iyi oldu tanıştığımız o zaman canım. evet Rabbim hepimize sabırlar versin. inşallah bundan sonra bebeklerimizi konuşuruz paylaşırız kötü tanıştık ama sonu iyi olur inşallah.normal doğum yapman çok güzel olmuş ya peki bebeğini neden kaybettin canım erken doğum yüzünden mi? ne kadar güzel ya Allah o evladını bağışlasın sana bir dayanağın varmış çok güzel uzun ömürler versin Rabbim. sen başlayabilirsin o zman nasılsa normal doğum. ne zman düşünüyorsun başlamayı canım.
günaydınn inay... nasılsın?
merhaba kızlarr:79:
oğlumda sezaryenle doğum yapmıştım.. bu ikinci bebekte 4,5 aylıktı canım.. suyu erken geldi, bebek canlıydı..ama devam etmesi mümkün değildi.sancı verildi normal yoldan tahliye yapıldı..çok zorluydu ama, sezaryenle ikinciye şansını zorlamayalım dedi dr:S rahimağzı yetmezliğindende kaynaklanabiliyormuş ama..bence o değilde, büyük ihtimalle enfeksiyondu kesenin açılmasının sebebi.. rahimağzında kızarıklık olmuş denmişti.. tedavimi yaptım, hayırlısı bakalım..dr; korunmayı istiyorsan bırakabilirsin dedi bu son muayenede ..bu ay bırakmıştım.. BAT yarın
iyi dileğin içinde çok teşekkür ederim.. dayanağım oydu, o üzülmesin diye yanında hep iyi olmaya çalıştım, çok hassas çünkü..garip bir süreçti..
hani derlerya doğum saati ölüm saati bellidir diye..sen korunmayı bıraksanda allah ne zaman yazdıysa ozaman hamile kalırsın. Diyelimki şimdi çalışmalara başlasan belki 4 ay sonra kalcan ve doktorun dediği zamana denk gelecek neredeyse hamile kalmadıkça nie olmuyor diye kafana takacaksan başlama ama.. Ne zaman olursa diye başlayacaksan başla bence çokta üstüne düşme herşey olacağına varıyor sende biliyorsun hayırlı zamanı rabbim bilir ozaman gelsin inşallah
iyiyim sen nasılsın canım
durumumuz benziyormuş benimde suyum gelmişti hiç kalmamıştı ama normal olmadı sezeryana aldılar belki yaşar diye zorlamadılar 6 aylıktı 4 gün yaşadı..benimde büyük ihtimalle enfeksiyondu
teşekkür ederim canım, bende iyiyim.. forumda başka bir başlıkta; bu olayı yeni yaşadığımda seninle paylaşmıştık..
bebeğin kritik haftasındaymış tamda :S Bundan sonra bu durumun üstünde dururuz inş inay.. her 10 gebelikten 1 inde EMR oluyormuş..önemsenecek bi rakam yani..ama gebelikte bunu destekleyen hiç bi girişim yok. yani ilk gebeliğimde de hiç vajinal yada idrar yolu enfeksiyonu olasılığına istinaden bi tahlil yapılmadı.. yada her ikisinde de rahimağzı uzunluğu ölçümüde yapılmadı(rahimağzı yetmezliğinden de kaynaklanabiliyormuş bu durum ama , benimkinde su geldi sadece.bebek sancı verildikten çok sonra geldi{10 saat sürdü}..rahimağzı yetmezliği olduğunda, bebek suyla geliyormuş sancıya bile gerek kalmadan)bu arada forumda çok sık görmeye başladım 18-24.haftada erken su gelmesine bağlı bebek kaybı.. kaybımız olduğu için, hekiminde bu konularda daha hassas olacağını düşünüyorum..buna istinaden cesaretleniyorum.. bizler elimizden geleni yapalımda, hepsi Allah'ın takdiri..
