Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

her gece film şeridi gibi gözümün önünden geçtiğini söyledim. bana "beklediğinde psikolojin daha iyi olmayacak, aksine daha kötü olacaksın. ben eşimden ve kendimden biliyorum ne zaman o bebeği kucağına sağsalim alırsan o zaman psikolojin düzelecek" dedi. (bu arada dr.um da bebeğini 18 haftalıkken kaybetmiş. "ben perinatolog iken bebeğimi kurtaramadım. emin ol sen ne yapsan da bebek yine ölecekti. piyango sana vurmuş malesef" demişti!) ama bana hamileyken de çok iyi olduğumu söylüyorlardı, bebek öldü ben de ölümlerden döndüm, şimdi siz bana iyi olduğumu söylüyorsunuz ama ben inanamıyorum dedim. "geçmişi unut, sen sıranı savdın artık!" dedi. doğacım sen de hep bana aynı şeyi söylüyorsun ya, hemen sen geldin aklımaa. gerçekten biz sıramızı savdık değil mi kızlar?

gerçekten biz sıramızı savdık mı....

şimşekler caktı beynimde bu sorunla,lütfen cevaplarımız en kısa zaman da evet olsun...

her gece film şeridi gibi gözümün önünden geçtiğini söyledim. bana "beklediğinde psikolojin daha iyi olmayacak, aksine daha kötü olacaksın. ben eşimden ve kendimden biliyorum ne zaman o bebeği kucağına sağsalim alırsan o zaman psikolojin düzelecek" dedi. (bu arada dr.um da bebeğini 18 haftalıkken kaybetmiş. "ben perinatolog iken bebeğimi kurtaramadım. emin ol sen ne yapsan da bebek yine ölecekti. piyango sana vurmuş malesef" demişti!) ama bana hamileyken de çok iyi olduğumu söylüyorlardı, bebek öldü ben de ölümlerden döndüm, şimdi siz bana iyi olduğumu söylüyorsunuz ama ben inanamıyorum dedim. "geçmişi unut, sen sıranı savdın artık!" dedi. doğacım sen de hep bana aynı şeyi söylüyorsun ya, hemen sen geldin aklımaa. gerçekten biz sıramızı savdık değil mi kızlar?

şimşekler caktı beynimde bu sorunla,lütfen cevaplarımız en kısa zaman da evet olsun...

evett biz sıramızı savdık hatta öyle bi savdık ki bizim bebişlerimiz bizi hiç üzmeyen( ne yapsalar bizi üzemezler de.... bunu da öğrenmiş olduk . diğer anneler 2 saat uykusuz kaldı diye ağlarken biz hiç bi zaman bundan şikayet etmeyiz ) , bize dünyada alabileceğimiz en güzel hediye olarak gelecekler

Son düzenleme:
kuzucum yine toic topic geziyon de mi bi kere takip edeyim dedim de valla başım döndüydü ( burda o bıcırıklardan yok şimdi dönen bi fırıldak olmalıydı burda)

melek yavrusuuu nasılsın canım ? burda ne istersen paylaşabilirsin aman bunlar şimdi iyi onların da canını sıkmayım falan diye düşünme bizimle her türlü düşünceni paylaş bence biz güleriz de seninle ağlarız da

bencede savdık sıramızı ve biz seçilmiş insanlarız melek yavrusu.
sanırım burada okumuştum eskiden kadınlar birbirine şefeatcin varmı diye sorarlarmış biliyormusun?

ay cocuğumun gazı var hiç uyumuyoruz, ay hamilelikte cok kilo aldım , ay bebek varken gezilmiyor eve kapanıyosun, ay emzirmekten gögüslerim catladı, ay zırt ay pırt bence de biz hiç bunları demiyeceğiz, bunları diyen annelere gıcık oluyorum sanırım

şuan her saniye kızımı düşünüyoorum işe basladım o biraz rahatlattı beni ama gene de her an meleğimi düşünüyorum, cok aglıyorum, ama en iyi aglamak geliyor sanırım, insallah iyi olucaz canım hep beraber zamanla azalıcak insallah asla unutmayız ama en azından alısırız biraz

profilime bakan görmüştür hemşireyim doğum iznim bitti rapor aldım hala izinliyim
doğumdan önce yenidoğan yoğun bakımda çalışıyordum izinden sonra işe başladığımda istersem değiştirebileceğimi söylediler
çalıştığım yeri ortamı sistemi ve en önemlisi bebişleri seve seve çalışıyordum
şimdi kararsızım tekrar aynı yerde devam edebilirmiyim diye
bi yapabilirim diyorum bi nasıl olacak
doğumdan hemen sonra kesin karar vermiştim orda duramam diye ama şimdi bilemiyorum yaaaa
siz olsanız ne yapardınız??

heeeey hakkında hayırlısı olsun canım. biz de sonucunu merakla bekliyoruz bakalım. ayrıca da sefan olsun canım. şimdiden iyi tatiller özelinden mesaj atarım bir daha buluştuğumuzda. ama bi dahaki buluşma bayram sonu eylül başı gibi görünüyo canım. o ara mesajlarına bakar ol
kız anne terapisi deyince bende psikoloğa falan gittin zannettimben bi ara psikolog psikolog geziyordum ya seni de öyle yaptın zannettim. iyi iyi sevindim canım düzelmene.
kıııız deme ööyle çarpılıcazhastalık uzasın falanta geçen pazartesi konuştuk senle.. benim ramazan sonu bi daha gelecek zateen!! ama sorma bugün bir baş ağrısı, bir baş ağrısı bende!!! daha yeni uyandım valla. tabi biraz da moralim bozuktu da neyse. öpüyorum canım seni

