Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

niye çöküntüdesin canım yaaa anlat güzin ablana bakim

valla bilmiyorum biraz da zya çetne gittikten sonra arttı çok hazırlamıştım hemen gebelik düşüncesine 1 sene deyince sanki tekrardan kaybettim başa döndüm kendi doktorumda ağustos iyi deyince artık uzatmamaın anlamı yok süre uzadıkça beden iyi olucak ama ruh halim geriye gidio kafam çok karıştı bu anlamda bi sıkıntı çıkmasındanda korkuyo insan erken gebelikten dolayı ne diyim Allaha emanettt herşey yolundaydı sonuç böle oldu bu kez risk alıyorus belki çok da güzel geçer herşey ....

bence bu kadar karamsar olma kendini eve kapatma herşeyden önce senin her yönden hazır olman gerekiyor diye düşünüyorum .. o yüzden çık dolaş ruhen bedenen iyice hazırlan evde insan düşün düşün kafayı yiyecek gibi oluyor tamam herkez bizi bizim kadar anlamıyor ama paylaşmakta güzel oluyor bi taraftan..

hangi kanıya vararak 1 yıl dedi ki ? Kendi doktorun kaç ay demişti sana?

hangi kanıya vararak 1 yıl dedi ki ? Kendi doktorun kaç ay demişti sana?

valla bu standart bişi dedi yani normal doğumsa 6 ay sezeryansa 1 senedir dedi anlıyorum hakda verdim de bi çok doktor bebk kayıplarında 6 aya onay veriyor kendi doktorumda ilk hetapta ksinlikle 1 sene demişti geçen arkafaşımın doğumu için gittiğimde ağustos gibi düşünüyorum dedim iyi olur dedi onay verdi ilk önce bende hazır hissetmem lazım zaten hangi zmn benim için bilemiyorum korkulardan sanki hemen olcak giibide korunmayı bırakamıyorum Allahım hayırlı zmn da olsun hayırlısıyla artık diyorum

Arkadaslar bende oyle duymusdum hatta aslinda guya 2 sene ara vermek lazimmis diye duydum, ama bir sene arayla sezeryan yapanlarida gordum, aslinda pek bir sorun cikmamisdi.

hani derlerya doğum saati ölüm saati bellidir diye..sen korunmayı bıraksanda Allah ne zaman yazdıysa ozaman hamile kalırsın. diyelimki şimdi çalışmalara başlasan belki 4 ay sonra kalcan ve doktorun dediği zamana denk gelecek neredeyse hamile kalmadıkça nie olmuyor diye kafana takacaksan başlama ama.. ne zaman olursa diye başlayacaksan başla bence çokta üstüne düşme herşey olacağına varıyor sende biliyorsun Hayırlı zamanı Rabbim bilir ozaman gelsin inşallah

Ben aslinda beni tanimayan insanlarin arasinda olmak istiyorum. Bu arada onumuzdeki ay Turkiyeye gelecem eminm bu bize iyi gelecekdir.

evt bilemiyorum ne zmn olucak zaten biraz uzasa bile gebe kalma sürecim bi yandan da işin olumlu yönünü görmeye çalışıcam çünkü hani ne kadar 1 sene ye yakın olsa o kadar ii olucak onun için çok üzmem kendimi (umarım) öle yani artık bu topiğede güzel haberler gelsin dimi ama

Arkadaslar bende oyle duymusdum hatta aslinda guya 2 sene ara vermek lazimmis diye duydum, ama bir sene arayla sezeryan yapanlarida gordum, aslinda pek bir sorun cikmamisdi.

evt 3 ay sonra hamiel kalıp doğum yapanlarda var sağlıklı şekilde oranda yüksek ama vitamin değerler hormonlar açısından kötü bide doktorum öle deid bütün değerlerin çekilmiş durumda şuan önce bi kendimize gelmemiz lazımki yeni bebeğimizlede paylaşalım ...:)

hiç yazışmadık ama takip ettiğimde görmüştüm seni de..senin yazdıklarında , beni ağlattığını bilirim..herkes farklı süreçlerden geçmiş, çok zor.. Ama Allahım dayanma gücünü veriyor..Allah'ın takdiriydi , elden birşey gelmiyor..

doğru diyorsun; keşke daha farklı tanışabilseydik ama, paylaşacağımız daha güzel şeylerimiz olsun bundan sonra inş..
ben sezaryanli değilim, benim erken suyum geldi ve sancı verilerek normal doğum yaptım..4 ay oldu canım ..
Bir evladım var çok şükür, Allahım ona uzun ömür versin inş.. ama ne kadar insanın içi burukta olsa, yeniden o yola girince o bekleme sürecinde bile insanı garip bir heyecan sarıyor..
hayırlısıyla tez zamanda cümlemizin gönlüne göre versin Allahım..

çok güzelmiş bende çok beğendim.

iyi oldu tanıştığımız o zaman canım. evet Rabbim hepimize sabırlar versin. inşallah bundan sonra bebeklerimizi konuşuruz paylaşırız kötü tanıştık ama sonu iyi olur inşallah.normal doğum yapman çok güzel olmuş ya peki bebeğini neden kaybettin canım erken doğum yüzünden mi? ne kadar güzel ya Allah o evladını bağışlasın sana bir dayanağın varmış çok güzel uzun ömürler versin Rabbim. sen başlayabilirsin o zman nasılsa normal doğum. ne zman düşünüyorsun başlamayı canım.

Bende normal dogum yapmisdim. Ama bir arkadasim o da ilk bebegini normal dogumda kaybetmisdi, ve o bana ne olursa olsun en az 5-6 ay beklemen, toparlanman gerek dedi. Ama isde sonucda insan cabuk olsun istiyor. Ama tabiki bizim istememizle degil, o nezaman isterse o zaman olacakdir. O en iyisini bilir, ne eylerse guzel eyler, Allah hepimize saglikli, hayirli ve uzun omurlu bebekler nasib etsin insallah.

merabalar canım seni başka bir topikte görüyordum tanışmak burada kısmetmiş hoşgeldin

evet inşallah bundan sonra güzel şeyleri paylaşıcaz hepimiz artık sıramızı savdık inşallahhh artık iyi olucaz geriye dönmiycez ve saplantılarımızdan (yani kendimi kastediyorum) kurtulup bebişlerimizin olacağı inancını kaybetmeden hayattan zevk almaya bakıcaz

ya bu çok güzel .benim bebeğim ölmeden önceki gece annem rüyasında kızımı görmüş çok güzel masmavi parlak gözleri olan sürekli gülen bir bebekti diyor .bu yazdığın şeyi okuyunca şimdi doğru heralde annem bu dünya için fazla güzel olan meleğimi görmüş .çok güzel ya çok duygulandım.hepimizin melekleri cennette bizi bekliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…