Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Arkadaşlar şunu çok iyi biliyorumki aynı acıyı yaşayanlar birbirlerini gerçekten anlayabiliyorlar ve bu yüzden sizlerle tanışmak dertleşmek istedim...sevdiklerimi üzmemek için hep güçlü duruyorum gözyaşlarımı içime akıtıyorum yüreğimdeki fırtınaları bastırmak için kendimi çok zorluyorum ama biliyorumki rahatlamam lazım kendimi açmam lazım bunun içinde beni en iyi anlayabilecek kişilerin bunu yaşayanlar olduğunu düşündüğüm için sizlere yüreğimi açmak istedim umarım kabul buyurursunuz

öncelikle başın sağ olsun arkadaşım Allahım sabırlar versin
ne demek canım herzaman gel konuş içini dök burada kafana takılanı sor rahatla sakın atma içine biz her zaman okur derdine ortak olmaya çalışırız.. hepimiz az çok birbirine yakın imtihanlardan geciyoruz sabretmeyi ve hayatı öğreniyoruz
burada birbirimize destek olmaya çalışıyoruz yaşadıklarımızı hissettiklerimizi anlattıkça rahatlıyoruz zaman geçtikçe sende farkedeksin zatenn

çok teşekkür ederim canım 37 haftalıkken sancı ve kanama ile hastaneye gittim doktor kanın renginden şüphelendiğini ve sezeryana alması gerektiğini söyledi apar topar sezeryana alındım ve doğum esnasında anlaşıldıkı plasenta dekolmanı yaşamışız ve bebeğim karnımda çok fazla kan yutmuş oksijensiz kalmış bütün iç organları harap olmuş beyin oksijensiz kaldığı için muhtemelen gözleri görmüyormuş yani durumu çok ağırdı yoğun bakıma alındı ve ancak 2 gün dayanabildi oğluşum ahmedim Rabbim sabrımızı arttırsın inşaallah...

2 tane daha melek annesi katılmıs aramıza sizlere hoşgeldin demek isterdim ama biliyorum ki hiç hoşgelmediniz, tekrar 2 ay önceye döndüm ve gene aglama krizine girdim, Allahım size bize hepimize sabır ve sağlıklı bebekler nasip etsin, çok yıpratmayın kendinizi ne denir ki baska, yazın buraya nasıl oldu ne oldu kaç aylıktı neden öldü rahatlayın, Allah gani gani rahmet eylesin meleklerinize, çok üzüldüm çok, ne zaman yeni biri katılsa korkarak okuyorum,insallah baska acı görmeyiz, öyle güzel günler görürüz ki bu acıları hiç yasamamısa döneriz

ay aynı benimkine benziyo hikayen offfff mahvettin beni, bende 37. haftada suyum geldi hastaneye gittim benim bebeğiminde boynuna lanet olası kordon 3 defa dolanmıs kakasını yutmus meleğim acil sezeryan ve bende elim boş döndüm... seni o kadar iyi anlıyorum ki benim de kızım gitti şimdi tek avuntum mezarı ve de telefondaki ultrason görüntüleri((((((((((((

Uyuyamiyorum yaaaa kızımı cok özlüyorum ahh geceler hiç geçmiyor artık bu acımda hicc dinmiyor hep basa donüyorum cok yoruldum cok mutsuzum.

kızlar üzüntüden uykum kaçtı bana cevap verirseniz cok sevinirim, eşimle bu hafta ilkkez ilişkiye girdik ve aferdersiniz ilişki kısa değildi ve bende yanma oldu,basta pek birsey yoktu ama dün geceden beri idrarımı yaparken vajinam inanılmaz agrıyor, resmen doğum sancısı gibi şiddetli bir agrı cekiyorum cok hafif kasıntı var ve ne yapacağımı sasırmıstım sürekli o bölgemi yıkıyorum o zaman 1kaç saat rahatlıyorum sonra gene yanmalar baslıyor acıdan yatamıyorum, vajinama bir baktım şimdi bir sürü su toplaması gibi kabarcıklar olusmus ve de cok akıntım var, ayrıca kesinlikle eşimle birlikte olamıyorum canımın acısından sizce siğilmi bunlar...netteki resimler gibi karnıbahar gibi değil pütür pütür su kesesi gibi sizce nedir cok korkuyorum bir de bunla ugrasmak istemiyorum lütfen bana yardımcı olurmusunuz,ptesi doktora gideceğim ama nasıl dayanıcam o zamana kadar bilemiyorum

canım uzun süre bişey yaşamadık demiştin o yüzden en başta yanma ve acıma olmuştur ama sonrası büyük ihtimal enfeksiyondur yanma akıntı ve kaşıntı diyorsun ama su kabarcıklarının nedenini bilemedim elin ble su toplasa nasıl sızlıyor nasıl rahatsız eder kimbilir .. siğil olacağını sanmıyorum çünkü siğil et parçası gibi oluyor sen acile git durumu anlat duramadığını söyle kadındoğum uzmanını çağırmaları lazım (sinopta acil böyle işliyor) yada bugün daha cumartesi özel hastaneler öğleye kadar hasta bakıyor biözele git bence okadar sancı çekilmez çünkü

çoook geçmiş olsun benimkide 38 haftalıktı canım yavrumu hiç göremedim bile kordonuna düğüm atmış küçükken birde boynuna dolamış askıda kalmış hepsi bahane işte benimki öyle seninki öyle diğeri söyle derken oyalanıp duruyoruz fani dünyada ALLAHIM sabrımızı versin yeniden evlat nasip etsin hepimize inşallah

