- 16 Ekim 2015
- 1.721
- 2.312
- 133
- 41
Merhaba arkadaşlar inşallah yakında sizlere güzel haberler verebilirim..
4 ay önce oğlumu kaybettim normal doğum oldu, herbirinizi çok iyi anlıyorum..
@toprakim özel mesaj atamadım canım sana etiketleyim dedim..
B BlackandBlack dua et canım hayırlısı ile gelsin oğlumun kardeşi...
zelal41 öncelikle ilgin için çok teşekkür ederim. Ben hamileligimde ilk defa uçuk virüsü denilen CMV enfeksiyonunu geçirmişim. Vücudumun bu virüse karşı bağışıkligi olmadığı için bebeğime geçmiş. Doğduğunda virüs bebegiminde vücuduna çok yerleşmişti. Doktorlar bebek için AİDS den daha tehlikeli olduğunu söylediler. Nitekim bebeğim de sadece 14 gün dayanabildi. Rabbim insallah sana ve yeni bebisine sağlıklı uzun ömürler nasip etsin. Bizlere de yeni evlatlar inşallah
İnşallah sen de bebeğini sağlıkla dünyaya getirir ve acısını hiç görmezsin yavrunun. Benim de o hamileliğim rahattı sadece ilk aylarda bulantı kusma vardı. Sonrasında rutin tüm kontroller yapıldı, her şey yolundaydı. Benim tek belirtim, kızımı kaybettiğim gece karnıma anlık ağrılar giriyordu, bıçak saplanır gibi ama kısa sürüyordu ve ben bebek baskı yapıyor sanıyordum. Sanırım dekolmanın bir göstergesiymiş ama ben bilemedimFakat bende ne tansiyon vardı, ne şeker, ne ödem... İyi hissediyordum yani o yüzden kanamam gelince bile aklıma gelmemişti bebeğimi kaybedeceğim. Doktor plasentanın aniden koptuğunu ve bebeğin beynine oksijen gitmediğini söyledi. Yine de müdahale ile yoğun bakımda 1 gün yaşadı. Bu son hamileliğimde ise bebeğin her hareketini, hissettiğim her acıyı çok dikkatli dinledim. İlk zamanlar korkum çoktu doğal olarak ama olumsuz düşünmek de istemiyordum. Her şey Allah'tan, korkunun olacaklara hiçbir faydası yok, bu güzel sürecin tadını çıkar deyip kendimi rahatlatıyordum. Sen de öyle yap, İnşallah ki bu sefer Allah bebeğini sizlere bağışlar.
Arkadaşlar size tavsiyem kesinlikle yakın olanlar birbiriyle görüşmeli. Bu o kadar iyi geliyor ki anlatamam.gülçin le evlerimiz 250 mt var yok..Bebeğini görmeye gittiğimde o kadar iyi geldi ki anlatamam o duyguyu. Sizinle aynı acıyı yaşamış bir anne bir baba ve onların hayatına yeniden umut veren bir minik mucize ... Inanın bana kendinize ne kadar seviniyorsanız o kişiye de okadar seviniyorsunuz.hergün gidip görmek istiyorsunuz çünkü sizi anlayan birileri var. Ve inanın hayatınıZda o kadar Eş dost akrabadan daha çok sevdiğinizi hissediyorsunuz..eger görüşme inkanımız az ise telefonlaşın.yasemin le benim yaptığım gibi :) en ufak bir melankolide telefonun bir ucunda sizi anlayan bir anne var.. Inanın bana çok iyi geliyor .hepinizi seviyorum görmeden tanımadan ama hissederek seviyorum .dualarımdasınız
Canm hamile olabilrsn ins oyledir yaa:) bende adetten bes gn once yaptrdgmda 0.100 du senn gene de yksek gbi geldi artmis olablr kan testini tekrr yaptir cnm ins guzel haberler alirsin bnm adetm geldi cok agrili ve byk pihtilar gldi ucuncu gnmdeyim ins dger aya gzl haberler verrm5gün önce test yaptırdığımda negatifti.o zamanda bat 5gün geçmişti yani değerim 1.97ydi. Adet düzenim daha oturmadığı için belki bir umut diyorum olmazsa cumaya kadar cuma günü tekrar yaptırıcam
Basın saolsun canimMerhabalar. Bende 38 gün önce 30 haftalik ken gelisim geriliği sebebiyle erken doğum yaptım. 14 gün dayanabildi oğlum. Şu an tek isteğim tekrar gebe kalabilmek. Doktorum 6 ay dedi ama zaman geçmiyor sanki. 4 ay geçince denemeye başlamak istiyorum. Sizce bir sorun oluşur mu ? Çok karışık kafam :-(
Basin saolsun canim cok uzuldum Allah sabir versin en kisa zamanda kucagin dolsun ins.Merhaba arkadaşlar inşallah yakında sizlere güzel haberler verebilirim..