savdık canım inşallah, savdık.... ama yine de şükretmek lazım tatlım. özeline mesaj atıyorum canım. ama cevap beklemiyorum çünkü senin özel mesaj atma hakkın yok ya daha, o yüzden..
kuzucum yine toic topic geziyon de mi bi kere takip edeyim dedim de valla başım döndüydü ( burda o bıcırıklardan yok şimdi dönen bi fırıldak olmalıydı burda)
hee gezdim de iyi halt ettim!!! moralim çok bozuldu. baş ağrımı katmerledi!!! bi topicte bi kız vardı benim gibi olan. nerdeyse aynı şeyleri yaşamıştık. hamile şimdi. ayrıntılı ultrasona gitmiş bugün. plasentası rahimin içine dağılmış, eski dikişlerine de yapışmış ve tamamen aşağıda rahim ağzını kapatıyormuş bu ne demek biliyor musunuzz??? ya ben de öyle olursam...:18::18: yok anam ben gene vazgeçtim. 1 yıl bekleyeceğim, bir de bi daha bebek yapmam büyük ihtimalle!!!
sen ne yaptın canım? aldın mı elbiseyi? aramadığına göre buldunuz herhalde...

kızlar doğumdan önce ne sacımı kesmiştim ne boyatmıstım şimdi makyaj bile yapmak hatta küpe bile takmak yüzük takmak sanki kızıma ayıp edicekmişim gibi geliyor sizde de oldumu, kendime ne kıyafet almıyorum ki nerdeyse giycek hiçbişi kalmadı bedenim cok değişti çünkü, yas tuttuğumdan böyle oluyor sanırım, sacım mısır püskülüne döndü, hatta doğumdan sonra tam 21 gün sonra sacımı taradım, ama farkında olmadan yapptım, bi baktımm sacımı tarıyorum anneme dedimki anne ben 3 haftadır sacımı taramadım dedim şok olduk, banyodan sonra sacımı topuz yapıp oturuyormusum 3 haftadır..

hayır hayır sakın yapma bunu ne gerek var ne kadar oldu bebeğin melek oldu kaç haftalıktı , ama boşver yapma yazık değil mi sana madem imkanın varsa değiştir, canının yanacağını bile bile elini ateşe vurmak gibi birsey bu yapma kendine lütfen

canım senin doğum iznin yok mu? niye başladın işe? psikolojik açıdan neyse de biraz bedenini dinlendirseydin bari!! daha 1 ay olmadı sen doğum yapalı... lohusalığın bari bitseydi...
ben ilk zamanlar gülmeye utanıyordum kızıma ayıp diye. ama tabi yok böyle bir şey. daha yeni olduğu için böyle hissediyorsun.. içinden ne geliyorsa onu yap. saçını taramak istemiyorsan tarama, makyaj yapmak istemiyosan yapma... temiz olduğun sürece dağınıklık önemli değil bence...
canım zor bir durum seninki!!! bence biz ne desek boş. seni en iyi sen bilirsin. beni yaralardı mesela. ama bazılarımız bu konuda daha dayanıklı. sen de zaten iyi hissetseydin rapor almazdın gibi geldi bana. dayanırım diyorsan dönebilirsin. ama ben yapamazdım

öyle mi diyosun??
bebeğim 38+5 di canım bugun 107 gün oldu

ben mezarına ilk gittiğimde çok zor dönmüştüm onların ruhu bizimle zaten canım.
ama ben yine de evde kal derim. çünkü ben lohusalığın 30. gününde şiddetli kanamayla hastaneye yatırılmıştım tekrar. eskilerin bi bildiği var bence. lohusalığın sonuna kadar bari dikkat et kendine. yaşadım, bilirim antalya da çok sıcaktır ara.nefes aldırmaz. klimaya falan çarpılma, dikkat et.

özaycım sen daha iyi bilirsin canım....

ilk aylar bırakın bebek görmeyi seslerini duymak bile çook üzüyordu bebeğide bırakın her yerde hamileler vardı sanki herkes çok sağlıklı bitek ben kötüyüm gibi gelirdi şimdilerde ise öncedende konuştuğumuz gibi yeni yeni umutlarım olmaya başladı yeni bebişime hazırlıyorum kendimi sanki herşey yeniden başlayacak gibi. tabiki unutmayacam ömrüm boyunca yavrumu ama artık bebek gördüğümde kaçmıyorum aksine hep sevmek görmek annesiyle bebek hakkında gebeliği hakkında konuşmak istiyorum kafamıda bu karıştırıyor benim bebeğim melek oldu ama ben bebekleri çok seviyorum o yüzden çalışırsın onları seversin diyorum kendime bilmiyorum ki anlatabildimmi hissettiklerimi??

melek yavrusu ben hala küpe falan takmıyorum makyaj yapmaya yeni başladım( sadecce kalem oda) sacım artık hep ölesine toplanmış hala gülerken kendime kızıyorum vs vs...

canım kendimi senin yerine koydumda bence en azından bir süre başka bölümde çalış
tabi sen kendini daha iyi biliyorsun. ben artık bebek gördüğümde ağlamıyorum ama gözlerimi dikip izliyorum. dün bi kadın bankaya gelmiş 3 aylık falandı fazla baktım herhalde kadın kötü kötü baktı bende çevirdim kafamı :)))
ama yeni doğan yoğun bakım zor yaa. kendi bebeğime bakmaya gittiğimde bile diğerlerine de çok üzülüyordum...bence üzülürsün gibi geliyor...sen bilirsin tabi

gelim şekerim ama ben buradayken de sen yoksunki...
bizde bursalılar buluşuruz diyordum ama 24kasım buraya bile gelmiyoki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…