şikayetlerin bana da mantar gibi geldi mantarın tedavisi çok kolay hiç korkma ama şu andaki rahatsızlığın çok rahatsızlık verici tahmin edebiliyorum çok geçmiş olsun canım

Uyuyamiyorum yaaaa kızımı cok özlüyorum ahh geceler hiç geçmiyor artık bu acımda hicc dinmiyor hep basa donüyorum cok yoruldum cok mutsuzum.
herkesin tepkisi farklı işte ben ilk zamanlar günde 20 saat falan uyudum unutmak için. çok tuhaftı o günler ağlayarak uyanıp iç çeke çeke yeniden uykuya dalıyordum şu sıralar yeni yeni az uyumaya başladım . canım sen yine de uykuna dikkat et sağlıklı olman gerek yeniden yumurtalarının oluşması için ve hamile kalabilmek için

ne yazık ki hoşgeldin başın sağolsun Allah sabır versin .buraya sık sık gelmeye çalış .bugün bi psikolog dinledim sinir merkezleri beyinden elimize doğruymuş ve insan kafasındakileri elleri aracılığıyla yazarsa sorunlarından daha rahat kurtuluyormuş . hakkaten de doğru insan yazdıkça, hele bi de aynı şeyleri yaşamış insanlarla paylaştıkça daha iyi oluyor .

Rabbim öyle güzzel öyle sağlıklı melekler nasip edecekki bizlere inşaallah bu acılarımızı hafifletecek unutturacak demiyorum çünkü hiç unutmayacağız cennet meleklerimizi.bol bol şükredelim büyütüp besleyip yıllarını verip sonra onları kaybeden anneler var (Rabbim sabırlarını arttırsın göğüslerini genişletsin ferahlık versin onlarda bizede inşaallah) bin şükürki bizler sağlıklıyız benim rahimimin %80 %90 alınma ihtimali vardı bin şükürki kurtulduk o ihtimalden.Allahın izni ve inayetiyle tekrar anne olacağız kucağımıza alacağız yavrularımızı inşaallah...bizim ordaki yaşlı kadınların bir sözü vardır Allahın yanında kızda çok oğlanda çok mutlaka onlardan bizede nasip edecektir hayırlısıyla...

ne yazıkki hoşbuldum canım.amin Rabbim cümlemize sabır versin inşaallah...

canım şikayetlerin mantara benziyor bendede oluştu yanma kaşıntı falan evde mantar kremi var onu kullanıyorum o biraz rahatlatıyo.kızlar bende bişey sorcam size bizim hamilelik boyunca özellikle son ayda ilişki falan yok dencek kadar azdı maalesef eşim kırkımız çıkmadan 27.günde (buarda benim doğumdan sonra kanamam 15 gün sürdü ondan sonra kesildi) çok ısrar etti ve ilişkiye girdik bundan 3 gün sonra yani doğumdan tam 1 ay sonra adet olmaya başladım bu normal bişeymi acaba 2 hafta sonra kontrolüm var acaba dahamı erken gitsem doktora size sorayım dedim

canım bence bu çok normal. adet olmanda çok güzel bişey kutla bence

melek annesi bende tam o zamanlar adet olmustum gayet normal ve güzel dert etme...
kızlar sağolun korkudan öldüm gece sabah 6.30 da uyudum 11 de kalktı, siğil sandım sonra baktım değil ucuk sandım ödüm patladı çünkü ucukta hamilelikte bebek kaybı %50 oluyormus üzüntüden yatamadım. öğlen doktora gittim ay cok utandım ama doktor görünce şok oldu nasıl dayanıyorsun bunun acısına dedi, aşırı derecede enfeksiyon olmus 4 tane ilaç verdi çok şükür uçuk değilmiş ya o kadar rahatladımki inanılmaz agrım var ama moral oldu bu bana

ayrıca bu doktora da sordum ne zaman hamile kalabilirm diye 3-4 ay dedi ama aslında en ideali bebek kaç aylıksa o kadar beklemektir dedi, mesele 9 aylıksa 9 ay bekleyeceksin gibi, diğer doktoruma kızdı neden sana normal doğum yaptırmadılar dedi boşu boşuna ölü bebek sezeryan olurmu dedi, siz o sırada üzgünsünüz sizi dinlemeyeceklerdi dedi,bende cok pişmanım normal olsaydı şimdi baslardım calısmalara(( gerçi suanki acımla biraz zor

bebek kaç aylıksa o kadar beklemek gerektiğini ilk defa duydum bence 3 4 ay çok normal canım ya ne olması gerekiyorsa o oluyor gerisini fazla düşünmemek gerek bence .sen psikolojik olarak ne zaman hazırsan o zaman korunmayı bırakın bence. benim de gittiğim bi tane doktor asla san sezeryan yapmazdım ben dedi peki onun acısı ne olacak .asla istemezdim normal doğumu .ben hamileyken hep normal doğum istedim hatta normal doğumu kolaylaştıracak egsersizler yaptım her gün. kendimi ona hazırladım ama bebeğimi ölü olarak hissetmek ...bence bunun psikolojisi çok zor ve unutması çok güç olacaktı benim için o yüzden doktorum suni sancı vericem şimdi sana dediği anda asla dedim onu görmek ve hissetmek istemiyorum.idoktorum da sağolsun tartışmadı benimle sen nasıl rahat edeceksen dedi. iyiki öyle bir doktora rastlamamışım yoksa o anda bi de doktorla tartışmak zor olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…