maşallah kızlar kaynatmışsınız ama ben kaçırdım sanırsam...
Kızlar neredesiniz?
Ben bugün kendimi çok kötü hissediyorum.Sürekli kızımın videosuna bakıyorum

Dün de hep aklımdaydı,kızımızla ilgili yaza dair planlar yapmıştık hep onlar geldi aklıma

Sabah kalktığımda eşimin gözlerinin şiştiğini farkettim.Gece ağlamış o da,neden dedim.Uykumda ağladım falan dedi geçiştirdi,rüyanda mı gördün dedim,hatırlamıyorum dedi

Yeni bir bebeğimiz olsa da kızım olmayacak ki o,offf çok kötüyüm çokk
ben de 4d resmini( baya net bir resim) çerçeveye koydum. odasına girip çıkıp ona bakıyorum

bir de geçen ay bir arkadaşımızın düğünü vardı. kızıma ilk aldığım şey, o düğünde giydirmek için aldığım minnacık beyaz, fırfırlı bir elbiseydi. çok ağladım düğünde....
canım inan ben de 1 haftadır dipteyim. tek kelimeyle dipteyim yani. başka tarifi yok bu hissettiklerimin. hiçbir şey mutlu etmiyor beni... inan artık eşim bile anlamamaya başladı beni. hiç kimseyle konuşmuyorum. bir tek buradaki arkadaşlarla yazışıyorum hepsi bu. öyle ağlayıp zırlamıyorumda... böyle don don geziyorum ortalıklarda...yazık doğa bile bana destek olmak için tel açtı ama o da kötü... bu ara hepimiz çöküntüdeyiz ya, dönemsel bir şey midir acaba? hani havalardan falan??
ama geçecek bir gün inşallah bunların hepsi...
dün bende mezarına gidecektim misafir geldi gidemedim sanki üzülecekmiş gitmezsem gibi geliyor vicdan azabı çekiyorum...dün doğalı 7 ay oldu....perşembede kaybedeli 7 ay olacak

(( haftasonuda ben hamile olduğumu öğreneli 1 sene oluyor....
hep aklım tarihlerde kafayı yedimmi ne
canım ben de kaybedeli dün 5 ay bitti. yok kafayı yemedin, ben de günleri sayıyorum. yok geçen yıl bu gün çalışmıştık, yok şu kadar gün sonra şu olacak vs...
Aslında ben de eşin gibi düşünmüştüm kız olursa aynı ismi koyarım diye.Ama şimdi sen böyle söyleyince,aynı ismi koyarsam kızım üzülür mü dedim kendi kendime

((
ben de aynı ismi koymam. o çocuğum başka ablası başka...
canim ben iki defa gittim mezarina... gitmedigim halde böyleseysem desene gidersem dahami kötü olurum....rabbim yardimcimiz olsun cok zor... yasayan anlar derler...ismini bile seslenemedik sütümüzü veremedik kollarimiz bombos kaldi.. rabbim elbet mükafatini verir...sabir diliyorum yaratandan...
bilmiyorum mezarına gittiğimde ağlamıyorum artık ben. aksine mezarından ayrılmak beni çoook üzüyor..
Arkadaşlar epinize allah sabır versin eminim çok zorduk.birde olayın söyle bir zorluğu varki sezeryanla alnmış bebekler 9 aylık da olsa ölübebek doğumu gerçekleşiyor anne için diğer gebelikler hem zamanca kısalıyor hemde deneme şansı artıyor allah hesap sorsun para için yapılan bu ameliyatlara
canım valla beni de masada kalacak diye aldılar ameliyata. hatta asistan epidural mi olacak deyince hoca, yok ağır ameliyat olacak dayanamaz genel anestezi yapın dedi. buradakilerin çoğu da benim gibi zorunlu sezaryan oldu malesef.

bende tekrar hamile kalırsam dr uma onu söyleyecem her aradığımda ulaşabilecekmiyim diye soracam.. önceki hamileliğimde sadece kontrolden kontrole gördüm doktorumu sonra hastane yeni bina yaptı tam doğum dönemi oraya taşınmaya başladı 3 günde geçeriz 1 haftada ordayız 10 güne tamamdır derken ben doktorumu değiştirdim çünkü kontrol zamanım geçiyordu .. başka hastaneye gittim başka dr a muayene oldum ama iş işten geçmişti durmuştu bebeğimin kalbi 38+5 deydim beklenen doğumuma 5 gün vardı elim kolum bomboş çıktım ordan

bu arada o hastane hala açılmadı ben doğum yapalı 1.5 ay oldu bundada vardır bir hayır diyorum artık nasipten öte yer yok allah hepimize sabırlar versin
amin canım. ama inan bu hastane ve dr. işe şans. ben normal doğum olsun, iyi dr. olsun, para önemli değil diye bir ton dr. araştırdım ve değiştirdim. ama sonuç: biri yanlış teşhis koydu, diğeri gerekn önlemleri almadı, son gittiğim dr. da (allah bildiği gibi yapsın!) senin tek derdin dr. dr. gezmek dedi ve aynı dr. yarım saat sonra eli ayağı tutuşarak durumun çok acil haklıymışsın dedi... yani çok takılma dr, hastane olaylarına. malesef alnımıza bu yazılmış ve biz de onu yaşıyoruz

bir de inşallah allah en kısa sürede kucaklarımızı doldurur inşallah çünkü benim sabrım pek kalmıyo artık kızlar yaaaa!!!