- 26 Eylül 2010
- 627
- 46
- 118
bende bebegimde iyiz elhamdülillah... zaman zaman yine inisler yasiyorum burdada... o yüzden giremedim daha dogrusu girdim sizi göremeyince ciktim...bugün tam 28+0 haftalik oldu cok sükür... 6 haftadir burdayim kizlar ya rabbim nasilda sabrini veriyor cok sükür... yazdiklarinizi okuyorum... i
inaycim cok gecmis olsun canim...
kizlar topigin ikinci bebegini bende sabirsizlikla bekliyorum...
hayirlisiyla rabbim hepimizin kucaklarini dollursun...
inanin halimize herseye ragmen sükredelim... burdakileri görünce insan dahada bi korkuyor...
lösemili cocuklar klinigi hemen yani basimda degisik degisik hastaliklar var.. sasiriyor insan... meger saglikli bi evlat ne kadarda büyük nimetmis...
rabbim hepsine acil sifalar versin...
bizede saglikli hayirli evlatlar...
kendinize cok iyi bakin allah hepinizin yüzünü güldürsün insallah...
sizi seviyorum kizlar...
Oğlun bizi korkuttu ama maşallah iyi olmanıza çok sevindim canım.Senin için hastane ortamı mutlaka sıkıcıdır ama bence böylesi çok daha iyi.Biraz daha sık dişini,çoğu gitti azı kaldı.Allah'ın izniyle kucağına alacaksın inşallah.
canım merhaba nasılsın?
valla doğayla ben de hep "keşke hamileyken iyi olsak ama yine de bizi 25-30. haftadan sonra hastaneye yatırsalar" diyoruz..
İkimiz aynı anda birbirimize yazmışız
Ben iyiyim canım,sen nasılsın?
Valla ben de size katılıyorum.Hamileliğimde doktoruma ulaşmam çok zordu.Şimdi istediğim an ulaşabileceğim bir doktor arıyorum,kendimi öyle daha rahat hissedecekmişim gibi geliyor.
aynen canım aynı anda yazmışız.
ben de iyiyim ama bebiş izni çıkınca yerimde durasım, eylülü bekleyesim gelmiyorhemen çalışayım istiyorum..
benim de çok güvendiğim bir dr. var ama her an ulaşamayacağımı bildiğim için başka bir dr.a devam etmeyi düşünüyorum.bu dr.a daha kolay ulaşılabiliyor çünkü.. şüphesiz ki bu bizi daha güvende hissettirir. dr.lar aşağı yukarı belli de bir de bebişler gelse...
Hayırlısı ile gelecekler inşallah.Dediğim gibi doktor araştırmasındayım şimdi.Herkes benim doktorum çok iyi diyor.Hangisine gideceğimi şaşırdım
Hatırlarsan riskli gebelik uzmanına gitmiştim.O bana bir takım testler vermişti hatta sana da yazmıştım.Onlardan bir tanesi yüksek çıkmış internetten araştırdım çok da birşey elde edemedim.Ama çok önemli birşey olsaydı nette mutlaka birşeyler bulurdum di mi :44:
canım ben de yaptırdım ya o testleri. dr. tek tek açıkladı bana sonuçları. hangisinin yüksek çıktığını yazarsan, bende de varsa o ben yardımcı olmaya çalışırım sana.
valla dr. olarak perinatologa gideceğiz. ama dr.un ağzı çok laf yapanını değil, kriz anında eli iş yapanını seçmemiz gerekiyor. malesef ben yaşadığım acı tecrübeyle öğrendim hangi dr.un iyi olduğunu. inşallah sen de bir an önce bulabilirsin istediğin gibi bir dr....
canım bu arada senin testlerin tamamı pıhtılaşmaya ait testler. yani aralarında genetiğe ait şeyler yok. aynı testleri mi söylüyorsun?:44:
Protein c aktivitesi max 140 benimki 149 çıkmış.
Bir de sen perinatologa sürekli mi gitmeyi düşünüyorsun.Ben normal bir doktorum olur ,perinatoloğa da belli dönemlerde giderim diye düşünüyorum.
canım evet pıhtılaşma ile ilgili olan değer. benim testlere baktım benimki 117 imiş. yani normal. ama benim bütün değerlerim normal çıktığı halde yine de dr.um önlemimizi alacağız diye coraspine (kan sulandırıcı) başlattı. seninki yüksek çıkmış muhtemelen sana da içirirler coraspini. olsun önemli değil, bebişlerimiz gelsin de biz gerekirse kan sulandırıcı iğnesini de vurunuruz her gün...
evet canım sürekli perinatologa gideceğim. 2. dr.umu da perinatolog düşünüyorum ama belki 2.ye normal dr.a da gidebilirim.
bir komşumuzun kızı ebeydi. o bana artık bundan sonra hastaneye gidince durumunu söyleyeceksin ve sadece perinatologa gideceksin demişti...zaten artık perinatologlardan başkasına güvenebilir miyim bilmiyorum....
Sana normalken başlatıyorlarsa bana kesin verir o zaman.Aslında pıhtılaşma sorunu olanlarda ilk 3 ayda düşükle sonuçlanıyormuş,öyleyse bizimki nasıl 34 haftaya gelebildi,yine kesin bir sonuç yok bence.
Peki gideceğin perinataolog hastanede mi muayenehanesi mi var?
canım aslında bu bir genellemeymiş. bebeğini 39. haftada kaybeden bir kadına pıhtılaşma testi yapmışlar, pıhtılaşma bozukluğu çıkmış. (kk da okudum) sonraki gebeliğinde iğne vurunacakmış. demekki arada bir denk gelebiliyor... ama bence senin pıhtılaşman çok ciddi değil ama biraz da olsa var. elbette bebek bu yüzden öldü demek olanaksız bence. bir çok nedeni olabilir tabiki...
benim dr. hastanede ama el altından muayenehanede de çalışıyor tatlım..
Şimdi protein c'yi tekrar araştırdım da olması gerekenden düşük olması daha bir sorun sanki,yine de doğrusunu doktor yorumlayacak tabi.
Anladım canım.Hastanedeki bir perinatolog bulsam yine her zaman ulaşabileceğim bir doktor olmayacak.Diğer türlü de maddi anlamda ciddi paralar dönüyor bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.
öyle malesef canım. işte hastanedeki dr.un özeline gidince daha bi kolay ulaşıyorsun çünkü cep telini veriyor adam. tabi fiyat olarak da daha makul..
Tam gün yasası nedeniyle öyle doktor da yok ki artık.Bir de perinatolog olunca resmen fiyatlar ikiye katlanıyor.Forumlardan birinde okumuştum ,benim bu gittiğim doktor daha 4-5 ay önce yaptırdığı bir doğumdan 3.500 lira almış hastaneye de 2000 lira ödemişler.Ivır zıvırla 6.000 lirayı bulmuş.İşimiz her türlü zor,Allah hepimizin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?