Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

ahh facebook ta olaydan sonra ilk paylaştığım şeydi bu,ben de çok anlamlı buluyorum bu cümleleri,benim gibi düşünen birilerini görmek çok ilginç gerçekten
ilginç hakkaten canım ya kendimi ifade edebildiğim daha doğrusu kendimi ifade ettiğimde beni anlayan insanlar sadece burada başka heryerde anlatıyorsun paylaşıyorsun ama herkes dinliyor sadece sen buraya daha sık gel bence bi ara geldiydin sonra kayboldun?

ne zaman tatil?:27: biz tatile çıkamıycaz bu sene ya burda sıcaklarla boğuşucaz artık

ya tatil belli değil burdaki arkadaşlarla ayarlıycaz ama kim nezaman çıkmak ister bilmiyorum. zaten ramazanda geliyor. ama çok bunaldım 3-5 gün bi hafta yetmez bana bikaç ay tatil istiyorum 6 ay olabilir mesela

ben okuyorum zaman zaman takipteyim :) bi de kafam karışıyo biraz bu konuları kurcaladıkça,doktorum ve eşim kızıyolar bu durumları çok fazla araştırmama:) bi de açıkçası unutmak istiyorum,yeniden başlamak istiyorum,fazla düşünmemek istiyorum çnkü çok fazla kafaya takmak tekrar gebelik durumlarını erteliyo,sanırım senn de öyle bi sıkıntın var

:52:
ya tatil belli değil burdaki arkadaşlarla ayarlıycaz ama kim nezaman çıkmak ister bilmiyorum. zaten ramazanda geliyor. ama çok bunaldım 3-5 gün bi hafta yetmez bana bikaç ay tatil istiyorum 6 ay olabilir mesela
ne güzel olur 6 ay tatil bence işi gücü bırakalım zaten ne işimiz var ya çocuk doğuralım biz. ayarlayıp çıkmak gerek ama tatil şart:51:

ben okuyorum zaman zaman takipteyim :) bi de kafam karışıyo biraz bu konuları kurcaladıkça,doktorum ve eşim kızıyolar bu durumları çok fazla araştırmama:) bi de açıkçası unutmak istiyorum,yeniden başlamak istiyorum,fazla düşünmemek istiyorum çnkü çok fazla kafaya takmak tekrar gebelik durumlarını erteliyo,sanırım senn de öyle bi sıkıntın var
ya evet maalesef 3 aydır deniyoruz inşallah bi sonraki ay artık. benim eşim de bana yasaklamıştı interneti ama bana terapi gibi geliyor burası baktı buraya girmeyince daha bi tırlatıyorum bişey demiyo artık

Aslında bende zaman zaman senin gibi düşünüyorum hatta bi ara buraya gelmemeye karar vermiştim okudukça ağlıyordum ama gerçekten burdan başka hiçbiryerde hiçkimse anlayamıyor..eşim bile anlamıyor gibi geliyor bana bazen...

bırakmayız seni korkma :)) kader birliği yaptık burda... gerçi 24kasım yok nerden çıkacak bakalım.. tobegukta yok bu aralar haberin varmı senin ondan
tobegük çok yoğunmuş bugünlerde ama psikolojik olarak daha iyi bakalım bugün doktora gidecekti ne diyecek doktor çok merak ediyorum inşallah güzel haberlerle gelir. hakkaten 24 kasım nerde

Aslında bende zaman zaman senin gibi düşünüyorum hatta bi ara buraya gelmemeye karar vermiştim okudukça ağlıyordum ama gerçekten burdan başka hiçbiryerde hiçkimse anlayamıyor..eşim bile anlamıyor gibi geliyor bana bazen...

hakkaten kimse anlamıyo,abuk sabuk yorumlar,sürekli bebek konuşmalar,ne kadar anlayışsız ve duyarsız insan var,çok üzücü :(

ağlamak da iyi geliyor burda birlikte ağlamak bence daha rahatlatıcı. yabancı filmlerde falan görüyoruz ya terapi grupları oluyor aynı problemi olan insanlar biraraya gelip hissettiklerin anlatıyorlar birbirlerine işte burası da öyle bence

ağlamak da iyi geliyor burda birlikte ağlamak bence daha rahatlatıcı. yabancı filmlerde falan görüyoruz ya terapi grupları oluyor aynı problemi olan insanlar biraraya gelip hissettiklerin anlatıyorlar birbirlerine işte burası da öyle bence

evet ya dimi iyi aklına geldi kız...:)

doğa sen mthfr 677 miydin?şuan corasprin ve folbiol kullanıyosun dimi? hamile kalınca clexan 0,4 mi dedi doktorun?
mthfr 677 ve mthfr1298 ik gende birleşik heterozigot çıktıydı bende şu an coraspin kullanıyorum hamile kalınca da aynen dediğin iğneden olucam .senin ne çıktıydı?

mthfr 677 ve mthfr1298 ik gende birleşik heterozigot çıktıydı bende şu an coraspin kullanıyorum hamile kalınca da aynen dediğin iğneden olucam .senin ne çıktıydı?

mthfr 677 homozigot,bi de gittiğim prof hamile kalmadan yapılması gereken testler verdi,b12,guatr vs..bi sürü test..şimdi onların sonucunu bekliyorum,önümüzdeki aylarda düşünüyoruz artık biz de..

kızlar ben yine bişey okudum çok hoşuma gitti bizi çok yansıtıyor gibi geldi paylaşmak istiyorum sizinle:Allah der ki: kimi benden çok seversen alırım onu senden...ve ekler "onsuz yaşayamam deme" seni onsuz da yaşatırım. ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur, aklın şaşar, dostun düşman olur, düşmanın kalkar dost olur, öyle garip bir dünya...olmaz dediğin ne varsa hepsi olur... düşmem dersin düşersin şaşmam dersin şaşarsın.En garibi de budur ya "öldüm" der durur yine de yaşarsın

Biliyormusun bebeğimi ilk kaybettiğim zamanlarda bunu çok düşündüm.Kızım benim herşeyim olmuştu,Allah "onu benden çok sevdin" dedi ve aldı kızımı diye düşünmüştüm :14:

evet canim bende burda terapiye gittim ayni aciyi yasayanlarla görüstüm...halada telefonlasiyoruz... bizi bizden baskasi anlamaz..........

