Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

kızlar aklıma gelmişken sorim belki biriniz yardımcı olabilirsiniz bu acı gün geçtikçe içimİ köz gibi yakıp kavuruyor bunu sizler nasıl atlattınız hani bi doktora filan gitmek gerekiyormu bunu daha önce yaşayan arkadaşlar nasıl atlattılar acana bizlere yardımcı olabilecekleri yol gösterecekleri bi nokta varmıdır acaba? ilaç kullandınız mı? ilaçta kullanmak istemiyorum acaba kendi kendime yenebilirmyiim diye düşünüyorum ama sizce yenermiyiz sizler nasıl atlattınız diyorum ama asla atlatılacak gibi değil? tobeguk tebrik ediyom arkadaşım seni rabbim inş. 2013 te hepimizin kucaklarını doldurur allahım büyük inş. güzel hayırlı günler bizi bekliyodur ..anneliğin tadına varıcaz rabbimin izniyle inş...zaten anneyiz ama :( melek anneleri sizleri kocaman öpüyorum hepimiz çok değerli anneleriz aslında ....bilen yok

bu arada canım eşimin desteğide çok iyi geldi bana. çok destek oldu kendini unuttu beni düşündü. bide hep düşündüm ya bebeğimi değilde eşimi kaybetseydim işte bunu atlatamazdım o yüzden şükrettim hep eşimin yanmıda olmasıyla avundum. yani demem o etrafında olan iyi şeyleri düşün canım.

Arkadaslar suan hastanedeyim suyum geliyor dualarinizi bekliyorum. Enfektion kapmisim onsan olabilirmis erken dogum riskim var elimden birsey gelmiyor duadan baska yüce rabbime sigindim özel klinikteyim evime cok uzak cocuklarimi özledim

aysemmm senin için dua edeceğim canıııım. allahın izniyle antibiyotiklerle iyileştirip durduracaklar suyunu tatlım. zamanında sağlıcakla gelecek bizim küçük beyimiz.:34: moralini yüksek tut, sıkıldıkça buraya yaz canım. bütün teyzeleri dua edince bak nasıl da düzelecek her şey...:16::16:
allahım yar ve yardımcın olsun aysecim...

Arkadaslar suan hastanedeyim suyum geliyor dualarinizi bekliyorum. Enfektion kapmisim onsan olabilirmis erken dogum riskim var elimden birsey gelmiyor duadan baska yüce rabbime sigindim özel klinikteyim evime cok uzak cocuklarimi özledim

ay canım yaaaaaa bayadır açamadım bi açayım güzel haber varmı diyordum ki çok üzüldüm inan hep dua edicem inşşş Allahım tez zmanda şifa bulursun inşşşşşşşş :(:(:(:(

Sagolun ya cep telefonumla giriyorum univ. Hastanesindeyim bekliyoruz günde iki defa kan aliyorlar hayirlisi insallah dùzelir

Sagolun ya cep telefonumla giriyorum univ. Hastanesindeyim bekliyoruz günde iki defa kan aliyorlar hayirlisi insallah dùzelir
canııım iyi olacaksınız hiç merak etme sen .hepimizin duaları seninle bu kadar duayla inşallah en kısa zamanda hastaneden çıkacaksınız. Allah yardımcınız olsun.tüm kalbimle dua ediyorum:16::16:

kızlar aklıma gelmişken sorim belki biriniz yardımcı olabilirsiniz bu acı gün geçtikçe içimİ köz gibi yakıp kavuruyor bunu sizler nasıl atlattınız hani bi doktora filan gitmek gerekiyormu bunu daha önce yaşayan arkadaşlar nasıl atlattılar acana bizlere yardımcı olabilecekleri yol gösterecekleri bi nokta varmıdır acaba? ilaç kullandınız mı? ilaçta kullanmak istemiyorum acaba kendi kendime yenebilirmyiim diye düşünüyorum ama sizce yenermiyiz sizler nasıl atlattınız diyorum ama asla atlatılacak gibi değil? tobeguk tebrik ediyom arkadaşım seni rabbim inş. 2013 te hepimizin kucaklarını doldurur allahım büyük inş. güzel hayırlı günler bizi bekliyodur ..anneliğin tadına varıcaz rabbimin izniyle inş...zaten anneyiz ama :( melek anneleri sizleri kocaman öpüyorum hepimiz çok değerli anneleriz aslında ....bilen yok

bu acı asla bitmeyecek öncelikle bunu kabullenmek gerekiyor malesef canım, ben de psikoloa gittim ama olay tamamen sen de bitecek. bugün ben bebeğimi kaybedeli tam 3 ay oldu, değişen ne var, acım azaldı mı? tam tersi ilk zamanlar idrark edemediğim acılarla yüzleşiyorum bebk gördükçe hamile gördükçe resmen kıskançlıktan çatlıyorum normalde eşim hariç kimseye karşı kıskançlığım yoktur, bu dayanılmaz bi sancı dün oğlumuzun mezarına gittik, otlar sarmış etrafını ağladım ağladım baktım eşim bana bakıyor canı yanıyor tuttum kendimi, oğlumun toprağına çiçekler diktik su şişeme onun toprağından aldım evime getirdim, rabbim kucağımızı boş bırakmasın hayırlısıyla hayırlı zamanda yeni sağlıklı sıhhatli ana babaya bağışlanmışından evlat nasip etsin.