ya ben geçenlerde doktora gittiğimde bana ne tahlil test bişe yapmadı enfeksiyon bence devam ediyor akıntım var bu ara..haftaya tekrar gideceğim randevu aldım. bana dedi artık korunma istersen ama adam gibi kontrol yapılmadı bilmiyorum
bende dr'um ; bebek düşünmeden önce bi muayene daha ol, rahimağzına bi bakayım demişti(kürtajda rahimağzının biraz kızarık olduğunu görmüş)..geçen ay muayeneye gittim, milimal bi tahribat var dedi,ayrıca smear de aldı.. enfeksiyon çıktı..(hala devam ediyormuş düşün yani) 2 krem verdi onun için, karıştırılarak kullanılıyor.1 hafta kullandım.. tekrar gittim, bırakabilirsin artık dedi.. tam muyaneni yaptır, öyle bırakırsın canım korunmayı
kuzum nedense ben de iyiyim ama bi çöküntü gelince dibe kadar çekiyor beni. yoksa genel enlamda iyiyim. hoş bebiş hasreti her geçen gün artıyor ama..:SSaminnnnnnnnn cnm dediğin doğru sabretmemiz lazım ben ilk aylar daha iyiydim ama bu ara tekrar bi çöküntüdeyim yakın birinin doğumu facede gördüğüm yeni doğan resmi herşey başa döndüdrüyo bi yandan gerçek bu kabullenmek ve sabır dilemek lazım sonuçta Rabbimin her türlü emrine şükürler olsun inş hayırlı zmnlarda yüreğimiz ferahlar bizde alırıs elimize büyütürüs hayırlı evlatlar....
maşallah canım, iyiyiz biz de işte bildiğin gibi...Naber kizlar... Iyimisiniz.... Ben iyim cok sükür...
canım valla biz doğayla buluşunca hiç susmuyoruzKızlar aslında bizi bi odaya koyacaklar hep birlikte saatlerce konuşup dertleşsek ne güzel olur demii saatlerce sıkılmadan muhabbet dersiz herhalde demii
inşalllaaaah canım benim. bu arada ne güzel sözler paylaşmışsın. hakikaten bizim melekler fazla iyiydi buarsı için...Gel gel hos geldin. Hani gecen gun dedinizya keske bri gun yzu yuze bulusa bilsekde uzun uzun dertleshsek. Ya vallahi gercek hayaatda kimseye bir sey anlatmiyorum artik, nasilsa anlamiyorlar, sizlerle paylasmak insani cok rahatlatiyor. Keske boyel degilde baska turlu paylasimlar yapsaydik, ama isde kader onune gecemeyiz. Insallah kisa zamanda "meleklerimizin kardesleri geliyor" adli bir topik yaratir orda konusuruz.
Haklisin belkide ben yanilyorum belkide kimse oyle dusunmez ama isde korku var icimde. Cok korkuyorum, ama allah bilir ya kimseyide kiskanmam. Hatta ne qaripdir benden bri ay once dogum yapan arkadaslarimin bebekleri beni gorunce sanki bir baska bakiyorlar, surekli onlarla oynamami istiyorlar, anneleri valal bugune kadar kimseye sana duyduklari simpati duymadilar diyorlar, ve inanin arkadaslar bende onlarla oynarken sanki bir anlik icimdeki acimi unutuyorum, yani hic dusunmuyorum bile benimde oglum kalsaydi boyle olurdu falan filan. bilemiyorum nedendir? ama icim hic acimiyor onlari gordugumde.
tebeguk cnm bi bakayım dedim denk geldikk bu arada cnm yarın sabah başka bi doktora gidicem tavsiye üzerine iyi bi doktormuş bide onunda fikrini alıp korunmayı bırakmak istiyorum artıkbakalım bu doktor ne diceeeek....
tebeguk cnm bi bakayım dedim denk geldikk bu arada cnm yarın sabah başka bi doktora gidicem tavsiye üzerine iyi bi doktormuş bide onunda fikrini alıp korunmayı bırakmak istiyorum artıkbakalım bu doktor ne diceeeek....
benim için büyük bir gün kızlar... test sonuçlarım bugün çıkmış. ama henüz raporlandırılmamış. öğleden sonra bir daha arayacağım eğer raporlandırıldıysa gidip alacağım. bakalım sonuçlar ne çıkacak???:18::18::18: sonuç ne çıkar bilmem ama inşallah benim mutlu olmama neden olur...
bu arada cumamız mübarek olsun kızlar...
inaaay nerdesin kıııızzz??
benim için büyük bir gün kızlar... Test sonuçlarım bugün çıkmış. Ama henüz raporlandırılmamış. öğleden sonra bir daha arayacağım eğer raporlandırıldıysa gidip alacağım. Bakalım sonuçlar ne çıkacak???:18::18::18: Sonuç ne çıkar bilmem ama inşallah benim mutlu olmama neden olur...
Bu arada cumamız mübarek olsun kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?