Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Ben sgk ile anlaşmalı özel bir hastanede de doktora giderim,herşey yolunda olduktan sonra perinatologun doğum yaptırmasına gerek yok diye de düşünüyorum.Tabi zaman gösterecek neler olacağını , yaşayıp göreceğiz.

olabilir canım, neden olmasın?? normal doğumu ebe bile yaptırabilirmiş. doğumhanede bunu öğrendim. bir de perinatolog riskli gebelik takibinde ve riskli doğumlarda elzem, olmazsa olmazmış, bunu öğrendim. 2 dr.a birden gidip gebeliğin seyrine göre karar vermek mantıklı.
amaaaan bizim de muhabbete bak. ortada bebek yok, biz doğumu düşünüyoruz

Evet dereyi gördük paçaları bile sıvadık
Ama ben inanıyorum o günler çok da uzakta değil...

Ben kaçıyorum canım,iyi geceler

Son düzenleme:

canımmm çok sevindim iyi olduğunuza az kaldı dayan Rabbim sabırlar versin....hayırısıyla kavuşacaksın sen bebişine inanıyoruz hepimiz buna sakın moralini bozma :))

Allah sabrını veriyor canım dediğin gibi..
iyi olmanıza çok sevindim..Allahım sağlıkla kavuşturacak yavruna.. biraz daha sabır
kendine iyi bak

günaydııın kızlar
tobegük ,izmirli gecenin bi saati döktürmüşünüz gene. ya bizim artık en kısa sürede hamile kalmamız gerek yoksa kafayı yiycez baksanıza resmen hamile gibi davranıyoz ( sadece sizin için demiyorum valla ben de öyleyim Allahım ne planlar var bende de bi bilseniz ahhhh ahhhh gelsinler artık

Son düzenleme:
günaydınn doğa..
nasılsın?
söylediklerine katılıyorum.. önceden böyle duygular içinde değildik belki.. ama özlem içimizde depreşmeye başladı sanırım..
hayal kurabiliyorsak, az kalmış hedefe
doğa form tutmuştun ya, sporla diyet mi yaptın? paylaşım yapsan hani.. ne iyi olur

Son düzenleme:
günaydın şekerim ben şimdi form maceramı anlatıyım bakalım inanacak mısınız: hamileyken toplam 8 kilo aldım zaten çok zayıftım ben hamile kaldığımda. ama 8 kilo olmasına rağmen gayet tombiş gözüküyordum neyse doğumdan sonra eve geldiğimde 3 kilo gitmişti sonra o kadar kötüydüm ki (o süreçten hepimiz geçtik kabus günler) hiç yemek yemedim eve gelip gidenler tatlı getirdiler sağolsunlar sürekli tatlı yedim ,ağladım ,uyudum,tuvalete kalktı sadece. 3 hafta böyle geçti bi baktım 3 kilo daha vermişim .doktora kontrole gittiğimde ne yaptın sen nasıl böyle kilo verdin diyince ben de tatlı yedim sadece ve yattım dedim o da dışardakilere söyleme döverler seni dedi ( ben de onlar gibi sağlıklı hamilelik geçireyim de kilo alaydım dedim)
neyse şimdi hala fazlam var bi kaç kilo spor yapıyorum ve çok sağlıklı besleniyoruz biz ( biz organik pazardan alışveriş yapıp herşeyi organik tüketen takıntılı bi çekirdek aileyiz )
gerçi şu ara spor yapamıyorum vantilatörü açıyorum seriyorum matı herşey tamam kolumu kaldırdığım anda başlıyorum terlemeye anında kaldırıyorum herşeyi içeri gidip kitap okuyorum
yani spor çok önemli ama serinken , dengeli beslenmek gerek bi de ( ben heralde ağlamaktan kilo verdim şu anda o kadar tatlı yesem nasıl olurum kim bilir) dün kayınvalidem tatlı getirmiş eşim bi tane verdi gerisini kasaya kilitledi yerim diye ( olunca duramıyorum psikopat gibi saldırıyorum çünkü

o moral seviyesini nasıl ayarlıycaz bilmiyorum hakkaten acaba doğru yerde miyiz? asla diğerleri gibi olamayacağımız kesin de kendi içimizde stresi en aza nasıl indiririz orası bir muamma .sanırım şükrederek . benim bat 7 ağustos bakalım çalışmalar bitti beklemedeyiz .bu beklemek te nasıl bi stres anlatamam sürekli belirti takip ediyorum paronoyak oldum .her ay yaşıyorum ha
milelik belirtilerini açıp açıp erken hamilelik belirtilerini okuyorum sonra o belirti gerçekleşiyor ne tesadüf de mi? beynim resmen oyun oynuyor benle

doğacım aslında bu kadar irdelemkte insanı umutlandırıyor bence biraz aslında oluruna bırakabilsek olacak amma işte bizler daha heyacanlı bi bekleyiş içinde olunca rabbim elimizde olmadan merak ediyoz herşeyi allahım inş. yüzlerimizi güldürür bu mübarek günlerin hatrına dualarımızı kabul eder inş.

oluruna bırakma işini bence biz hiç doğum yapmamış olanlara bırakalım ya da bebeği ölmemiş olanlara .biz sadece daha az stresli olmaya çalışabiliriz olruna bırakma gibi bi lüksümüz yok bizim bu gerçeği kabul etmemiz gerek .ben çok zorladım kendimi oluruna bırakmak için ama olmuyor o yüzden baktım onu yapmak için de zorluyorum kendimi .artık hiçbişey için zorlamıycam kendimi rahat olmak için bile .rahatsam rahatım değilsem değilim oluruna da bırakmam olması gereken günde ilişki olmalı olmazsa uyuyamam yaşayamam. ama şunu yapabildim ben elimden geleni yapıyorum gerisi Allahın takdiri vardır bi hayır olmuyorsa diyebildim en azından .Allah hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin

doğa, okudum gerçekten inanamadım :)bende 3 kilo var şimdi..
gebelik öncesi onları atmak iyi olur.. tatlıyla aram yok neyseki canım, spor yapıyorum ..beslenme konusunda da iştahlı bi insanda değilim, yediğime de dikkat ederim.
ama bu folikasit programı karıştırıyor sanki:S

seni de çok az fazlan varmış canım ya . folik asit ne yapıyor ki kilo mu aldırıyor ?

1 hafta sonra 9 ayım bitecek... doktor 6. ayda korunmayı bırakabilirsin dedi.. gerçi bir diğeri 1 yıl demişti...her neyse...herkes planlar yapıyor çalışmalara başladı...veya sürenin dolmasını bekliyor sabırsızlıkla....bense bebeğime bakacak kimse olmadığından ve şu ara maddi sıkıntılar yüzünden işi bırakamayacağımdan planlarımı ertelemek zorundayım....zaten hamileykende bir sürü laf olmuştu kim bakacak vs vs vs.....çok şükür ki kızım var ona sarılıyorum...Allah hepinizin kucağını doldursun tez vakitte........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…