fark ettim kuzum ya!! bekledim de gelmedin. iyiyim canım. misafirler gitti bugün. ben de hastaneye gittim sonuçları aldım genetik pıhtılaşma temiz çıktı. da....bunlar niye başıma geldi? demekki kader de yaşamak varmış... ya bir de enteresan bir şey çıktı sonuçlarda. bakır fazlalığı çıktı. bakır fazlalığı doğum sonrası psikoza, regl öncesi sendromlara, depresyon, anksiyete vs. neden oluyormuş. acaba iç bunalımlarımız falan ondan mı kızlar ya? hatta "bazı insanlara hastalık hastası diyorlar, halbuki bakır kontrolü yapılsa öyle olmadığı anlaşılır" diye bir cümle yazılı. ne enteresan değil mi??peşinden öbür topiğe gittim takıldım :)) naber iyimisin naptın misafirleri
kuzuuum kusura bakma. farketmedim. boşaltıyorum şimdi canım...Tobeguuuuuuuk, nerdesin, bak buralara kadar takip ettim seni :) Mesaj kutun dolu canım, eski mesajlarını da silde sana mesaj atabilelim değil mi ama
amin canım, inşallah... testler iyi çıktı. umarım hakkımda hayırlısı böyledir de mutlu olurum canım...hadi bakalım arkadaşım hayırlı güzel haberlerle dönersin inş..allah hayırlısını versin cümlemize inş.bu hayırlı günlerin hürmetine rabbim tüm boş kucaklarımızı hayırlısıyla doldursun allah izin verirse...
merabalar canım seni başka bir topikte görüyordum tanışmak burada kısmetmiş hoşgeldin
ya bu çok güzel .benim bebeğim ölmeden önceki gece annem rüyasında kızımı görmüş çok güzel masmavi parlak gözleri olan sürekli gülen bir bebekti diyor .bu yazdığın şeyi okuyunca şimdi doğru heralde annem bu dünya için fazla güzel olan meleğimi görmüş .çok güzel ya çok duygulandım.hepimizin melekleri cennette bizi bekliyorlar
oğlumda sezaryenle doğum yapmıştım.. bu ikinci bebekte 4,5 aylıktı canım.. suyu erken geldi, bebek canlıydı..ama devam etmesi mümkün değildi.sancı verildi normal yoldan tahliye yapıldı..çok zorluydu ama, sezaryenle ikinciye şansını zorlamayalım dedi dr:S rahimağzı yetmezliğindende kaynaklanabiliyormuş ama..bence o değilde, büyük ihtimalle enfeksiyondu kesenin açılmasının sebebi.. rahimağzında kızarıklık olmuş denmişti.. tedavimi yaptım, hayırlısı bakalım..dr; korunmayı istiyorsan bırakabilirsin dedi bu son muayenede ..bu ay bırakmıştım.. BAT yarın
iyi dileğin içinde çok teşekkür ederim.. dayanağım oydu, o üzülmesin diye yanında hep iyi olmaya çalıştım, çok hassas çünkü..garip bir süreçti..
canım dün görmedim kusura bakma.git canım git. bence de 6 ay yeterli gibi geliyor. şahsen benim şu previa olayı bir de meme olayı olmasaydı 6. aydan sonra bırakırdım valla. benim dr. bana bile 6 ay dedi aslında kendine çok güvendiği için. ama diğer bütün dr.lar 1 yıl diyor. çünkü 1 yıldan önce olursa yapışma olasılığı artıyormuş ve bu benim kabusum. inan meme olayından bu kadar korkmuyorum...
korunmayı bırakırsan zaten hemen hamile kalacaksın diye de bir şey yok. 2-3 ayda öyle geçse zaten 1 yıla yakın oluyor. zaten bebiş sen isteyince değil zamanı gelince gelir.
hayırlı haberlerle gel inşallah kuzum... 6 ay hayırlıysa 6 ay, 1 yıl hayırlıysa 1 yıl olsun ama hayırlısı olsun...