öğretmen olan arkadaşlara bir sorum olucak,şimdi biz doğum yaptık ya bu okulda nöbet olayı nasıl olucak?yani 1 sene tutmıycaz mı?yoksa bizimki sadece ameliyat gibi mi olur acaba?
canım normalde 1 yıl ama küçük bebeğe bakmak zor diye konulmuş bi ibare bu. bana müdür eylülden itibaren tutarsın hoca hanım dedi. ben de tamam dedim. çünkü nöbet bizim okulda cidden çok büyük bir sıkıntı. yani biraz senin insiyatifine kalıyor bu durum. ama ben hamile kaldığım andan itibaren nöbet falan tutmam artık...
canım valla bende kendimde o gücü hissetmiyorum değil görmeye gitmek yolda bebek görsem çok etkileniyorum,bebek sesi duysam çok kötü oluyorum bide benle beraber doğum yapan çevremde çok insan var onlar görünce tamamen kendimden geçiyorum hiçç dayanamıyorum allahım güç versin hepimize ama mecburen aşacaz bunları ....eminim onlarda bizi görünce çok kötü oluyorlardır ama işte....bizlere rabbim bol sabırlarından versin inş. bu cumanın hayrına rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inş...
amiiin canım...
canım çok teşekkür ederim güzel dileğin için. bencede ilk gitmelisin canım bende ilki atlatırsam sorun olmaz demiştim. gittim arkadaş saolsun bebeği getirmedi dier odada gitti emzirdi uyuttu falan sadece bi ara getirdi gitti tekrar kız kardeşini getirmiş dier odada o baktı bebeğe çok anlayışlı davrandı gerçekten korkuyordum iyi geçti ama bence sende gitmelisin.
ya benim arkadaşım seninki kadar olmasa da anlayışlıdır aslında. ciddi ciddi düşünüyorum gitmeyi bakalım...
bende ilk gittiğimde bi mezar görmüştüm yaptıramamışlar sanırım, her yerini muntazam şekilde briketle kapatmışlar sonra ayak kısmına da çok anlaşılamayan bi yazıyla "babasının gülü" yazmışlardı briketlerin üzerine üzülmüştüm ona. ben ağladım eşim yanıma oturdu sadece bana sarıldı. sonra abim geldi sanırım eşim haber vermiş beni kaldırdı elimden tutup gezdirdi bak neden ağlıyorsun her yer çocuk mezarı -bak bu 4 yaşında bu ne yapsın ,bak bu 8 aylık ,bak seninki gibi aynı gün doğup ölende var die tek tek gezdirdi gözümü açıpta ben okuyamamıştım bile yazıları ama bi yerdede "ilk göz ağrım" yazıyordu o yazıdan sonra bazan kadınların ilk göz ağrım bu die çocuklarını gösterdiklerinde çok kötü oldum benim ilk göz ağrım yanımda deil die o farklı olur ya hani ilk göz ağrısı gerçekten farklı olur ama........ yazamadım :14: neyse çoktu ama ben okuyamadım. kötüydü yani.
bizim ilk göz ağrılarımız gitti:14::14::14::14:
kızlar ben yine bişey okudum çok hoşuma gitti bizi çok yansıtıyor gibi geldi paylaşmak istiyorum sizinle:Allah der ki: kimi benden çok seversen alırım onu senden...ve ekler "onsuz yaşayamam deme" seni onsuz da yaşatırım. ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur, aklın şaşar, dostun düşman olur, düşmanın kalkar dost olur, öyle garip bir dünya...olmaz dediğin ne varsa hepsi olur... düşmem dersin düşersin şaşmam dersin şaşarsın.En garibi de budur ya "öldüm" der durur yine de yaşarsın
bunu daha önce de paylaşmıştık, daha da çok paylaşırız. demekki hepimiz için aynı şeyleri ifade ediyor kuzum. kesinlikle çooook güzel!!
ya evet maalesef 3 aydır deniyoruz inşallah bi sonraki ay artık. benim eşim de bana yasaklamıştı interneti ama bana terapi gibi geliyor burası baktı buraya girmeyince daha bi tırlatıyorum bişey demiyo artık
biz hepimiz nasıl aynıysak, maşallah kocalarımız da aynı. önce çemkirmişler şimdi daha bir razılar.
aynen canım yaa!! bana da eşim bile beni sizin kadar anlayamıyor gibi geliyor. bunu söyleyince de çok bozuluyor, trip atıyor. o benim kızımdı ben daha çok anlarım diye bozuk atıyo:50::50:
bırakmayız seni korkma :)) kader birliği yaptık burda... gerçi 24kasım yok nerden çıkacak bakalım.. tobegukta yok bu aralar haberin varmı senin ondan
doktora gittim kuzum. pıhtılaşma testleri falan yaptırmamı istedi. (benim de işime geldi! biliyorsun yaptırmak istiyordum) salı o testleri yaptırmaya gideceğim tatlım. takılıyoruz işte koşuşturmaca falan...

Back
X