- 7 Nisan 2012
- 650
- 1.205
- 113
B
BlackandBlack
canim tekrar gittin mi dr a kalp atisi icin gidecektin konusamadik sinra bende erkenden uyuya kaliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belirtiler baya baslamis canim uyu cnm olsun bol bol dinlen bebisler iyi olsunda:) masallah sizeSorma canım yaa ben baya kötüyüm. Mide bulantısı bir taraftan, baş dönmesi ve halsizlik bir taraftan bitiriyor beni. Saat 9u göremiyorum valla. Uyuyakaliyorum. Yemek falan da yapamıyorum. Ancak çorba gibi kokusuz şeyler yapabiliyorum... O iyi olsun da biz herseye katlanmaya raziyiz...
Canım 24 bitti 25 e girdik Allahimin iznilee tahmini 38 hafta temmuz 15 de oluyo ama okadar bekleyebilirmiyiz bilmiyorum Allahım ayarlamıştır inş ben dua ediyorum o yardım etçek yoksa gerçekten halim zor bakalım inş kavuscaz bu sefer temmuz 4 ünde falan da 36 haftalık oluyoAlkah tardimcin olsun canim insallah hissetigin gibi her sey guzel olucak 36. Haftayi atlat sonrasinda korkma zaten. Kac haftalik oldu tahmini dogum ne zaman ?
Bide canım yeterki Allahım yaşasın istesin hepimiz son zamanlarda gün sayarken kaybettik nekadar erken doğup yasa yan lar var tedbir bizden takdir AllahtanAlkah tardimcin olsun canim insallah hissetigin gibi her sey guzel olucak 36. Haftayi atlat sonrasinda korkma zaten. Kac haftalik oldu tahmini dogum ne zaman ?
Mrb.cnm sukur iyi olmaya calisiyoruz umut oldukça sen nasilsin?bende korunmayi yeni biraktim ins hayirlisi olsun :)Kızlar meraba nasılsınız?:) ben baya geri kalmışım konulardan kimler hamile şimdi peşpeşe gelecek galiba meleklerimizin kardeşlerizelal41 @ipaaar @hayalimbenim B BlackandBlack var bildiğim kadarıyla var mı başka bekliyoruz kızlar korunma süresini çok da uzatmayın beklemek zor..
Benim de hamileligimde hic kusmam olmamıştı aşırı bulantim vardi istahimi kapatyrdu belki senn de kusmalarin olmaz cnm..bebis iyi olsun da canm bulantlrda geciyor zamanla:) masallah cnm sizede nazar degmesn..darisi bizlere olsun ins:)Valla benim basladi henuz cikarmiyorum yediklerimi ama aciksam bulaniyor yemek yesem bulaniyor ne yapcagimi bilmiyorum bazende oyle acikiyorum ki yemege saldiriyorum resmen
Aynen takdir ALLAHTAN ben 39 da dogum yaptim gayete saglikli dogdu oglum ama su yutmus buda enfeksiyona neden oldu ve malesef 5 gun sonra kaybettim. Olucak varsa saglicakla dogurmaklada bitmiyorBide canım yeterki Allahım yaşasın istesin hepimiz son zamanlarda gün sayarken kaybettik nekadar erken doğup yasa yan lar var tedbir bizden takdir Allahtan
Canm ne guzel tekrardan oglun olucakmis Allah bagislasin insallah sagsalim ogluna kavusursun..Canım ne güzel umut oluyosun bizlere sağlıkla buyüt bebeğini:) ben de oğlumu dekolmandan kaybettim 39. Haftada sezeryandan 6 ay sonra yeniden hamile kaldım tabi öncesinde tüm testleri yaptırdım ne pıhtılasma ne tansiyon ne genetik hepsi normal çıktı.. şu an 16 haftalık olduk inşallah bi oğlum daha olcak ama sebebi bulunamadığı için bu dekolman illeti hep aklımda bende hiç belirti de olmadı aniden kalbi durmuş bebegimin yine aynı olursa diye çok korkuyorumsen neler yaşadın hamilelik süresince?
Amin canim dualarim hepinizle oglumdada bulantim oldu evde yemek bile yapamiyodum. Kusmam azdi ama bulantim koku hasasiyetim coktu saglukli oksunlarda gecer elbet. Ise basladim aksmada cok yorgun oluyorum 9 en fazla 10 dedinmi uyumus oluyorum. Bakiyorum siteye ama cok yazamiyiyorum. Hepiminiz dularimdasiniz Allah hamile olanlarimiza saglucakla kucagimiza alip buyutmeyi kirunmayi hirakanlarada omurlu saglikli hayirli evlatlar nasip etsimBenim de hamileligimde hic kusmam olmamıştı aşırı bulantim vardi istahimi kapatyrdu belki senn de kusmalarin olmaz cnm..bebis iyi olsun da canm bulantlrda geciyor zamanla:) masallah cnm sizede nazar degmesn..darisi bizlere olsun ins:)
Perşembe akşamı gideceğiz canım. Hayırlısıyla inşallah duyarız :) siz iyisiniz değil mi canım? Ben de daha kusmaya başlamadım ama mide bulantim ve koku hassasiyetim fena zorluyor beniB BlackandBlack canim tekrar gittin mi dr a kalp atisi icin gidecektin konusamadik sinra bende erkenden uyuya kaliyorum
Bulantilar disinda iyiyim cok sukur.hadi bakalim hayirli haberlerle donun insallah. Iyi saglikli olsunlarda cekeriz bulantiyida ne yapalimPerşembe akşamı gideceğiz canım. Hayırlısıyla inşallah duyarız :) siz iyisiniz değil mi canım? Ben de daha kusmaya başlamadım ama mide bulantim ve koku hassasiyetim fena zorluyor benidayanacagiz artık ne yapalım :)
Başın saolsun canım Allah sabir versin.Kızlar sormak istediğim bişey var. Ölü doğum Yaptım. 30. Gün bitti . Kanamam 23. Gün Kesilmişti. Iki gündür adet olucak gibi ağrım var. Sizler nezaman adet görmüştünüz
Allah Razı olsun . Imtihan Dünya'sı işte . Ikinci kaybım. Rabbim hiçbir kuluna yaşatmasın inşallah.Başın saolsun canım Allah sabir versin.
