ohhh kızlar kaynatmışsınız yine, yetişemedim size

((
canıım evet sabrımız sınanıyor, hem de çok ağır bir şekilde ama toparla kendini biraz lütfen. benim arkadaşımın bir tanıdığı vardı 13 sene çocukları olmadı. tüp vs her şeyi denediler. 40 yaşına geldi bayan. nasıl olsa artık çocuğum olmaz diye çalışmayı bırakıp tatile gittiler ve kadın bir ay sonra tatilde hamile kaldığını öğrendi. çünkü stresi sıfırdı. eminim ben, koyverdiğin anda hamile kalacaksın sende. istersen görüşelim, kafa dağıtırsın biraz...
ben de yanıbaşındaki mezarları görünce benim gibi ne çok insan varmış diyorum ve rahatlıyorum. yanlış anlamayın sevinmiyorum ama rahatlıyorum. çünkü insan böyle olayları bir tek kendi başına geiyor zannediyor. halbuki bir sürü insan böyle şeyler yaşayabiliyor. hem de daha beter bir şekilde..
bizim yaşadığımız en beter şey de bu olsun, allahım hepimizi beterlerinden korusun inşallah...
canııım sen zaten annesin...
inay da şöyle bir mezar yazısı görmüştü. benim de aklımdan o hiç çıkmıyor. "masal gibi geldin hayatıma, bir varmış bir yokmuş..." çok etkilemişti beni.
canım yıldönümünüz kutlu olsun. bir dahakini 3 kişi kutlayın inşallah...
aysemin eltisi fenomen canım!!

valla benim de eşim bugün arkadaşlarıyla ilk kez bebek görmeye gitti. tabiki ben gitmedim. ama en yakın arkadaşıma gitmeye karar verdim. en azından onun yanında ağlarım zırlarım... ilk travmayı atlatırsam sonrası gelir gibi geliyor...