Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

sunamm, sen plasenta previa olan arkadaştın değil mi? yanlış mı hatırlıyorum yoksa?:44::44:.. ne yaptın, hiç başka dr.la görüştün mü? ne kadar zaman verdiler sana?? bir yıl demişti dr.un yanlış hatırlamıyorsam..
evet benım 1 yıl demıştı ama daha 5 ay oldu cok ıstıyorum sızın gıbı hemen olmasını daha dr. gıtmedım sızlerden gıden varmı bana bıraz önerıde bulunsanız çok sevınecegım süreklı gıremıyorumde kulube o yuzden bılgılerınızı benımle paylaşırmısınız arkadaşlar

ay evet o iğrenc boğazda tıkanıklık genel aneztesiden mi oluyormus bende üzüntüden sesim düştü sandım bir de tam öksürüp rahatlayamıyorsun dikişlerden 10 gün astım hastası gibi tıksırdım. ilk 2 gün sersemlik oluyor ben 2 gün cok az aglamıstım meğersem narkozdanmıs 3.günün sabahı evde sinir krizi gecirdim herkes bi yerimi tuttu annem babam kayınvaldem eşim herkes şok olmustu eşim hep öyle kalıcam sanmıs annemlerin ee normal narkoz etkisi geciyor acısı şimdi baslıyor demişti ama bana narkoz yanında sürekli sakinleştici yaptılar gerçi ben de istedim dayanamazdım yoksa

merhaba aynılarını bende yaşadım demek sinir krızıydı bende salak gıbı kendıme kızıyordum ne kadar dayanıksızım dıye senı cok ıyı anlıyorum gecmış olsun tekrar

hehe ben söylemim yaşımı ablanızım ben :)))))))
bi izmirden arkadaş vardı melekannesi gelmiyor bayadır o benden 1-2 yaş büyüktü sanırım
35 im ben ne zaman çocuk yapacaksam artık hüzünlendim bakk:44::44:

öyle deme yaaaa bitane var en azından daha çok var zamanın canım. doğumda yaparsın büyütürsünde sonra bi bakmışsın kendini 3.ye çalışırken bulmuşsun :34:

oyyyy kıyamam sana ben sen nüfus cüzdanında küçüksün ama akıl yaşın maşallah hiç küçük gibi değilsin :nazar:

evet lütfen bunu söyleyelim ben sadece nüfus cüzdanında küçüğüm vucudum dışında her hücrem benden 20 yaş büyük :50: küçük küçük die maskot olmiym yaa :45:

inaayyy bak ne güzel vakitlice yapmışın ilk çocuğunu:nazar: ben ne yapayım 34 te başarabilirsem ilk çocuğu 2. artık 40 ta falan olur o yüzden üzülme bak bana beterin beteri var

beter deme kuzum kendine ya yakıştıramıyorum ben sana lafın gelişi bile olsa deme :20: Rabbim izin verirse olur ardı ardına olur inşallah.

ooo harbiden maşallah..... çok iyi daha çok genciz bize göre sitede miniciğimizsin o zman............ Sanırsam bende 31 yolun yarısına yaklaştık hayırlısıyla......

a aaa :53: ben seni benle yaşıt sanıyordum inayı ayşemi doğayı tobeguku biliyorum ama seni benim yaşımda sanıyordum ben 31 de genç canım ya kendi başına bakılınca çok genç.

kız calakan miniciksin sen canım ya kıyamam bu yasta omzuna bu derdini mi yüklendin korkma daha cokyolun var bir sürü yavrun olur hiç dert etme canım..ben 29 olucam eylülde

minicik mi ? :9::9: haklısın sizlere göre biraz küçük ama ben genç anne olmayı çok istiyordum :43: ama sende çok deilsin en azından 20lilerdesin daha :128:

kıııızzz, aşkolsunnnn olur mu öyle şey hiç!!! :20::20::20: hiç hissetmedim ben seninle konuşurken yaşını... hem akıl yaşta diiil baştadır kuzum yaaa......

hakikaten ya! ben de yaşıtmışız gibi hissediyorum hep..

