Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Canim cokmu buyukmus nasil bir kitle dedi kis filan demedimi? bence baska bir doktora daha görün bak arkadasimda adenom var aklima geldi adi gogsunn yan tarafinda ve devamli kntrl altinda senede bir bakiyr doktoru ama ameliyt olmadi cok buyunce alinir dems

güvenemedim başka doktora gidicem.. kitleymiş.. ameliyatmişş.. bakalım dedim.. çiktim.. düşünmem gerekiyo korkuyorum bidee nasıl desem biraz daha büyüdü dünkü nohut kadardi şimdi nohuttan büyük..

Evet cnm daha iyi bir doktor bul bakalim aksatma bu hafta git korkma hemen kimi de anlamiyor cnm hemen ameliyt diyorlr..kotu dusunme ertelemeden baska doktora gster canim..

Taze hamisler :) nasilsiniz bakalim mide bulantilariniz basladimi keyifleriniz nasil?

Kan pihrilasmasina baktirmadin mi ? Ajim bozuklugu olanlarda direnc olanlarda genelde pihtilasma cikiyor kan sulandirici kulaniyomusun ?
Tabi canim igne arti aspirin kullanio rumm diorum ya tıbbın heeserini yapioruz artk Tek yapabilecek dua etmek başka zaten kal Madi bişe cunki ilaçların pek bi faydası yok doktorda ilk defa erken doğumdan faln bahsetti ama ben sanki hersey guzel olcak mis gibi hissediorum inş ole olur amin stres yapmamaya calisiyorumm ama tabikide gün geçtikçe malesef dahada artio stres heycan panik hepsi dahada yogunlasiooo

Saolun kızlar dualarınizii icinn sonuçta hepimiz aynı seleri yasadikk inş yine yasamayizzz amin benim gün geçtikçe hem ister istemez stresde panik de heycanlaniprum da artioo

Saolun kızlar dualarınizii icinn sonuçta hepimiz aynı seleri yasadikk inş yine yasamayizzz amin benim gün geçtikçe hem ister istemez stresde panik de heycanlaniprum da artioo
Ins cnm Rabbim kimseye yasatmasn bize de yasatmsn..Canim kacinci haftandasin?Rabbim kolaylik versin.
Kolay degil cnm zaman azaldikca panik oluyorsn hepimiz de bunu yasiycaz ilk hamileligimzde ki rahat olamiycz malesef Rabbim yardimcimiz olsun..
ins saglikli sekilde evladina kavusucaksn:)

Aynn canim inş aminnn hepimiz için inş kavusrzzzzzzzz

Canım ne güzel umut oluyosun bizlere sağlıkla buyüt bebeğini:) ben de oğlumu dekolmandan kaybettim 39. Haftada sezeryandan 6 ay sonra yeniden hamile kaldım tabi öncesinde tüm testleri yaptırdım ne pıhtılasma ne tansiyon ne genetik hepsi normal çıktı.. şu an 16 haftalık olduk inşallah bi oğlum daha olcak ama sebebi bulunamadığı için bu dekolman illeti hep aklımda bende hiç belirti de olmadı aniden kalbi durmuş bebegimin yine aynı olursa diye çok korkuyorum sen neler yaşadın hamilelik süresince?

Bende korunmayi biraktim 3ay önce ama hala bisey yok... Bu ay hormon tedavisine basladim bakalim hayirlisi

Evet canım işte o yüzden diyorum çünkü hemen hamile kalinmiyo benim de kistim vardı bebek olması zor demişti ben de nasılsa bebeğim olmayacakmış diye 6 aydan sonra dikkat etmedim korunmaya falan hiç beklemezken o ay kaldım.. bence kesinlikle psikoloji etkili bebek olsun diye uğrasmamak lazım akışına bırakınca o geliyo Allahın izniyle.. Sen de tedavine devam et ama hayatını bebeğe odaklanma insaallah hayırlı zamanda gelsin

Canım panik yapıp bebeği de strese sokma. Bu defa iyi olacak inşallah. Eğer gelişimi iyiyse 36.haftada aldir bence. Benim yeğenim 36 haftalikken doğdu maşallah nur topu gibiydi. Bizim de yüzümüz gülecek inşallah canım...

Taze hamisler :) nasilsiniz bakalim mide bulantilariniz basladimi keyifleriniz nasil?
Sorma canım yaa ben baya kötüyüm. Mide bulantısı bir taraftan, baş dönmesi ve halsizlik bir taraftan bitiriyor beni. Saat 9u göremiyorum valla. Uyuyakaliyorum. Yemek falan da yapamıyorum. Ancak çorba gibi kokusuz şeyler yapabiliyorum... O iyi olsun da biz herseye katlanmaya raziyiz...

Insallah cnm. Bende kafama takmak istemiorum ama ister istemez aklima gelior. Kizimdada cok kafama taktim ve iki sene hamile kalamadim. Ümidimimi kestigim ay hamile kaldim. Bu seferde takmak istemiorum ama demesi cok kolay.... Hayirlisi artik. Insallah bende size güzel haberler verebilirim

Alkah tardimcin olsun canim insallah hissetigin gibi her sey guzel olucak 36. Haftayi atlat sonrasinda korkma zaten. Kac haftalik oldu tahmini dogum ne zaman ?

Valla benim basladi henuz cikarmiyorum yediklerimi ama aciksam bulaniyor yemek yesem bulaniyor ne yapcagimi bilmiyorum bazende oyle acikiyorum ki yemege saldiriyorum resmen

Canim gozun aydin cinsiyeti ogrenmisin Ne guzel tekrar oglun oluyor Allah hayirli saglikli ve omurlu kilsin seni yavruna yavrunu sana bagislasin.

Evet simdilik 8. Haftaya geldik sat a gore ama ben 7+3filan gibi dusunuyorum periyodum 33 gundu o yuzden biraz geri olabiliriz. Mayista gidicem tekrar bakalim mayis sonu cinsiyetide belli olur sanirim. ALLAH ne verirse kabulum yeter ki saglikli hayirli omurlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…