4 ay önce oğlumu kaybettim normal doğum oldu, herbirinizi çok iyi anlıyorum..
@toprakim özel mesaj atamadım canım sana etiketleyim dedim..
B BlackandBlack dua et canım hayırlısı ile gelsin oğlumun kardeşi...
AYnen canim hastalanmadan baslama insallah baslamana gerek kalmazCok gecmis olsun Allah tekrarimdan korusun canim. Insallah en kusa zamanda aratmadan Saglikli hayirli omurlu evlatlarla doldursun senin ve tum melek annelerinim kucagini
Canim yine hafufre olsa bi yukselme vaemis benim 0.5 filqn cikmisti kanda cikmadan 1 hafta once bence yenuden kan testi yap5gün önce test yaptırdığımda negatifti.o zamanda bat 5gün geçmişti yani değerim 1.97ydi. Adet düzenim daha oturmadığı için belki bir umut diyorum olmazsa cumaya kadar cuma günü tekrar yaptırıcam
Canm hamile olabilrsn ins oyledir yaa:) bende adetten bes gn once yaptrdgmda 0.100 du senn gene de yksek gbi geldi artmis olablr kan testini tekrr yaptir cnm ins guzel haberler alirsin bnm adetm geldi cok agrili ve byk pihtilar gldi ucuncu gnmdeyim ins dger aya gzl haberler verrm
maalesef bu ay olmadı kızlarCanim yine hafufre olsa bi yukselme vaemis benim 0.5 filqn cikmisti kanda cikmadan 1 hafta once bence yenuden kan testi yapcaya hasta olmadan sakin baslama sabah yazmistim ama taslakta kalmis
Hayirlisi olsun canim. Vardir bir bildigi Yaradanin. Evet canim 1 kupa ic yumurtlama gunune yakin birak insallah ise yarar Allah her seyin en hayirlisini nadip etsin saglikli hayirli omurlu evlatlarla doldursun kucagimizi. Stres yapmamaya calisin bu ay olmazsa sonraki ay olur de stres adet periyodunu bozuyor hamile kalmayi zorlastiriyor. Allah ol desin olur. Umudumuzu kaybetmek yokmaalesef bu ay olmadı kızlarregl oldum. Ne diyelim Hayırlısı . Sabah çaya başlıycam canım. 1yemek kasığı karışımı 1kupa kadar suya demlesek yeterli olurmu.sanırım sabah aksam 1kupa içicem.
inşallah canım bu yavrunu sağ salim doğurursun, hayırlı uzun ömürlü bir evladın olup yaralarını sarar.Bugün doğum yapalı tam 1 yıl oldu. Bugün sabaha karşı doğurmuştum melegimi ilk sesini bugün duymustum ilk o zaman gormustum. Aşk oydu gerçekten. Ama kokusu hasret kaldığım kokusu hiç duyamadim göğsüme bastiramadim bir daha sesini duyamadim sadece çok agladığım icin kuvezde hemşire elini tutturmustu Allah ım dedim nolur ayırma elimizi ama olmadı o cennet kuşum meleğim 1 hafta dayanabildi sonra gitti. 1 sene olmuş ya 1 sene ama sorsan hala dün gibi bazen de o kadar ağır ki sanki içimde yıllardır bu acıyla yasiyormusum gibi. Çok garip. Hiç isyan etmedim bu imtihandi elhamdülillah Allahım inşaallah bu imtihanı kazanmisimdir inşaallah melegime layık bir dünya hayatı geçirir ahirette bulusurum. Ve şükürler olsun ki şuan 4 aylık hamileyim Rabbime binlerce kez şükürler şükürler olsun. Ama bu korku tekrar kaybetme korkusu. Herkes bu hamileliğimde çok dönük ve mutsuz olduğumu söylüyorlar. İçimdeki o korkunç korkunun kimse farkında değil. Allahım bebegini kaybedene kimseye içlerinden bana da bir daha evlatlarimizla sınamasın. Bugün buraya neden yazdım bilmiyorum bebegimi kaybettiğimde bu acıyı yeryüzünde bir ben yaşıyorum sanıyordum. Ama beni en iyi sizler anladiniz. Dualarinizi eksik etmeyin. En azından sizin sebeplerinizsebepleriniz bulunmuş sukur benim erken doğum sebebim değil suanda. Rabbime emanet. İnşaallah en yakın zamanda sizlerde isteyen herkese de Rabbim nasip etsin. Allah bebek bekleyen herkesin kucağını zamanında sağlıkla doldursun.
amin canım çok sağolinşallah canım bu yavrunu sağ salim doğurursun, hayırlı uzun ömürlü bir evladın olup yaralarını sarar.
