Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

oğlumda sezaryenle doğum yapmıştım.. bu ikinci bebekte 4,5 aylıktı canım.. suyu erken geldi, bebek canlıydı..ama devam etmesi mümkün değildi.sancı verildi normal yoldan tahliye yapıldı..çok zorluydu ama, sezaryenle ikinciye şansını zorlamayalım dedi dr:S rahimağzı yetmezliğindende kaynaklanabiliyormuş ama..bence o değilde, büyük ihtimalle enfeksiyondu kesenin açılmasının sebebi.. rahimağzında kızarıklık olmuş denmişti.. tedavimi yaptım, hayırlısı bakalım..dr; korunmayı istiyorsan bırakabilirsin dedi bu son muayenede ..bu ay bırakmıştım.. BAT yarın

iyi dileğin içinde çok teşekkür ederim.. dayanağım oydu, o üzülmesin diye yanında hep iyi olmaya çalıştım, çok hassas çünkü..garip bir süreçti..

durumumuz benziyormuş benimde suyum gelmişti hiç kalmamıştı ama normal olmadı sezeryana aldılar belki yaşar diye zorlamadılar 6 aylıktı 4 gün yaşadı..benimde büyük ihtimalle enfeksiyondu

aynen öle in ay doğum saati ölüm saati ne bir dk önce ne bir dakika sonra derlerdi ...meğer insan hepsini yaşayınca öğreniyor sizlerde kendinizi çok olgun hissediyormusunuz artık böle çok daha farklılaştım acılar insanı olgunlaştırırmış harbiden allah unutturacağımız başka acılar göstermesin cümlemize inş. Kızlar 1 yıl çok uzun değil mi ya korunmak için bence 6 ay yeterli vgibi geliyor bilmiyorum sizler ne düşünüyorsunuz dediğin gb inay biz 6 ay desekte rabbim bilir onun en iyisini 6 aydan sonra başlarsın bakarsın ne zamana allahım hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin bizlerede inş...yüzümüzü gönlümüzü güldürür inş. Allahımm

iyiyim sen nasılsın canım

durumumuz benziyormuş benimde suyum gelmişti hiç kalmamıştı ama normal olmadı sezeryana aldılar belki yaşar diye zorlamadılar 6 aylıktı 4 gün yaşadı..benimde büyük ihtimalle enfeksiyondu

teşekkür ederim canım, bende iyiyim.. forumda başka bir başlıkta; bu olayı yeni yaşadığımda seninle paylaşmıştık..
bebeğin kritik haftasındaymış tamda :S Bundan sonra bu durumun üstünde dururuz inş inay.. her 10 gebelikten 1 inde EMR oluyormuş..önemsenecek bi rakam yani..ama gebelikte bunu destekleyen hiç bi girişim yok. yani ilk gebeliğimde de hiç vajinal yada idrar yolu enfeksiyonu olasılığına istinaden bi tahlil yapılmadı.. yada her ikisinde de rahimağzı uzunluğu ölçümüde yapılmadı(rahimağzı yetmezliğinden de kaynaklanabiliyormuş bu durum ama , benimkinde su geldi sadece.bebek sancı verildikten çok sonra geldi{10 saat sürdü}..rahimağzı yetmezliği olduğunda, bebek suyla geliyormuş sancıya bile gerek kalmadan)bu arada forumda çok sık görmeye başladım 18-24.haftada erken su gelmesine bağlı bebek kaybı.. kaybımız olduğu için, hekiminde bu konularda daha hassas olacağını düşünüyorum..buna istinaden cesaretleniyorum.. bizler elimizden geleni yapalımda, hepsi Allah'ın takdiri..

ya ben geçenlerde doktora gittiğimde bana ne tahlil test bişe yapmadı enfeksiyon bence devam ediyor akıntım var bu ara..haftaya tekrar gideceğim randevu aldım. bana dedi artık korunma istersen ama adam gibi kontrol yapılmadı bilmiyorum

bende dr'um ; bebek düşünmeden önce bi muayene daha ol, rahimağzına bi bakayım demişti(kürtajda rahimağzının biraz kızarık olduğunu görmüş)..geçen ay muayeneye gittim, milimal bi tahribat var dedi,ayrıca smear de aldı.. enfeksiyon çıktı..(hala devam ediyormuş düşün yani) 2 krem verdi onun için, karıştırılarak kullanılıyor.1 hafta kullandım.. tekrar gittim, bırakabilirsin artık dedi.. tam muyaneni yaptır, öyle bırakırsın canım korunmayı