bu arada kıslar dün yımırtladım.:37: boşa gitti yımırtaaaaam:35::35:

bilmiyormuydun yaşımı yoksa :9: evet doğada bana yaşımın aklımda olduğunu söylüyor :54::54: bişicikler olmaz canım daha çoook var o yımırtalardan biz kullandıkta ne oldu ki :34:

evet melek yavrusu genel anestezide nefes alabilmen için entübasyon denilen uygulama yapılıyor yani bogaza bir hortum diyelim o yerleştiriliyor oda ayıldıktan sonra tıkanıklık hissi yapıyorr o yüzden günlerce öksürmek istiyorsun ama dikişler acıyorr:2:

hakkaten burada böle konuşunca bende yaşıtız heralde diyordum gerci doğayla inayı biliyordum
bende 27 yaşındayım arkadaşlarr

tabi genç bi yaş 30 ama ben hep genç anne olmak istediğim için eşimde genç baba olsaydı die düşünüp duruyorum.

tabiki çok güzel olurdu ama oda nasip işte bundada vardır bir hayır böle düşün yorma kafanı geç olsun güç olmasın bundan sonra hiç birimiz için inşallahh

calakan senden maskot olmaz yasının kat kat üstündesin canım insallah baska acı da yasamazsın hiçbirimizde yasamayız, eşini düşünme benim eşimde 31 oldu yeni ne yapalım azcık daha beklesinler

bu arada kızlar ben karar aldım olumsuz düşünce yok ay olmayacak olmayacak demek yasak, olucak diycez önce kendimiz inanıcaz iyi düşünücez ki iyi olucak, moral sart kesinlikle kötü düşünüp kalbimizi bozmayacağız, bir seyi kırk defa dersek olurmus, olucak olucak hepimizin sağlıklı şirin hayırlı bebekleri olucak insallah Allahın izniyle

merhaba aynılarını bende yaşadım demek sinir krızıydı bende salak gıbı kendıme kızıyordum ne kadar dayanıksızım dıye senı cok ıyı anlıyorum gecmış olsun tekrar

sunam o ne demek dayanıksızım salağım falan cok ayıp olurmu tabiki aglayıp üzüleceksin, canım benim bunları yapmasaydın o zaman asıl vicdansız duyarsız bir anneymişsin derdim, yasadıkların cok normal suclama kendini, ben de seni cok iyi anlıyorum acaba burda aglamayanımız kriz gecirmeyenimiz varmı.yok emin ol canım, benim hala telefonumda bebeğimin ultrason resmi var kim ne derse desin silmicem de o benim minik kızım meleğim ve annesi onu cok ama cok özlüyor

Kızlar biri yazsın valla merakımdan çatlıyacağım hamiş varmı aramızda...hadi melekanneleri....

melek annesi hoşgeldin hamile aysem vardı o doğum yaptı, 24kasım hamile birde yanlıs hatırlamıyorsam ama onun yeni baska da yok insallah olucak ama
seninde mi kızın öldü benim de :(((( kız bebekleri sarıp koklayasım geliyor utanıyorum ama millet zavallı diyecek sanki Allah biliyor ne zaman kız cocuk görsem ya da bebek dalıp dalıp gidiyorum

24 kasıma çok sevindim.hayırlısı olsun inş. Evet canım malesef 38 haftalık kızım doğuma 3 kala karnımda öldü. 7 ay oldu.bende bekliyorum işte.hayırlısı..

melek annesi hoşgeldin hamile aysem vardı o doğum yaptı, 24kasım hamile birde yanlıs hatırlamıyorsam ama onun yeni baska da yok insallah olucak ama
seninde mi kızın öldü benim de :(((( kız bebekleri sarıp koklayasım geliyor utanıyorum ama millet zavallı diyecek sanki Allah biliyor ne zaman kız cocuk görsem ya da bebek dalıp dalıp gidiyorum

birde uğurböceği hamile canım.. aynen canım ya bebeklere baktıkca bakasım baktıkcada ağlayasım geliyor oglumun yaşıtı aralarında şukadar ay var yaşasaydı beraber gezdirir oynatırdık diye düşünüyorum etraftakileri falan gördükçe offf off

benimde tam 36 haftam bitmişti 37deydim en cok suna uyuz oluyorum ah bir hafta önce alsalardı yasarmıydı bence hepimizin ki doktor hatası

melek annesi sen korunmayı bıraktınmı sana doktor kaç ay korun dedi

Back
X