kızlar aklıma gelmişken sorim belki biriniz yardımcı olabilirsiniz bu acı gün geçtikçe içimİ köz gibi yakıp kavuruyor bunu sizler nasıl atlattınız hani bi doktora filan gitmek gerekiyormu bunu daha önce yaşayan arkadaşlar nasıl atlattılar acana bizlere yardımcı olabilecekleri yol gösterecekleri bi nokta varmıdır acaba? ilaç kullandınız mı? ilaçta kullanmak istemiyorum acaba kendi kendime yenebilirmyiim diye düşünüyorum ama sizce yenermiyiz sizler nasıl atlattınız diyorum ama asla atlatılacak gibi değil? tobeguk tebrik ediyom arkadaşım seni rabbim inş. 2013 te hepimizin kucaklarını doldurur allahım büyük inş. güzel hayırlı günler bizi bekliyodur ..anneliğin tadına varıcaz rabbimin izniyle inş...zaten anneyiz amamelek anneleri sizleri kocaman öpüyorum hepimiz çok değerli anneleriz aslında ....bilen yok
bu arada canım eşimin desteğide çok iyi geldi bana. çok destek oldu kendini unuttu beni düşündü. bide hep düşündüm ya bebeğimi değilde eşimi kaybetseydim işte bunu atlatamazdım o yüzden şükrettim hep eşimin yanmıda olmasıyla avundum. yani demem o etrafında olan iyi şeyleri düşün canım.