benim ilkindede plesenta previa vardı buda böyle oldu
iyi bi kontrolden sonra düşünmeye başlarım zaten

kuzum nedense ben de iyiyim ama bi çöküntü gelince dibe kadar çekiyor beni. yoksa genel enlamda iyiyim. hoş bebiş hasreti her geçen gün artıyor ama..:SS
Naber kizlar... Iyimisiniz.... Ben iyim cok sükür...
maşallah canım, iyiyiz biz de işte bildiğin gibi...
Kızlar aslında bizi bi odaya koyacaklar hep birlikte saatlerce konuşup dertleşsek ne güzel olur demii saatlerce sıkılmadan muhabbet dersiz herhalde demii
canım valla biz doğayla buluşunca hiç susmuyoruz odaya falan kapanmaya da gerek kalmıyor. keşke hepimiz aynı şehirlerde olsaydık da buluşabilseydiikkk!!
inşalllaaaah canım benim. bu arada ne güzel sözler paylaşmışsın. hakikaten bizim melekler fazla iyiydi buarsı için...

valla aynısı benim de başıma geldi bir çok kez... en sonunda dedimki acaba bizdeki hormonlar yüzünden böyle bi anne kokusu salıyoruz da o yüzden mi bize düşkün oluyor bebişler diye. bi yakınımızın 1 yaşındaki oğlu sürekli beni dudağımdan öpüp yalamak istiyordu. bir tek annesine yapıyormuş bunu. babası da diyorki aynısını bana yapması için neler yaptım ama annesi dışında bir tek sana yaptı diyor... enteresan yani...

tebeguk cnm bi bakayım dedim denk geldikk bu arada cnm yarın sabah başka bi doktora gidicem tavsiye üzerine iyi bi doktormuş bide onunda fikrini alıp korunmayı bırakmak istiyorum artık bakalım bu doktor ne diceeeek....

tebeguk cnm bi bakayım dedim denk geldikk bu arada cnm yarın sabah başka bi doktora gidicem tavsiye üzerine iyi bi doktormuş bide onunda fikrini alıp korunmayı bırakmak istiyorum artık bakalım bu doktor ne diceeeek....

git arkadaşım git ihmal etme kızlar ya allah aşkına şurda isimlerinizle hitap etsek olmaz mı 24 kasım ne diyeceğimi şaşırıyorum yani...? Bence bunu bi çözelim...bu arada günaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalarınız osun inş..allah dualarımızı kabul eylesin inş...

kız kime gitçen banada söyle :)))

canım dün görmedim kusura bakma. git canım git. bence de 6 ay yeterli gibi geliyor. şahsen benim şu previa olayı bir de meme olayı olmasaydı 6. aydan sonra bırakırdım valla. benim dr. bana bile 6 ay dedi aslında kendine çok güvendiği için. ama diğer bütün dr.lar 1 yıl diyor. çünkü 1 yıldan önce olursa yapışma olasılığı artıyormuş ve bu benim kabusum. inan meme olayından bu kadar korkmuyorum...
korunmayı bırakırsan zaten hemen hamile kalacaksın diye de bir şey yok. 2-3 ayda öyle geçse zaten 1 yıla yakın oluyor. zaten bebiş sen isteyince değil zamanı gelince gelir.
hayırlı haberlerle gel inşallah kuzum... 6 ay hayırlıysa 6 ay, 1 yıl hayırlıysa 1 yıl olsun ama hayırlısı olsun...

benim için büyük bir gün kızlar... test sonuçlarım bugün çıkmış. ama henüz raporlandırılmamış. öğleden sonra bir daha arayacağım eğer raporlandırıldıysa gidip alacağım. bakalım sonuçlar ne çıkacak???:18::18::18: sonuç ne çıkar bilmem ama inşallah benim mutlu olmama neden olur...
bu arada cumamız mübarek olsun kızlar...

Son düzenleme:

hayırlı haberler getir inşallahhhhhh

in_ayım merhaba. nihayet denk gelebildik. bugün işe gitmedim. buralardaydım o yüzden. sen neler yapıyorsun?

Tobeguuuuuuuk, nerdesin, bak buralara kadar takip ettim seni :) Mesaj kutun dolu canım, eski mesajlarını da silde sana mesaj atabilelim değil mi ama

hadi bakalım arkadaşım hayırlı güzel haberlerle dönersin inş..allah hayırlısını versin cümlemize inş.bu hayırlı günlerin hürmetine rabbim tüm boş kucaklarımızı hayırlısıyla doldursun allah izin verirse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…