Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

peşinden öbür topiğe gittim takıldım :)) naber iyimisin naptın misafirleri
fark ettim kuzum ya!! bekledim de gelmedin. iyiyim canım. misafirler gitti bugün. ben de hastaneye gittim sonuçları aldım genetik pıhtılaşma temiz çıktı. da....bunlar niye başıma geldi? demekki kader de yaşamak varmış... ya bir de enteresan bir şey çıktı sonuçlarda. bakır fazlalığı çıktı. bakır fazlalığı doğum sonrası psikoza, regl öncesi sendromlara, depresyon, anksiyete vs. neden oluyormuş. acaba iç bunalımlarımız falan ondan mı kızlar ya? hatta "bazı insanlara hastalık hastası diyorlar, halbuki bakır kontrolü yapılsa öyle olmadığı anlaşılır" diye bir cümle yazılı. ne enteresan değil mi??
haftasonu eşimin kuzeninin düğünü var şehir dışında. önce oraya sonra da eşimin yanına istanbula gideceğim inşallah. haftaya yazdıklarınızı eşimin tel.den okurum ama yazamayabilirim canlar, haberiniz ola.
acaba 24kasımla aysem ne yaptı? izmirliden de ses yok...
hepinizi ayrı ayrı öpüyorum kızlar, kendinize iyi bakın
Tobeguuuuuuuk, nerdesin, bak buralara kadar takip ettim seni :) Mesaj kutun dolu canım, eski mesajlarını da silde sana mesaj atabilelim değil mi ama
kuzuuum kusura bakma. farketmedim. boşaltıyorum şimdi canım...
amin canım, inşallah... testler iyi çıktı. umarım hakkımda hayırlısı böyledir de mutlu olurum canım...

merabalar canım seni başka bir topikte görüyordum tanışmak burada kısmetmiş hoşgeldin

Merhaba ben aslinda ilk kez buraya girdiyimde bebegimi kaybetdim gibi topik ariyordum ve buraya girdim, Yani daha once baska topiklerde olmadim, sonradan girmisdimdir herhalde. Evet keske baska bri yerde tanissaydik daha hos bir tanisma olurdu belki. Ama olsun, Allahin bir bilidgii vardir kesin.

Herkes meleklerin ne kadar guzel oldugunu soyler, yani gerci bugune kadar goremesekde tahmin ederiz, isde o yuzdende bizim meleklerimizde cok fazla guzel oldugu icin, onlari Allahi kendi yaninda istemisdir, ve tabiki orda Allah babalarinin yaninda, yani cennetde daha mutlu olcakalrdir. Ama insalalh Bu kez Allah hepimize bizim yanimizda mutlu olcak hayirli, saglikli, uzun omurlu bebekler nasip eder.

o zaman sezeryanla arasında baya var 4-5 yıl falan normal olduğuna göre. Rahim ağzı yetmezliği olsa ilk bebeğindede sorun olurdu bence canım ya. sende bu heyecanlı sürece girdin ha çok güzel ya hayırlı haberlerini alırız inşallah canım. canım ya kıyamam kaç yaşında şimdi oğlun.

evt cnm hayırlı zmn da olsun ben çok programlıyorum yok o var yok şu var die belkide kaç ay olmucak o yüzden hemen bi dr gideyim dedm ama dün gidemedimmm nasipse inş önümüzdeki hafta giidcem

haklsıın cnm da işte yine sanal ortam die insan isimlerini sölemiyo Allahtan bi isim sölemiyorus zaten geri kalan herşeyi anlatıyos

kız kime gitçen banada söyle :)))

valla tavsiye üzerine semh serbste gidicem de bi gididemedim inş önümüzdeki hafta gideyim sölerim fikrimi erken teşhiş konusunda iyi ve hassas bi doktormuşş bakalım taşınışıcaz inş yazarım gittikten sonra hemen zaten kuzum

değilmi? bende öyle düşünmüştüm canım..yani rahimağzı yetmezliği olsa, ilkinde de olurdu..
ama dediğin gibi ara zaman öyle..oğlum 5 yaşında canım..
o da yavrum hala karnımı seviyor, sorular soruyor zaman zaman aklına geldikçe:S
olayıda anlatınca idrak edecek yaşta değil,kafasını karıştırmak istemiyorum..

