kuzucum yine toic topic geziyon de mi bi kere takip edeyim dedim de valla başım döndüydü ( burda o bıcırıklardan yok şimdi dönen bi fırıldak olmalıydı burdakııız, buradaysan gelsene sık sık!!! sıkılmazdın. bak ben sabahtan beri buradayım. kafam şişti valla!!!
vetciğim hoşgeldin, nerelerdesin, nasılsın?? bebiş çalışmalarına başlamışsın gözün aydınbiz ankaralılar buluştuk. bir gün sende gel buluşmaya. öpüyorum seni. daha sık gel buraya özletme kendini....
alemsin canım yaşükret ya bide arada olanlar var ,ben mesela iştemiyim evdemiyim bilmiyorum ya
melek yavrusuuu nasılsın canım ? burda ne istersen paylaşabilirsin aman bunlar şimdi iyi onların da canını sıkmayım falan diye düşünme bizimle her türlü düşünceni paylaş bence biz güleriz de seninle ağlarız da
heeeey hakkında hayırlısı olsun canım. biz de sonucunu merakla bekliyoruz bakalım. ayrıca da sefan olsun canım. şimdiden iyi tatillerMerhaba tobeguk:)aslında buralardayım işe git eve gel işte uğraşıyorum canım yaa bu hafta sonu bi tatile kaçıcaz artık iyice bunaldık sıcaklardan.Ankaralılar buluştuğunuzda tekrar katılmak isterim aslında ben de ...Bu arada çalışmalara başladık ve bugün adet olmam gerekiyodu hala olmadım bakalım ne olcak kızlar...heyecanla bekliyorum...
ya annemlerde kaldım bikaç gün çok iyi geliyor bide annemin babamın yanında olmak çok huzur veriyor ya teyzemde geldi kaldı benle kalabalıktık çok güzeldi ya kafam dağıldı iyi geldi. çok doğru teşhis canım ya bi gün çürüyeceğimi bende düşünüyordum kendi kendimeyaaa bebeim sen yoğunluğu atlattın artık yavaş yavaş normal hayata döndükçe günün sakin geçtikçe daha çok hatırlıyorsun deilmi bebeği. o yüzden napmak gerekmiiiiş evde işte mümkünse yanlız kalmıcaz en azından hamile olana kadar sen çok iradelisin canım ya sen güçlü kal içimzde ne olur. ramazan benide çaptı canım yaa en son sesimin halini sen duydun ama hastalandım bi kaçgün iyi geldi ya. sen ne çabuk bittin bu arada ya vah vah bi kaç gün daha sürseydi bari şu sıcak günlerde
savdık canım inşallah, savdık.... ama yine de şükretmek lazım tatlım. özeline mesaj atıyorum canım. ama cevap beklemiyorum çünkü senin özel mesaj atma hakkın yok ya daha, o yüzden..gerçekten biz sıramızı savdık mı....
şimşekler caktı beynimde bu sorunla,lütfen cevaplarımız en kısa zaman da evet olsun...
hee gezdim de iyi halt ettim!!! moralim çok bozuldu. baş ağrımı katmerledi!!! bi topicte bi kız vardı benim gibi olan. nerdeyse aynı şeyleri yaşamıştık. hamile şimdi. ayrıntılı ultrasona gitmiş bugün. plasentası rahimin içine dağılmış,kuzucum yine toic topic geziyon de mi bi kere takip edeyim dedim de valla başım döndüydü ( burda o bıcırıklardan yok şimdi dönen bi fırıldak olmalıydı burda)
profilime bakan görmüştür hemşireyim doğum iznim bitti rapor aldım hala izinliyim
doğumdan önce yenidoğan yoğun bakımda çalışıyordum izinden sonra işe başladığımda istersem değiştirebileceğimi söylediler
çalıştığım yeri ortamı sistemi ve en önemlisi bebişleri seve seve çalışıyordum
şimdi kararsızım tekrar aynı yerde devam edebilirmiyim diye
bi yapabilirim diyorum bi nasıl olacak
doğumdan hemen sonra kesin karar vermiştim orda duramam diye ama şimdi bilemiyorum yaaaa
siz olsanız ne yapardınız??
