• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

tamam toparlanma vaktii olan oldu zaman geri dönmüyor önümüze bakıyoruz tekrar sağlıklı bebiş diliyoruz inşallah en kısa zamanda....çok üzülmemeye çalışalım Allah daha büyük bi dert verirse naparız sonra....melek annesi olmak çok özel birşey hepimiz biliyoruz değilmi

evet canım haklısın allah daha büyük dert verip yaşadıklarımızı unutturabilir her an. geçen ay ki halimi düşününce daha kolay idrak edebiliyorum. ama inaaaay ben bebek istiyoruuuum.

yok canım diyorum ya ben ağlamıyorum. mala bağladım resmen!! dün kışlıkları kaldırırken hamile elbiselerimi buldum. eşim saklamıştı. elim ayağım boşaldı. ööylece kalakaldım... hakikaten her şey onu hatırlatmaya başladı bana.
bir de iş yerinde tek hamile bendim. hep karnımı severlerdi. şimdi onlar hamile, ben buruk...

Nasıl düzeleceğiz inan hiç bilmiyorum :50: İnay'ın da dediği gibi bizden daha kötülerini düşününce biraz olsun sakinleşebiliyorum.
Şimdi çıkıyorum,hepinizi seviyorum.Görüşmek üzere...

Canım sen genetik testlerini deü demi yaptırmıştın.riskli gebelik uzmanı bulabildinmi.birde hiç hematolağa gittinmi. ben şimdi dr.arştırıyorum.bu hafta hemataloğa gideceğim.çünkü trombofili panelim bakılmadı henüz benim. birde kızlar siz şua nda aspirin içiyormusunuz.folik asit beraberinde.

yok canım diyorum ya ben ağlamıyorum. mala bağladım resmen!! dün kışlıkları kaldırırken hamile elbiselerimi buldum. eşim saklamıştı. elim ayağım boşaldı. ööylece kalakaldım... hakikaten her şey onu hatırlatmaya başladı bana.
bir de iş yerinde tek hamile bendim. hep karnımı severlerdi. şimdi onlar hamile, ben buruk...

Nasıl düzeleceğiz inan hiç bilmiyorum :50: İnay'ın da dediği gibi bizden daha kötülerini düşününce biraz olsun sakinleşebiliyorum.

evet canım haklısın allah daha büyük dert verip yaşadıklarımızı unutturabilir her an. geçen ay ki halimi düşününce daha kolay idrak edebiliyorum. ama inaaaay ben bebek istiyoruuuum.

olcak kız olcak :) az sabret herşey güzel olcak...
bak sana ne dicem bana behzat ç.den imzalı resim al karşılaşırsan olur mu :52:

kızlaaar 223. sayfayı açabiliyor musunuz? sayfanın olduğu görünüyo ama ben açamıyorum da!!! site mi problemli acaba?

Canım sen genetik testlerini deü demi yaptırmıştın.riskli gebelik uzmanı bulabildinmi.birde hiç hematolağa gittinmi. ben şimdi dr.arştırıyorum.bu hafta hemataloğa gideceğim.çünkü trombofili panelim bakılmadı henüz benim. birde kızlar siz şua nda aspirin içiyormusunuz.folik asit beraberinde.

Hematolağa gitmedim canım.Genetik testlerim deü yapıldı.Pıhtılaşma çıktı ama az seviyede dedi doktor.Yani kızımın gitmesine sebep budur denemezmiş.
Riskli gebelik uzmanı konusuna gelince henüz tam karar vermiş olmasam da sanırım Fuat Akercan'a gideceğim. Genetik doktoru Sermet Sağol'u önerdi ama burda onun hakkında olumsuz şeyler okudum.O yüzden baştan eledim sanki onu ama dediğim gibi tam karar vermiş değilim.Sen araştırdın mı bu konuyu?

