Ankara bugün fena sıcak kızlar nefes alınmıyor kolumu kaldırdığım anda terliyorum nete de girmiyorum çünkü sanki bilgisayardan da sıcak yayılıyor aman yarabbi .
Aynurcum canım senin bat ne zamandı beklemede misin çalışmada mısın ben beklemedeyim de seni de merak ettim bi de asesultan (valla yanlış yazdım galiba kusura bakma şekerim ya) da bekliyordu o ne yaptı acep
merhaba tobeguk, nasılsın?amin canım... benim de odamdan beşiği çıkarmışlardı. ama çocuk dr.larına bilgi vermedikleri için tam 6 kez bebek nerde muayene-kontrol için geldik diye odaya girdiler. ben ağlamaya başlayınca en sonunda kayınvalidem ortalığı ayağa kaldırdı. kasıtlı mı yapıyorsunuz, gelinim çok üzülüyor diye. sonrasında hemşireler odaya benden özür dilemeye gelmişlerdi ama neye yaradı ki!!
inay nasılsın? keyifler yerinde inş.. tatilinde bitti.. iyi geldi mi,dinlenebildinmi?dünkü mesajları göremiyorum nedenki
inay nasılsın? keyifler yerinde inş.. tatilinde bitti.. iyi geldi mi,dinlenebildinmi?
dün akşam yazılanlar ve özel mesajlar hep silinmiş.neden acaba :26:
iyiyim canım sağol sen nasılsın tatilde hasta olduk ya bişe yapamadık önümüzdeki maçlara bakıcaz artık :)
[ı]
doğa her yer sıcak canım.. Bu hafta sıcakların artmasını bekliyorlar.. Nemde artacakmış. Doyduk neme halbuki, daha ne kadar olacaksa
Doğa benim cuma günü bat.. Hayırlısı inş, çok beklenti içinde değilim..bu ay ilk daha, kısmet ne zamansa..
Sen nasılsın, iyisin umarım..:13:
Aynurr kırmızılar bitiyormuş, bu ay yeni bir sürece giriyormuşsun.. çok sevindim.. Hadi hayırlısı canım.. Güzel haberlerin olur inş tez vakit..[/ı]
merhaba tobeguk, nasılsın?
insanın o kadar hassas olduğu noktada ne densizlik olmuş..
hata bir kere olur, 6 kere nedir canım.. neler hissetmişsindir kimbilir:26:
inş hayırlısıyla o odalarda yumuk yumuk gözleriyle bize bakan bebişlerle, mutlu bir güne uyanırız
dün akşam yazılanlar ve özel mesajlar hep silinmiş.neden acaba :26:[/I]
hadi bakalım hayırlısı hiç belli olmaz bu işler kısmetse gelir topiğimizin Ayşem'den sonraki bebişi merakla bekliyoruz canım
doğa her yer sıcak canım.. bu hafta sıcakların artmasını bekliyorlar.. nemde artacakmış. doyduk neme halbuki, daha ne kadar olacaksa
doğa benim cuma günü BAT.. hayırlısı inş, çok beklenti içinde değilim..bu ay ilk daha, kısmet ne zamansa..
sen nasılsın, iyisin umarım..:13:
aynurr kırmızılar bitiyormuş, bu ay yeni bir sürece giriyormuşsun.. çok sevindim.. hadi hayırlısı canım.. güzel haberlerin olur inş tez vakit..
inşallahhh Aynur'cum inşallahhhmerhaba arkadaşım evet hayırlısıyla yeni bi sürece girmiş bulunmaktayım allah izin veririse rabbim inş. çok bekletmeden hayırlısıyla kucaklarımızı doldur inş. Allahım bu acılarımızı hafifletecek cümlemize hayırlı evlatlar nasip eder inş. Rabbimin gönlü boldur inş. Bu hayırlı günlerin hatrına dualarımızı kabul eder allahım...rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inş.
inşallahhh Aynur'cum inşallahhh
[ı]tobeguk iyi yorulmuşsundur ..klimalı ortamda yap temizliğini en azından canım
hareket etsen, terliyorsun çünkü..bende iyiyim.. Iş güç uğraşıyorum..
Evimde tadilat var, nasıl istiyorum bende evime bi el atmayı yaa.. Sinirim bozuluyor akşam eve gittikçe.neyseki gün içinde görmüyorum yani
aynurum çok sevindim canım yaa.. Allahım bekletmeden gönlümüzdeki yavrulara kavuşmayı nasip etsin..
Hemen olur olmaz bilemiyoruz ama, o sürece girmek bile insanı umutlandırıyor, içini kıpratıyor.. Yine heyecan doluyor içimize işte..
doğa dediğin gibi canım, kısmet ne zamana bakalım..
Vallahi açılış yapılmış, arkası gelir hemen..
Kızlar bende garip bir ruh hali içindeyim bugün..
Bi ağlıyorum bi gülüyorum.. Doktorumun verdiği sezaryen tarihim olacaktı bugün..
Herşey daha farklı olabilirdi belki ama.. Allah'ın takdiri.. Bizim için neyin hayırlı olacağını bilemiyoruz işe..
