi yasayan CoK insan var dedim. Eskiden bebek mezari yapmazmis umursamazmis simdi umursuyor. Benim bi Abim vardi. 19 günlükken vefat etmiş.. Annem gidemiyor hic mezara. Mezar da kayiba karisti... Abimin vefatindan 6ay sora yine Abim doğmuş. İlk evladi değildi vefat eden ikinci abimdi. İşde anneme gidelim desem mezari bulamiycak. Köydede değildi.. Başka yerlerde.. İşde anneme kiziyorum gitmiyorsun oğlunun mezarina dedim dua et dedim. Bende gittim aglamadim. Hep gitmek istiyorum oğlumun başında olmak istiyorum sevmek istiyorum topragi.. Çiçek ekmek istiyorum.. Kayinbabam mezar tasi yaptircam dedi.. Bi yil dolmasini bekliyorum çünkü toprak otursun bi an önce inşallah.. Sevcem oluşumu o benim canimdi.. Karnimdaki tekmelerini özlüyorum çok güzel atardi... Babasinada atardi.. Mutlu olurduk sonra bi anda birakip gitti bizi:KK43:(( oğlum allaha emanet..
Bende mezar taşını yaptırıyorum 3 ay dolması yeterli dediler .istersen bir yıl beklemene gerek yok yani

Back
X