canım, benimde bebeğimin kalbi 38+3 de durdu.ben düzenli özel muayneye gidiyordum da ne oldu. Allah yazdıysa oluor işte sen onun önüne geçemiyorsun.bende çok attım kendimi ordan oraya neden 3 gün önce alınmadı.alınsaydı yaşarmıydı diye.ama değişen bir şey olmuyor işte. Sakın kendini suçlama.....sadece testlerin yapıldımı?. Merhangi bir rahatsızlığın çıktımı?.onları araştır sende.

yok canım test yaptırmadık bebeğimizin kordonunda düğüm varmış bebekte başka hiçbir sıkıntı yokmuş buda kader işte..

kızlaaarr , yapmayın böyle. Ben kızımın nereye gömüldüğünü bile bilmiyorum.bilmek istemedim çünkü. çünkü eğer bir kez gidersem, bir daha oradan kendimi ayıramam ve normal hayat bağlanamam. Aysem hiç üzülme uzaktayım diye. Onlar melek oldu zaten.allah katındalar. Biz evimzden ve gönlümüzden onlara her zaman dualar gönderiyoruz. Ama bizim düşünmemiz gereken evlatlarımız ve eşlerimiz var. Diğer kızlarında eşleri var. Bence kendinizi bu kadar harab etmeyin. Inanın bu çok zor. Bende sizin gibi şeyler düşünüyorum .ama bu düşüncelere dalarsam bir daha çıkamamaktan korkuyorum. Bilmiyorum benim fikrim bu. Benim kızım rüyalarımda kaldı....
aynen ben de mezarını bilmiyorum bile gitmeye ve öğrenmeye bi türlü cesaret edemedim .ben de bi kere gidersem orda kalırım gibi geliyor .behiç görmedim kızımı rüyamda nedendir acaba bi saniye aklımdan çıkmıyorken bi kere rüyama niye gelmedi acaba

ya evet bebişimizle yaşasaydık anılarımız olsaydı ne yapardık? Allahım bizden çok çocuğunu büyütüp te mezara koyanlara sabır versin .eşimle en son şenlikte dilek balonu uçurduk dileğimiz evladımız bizden sonra ölsün oldu.Bence insan kafayı yer ya yaşayamaz ,düşünsene biz tanımadık çocuğumuzu bile ne haldeyiz o insanlar ne yapsın. ben de böyle teselli buluyorum ne yapalım .ama bugünlerde çok kötüyüm ya çok çaresiz hissediyorum kendimi, ya bu nasıl bi acıymış gün geçtikçe çörekleniyor

tobegüküm ne yapçaz biz böyle ya ? hakkaten dönemsel mi acaba ? bi de hepimiz fenayız burda neden acaba ? Allahııım bize acısın da da artık biraz hafiflesin ne bu ya? biran önce bebeeeeek istiyoruuum ben deeee

itiraf ediyorum: hamileleri kıskanıyorum ,bebeklerini pusete koyup gezenleri kıskanıyorum. hayatımda hiç kıskanç olmamıştım ben şimdi bi de bu çıktı. bu yaz biz de çıkaracaktık bebişlerimizi gezmeye offf offf beteriz zaten iyice beter ediyorum ya

Hematolağa gitmedim canım.Genetik testlerim deü yapıldı.Pıhtılaşma çıktı ama az seviyede dedi doktor.Yani kızımın gitmesine sebep budur denemezmiş.
Riskli gebelik uzmanı konusuna gelince henüz tam karar vermiş olmasam da sanırım Fuat Akercan'a gideceğim. Genetik doktoru Sermet Sağol'u önerdi ama burda onun hakkında olumsuz şeyler okudum.O yüzden baştan eledim sanki onu ama dediğim gibi tam karar vermiş değilim.Sen araştırdın mı bu konuyu?
tatlım ben de benim doktorum hakkında burda neler okudum hatta bi tane daha doktora gitmeye başladıydım ama herkesin bakış açısına göre değişiyor sanırım demem o ki ben doktorumdan acayip memnun kaldıydım ama birisi beni nerdeyse öldürecekti diyor burda .ben onun sayesinde inanılmaz iyi bir ameliyat geçirdim sonrasında da inanılmaz rahat ettim Allah razı olsun ondan ama burda yazılanları bi okusan hayatta gitmezsin .yani bence gidip bi görmek lazım bi de kısmetten öte yol yokmuş bunu da acı öğrendik. doktor bahane aslında olacak olan oluyor .