İnş güzel haberler paylaşırız canım..
Allahım cümlemize evlat sahibi olmayı yeniden nasip etsin.. onların ömürlerine ömür katsın inş..
hepsinin göreceği günleri olsun hayırlısıyla

Kizlar beni unutmayin...
Morelim cok bozuk 28.sinde test yaptilar negativ cikti o kadar cok sevinmistimki tam kizimin ölüm yildönümü idi bugün yine su kaybettim. Kafam allak bullak. Ne olur dualarniza devam edin...rabbim hepimizin acilarini sevince bogsun insallah...

ne testi canım yapılan ki. peki doktor ne diyor su kaybı için? canım üzme kendini umudunu kaybetme düzelicek inşallah hem emin ellerdesin hastahanedesin dualarım seninle canım.

haklsıın cnm da işte yine sanal ortam die insan isimlerini sölemiyo Allahtan bi isim sölemiyorus zaten geri kalan herşeyi anlatıyos

ne yani ben ismimi yazınca bişey mi olacak ki anlayamadım neyse ....neyse siz öle istiyorsanı zöle olsun arkadaşlar..insan daha samimi davranman istiyor ama neyseeeeeee

cnm bnm dularım seninle sen bizim içimizde tek ışık umutsun herşey iyi olucak inş oğluşumuz azcık daha sıkcak dişini annesini teyzelerini hiçç üzmücek sağlıklı bi şekilde doğucak büyücek annesiii ben inanıyorum kesinlikleee .......

Son düzenleme:
evt cnm hayırlı zmn da olsun ben çok programlıyorum yok o var yok şu var die belkide kaç ay olmucak o yüzden hemen bi dr gideyim dedm ama dün gidemedimmm nasipse inş önümüzdeki hafta giidcem
aah o plan program yok muuu?? ben de yapmadan duramıyorum ama biliyorum ki boş!!! hayırlısıyla buna bir git bakalım ne diyecek?? psikolojin nasıl şimdi? daha iyisindir umarım...
amiiiin canım. kuzum seni unutmadık da duaları aksattık sanki biraz bizi azıcık korkutuyo ama allah izin verirse 24kasım teyzesinin dediği gibi gelecek kollarına oğlumuz annesiii!!! kendine çok iyi bak canım. dualarımız seninle...

Uzulme herseyin dogrusunu ve zamanini o guzel allahim iyi biliyordur.

kızlar üzülsek ağlasak hırpalasak herşey boşşşş geriye döndüğümüzde elimiz kolumuz bomboş onun için meleklerimize daha yakın olmak için namaz kılmayı deneyin gerçekten insanı rahatlatıyor ve bir adım daha sanki bence onlara daha yakın hissediyorum ben kendimi emin olun ki sizleride rahatlatacak o kesin....kendimizi üzmeyip yeni bebeklerimiz olsun diye rabbime yalvaralım onların yerlerini dolduracak diyorum ama o mümkün değil en azından acılarını hafifletecek hayırlı bebekler versin inş. rabbimm kollarımızı dolduracak hayırlı zamanda hayırlı bebekler nasip etsin inş. hepsi hikaye aslında yeri ve zamanı geldiği zaman ne yaparsak yapalım o bizlere kavuşacaktır allahımın izniyle ne kadar plan yaparsak yapalım bence..hepsi boş. allahım hayırlı evlarlar nasip etsin inş..

ayşecim allah yar ve yardımcınız olsun inş.sağlığınıza biran önce kavuştursun rabbim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…