Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

kız calakan saksına bayıldım nerden aldın ????:52::52::52::52:
bendede bir sürü çiçek var annem çiçek hastası benim evide doldurdu sağolsun

haftasonu nikaha gittik nikah şekeri iki melek kanadı içinde uyuyan bir bebek...
bilmem anlatabildimmi.......odamda aynamın önüne koydum hemen...

hahahahah deli yaaa herkes çiçege sende saksıya mı bayıldın :3: şaka şaka valla bende çok sevdim saksıyı ya benim oturum odamda pembe ya çok uyumlu oldu praktikerden aldım canım saksımı :34: ne güzel işte git onlara praktikerden yada mudodan güzel güzel saksılar al besle büyüt canım. yaa bu nasıl nikah şekeri ya insanlar aşmışlar artık farklılık konusunda heralde nikah için çok anlamsız senin için çok kötü bi durum canım yaa.

kızlar ya epiduralle sezeryan olan kimler vardı? benim sırtım öyle bir ağrıyor ki gözümden yaşlar geliyor birisi de epiduralden olmuştur dedi olabilir mi sizce fikri olan var mı ?

canım bende epiduralle oldum ve ameliyata başlamadan öncede bide normal bayılttılar ama haklısın bende epiduralin çok sırt ağrısı yapıcağını duymuştum ve benimde çok çok fena ağrıyor yani çocuk düşünmesem doktora gidicem o derece ya

küçüğüm demişsin ya
hepimiz farklı yaşlardayız ama kim kaç yaşında bir iki kişi dışında bilmiyorum sanki hepimiz yaşıtmışız gibi geliyor :)

küçüğüm demişsin ya
hepimiz farklı yaşlardayız ama kim kaç yaşında bir iki kişi dışında bilmiyorum sanki hepimiz yaşıtmışız gibi geliyor :)

23 teyim ben canım. bana da yaşıtmışız gibi geliyor arkadaşlarla konuşurken bile yani seslerini duyunca bile mümkün deil aklına gelmesi yaşıtız sanıyorum.

23 teyim ben canım. bana da yaşıtmışız gibi geliyor arkadaşlarla konuşurken bile yani seslerini duyunca bile mümkün deil aklına gelmesi yaşıtız sanıyorum.

hehe ben söylemim yaşımı ablanızım ben :)))))))
bi izmirden arkadaş vardı melekannesi gelmiyor bayadır o benden 1-2 yaş büyüktü sanırım
35 im ben ne zaman çocuk yapacaksam artık hüzünlendim bakk:44::44:

hehe ben söylemim yaşımı ablanızım ben :)))))))
bi izmirden arkadaş vardı melekannesi gelmiyor bayadır o benden 1-2 yaş büyüktü sanırım
35 im ben ne zaman çocuk yapacaksam artık hüzünlendim bakk:44::44:
inaayyy bak ne güzel vakitlice yapmışın ilk çocuğunu:nazar: ben ne yapayım 34 te başarabilirsem ilk çocuğu 2. artık 40 ta falan olur o yüzden üzülme bak bana beterin beteri var

inaayyy bak ne güzel vakitlice yapmışın ilk çocuğunu:nazar: ben ne yapayım 34 te başarabilirsem ilk çocuğu 2. artık 40 ta falan olur o yüzden üzülme bak bana beterin beteri var

ay canım aman olsun geç olsun güç olmasın
kayınvalidem diyor onlar üç kızkardeşte 40 a yakın yapmışlar birer tane boşver diyor yaparsında büyürde dert etme yaşı başı

23 teyim ben canım. Bana da yaşıtmışız gibi geliyor arkadaşlarla konuşurken bile yani seslerini duyunca bile mümkün deil aklına gelmesi yaşıtız sanıyorum.

ooo harbiden maşallah..... çok iyi daha çok genciz bize göre sitede miniciğimizsin o zman............ Sanırsam bende 31 yolun yarısına yaklaştık hayırlısıyla......

kız calakan miniciksin sen canım ya kıyamam bu yasta omzuna bu derdini mi yüklendin korkma daha cokyolun var bir sürü yavrun olur hiç dert etme canım..ben 29 olucam eylülde

Son düzenleme:
ya herrü ya merrü ha :128: aşkolsun yaaa küçüğüm die hesaba almıyonuz haaa okurum tabiii :63: :27:
kıııızzz, aşkolsunnnn olur mu öyle şey hiç!!! :20::20::20: hiç hissetmedim ben seninle konuşurken yaşını... hem akıl yaşta diiil baştadır kuzum yaaa......
küçüğüm demişsin ya
hakikaten ya! ben de yaşıtmışız gibi hissediyorum hep..

bu arada kıslar dün yımırtladım.:37: boşa gitti yımırtaaaaam:35::35:

kıııızzz, aşkolsunnnn olur mu öyle şey hiç!!! :20::20::20: hiç hissetmedim ben seninle konuşurken yaşını... hem akıl yaşta diiil baştadır kuzum yaaa......

hakikaten ya! ben de yaşıtmışız gibi hissediyorum hep..

bu arada kıslar dün yımırtladım.:37: boşa gitti yımırtaaaaam:35::35:

tobeguk nasıl anladın ? valla ben pek anlayamıyorum sen kaçıncı gündesin ki ? beraber gidiyorduk senle sankimmm

Herkese selamlar,
nasılsınız? Sistemde olan arkadaş varsa. Kızlardan yeni hamilelik haberi varsa bana yazarsa sevinirim. Aysem nasıl oldu????ben uzun zamandır giremedim.ama aklım burda.....

Aysemcım nasılsın? şöyle bir geriye dönüp okudum.doğum yapmışsın.inan haberini alınca çok sevindim. Sezeryan mı oldun? Bebeğin nasıl sen nasılsın sen başardın arkadaşım darısı başımıza .....
Nice sağlıklı mutlu günlere inaşallah....öpüyorum seni....

Back
X