tatlım ben de benim doktorum hakkında burda neler okudum hatta bi tane daha doktora gitmeye başladıydım ama herkesin bakış açısına göre değişiyor sanırım demem o ki ben doktorumdan acayip memnun kaldıydım ama birisi beni nerdeyse öldürecekti diyor burda .ben onun sayesinde inanılmaz iyi bir ameliyat geçirdim sonrasında da inanılmaz rahat ettim Allah razı olsun ondan ama burda yazılanları bi okusan hayatta gitmezsin .yani bence gidip bi görmek lazım bi de kısmetten öte yol yokmuş bunu da acı öğrendik. doktor bahane aslında olacak olan oluyor .

Tabiki öyle canım haklısın.Ama ben bu saatten sonra aklıma takılan bişey olduğunda ve Allah korusun bir sıkıntım olursa aradığımda ulaşabileceğim bir doktorum olsun istiyorum.Kendimi öyle daha güvende hissedecekmişim gibi geliyor.Bu yüzden Fuat Bey daha iyi diyorum.

tobegüküm ne yapçaz biz böyle ya ? hakkaten dönemsel mi acaba ? bi de hepimiz fenayız burda neden acaba ? Allahııım bize acısın da da artık biraz hafiflesin ne bu ya? biran önce bebeeeeek istiyoruuum ben deeee

amin canim... herhalde dönemselki hepimiz ayni anda dipdeyiz...rabbim yardimcimiz olsun....an geliyor nefes bile alamiyorum balkona kosuyorum... bide hormonlar bende hersey birbirine karisti gidiyor.....

itiraf ediyorum: hamileleri kıskanıyorum ,bebeklerini pusete koyup gezenleri kıskanıyorum. hayatımda hiç kıskanç olmamıştım ben şimdi bi de bu çıktı. bu yaz biz de çıkaracaktık bebişlerimizi gezmeye offf offf beteriz zaten iyice beter ediyorum ya

canim bu kiskanmak degil... daha farkli bisey bende baska hamile görünce inan icim gidiyor onlardaki sevinc mutluluk bizde yok buruk keske bende öyle olabilsem diyorum.. korkudan hamileligimin tadini bile cikaramaiyorum...

kızlaar hala önceki sayfa açılmıyo...
kuzu bilmiyorum napıcaz yaa?? sen beni arıyosun bin ah işitiyosun, ben sana mesaj atıyorum aynıı... böööyle körler sağırlar birbirimizi ağırlayacağız artık! çünkü bizi bizden daha iyi anlayan yok ki!! birbirimize yakınıp yakınıp oturcaz oturduğumuz yere bebişler gelene kadar..
bi de siz en azından bebek yapmaya çalışabiliyorsunuz. benim şimdilik öyle bir şansım da yok!!
yok canım be ne kıskançlığı?? ben de bakamıyorum onlara çünkü kendimle özdeşleştirip üzülüyorum..
canim bu kiskanmak degil... daha farkli bisey bende baska hamile görünce inan icim gidiyor onlardaki sevinc mutluluk bizde yok buruk keske bende öyle olabilsem diyorum.. korkudan hamileligimin tadini bile cikaramaiyorum...
o mutluluk bebişi kucağımıza alınca gelecek bize canım. onun dışında biz hep buruk kalıcaz:(((( hem hormonlar hem yaşadıklarımız... zor canım, allahım sana kolaylık versin aysem!!!

Back
X