Kanamam ilk bir hafta fazlaydi snra azaldi lekelenme seklinde devam etti 35.gun asiri derece de gelmeye basladi bir hafta baya sürdü saat basi ped degstrdm doktorum adet oldugumu syledi.yani 35.gunu adet oldum snra kesildi tekrr lekelenme sekline döndü 48 50 gun arasi kesildi lekelnmeler gecti
Canım çok geçmiş olsun korkma hiç,tedavini olunca Allah'ın izniyle düzelir hiç birşeyin kalmaz. Başka bi doktora da git bakalım o ne diyecekgüvenemedim başka doktora gidicem.. kitleymiş.. ameliyatmişş.. bakalım dedim.. çiktim.. düşünmem gerekiyo korkuyorum bideenasıl desem biraz daha büyüdü dünkü nohut kadardi şimdi nohuttan büyük..
dua ediyorum canım hepinize sık sık. ️Inşallah hersey çok güzel olucak,sadece miniğin sana arada bir ben burdayım anne demek için yapıyor.böyle düşün. Tabiki sürekli Dr kontrolundesin herşey yolunda gitsin insallahSaolun kızlar dualarınizii icinn sonuçta hepimiz aynı seleri yasadikk inş yine yasamayizzz amin benim gün geçtikçe hem ister istemez stresde panik de heycanlaniprum da artioo
arkadasım o kadar sevindim ki senin adına yeniden oğlun olucakmıs :) bizler hep sağlıklı Ömürlü hayırlı evlatlar istiyoruz ama kaybettiklerimizle aynı cinsiyet gönlümüzden Geçmiyor değil. Ama tabiki kıZıda evlat erkeği de.rabbim onların Acısını göstermesinCanım ne güzel umut oluyosun bizlere sağlıkla buyüt bebeğini:) ben de oğlumu dekolmandan kaybettim 39. Haftada sezeryandan 6 ay sonra yeniden hamile kaldım tabi öncesinde tüm testleri yaptırdım ne pıhtılasma ne tansiyon ne genetik hepsi normal çıktı.. şu an 16 haftalık olduk inşallah bi oğlum daha olcak ama sebebi bulunamadığı için bu dekolman illeti hep aklımda bende hiç belirti de olmadı aniden kalbi durmuş bebegimin yine aynı olursa diye çok korkuyorumsen neler yaşadın hamilelik süresince?
canımm bende hala yapmadım da yaptırmadımda test.en son 10gün önce negatifti.bat 9du geçti ve hala olmadı regl .bir kaç gün daha beklemeyi düşünüyorum. Değişiklikler var vücudumda ama ne belirtisi anlamış Değilim.pakolojik olabilir diyorum kendi kendime. Çünkü doğumdan sonra adet düZenim oturmadıKızlar dayanamadım yine test yaptım yine negatif yaaofff...ama yarin kan testi yaptirmayi dusunuyrm hakkimizda hayirlisi olsun.
başın sağolsun arkadaşım.rabbim bir daha yaşatmasın güZel kaderi uzun Ömrü olan evlatlar nasip etsin. Benim 2bucuk ay sonra ilk adetim olmuştu ama kanamam uzun sürmüştü.yani kanamadan 1gün sonra olduKızlar sormak istediğim bişey var. Ölü doğum Yaptım. 30. Gün bitti . Kanamam 23. Gün Kesilmişti. Iki gündür adet olucak gibi ağrım var. Sizler nezaman adet görmüştünüz
Canim benimde öyle olmuştu bende 3 ay olcak ölü doğum yaptim adet olcakmisim gibi agrim oluyordu 55. Gun adet oldumKızlar sormak istediğim bişey var. Ölü doğum Yaptım. 30. Gün bitti . Kanamam 23. Gün Kesilmişti. Iki gündür adet olucak gibi ağrım var. Sizler nezaman adet görmüştünüz
ah canım ah ,bende yavrumu kaybedeli 5ay olucak.amin insallah. Nasılda geçti bebeğimsiz koca 5ay diyorum.Kızlar bende yazmıştım buraya bebeğimi kaybedeli 3 ay olcak bu ay korunmayı biraktik doktor kontrolundeyim preeklampsi gecirdim 15 gun sonra belli olcak benimde allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin inşallah