Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Günaydın kızlar
Akşam eve giderken kızıma uğradım. Tüm melek arkadaşlarına selam söyle dedim.
Anneleri onları çok seviyor söyle dedim..:43::43::43:

Günaydın kızlar
Akşam eve giderken kızıma uğradım. Tüm melek arkadaşlarına selam söyle dedim.
Anneleri onları çok seviyor söyle dedim..:43::43::43:

Günaydın canım

Ben de dün kızıma gittim,baktım da 3 ayda ne kadar çok arkadaşı olmuş,yürümekte zorlandım :14:

az önce face de okudum Mevlana demiş ki: herşey üstüne gelip, seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde sakın vazgeçme ! işte orası senin kaderinin değişeceği noktadır.
bundan sonra bizleri neler bekliyor acaba ? umudumuz herşeyin güzel olması tabiki ama insanın umutlarının yıkılması kadar da acısı yok sanırım. eveeet sabah sabah ben yine bağladım depresyona

az önce face de okudum Mevlana demiş ki: herşey üstüne gelip, seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde sakın vazgeçme ! işte orası senin kaderinin değişeceği noktadır.
bundan sonra bizleri neler bekliyor acaba ? umudumuz herşeyin güzel olması tabiki ama insanın umutlarının yıkılması kadar da acısı yok sanırım. eveeet sabah sabah ben yine bağladım depresyona

depresyon yok depresyon yok aaaaaaaaaaaa:20:
yakışıyormu anne aday adayına sus bakimmm

günaydın canım naber nasılsın
nasıl olayım ya 2 gün önce test yaptırdım negatif çıktı yine dün kendimi toparlayamadım bütün gün uyuyup ağladım .her ay her ay bu stres sanırım beni yakında hastaneye yatıracaklar .neden olmuyor anlamıyorum bi türlü Allahım sanırım beni sabır testinden geçiriyor

off ben de gidemiyorum ya mezarına dün ben de hamile fotolarımı ziyaret ettim andım kızımı gerçi anmadığım bi an bile yok da

Dün bir tanesinde şöyle yazıyordu:
Dertli doğdum anamdan
Zevk almadım dünyadan...

Gerisini hatırlamıyorum ve 4.5 yaşındaymış.Düşününce demek ki bizim için böylesi hayırlıymış diyorum.Çok daha beterleri var maalesef

Dün bir tanesinde şöyle yazıyordu:
Dertli doğdum anamdan
Zevk almadım dünyadan...

Gerisini hatırlamıyorum ve 4.5 yaşındaymış.Düşününce demek ki bizim için böylesi hayırlıymış diyorum.Çok daha beterleri var maalesef

haklısın bende hep buna şükrediyorum kucağımıza alıp kokusunu alıp toprağa verseydik daha zor olurdu. düşün 4,5 yaşındaymış. Allah sabır versin ailesine...

nasıl olayım ya 2 gün önce test yaptırdım negatif çıktı yine dün kendimi toparlayamadım bütün gün uyuyup ağladım .her ay her ay bu stres sanırım beni yakında hastaneye yatıracaklar .neden olmuyor anlamıyorum bi türlü Allahım sanırım beni sabır testinden geçiriyor

canim demekki zamani gelmemis öyle düsün... herseyin bir zamani vardir kendini hirpalama canim... rahat ol diyorum ama kolay degil biliyorum.. kafanida bedeninide yormamaya calis niye niye diye sorma... rabbim elbet verecek sen zaten annesin yeni bebek icin anne adayisin bunu unutma... rabbim tez zamanda saglikli bebekler versin bütün isteyenlere...

Ayşem,Calakan günaydın sizlere de
Dışarıda bir kaç işim var,daha sonra görüşmek üzere...
Hepinizi öpüyorum kızlar :54:

haklısın bende hep buna şükrediyorum kucağımıza alıp kokusunu alıp toprağa verseydik daha zor olurdu. düşün 4,5 yaşındaymış. Allah sabır versin ailesine...

kızlar beterin beteri vardır rabbim daha beterlerinden korusun cümlemizi, hepimizin farklı bi acısı var ama ortak konu evlat acısı işte bu acıyı veren rabbim inş. mükafaatınıda sabrınıda veriri inş. yeniseneye hepimiz bebeklerimizden konuşuruz oluruz allah izniyle alşlahtan ümidimizi kesmeyelim rabbimin gönlü eli boldur inş. bizlerede güzel duyguları tekrar yaşatır allah izin veririse...dua etmekten başka yapabileceğimiz hiçbirşey yokkk sadece dualarımız meleklerimizi ve bizleri rahatlatacak emin olun....

Back
X