canım senin doğum iznin yok mu?şuan her saniye kızımı düşünüyoorum işe basladım o biraz rahatlattı beni ama gene de her an meleğimi düşünüyorum, cok aglıyorum, ama en iyi aglamak geliyor sanırım, insallah iyi olucaz canım hep beraber zamanla azalıcak insallah asla unutmayız ama en azından alısırız biraz
canım zor bir durum seninki!!! bence biz ne desek boş. seni en iyi sen bilirsin. beni yaralardı mesela. ama bazılarımız bu konuda daha dayanıklı. sen de zaten iyi hissetseydin rapor almazdın gibi geldi bana. dayanırım diyorsan dönebilirsin. ama ben yapamazdımprofilime bakan görmüştür hemşireyim doğum iznim bitti rapor aldım hala izinliyim
doğumdan önce yenidoğan yoğun bakımda çalışıyordum izinden sonra işe başladığımda istersem değiştirebileceğimi söylediler
doğumdan hemen sonra kesin karar vermiştim orda duramam diye ama şimdi bilemiyorum yaaaa
canım senin doğum iznin yok mu?niye başladın işe? psikolojik açıdan neyse de biraz bedenini dinlendirseydin bari!! daha 1 ay olmadı sen doğum yapalı... lohusalığın bari bitseydi...
ben ilk zamanlar gülmeye utanıyordum kızıma ayıp diye. ama tabi yok böyle bir şey. daha yeni olduğu için böyle hissediyorsun.. içinden ne geliyorsa onu yap. saçını taramak istemiyorsan tarama, makyaj yapmak istemiyosan yapma... temiz olduğun sürece dağınıklık önemli değil bence...
canım iş kendi işim yormuyorum kendimii sürekli oturuyorum , zaten 11 de gidip 4-5 gibi cıkıyorum uzun kalmıyorum yani, aynen ben de senin gibi işyerinde daha hiç gülmedim, sanki ayıp gibi gelio, sadece evde kızımı hayal ederken gülümsüyorum, hafta sonu mezarına gittim kızımın mezardan bir tas aldım onu evin bas kösesine koydum, onunla avunuyorum, sanki kızımdan birr parca yanımdaymıs gibi geliyor böyle
hayır hayır sakın yapma bunu ne gerek var ne kadar oldu bebeğin melek oldu kaç haftalıktı , ama boşver yapma yazık değil mi sana madem imkanın varsa değiştir, canının yanacağını bile bile elini ateşe vurmak gibi birsey bu yapma kendine lütfen
ben mezarına ilk gittiğimde çok zor dönmüştümcanım iş kendi işim yormuyorum kendimii sürekli oturuyorum , zaten 11 de gidip 4-5 gibi cıkıyorum uzun kalmıyorum yani, aynen ben de senin gibi işyerinde daha hiç gülmedim, sanki ayıp gibi gelio, sadece evde kızımı hayal ederken gülümsüyorum, hafta sonu mezarına gittim kızımın mezardan bir tas aldım onu evin bas kösesine koydum, onunla avunuyorum, sanki kızımdan birr parca yanımdaymıs gibi geliyor böyle
profilime bakan görmüştür hemşireyim doğum iznim bitti rapor aldım hala izinliyim
kııız, buradaysan gelsene sık sık!!! sıkılmazdın. bak ben sabahtan beri buradayım. kafam şişti valla!!!
vetciğim hoşgeldin, nerelerdesin, nasılsın?? bebiş çalışmalarına başlamışsın gözün aydınbiz ankaralılar buluştuk. bir gün sende gel buluşmaya. öpüyorum seni. daha sık gel buraya özletme kendini....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?