canımmm dualarım/dualarımız seninle hiç bir şey olmayacak Allah'ın izniyle. olumlu düşün dua et, rabbime sığın. erken fark etmişsin durdururlar doğumu gerekirse bundan sonra yatarak geçirirsin.

Kızlar merhaba,
Size birsey söylemek istiyorum. Eşim yıllık izine ayrıldı ve biz bugün geçen yıl da kaldığımız otelden rezervasyon yaptırdık. Yalnız şu var ki geçen yıl gittiğimizde hamileliğimi öğreneli 1 hafta bile olmamıştı ve biz bu sürprizle mutluluktan uçuyorduk. Şimdi içimde bir huzursuzluk var. Kızıma ihanet ediyormuşum gibi hissediyorum. Geçen yıl birlikteydik canım kızımla şimdi ise tek :14:
Eşime de birsey diyemiyorum çünkü hem ödemeyi yaptık hem de alana kadar gitmeyi ben de istedim. Şimdiden çok mutsuzum :14:

canım kızına ihanet ettiğini düşünme hayata yeniden tutunmamız gerekiyor dünyaya getireceğimiz yeni bebeklerimize sağlıklı annelik yapabilmek için ruh sağlığımızın da ii olması gerekiyor.

yok canım ilaç da değil psikolog da değil. 15 gün depresyonda kaldım ya o karanlığın sonrasında içime güneş doğdu galiba! sanırım son gittiğim dr.un da etkisi oldu bunda. aslında hep olumsuz şeyler söyledi bana. o da süreyi uzattı bebek yasak dedi. ama son cümlesi "inşallah 2013 te anne olacaksın" olduğu için arkama değil önüme bakmaya karar verdim. bu umut bile yetti bana..
ya sorma canım ya doğa pek fena bu günlerde... alıcam onu ben bi gün. ben çöktüğümde o tuttu beni, şimdi sıra bende. ben tutacağım onu inşallah.
canım benim ne kadar mantıklı ve olumlu düşünüyorsun böyle düşünmeyi bi de ben becerebilsem. şu an aynı anlattığın gibi karanlığın dibindeyim hiç ışık göremiyorum.neyse çarşamba gününe bi psikologdan randevu aldım bakalım ne diyecek .ama şu da bir gerçek sadece sizin hisleriniz ve söyledikleriniz bana gerçek geliyor yani sadece siz iyi geliyorsunuz bana .bakalım bu adam ne diyecek bi çıkış gösterir belki göstersin artık biri bana şurdan nasıl çıkacağımı ya

canım inan çok sevindim hep umutlu olucaksın bu çok güzel umut gerçekten çok güzel inşallah canım 2013 te alıcaksın bebeğini kucağına. evt fena olmuş gözükmedi bugün hiç. bence de bi görüşün keşke bende orada olsaydım.
evet canım ya keşke sen de burda olsaydın ya da keşke biz de orda olsaydık neyse ne yapalım gönüllerimiz bir :43:ya bugün yetmezmiş gibi bi de veliyle takıştık insanların ne kadar nankör ,saldırgan,kör ,aymaz olabileceklerini bir kez daha hatırlattı bana bi hayat dersi de bugün aldım yani iyilikten maraz doğarmış

canım atlatamadık ki biz de bigün birimiz diğer gün diğerimiz dipte bu sanırım bebeğimizi kucağımıza alana kadar geçmeyecek ( doktorum da öyle demişti) bu olay olana kadar kayıplarım oldu ,hep bişeyleri tırmalayarak biyerlere geldim ama bu acı gibisini bilmiyorum bu geçmiyor gün geçtikçe farklı bir boyut alıyor ama hayatımıza devam etmek ve sağlıklı olmak zorundayız ki bebeklerimizi kucağımıza alalım, hayatın akışına bırakmak gerek belki de başka amaçlarımız da olmalı ,kocalarımıza sarılmalıyız ,arkadaşlarımız var doğa güzel, açık havada nefes almamız gerek
belki .hayatın başka güzelliklerini de unutmamalıyız .bundan önce nasıl yaşıyorduk ,sanki bundan öncesi yok gibi geliyor bana da onu hatırlamalıyız.yani bu olay olmadan önce de hayatımız devam ediyordu ve güzeldi de bu kadar anlamsız değildi .hayatımızı bebeksiz nasıl yaşıyorsak o şekil yaşamaya devam etmeliyiz o gelince de sevinmeliyiz .ah bu dediklerimi bi yapabilsem herşey ne kadar güzel olacak

