Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

doğru diyosun benimde aklımdan geçiyor sürekli bi kerede olucak die bişi yok Allahım hayırlı zmnda nasip etsin yeterki nasip etsin inş........

Yaa ne garip bende oyle dusunyordum, sanki hemen olcakmis gibi saniyordum, hatta icden ice bu ay olmasada bir az daha kilo versemde sora olsa diyordum kendi kendime, bir yandanda korkuyordum oyle dusundugum icin. Yaa sanki onumuzdeki ay olcak gibide dusunyorum, ama hayal kirikligindan cok korkuyorum. Gerci alisdim artik hayal kirikliginada. yinede insan korkuyor. Allah yardim etsin hepimize, herhalde dogru zamani o hepimizden daha iyi bilir.

aaa ayşem iyim snei gördüm daha iyi oldum inş herşey yolunda birde bu sıkıntının erken gebelikle bir bağlantısı yok diimi kuzum o konuda bilgilendirme yaptılarmı ?

Nerdeyse uc ay oldu evden cikmayali. Hic bir yere gitmek istemiyorum, tanidiklarimi gormek istemiyorum, sanki biri bir sey sorarsa ne yaparim korkusu var bende. Umudum okullar acilincaya kadar tekrar hamile kalmak, ama bir yandanda ya olmazsa korkusu kaplamis icimi

inayy cnm sende gelmişin bayadır denk gelmiyorduk gerçi ben gelip gidiyordum pek durmuyorudum fena çöküntüdeydim de daha iyi gibiyim şimdi çok şükür

çok güzel bi sözmüş..... teşekkürler güzell paylaşımın için.....

Yaa oyle guzeldir, bizede bu sozlerle teselli etmek kaliyor. Alalh hepimizin yardimcisi olsun insallah. Inanki hamile arkadaslarim var Hergun allah kimseye benim yasadigim aciyi yasatmasn diye dua ediyorum. Bebekleri dogdugunda nasil gidecem yanlarina bilemiyorum, kiskanclikdan degil sadece icimde bir korku var, ya ben gidersem sora sonucda yeni dogmus bir bebek, ya yolunda gitmeyen bir sey olursa, ya hastalanirsa, sora ben gitdim diye dusunurlerse, bu fikirler beni mahf ediyor, ama Allah saidimdirki, kimseyi kiskanmam hergun dua ediyorum, ee nede olsa melek annesiyik alalh duyar sesiimizi. off off ben bu kadar korkuyla nasil devam edecegim bu hayata bilemiyorum.

bence yanlış düşnüyorsun bu bize bi lutuf kimse öle düşünmez benim çok yakın arkadaşım geçen perşembe doğum yaptın en başından sonuna kadar tüm gün yanındaydım herşey de yolunda gitti ha bi yanım yanında olmak ister bi yanım anılarımı depreştirdiği için kötü oldu ama bi şekilde kabullenip normal hayatlara dönmemiz lazım şunu düşündüm ben normal şartlarda yanında olurmuydum olurdum he şimdi herşey normal değil içimde acım büyük ama sabır etmek kabullenmek bunu gerektirir zor olsada....

Kızlar aslında bizi bi odaya koyacaklar hep birlikte saatlerce konuşup dertleşsek ne güzel olur demii saatlerce sıkılmadan muhabbet dersiz herhalde demii

Ooo herkes topikte bi ben yokmuş aşk olsun beni niye çağırmıyonuz:) melek anneleri

Gel gel hos geldin. Hani gecen gun dedinizya keske bri gun yzu yuze bulusa bilsekde uzun uzun dertleshsek. Ya vallahi gercek hayaatda kimseye bir sey anlatmiyorum artik, nasilsa anlamiyorlar, sizlerle paylasmak insani cok rahatlatiyor. Keske boyel degilde baska turlu paylasimlar yapsaydik, ama isde kader onune gecemeyiz. Insallah kisa zamanda "meleklerimizin kardesleri geliyor" adli bir topik yaratir orda konusuruz.

Haklisin belkide ben yanilyorum belkide kimse oyle dusunmez ama isde korku var icimde. Cok korkuyorum, ama allah bilir ya kimseyide kiskanmam. Hatta ne qaripdir benden bri ay once dogum yapan arkadaslarimin bebekleri beni gorunce sanki bir baska bakiyorlar, surekli onlarla oynamami istiyorlar, anneleri valal bugune kadar kimseye sana duyduklari simpati duymadilar diyorlar, ve inanin arkadaslar bende onlarla oynarken sanki bir anlik icimdeki acimi unutuyorum, yani hic dusunmuyorum bile benimde oglum kalsaydi boyle olurdu falan filan. bilemiyorum nedendir? ama icim hic acimiyor onlari gordugumde.

"An angel in the book of life wrote down my baby's birth.
Then whispered as she closed the book "too beautiful for earth".

Melek hayat kitapinda benim bebegimin dogumunu yazdi, ve kitabi baglarken yavas sesle " dunya icin cok fazla guzel" dedi.

Bunu cok seviyorum o yuzdende sizlerle paylasmak istedim. Anliyicaginiz arkadaslar meleklerimiz bu dunya icin cok fazla guzelmis o yuzdende alalh yanina aldi onlari, cennete melek lazimmis o yuzden gitdiler, BUrdan cok daha guzel bir yerdeler suan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…