git arkadaşım git ihmal etme kızlar ya allah aşkına şurda isimlerinizle hitap etsek olmaz mı 24 kasım ne diyeceğimi şaşırıyorum yani...? Bence bunu bi çözelim...bu arada günaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalarınız osun inş..allah dualarımızı kabul eylesin inş...
kız kime gitçen banada söyle :)))
o zaman sezeryanla arasında baya var 4-5 yıl falan normal olduğuna göre. Rahim ağzı yetmezliği olsa ilk bebeğindede sorun olurdu bence canım ya. sende bu heyecanlı sürece girdin ha çok güzel ya hayırlı haberlerini alırız inşallah canım. canım ya kıyamam kaç yaşında şimdi oğlun.
haklsıın cnm da işte yine sanal ortam die insan isimlerini sölemiyo Allahtan bi isim sölemiyorus zaten geri kalan herşeyi anlatıyos
değilmi? bende öyle düşünmüştüm canım..yani rahimağzı yetmezliği olsa, ilkinde de olurdu..
ama dediğin gibi ara zaman öyle..oğlum 5 yaşında canım..
o da yavrum hala karnımı seviyor, sorular soruyor zaman zaman aklına geldikçe:S
olayıda anlatınca idrak edecek yaşta değil,kafasını karıştırmak istemiyorum..
İnş güzel haberler paylaşırız canım..
Allahım cümlemize evlat sahibi olmayı yeniden nasip etsin.. onların ömürlerine ömür katsın inş..
hepsinin göreceği günleri olsun hayırlısıyla
canım yaa Allah onu bağışlasın canım sana uzun ömürler versin. haklısın daha idrak ediceğini sanmıyorum inşallah kısa zamanda yeniden dolar göbişinde sende oğluşuna cevap verirken zor durumda kalmazsınaminnnn canım güzel temennilerin için. bu arada adet oldunmu?
Kizlar beni unutmayin...
Morelim cok bozuk 28.sinde test yaptilar negativ cikti o kadar cok sevinmistimki tam kizimin ölüm yildönümü idi bugün yine su kaybettim. Kafam allak bullak. Ne olur dualarniza devam edin...rabbim hepimizin acilarini sevince bogsun insallah...
haklsıın cnm da işte yine sanal ortam die insan isimlerini sölemiyo Allahtan bi isim sölemiyorus zaten geri kalan herşeyi anlatıyos
Kizlar beni unutmayin...
Morelim cok bozuk 28.sinde test yaptilar negativ cikti o kadar cok sevinmistimki tam kizimin ölüm yildönümü idi bugün yine su kaybettim. Kafam allak bullak. Ne olur dualarniza devam edin...rabbim hepimizin acilarini sevince bogsun insallah...
aah o plan program yok muuu?? ben de yapmadan duramıyorum ama biliyorum ki boş!!! hayırlısıyla buna bir git bakalım ne diyecek?? psikolojin nasıl şimdi? daha iyisindir umarım...evt cnm hayırlı zmn da olsun ben çok programlıyorum yok o var yok şu var die belkide kaç ay olmucak o yüzden hemen bi dr gideyim dedm ama dün gidemedimmmnasipse inş önümüzdeki hafta giidcem
amiiiin canım. kuzum seni unutmadık da duaları aksattık sanki birazKizlar beni unutmayin...
aah o plan program yok muuu?? ben de yapmadan duramıyorum ama biliyorum ki boş!!! hayırlısıyla buna bir git bakalım ne diyecek?? psikolojin nasıl şimdi? daha iyisindir umarım...
bilmiyorum cnm yaaa bi kaç ay önce daha iyiydim sanki bu ara daha ağır geçio herşey ama daha ii olucam inş o yüzden çok uzatmak istemiyorum hepimizin güzel haberlere ihtiyacımız var dimi ama cnm:)
Kizlar beni unutmayin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?