Hayırlısı olsun bundan sonraa..
calakan nerdesin canım yaa.. Geri dön amaa..
ayşem sen nasılsın, rahatın yerinde umarımallahım esirgesin sizi.. Kendine iyi bak cnm [/ı]
canııım çok az kaldı Allah sabrını verdi bak inşallah kucağında prensinle ç.ıkacaksın oradan. dediğin gibi çok daha beterler var onları gördükçe halime şükrediyorum ( lösemili çocuklar yıkıyor beni ) Allah korusun Allah düşmanımın başına vermesin.bende bebegimde iyiz elhamdülillah... zaman zaman yine inisler yasiyorum burdada... o yüzden giremedim daha dogrusu girdim sizi göremeyince ciktim...bugün tam 28+0 haftalik oldu cok sükür... 6 haftadir burdayim kizlar ya rabbim nasilda sabrini veriyor cok sükür... yazdiklarinizi okuyorum... i
inaycim cok gecmis olsun canim...
kizlar topigin ikinci bebegini bende sabirsizlikla bekliyorum...
hayirlisiyla rabbim hepimizin kucaklarini dollursun...
inanin halimize herseye ragmen sükredelim... burdakileri görünce insan dahada bi korkuyor...
lösemili cocuklar klinigi hemen yani basimda degisik degisik hastaliklar var.. sasiriyor insan... meger saglikli bi evlat ne kadarda büyük nimetmis...
rabbim hepsine acil sifalar versin...
bizede saglikli hayirli evlatlar...
kendinize cok iyi bakin allah hepinizin yüzünü güldürsün insallah...
sizi seviyorum kizlar...
Aynur'cum başka bi topicte bitkisel bişeyler mi denesem falan demişsin ya ben sana incir kürünü bi de çörek otunu önericem. incir küründe 7 8 tane inciri kaynatıp suyunu içiyorsun .çörek otunu da ben reglimin ilk günü başladım buna .kestane balıyla tarçını karıştırdım çörek otunu da iyice ağzımda parçalayarak yedim ( çekilmiş almayın deniyor çünkü kendim de çekemedim) bu çörek otu yumurtlamayı artırıp beyindeki hipofiz bezini düzenliyormuş (biliyosun hamile kalmamızın önündeki en büyük engel stres hipofiz bezinin de stres çok olduğunda çalışması bozuluyormuş) valla ben bu ay kullandım acaba ondan mı bilmiyorum ama stresim yoktu valla hatta önceki aylarda çalışmalarf falan çok sıkıcıydı bu ay öyle değildibi de doktor kontrolde 2 tane yumurta gördü ( ben de gördüm) çok güzel büyümüşler çok sağlıkslısın dedi .artık bilmiyorum ya ondan ya da başka bişeyden iyiyim, yani şiddetle tavsiye edilir çörek otu
bende bebegimde iyiz elhamdülillah... Zaman zaman yine inisler yasiyorum burdada... O yüzden giremedim daha dogrusu girdim sizi göremeyince ciktim...bugün tam 28+0 haftalik oldu cok sükür... 6 haftadir burdayim kizlar ya rabbim nasilda sabrini veriyor cok sükür... Yazdiklarinizi okuyorum... I
inaycim cok gecmis olsun canim...
Kizlar topigin ikinci bebegini bende sabirsizlikla bekliyorum...
Hayirlisiyla rabbim hepimizin kucaklarini dollursun...
Inanin halimize herseye ragmen sükredelim... Burdakileri görünce insan dahada bi korkuyor...
Lösemili cocuklar klinigi hemen yani basimda degisik degisik hastaliklar var.. Sasiriyor insan... Meger saglikli bi evlat ne kadarda büyük nimetmis...
Rabbim hepsine acil sifalar versin...
Bizede saglikli hayirli evlatlar...
Kendinize cok iyi bakin allah hepinizin yüzünü güldürsün insallah...
Sizi seviyorum kizlar...
amiiiin canım. çok sevindim iyi olmana.bende bebegimde iyiz elhamdülillah... zaman zaman yine inisler yasiyorum burdada... o yüzden giremedim daha dogrusu girdim sizi göremeyince ciktim...bugün tam 28+0 haftalik oldu cok sükür... 6 haftadir burdayim kizlar ya rabbim nasilda sabrini veriyor cok sükür...... meger saglikli bi evlat ne kadarda büyük nimetmis...rabbim hepsine acil sifalar versin...bizede saglikli hayirli evlatlar...kendinize cok iyi bakin allah hepinizin yüzünü güldürsün insallah...
sizi seviyorum kizlar...
tobeguk iyi yorulmuşsundur ..klimalı ortamda yap temizliğini en azından canım
hareket etsen, terliyorsun çünkü..bende iyiyim.. iş güç uğraşıyorum..
evimde tadilat var, nasıl istiyorum bende evime bi el atmayı yaa.. sinirim bozuluyor akşam eve gittikçe.neyseki gün içinde görmüyorum yani
doğaaa, şu mübarek ayda ikimiz de bir haftadır halimize şükrede şükrede bi hal olduk!! inşallah mükafatı yakında olur kuzum....canııım çok az kaldı Allah sabrını verdi bak inşallah kucağında prensinle ç.ıkacaksın oradan. dediğin gibi çok daha beterler var onları gördükçe halime şükrediyorum ( lösemili çocuklar yıkıyor beni ) Allah korusun Allah düşmanımın başına vermesin.
sağlıklı evlat çok büyük nimet hakkaten biz bunun kıymetini en iyi bilenler olucaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?