Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Herkese merhaba. Bundan bir yıl önce dekolman plasenta sebebiyle bebeğimi 40 haftalıkken kaybetmiştim ve acımı bu forumu okuyarak, benimle benzer durumu yaşayan diğer annelerle konuşarak azaltmaya çalışmıştım. En çok da yeniden hamile kalıp çocuğunu kucağına alanların yazdıklarını okumak beni rahatlatıyordu. O yüzden ben de şimdi yazıp sizlere biraz olsun umut olmak istedim.
Şubat 2014'te yaşadığım bu talihsiz olaydan sonra tek dayanağım öncellikle Allah'a olan inancımdı. İçim parçalansa da isyan etmedim hiç ve daha da beteri olmaması için hep dua ettim. Bir yandan da neden böyle bir olay yaşadığımı araştırdım ve yaptırdığım genetik tahlillere göre kan pıhtılaşmasına yatkınlık çıktı. Sezaryen olduğum için yeniden bebek düşünmem için o dönemdeki doktorum en az 1 yıl geçmesi gerektiğini söyledi ancak ben çok daha kısa süre sonra hamile kalıp sorun yaşamayanların hikayelerini okudukça doktorumu dinlemedim ve Allah'tan hayırlısını isteyip 3 ay sonra korunmayı bıraktım. Bu arada Meryem suresini 40 gün boyunca okudum, çeşitli tespihler çektim ve çok dua ettim. 4. ayda yeniden hamile kaldım ve takibimi riskli gebelik uzmanına yaptırdım. Her gün göbeğimden kan sulandırıcı iğne oldum ve her gün dua etmeye devam ettim. Allah'ıma sonsuz şükürler olsun ki 3 hafta önce bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım. Burada yazan yazmayan, bebeğini kaybeden tüm annelere çok dua ettim ve etmeye de devam edeceğim. Allah hepimizin hakkına hayırlısını versin ve bizleri daha büyük acılardan, dertlerden korusun.

Cok şükür canım cok sevindim böyle seyleri okumak duymak cok mutlu ediyor beni Rabbim sanada bebeğine de hayırlı sağlıklı ömürler versin.

Rabbim bebeğine sağlıklı, hayırlı, uzun ömürler versin. Çok şükür sen mucizeni almışsın kucağına. Darısı bizim başımıza inşallah. Canım ben de şuan kan sulandırıcı iğne kullanıyorum da, doğuma kadar mı bu iğneyi kullandın? Kaçıncı haftada aldı peki doktor bebeğini?

Allah bebeginle size uzun omurler nasip etsin mutlulugunuz daim olsun.Aslinda anlattiklarin bizim yasadiklarimiz ve yasayacaklarimizin kisa bir ozeti.ne guzel mutlu sona ulasmissin darisi bizlere insallah.Burda bizlere cesaret verdigin umut oldugun icin tesekkur ederiz.Sana bebeginle mutlu bir hayat diliyorum

merhaba arkadaşlar..
dün duştayken bişey farkettim..
koltukaltimda nohut büyüklüğünde beze çikti önceleri çok küçüktü... dahada büyüdü..
sol gögsüme yayıldı agriyorrr
hafif sertleşme oluştu gögsümde...
bu nedir bilen varmi..

Amin inşallah. İğneyi doğumdan 1 gün önce ve doğum yaptığım gün olmadım bir tek. Doktorum iğneye lohusalık döneminde devam etmem gerektiğini söyledi, beni koruması için o yüzden şu anda da kullanıyorum. Bebeği ise 38. Haftada aldı.

Allahm bebeginize sağlıklı güzel uzun ömürler versin..analı babalı güle güle büyütün insallah:)
Bizimle paylastigin için tesekkurler bize de umut oluyor.insallah Rabbim bizlere de nasip eder ,bzde paylasırız mucizelerimizi..
Bende de kan pihtilasmasi cikti suan hamile değilim ins olursam bende igne kullanicakmisim ins bzde de faydasi olur..

Merhba canm bnce bir doktora gtmelisin genel cerrahtn hemen randevu al baksn..bazen kistte olablyr arkdsmda vardi.yada sut kanalinda beze olablr ama dktrn bakmasi lazm.ben de gtmstm elime damar gbi bsy geliyrdu bde noktacklar geliyrdu sut kanalimda haff sut vardi prolaktn hormn kaynakliyms ihmal etme derim

Benim gogsumdeydi yazmayi unutmsm

randevu aldim yarin...
arada bi sizliyor çok küçüktü sivilce gibiydi..
şimdi daha büyüdü farketmedim..
kaşinti oluyordu hiç de tinlamamişim.. dün farkettim büyüdüğü..
koltuk altından çikti.. gögsümede firlamaya başladi sertleşti hafif
bakalım

Sivilce gibi usttemi yoksa icerdemi gogsunde? canim hemen korkma belki sut hormonuyla alakali cikan biseydir ins guzel haberlerle gelirsin..yarin doktordan cikinca yaz canim

Canım biZleri düşünerek yaşadıklarını paylaşman o kadar güzel birşey ki. Inan bana yeniden evladını kucağına Almana çok sevindim.rabbim uzun ömürler ,güzel kaderler yazsın insallah.meleğinde cennette şefaatçin olsun. Arkadaşların da dediği gibi yeniden evlat sahibi olan melek anneleri bize umut oluyor. Rabbim yuvandan huzur mutluluk ve evlatlarını eksik etmesin. Darısı bana ve tüm melek annelerine

Slm kızlar bugün doktora gittim tam doktorda ken Karnım Sep sert oldu kaşıldı kaldı oda gördü sizden dua istiyorum nolur dualarınizii benide katın
Canim Allah yardimcin olsun. Elbet dualarimizdasin dr ne dedi peki ? Neden kaynaklaniyomus? Kaybini hatirlatmak istemiyorum ama sebeo belimiydi ?

Canim Allah yardimcin olsun. Elbet dualarimizdasin dr ne dedi peki ? Neden kaynaklaniyomus? Kaybini hatirlatmak istemiyorum ama sebeo belimiydi ?
Amin canim inş adamın bile yüzü deyisti bi anda dioki o düzensiz olduğu sürece sorun yok çünkü tıbbın bütün ilaçları alıyorum işten rapor da aldım yani anlican iz herseyi yapıyoruz inş bebeğim rahatlar sıkıntı olmaz Rabbime sığındı m yoksa çok zor durumdayim gerçekten dier oğlumun akımları bozulmuş tu kasılmalarım oldu 32 haftalıkken ole durdu kalbi

Kızlar dayanamadım yine test yaptım yine negatif yaa offf...ama yarin kan testi yaptirmayi dusunuyrm hakkimizda hayirlisi olsun.

Kızlar dayanamadım yine test yaptım yine negatif yaa offf...ama yarin kan testi yaptirmayi dusunuyrm hakkimizda hayirlisi olsun.
adet günün geçsin ondan sora yap sabret... stres yapma canim..
bu arada doktora gittim kitle dedi orasi... ameliyat dedi... alinmasi gerekiyormuş dedii bide ilaç yazdi bana... eee güvendim mi HAYIR!!! morelim bozuldu benim... kan testi alinmadan bişey yapmadan ameliyat denir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…