Bugün doğum yapalı tam 1 yıl oldu. Bugün sabaha karşı doğurmuştum melegimi ilk sesini bugün duymustum ilk o zaman gormustum. Aşk oydu gerçekten. Ama kokusu hasret kaldığım kokusu hiç duyamadim göğsüme bastiramadim bir daha sesini duyamadim sadece çok agladığım icin kuvezde hemşire elini tutturmustu Allah ım dedim nolur ayırma elimizi ama olmadı o cennet kuşum meleğim 1 hafta dayanabildi sonra gitti. 1 sene olmuş ya 1 sene ama sorsan hala dün gibi bazen de o kadar ağır ki sanki içimde yıllardır bu acıyla yasiyormusum gibi. Çok garip. Hiç isyan etmedim bu imtihandi elhamdülillah Allahım inşaallah bu imtihanı kazanmisimdir inşaallah melegime layık bir dünya hayatı geçirir ahirette bulusurum. Ve şükürler olsun ki şuan 4 aylık hamileyim Rabbime binlerce kez şükürler şükürler olsun. Ama bu korku tekrar kaybetme korkusu. Herkes bu hamileliğimde çok dönük ve mutsuz olduğumu söylüyorlar. İçimdeki o korkunç korkunun kimse farkında değil. Allahım bebegini kaybedene kimseye içlerinden bana da bir daha evlatlarimizla sınamasın. Bugün buraya neden yazdım bilmiyorum bebegimi kaybettiğimde bu acıyı yeryüzünde bir ben yaşıyorum sanıyordum. Ama beni en iyi sizler anladiniz. Dualarinizi eksik etmeyin. En azından sizin sebeplerinizsebepleriniz bulunmuş sukur benim erken doğum sebebim değil suanda. Rabbime emanet. İnşaallah en yakın zamanda sizlerde isteyen herkese de Rabbim nasip etsin. Allah bebek bekleyen herkesin kucağını zamanında sağlıkla doldursun.
Aynen canım sürekli geçen hamileliğimi sorguluyorum o böyleydi şöyleydi diye inan dr um ağlamalarımdan bıktı kötü birşey demedim niye ağlıyorsun diye. Ama sonra ona yazık değil mi diyorum halbuki lutuf bize Rabbim bak seni unutmadım acının karşılığını sana mucizenle gönderiyorum diyor da işte insanız.Ah be güzelim aynı şeyleri hissediyoruz. Biliyor musun ben de aynıyım. Hiç sevinemedim, hiç hamile gibi değilim sanki. Oğlumda gökteydim sanki... İçim pır pır uçuyordu. Onu her gördüğümde aşk diyordum. Aşk buymuş, mutluluktan gözlerim yaşarıyordu her gördüğümde. Şimdi ise Dr.da oğlum aklıma geldiği için ağlıyorum her kontrolde. Kardeşinin ultrason görüntüleri ile kıyaslıyorum. Kaybetme korkusundan bu yavruma sevinemiyorum bile.
Canım dr.una söyle rahim ağzını iyi izlesin. Maalesef ki Dr.lar bunu kontrol etmeyi unutabiliyor. Rahim ağzı yetmezliği olabilir. Ve eğer aklında bulunsun kasılmaların erken başlarsa magnezyum kullan ve sürekli yat. Bir yakınımız ikizlerini kaybetmişti, anlamamışlardı Rahim ağzı yetmezliği olduğunu. Oğluna hamileyken 6.ayda yine başlamış kasılmaları doktor doktor gezmiş, hepsi normal demiş. En son bir prof fark etmiş durumu ve magnezyum tableti yazmış ve sürekli yatacaksın demiş. O sayede kurtulmuştu oğlu ve onu sağ salim kucağına aldı çok şükür. Senin de aklında bulunsun canım...
Arkadaşlar size tavsiyem kesinlikle yakın olanlar birbiriyle görüşmeli. Bu o kadar iyi geliyor ki anlatamam.gülçin le evlerimiz 250 mt var yok..Bebeğini görmeye gittiğimde o kadar iyi geldi ki anlatamam o duyguyu. Sizinle aynı acıyı yaşamış bir anne bir baba ve onların hayatına yeniden umut veren bir minik mucize ... Inanın bana kendinize ne kadar seviniyorsanız o kişiye de okadar seviniyorsunuz.hergün gidip görmek istiyorsunuz çünkü sizi anlayan birileri var. Ve inanın hayatınıZda o kadar Eş dost akrabadan daha çok sevdiğinizi hissediyorsunuz..eger görüşme inkanımız az ise telefonlaşın.yasemin le benim yaptığım gibi :) en ufak bir melankolide telefonun bir ucunda sizi anlayan bir anne var.. Inanın bana çok iyi geliyor .hepinizi seviyorum görmeden tanımadan ama hissederek seviyorum .dualarımdasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?