Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

birde uğurböceği hamile canım.. Aynen canım ya bebeklere baktıkca bakasım baktıkcada ağlayasım geliyor oglumun yaşıtı aralarında şukadar ay var yaşasaydı beraber gezdirir oynatırdık diye düşünüyorum etraftakileri falan gördükçe offf off

işte al benden de o kadar. Hayat böyle geçiyor bize demek.hepimiz aynı duygularla ve umutlarla hayata bağlanmaya çalışıyoruz yeniden. Inş. Tekrardan bu şansımız olacak. Ama meleklerimizi hiçbir zaman unutmayacağız.

birde uğurböceği hamile canım.. aynen canım ya bebeklere baktıkca bakasım baktıkcada ağlayasım geliyor oglumun yaşıtı aralarında şukadar ay var yaşasaydı beraber gezdirir oynatırdık diye düşünüyorum etraftakileri falan gördükçe offf off

ha birde vet hamileydi canım 2. hamilemiz 3.uğurböceği 4.24kasım
listemiz vardı ya eylül olsun güncelleyelim BATları yazalım sonraaaa 5. 6. 7. ........hamişleri yazalım:52::52::52:

işte al benden de o kadar. Hayat böyle geçiyor bize demek.hepimiz aynı duygularla ve umutlarla hayata bağlanmaya çalışıyoruz yeniden. Inş. Tekrardan bu şansımız olacak. Ama meleklerimizi hiçbir zaman unutmayacağız.

inşallah arkadaşım inşallahhh
hiç unutulurmu ilk göz ağrımız canımızdan parcamız asla unutmayacağız

benimde tam 36 haftam bitmişti 37deydim en cok suna uyuz oluyorum ah bir hafta önce alsalardı yasarmıydı bence hepimizin ki doktor hatası

melek annesi sen korunmayı bıraktınmı sana doktor kaç ay korun dedi

ben sadece 3 ay korundum. 4 aydırda korunmuyorum.doktorum bana 3 ay sonra bırak dedi. Ama benim sizden biraz farklı bir hikayem var.benim bebeğim tedaviyle olmuş bebekti.4 yıl bekledim ben kızımı nelerden geçtim bir bilseniz.sonunda da tam kavuştum derken kaybettim. Ayrıca benim yaşım 38-doldurdum. Bekleyecek vaktim yok.2 ay daha bekleyip tüp bebek yaptıracağız ...bakalım.hayırlısı.

hatta 7,8,9,10,11 leri de yazalım ben de bir an önce hamilelik düşünebileceğim aylara ışınlanmak istiyorum yaaaa,
bu arada kızlar bana doktor 2 düşüğüm vardı diye bu hamilelikte ilişkiyi yasaklamıstı 8 haftada doğumdan sonra yasaktı, hamileyken eşim beni kutsal bir varlık olarak görüyormus utaanıyordu benden, yani biz nerdeyse 1 senedir bişey yapmamısız eşimle

ben sadece 3 ay korundum. 4 aydırda korunmuyorum.doktorum bana 3 ay sonra bırak dedi. Ama benim sizden biraz farklı bir hikayem var.benim bebeğim tedaviyle olmuş bebekti.4 yıl bekledim ben kızımı nelerden geçtim bir bilseniz.sonunda da tam kavuştum derken kaybettim. Ayrıca benim yaşım 38-doldurdum. Bekleyecek vaktim yok.2 ay daha bekleyip tüp bebek yaptıracağız ...bakalım.hayırlısı.

ah canım işte hepimzin hikayesi baska baska bana da doktor 3-4 ay sonra bırak dedi ama korkuyorum, benim de 2 düşüğüm bir ölü doğumum var herkesin acısı baska ve de büyük sakın yasını da dert etme oooo 40dan sonra o kadar bebek sahibi olan tanıdığım varki gecen bir teyze 53 yasında bebek sahibi oldu 17 seneden sonra hem de

bu arada benim 12 yaşında delikanlı bir oğlum var. Ve meleğimi de çok beklemiştim çok istemiştim prensesimi. Nasip olmadı..hala içim tir tir titriyor.......

ohh masallah bak anneliği tatmıssın hiç üzülme gene olucaktır, Allah oğluna sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin onu sana bağıslasın, acı acı işte cocuğun olsa da canın yanıyor olmasa daha bir baska yanıyor, ilerde 5 cocuğum olsa bile ki imkansız sezeryanlı olduğumdan gene de kızımın acısı içimde bir ates olucak

bu arada benim 12 yaşında delikanlı bir oğlum var. Ve meleğimi de çok beklemiştim çok istemiştim prensesimi. Nasip olmadı..hala içim tir tir titriyor.......

ohh masallah bak anneliği tatmıssın hiç üzülme gene olucaktır, Allah oğluna sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin onu sana bağıslasın, acı acı işte cocuğun olsa da canın yanıyor olmasa daha bir baska yanıyor, ilerde 5 cocuğum olsa bile ki imkansız sezeryanlı olduğumdan gene de kızımın acısı içimde bir ates olucak

hatta 7,8,9,10,11 leri de yazalım ben de bir an önce hamilelik düşünebileceğim aylara ışınlanmak istiyorum yaaaa,
bu arada kızlar bana doktor 2 düşüğüm vardı diye bu hamilelikte ilişkiyi yasaklamıstı 8 haftada doğumdan sonra yasaktı, hamileyken eşim beni kutsal bir varlık olarak görüyormus utaanıyordu benden, yani biz nerdeyse 1 senedir bişey yapmamısız eşimle

bencede hemen herkesi hamiş yazıp bukez bebişlerin doğum tarihini sıralayalımm
ALLAHIM YARDIM ET