Aklına kötüyü getirme Rabbim yüzünü güldürsün inşallah..En kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşallah.. Bebişimize de maşallah uslu uslu beklesin vakti gelene kadar annesinin karnında :)

günaydın kızlar
aysemcim güzel haberlerini bekliyoruz canım hastaneden çıktık evimizde dinleniyoruz de bize bir an önce hayırlısıyla

merhabalar arkadaşlar güne 8 şehit haberiyle başladık malesef. biz 1-2 kez yada hiç görmediğimiz bebeğimize bile bu kadar üzülürken yıllarca besleyip büyütüp en az 20 yaşına getirip askere gönderen sonrasında hain bi kurşunla yiğitlerini kaybeden annelerimize ALLAHIM çok büyük sabırlar versinn. inşallah tekrarlarıını yaşamayız:50:

ayşem dilsadondere katılıyorum ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN dualarımız seninle güzel haberlerini paylaş bizimle

merhabalar arkadaşlar güne 8 şehit haberiyle başladık malesef. biz 1-2 kez yada hiç görmediğimiz bebeğimize bile bu kadar üzülürken yıllarca besleyip büyütüp en az 20 yaşına getirip askere gönderen sonrasında hain bi kurşunla yiğitlerini kaybeden annelerimize ALLAHIM çok büyük sabırlar versinn. inşallah tekrarlarıını yaşamayız:50:

Haklısın canım yaaa Allah onlara kat kat sabırlar versin.. Halimize şükretmeliyiz belkide.....

evet canım ya keşke sen de burda olsaydın ya da keşke biz de orda olsaydık neyse ne yapalım gönüllerimiz bir :43:ya bugün yetmezmiş gibi bi de veliyle takıştık insanların ne kadar nankör ,saldırgan,kör ,aymaz olabileceklerini bir kez daha hatırlattı bana bi hayat dersi de bugün aldım yani iyilikten maraz doğarmış

haklısın canım gönüllerimiz bir.ooo baya sinirlendirmiş seni bu veli sanırım sen çok haklısın merhametten maraz doğuyor bazan bununla bende karşılaşıyorum ama senin burda yapman gereken sen öğretim görevlisisin yine de sukünetini koru canım kendini bilmez insan ararsan çok var ama sen farklı olmalısın onlardan senin meslekte çok sabır gerektiren bi meslek canım Allah yardım etsin ama sinirlenme sen aldırma öle insanlara

çokkk doğru diyorsun cnm Allahım beterlerindne korusun annelere babalara sabırlar versin inşşş....

canım biz de senin gibi atlatamadık ki, atlatılmıyor zaten. sadece alışıyorsun. ben psikoloğa da gittim ama iş kendinde bitiyor canım. ilaca da karşıyım ben. gerçi psikologlsrın hepsi(2-3 kişiye gittim de!) ben kafayı yediğimi düşündüğüm halde ilaçlık bir şeyimin olmadığını söylediler. yani onlar da kolay kolay yönlendirmiyor psikiyatra. alışacağız canım, alışacaksın. sadece seninki çok yeni.
2013 te allah hepimizin kucaklarını doldursun inşallah...
canım inan çok sevindim hep umutlu olucaksın bu çok güzel umut gerçekten çok güzel inşallah canım 2013 te alıcaksın bebeğini kucağına. evt fena olmuş gözükmedi bugün hiç. bence de bi görüşün keşke bende orada olsaydım.
canım allahımın izniyle sen de alacaksın bebişini kucağına:34:
canım benim ne kadar mantıklı ve olumlu düşünüyorsun böyle düşünmeyi bi de ben becerebilsem. şu an aynı anlattığın gibi karanlığın dibindeyim hiç ışık göremiyorum.neyse çarşamba gününe bi psikologdan randevu aldım bakalım ne diyecek .ama şu da bir gerçek sadece sizin hisleriniz ve söyledikleriniz bana gerçek geliyor yani sadece siz iyi geliyorsunuz bana .bakalım bu adam ne diyecek bi çıkış gösterir belki göstersin artık biri bana şurdan nasıl çıkacağımı ya
canım evet bunalıma girince kendinden başka hiçbir şey çıkaramıyor seni oradan malesef. ama dün ne konuştuk? sen iyi düşünmeye başladığın anda düzelecek her şey. psikolog da bulmuşsun. sen bi git iyi gelirse ben de giderim ona. öpüyorum tatlım..:16:

Allah hepinizden razi olsun dualarinizin sayesinde iyim bebegimde iyi su kaybim cok az insallah tamamen dururda raahatlarim. Rabbim butun hastalara acil sifalar versin

Back
X