OOo baya olmuş muş neyse sağlık olsun artık sonraki hamileliğe kadar hasret giderin bari:1::1:

ayy titremez mi ya hepsi evlat hepsinin tadı kokusu hissiyatı sevgisi birbirinden değerli olurr Allahım oğluna sağlık versin inşallah

slm beni bilğilendirdiginiz için teşekür ederim ben epidural oldum sezeryanla çok memnun kaldım ama şimdi acil olursa tam uyutcaklar korkuyom sagolun yardımcı oldugunuz için allah büyük rabbim kimseyi orda darda koymasın hepimiz bi sancıda doguralım işlh

ayy titremez mi ya hepsi evlat hepsinin tadı kokusu hissiyatı sevgisi birbirinden değerli olurr Allahım oğluna sağlık versin inşallCah

CANIM BENİM ÇOK SAĞOLUN HEPİNİZ.
BİLİYORMUSNUZ İŞTE TAM MELEKANNELERİ BİR MELEKANNESİNİN DUYGUSUNU ANLIYOR. ETRfımdaki HERKES BANA İŞTE OĞLUN VAR.ANNE OLMUŞSUN BOŞVER YİNE OLUR. EVET ALLAHIN TAKDİRİ VE ALLAH ÇOCUĞUMA UZUN ÖMÜRLER VERSİN AMA KIZIMINDA YERİ BAŞKAYDI.9 AY BOYUNCA ONUNLA BEN YAŞADIM ONU BEN HİSSETTİM HER AN ONU HAYAL ETTİM. GİYSİLERİNİ HAZIRLADIM.SAÇLARINA TOKALAR BİLE ALDIM . UNUTMAK YOK SAYMAK MÜMKÜNMÜ ARKADAŞLAR 5 TANE ÇOCUĞUN OLSA HERBİRİ AYRI. ALLAHIM SEN BİZLERE SABIR VER. TEKRARDAN BU ACILARI YAŞATMA. İSTEYEN HER MELEKAANESİNE GÖNLÜNDEKİNİ VER... AMİN YARABBİMM..

ohh masallah bak anneliği tatmıssın hiç üzülme gene olucaktır, allah oğluna sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin onu sana bağıslasın, acı acı işte cocuğun olsa da canın yanıyor olmasa daha bir baska yanıyor, ilerde 5 cocuğum olsa bile ki imkansız sezeryanlı olduğumdan gene de kızımın acısı içimde bir ates olucak

canım benim kader arkadaşım. çok tş.ederim. Ya işte canın yanmazmı hemde nasıl yanıyor.içimdeki alevi hala söndüremiyorum.sürekli beynimin köşesinde kızımın hayali var.sanırım ölene kadar da gitmeyecek.

bende 2.sezeryanımı 15 gün önce oldum.yine göbeğim boşaldı ve yine kucağım boş.....sanki alıştım biliyormusunuz.hamile kal sevin,hayaller başlasın sonra rahatsız olduğunu öğren üzülllllllll,bitttttttttttt.sonra zamanı gelsin sezeyana gir göbeğin boşalsın kucağın dolmasın....uyan ve uykusuz geceler....

bende 2.sezeryanımı 15 gün önce oldum.yine göbeğim boşaldı ve yine kucağım boş.....sanki alıştım biliyormusunuz.hamile kal sevin,hayaller başlasın sonra rahatsız olduğunu öğren üzülllllllll,bitttttttttttt.sonra zamanı gelsin sezeyana gir göbeğin boşalsın kucağın dolmasın....uyan ve uykusuz geceler....

canım inanmıyorum şoktayım şuan kaç haftalık doğum yaptın canım ya neden kaybediyorsun bebeğini? çok üzüldüm senin adına yaşadığın acıyı tahmin edemiyorum canım ya rabbim sabır versin.

ALLAHIM sana çok büyük sabırlar versin arkadaşım biz şimdi ne desek boş nasıl üzüldüm içim yandı anlatamam :50::50:
peki ama ne oldu neden kaybettin bebeklerini?

canım benim... ben de hep uyuyup 1 yıl sonra uyanmak isterdim..:50::50: ama inan öyle ya da böyle geçiyor zaman. üstelik geçerken yaralarına biraz da olsun dermen olabiliyor. allahım sana, bana, bize sabır versin melekyarusu...
melekannesi hoşgeldin canım. bayadır uğramıyordun, merak ettik seni.. inşallah listemize hamile olarak girersin bir dahaki ay canım..
slm beni bilğilendirdiginiz için teşekür ederim ben epidural oldum sezeryanla çok memnun kaldım ama şimdi acil olursa tam uyutcaklar korkuyom sagolun yardımcı oldugunuz için allah büyük rabbim kimseyi orda darda koymasın hepimiz bi sancıda doguralım işlh
canım allah yardımcın olsun. ama acil sezeryana alınma nedenin ne ki? dekolman, previa gibi bir rahatsızlığın mı var???:26::26:
canım tekrar başın sağolsun.:50::50: umarım bir an önce iyileşirsin... inşallah bir sonraki bebişini tüp bebekle sağlıklı embriyolarla yaparsın ve kucağına alırsın canım..ben inanıyorum bu kadar acının üstüne senin de kucağın dolacak. yeterki bir an önce iyileş tatlım....:34::34: alllahım sana sabırlar versin, acını dindirsin ve zamanı senin için su gibi akıtsın inşallah...

Back
X