uçuk vücudun en savunmasız zamanlarında çıkarmış .canım lütfen beslenmene dikkat et ,eşinle yürüyüşler yapın temiz havada. bi de psikoloğa gitsen bazen iyi gelebiliyorkızlar sinirlerim cok bozuk sanırım ucuk cıktı genital bölgemde agzımdada cıktı, uykusuzluk beslenmeme üzüntü,hepsi birleşti mahvettiler beni. ve ucuk geciren kadınlar eger hamileliklerindede ucuk olursa bebekleri ölebilir yada sakat olurmus çok moralim bozuk nerden geldi bu ucuk, inanılmaz agrım var suan sezeryan agrısından beter diyim size acırsınız halime ne yapıcam ben ya hiç mutlu olamıycam sanırım
Kızlar merhaba nasılsınız bir kaç gündür giremedim valla yoğundum doktor filan bide üstüne üstlük grip oldum nasıl oldu anlamadım yaniii...
Kızlar cuma randevu alıp doktora gittim 6,5 ay sonra ilk defa gidebildim allahım gerçekten çok zor geldi bana eski günlerimi heyacanlı bekleyişlerimi hatırlattı bana allahım ne güzel günlerdi diye...içim yandı tutuştu...en son gittiğim hastaneye bebeğimi götürmüştüm ...allahım sen sabırlar ver bugün gene dipteyin anlayacanız kızlar
uzun lafın kısası özetle kontrol oldum hiç bişeyin yok dedi doktor bey biraz enfeksiyonum varmış ilaç verdi, zamana bırak olur inş. Dedi ayrıca sezaryan sonrası için ne zman gebe kalmak uygun diiye sordum valla bu vücuttan vücuda değişir dedi,hiç bi sorun olmaz dedi sen kendini hazır hissediyorsan bebek istiyorsan sorun olmaz dedi kısacası, yani çok beklemeyin diye diyorum , yumurta tambelliğin var dedi bide ne yapmam gerkiyor sizce ilaç verdi ama ben bitkisel takviye de yapmak istiyorum neler önerirsiniz ?
Glifor diye bi ilaç verdi kızlar kullanan oldumu aranızda ? Ben hiç kullanmadım da...
canım tekrar geçmiş olsun. çok acıtır ordaki yara da!! allah sabır ve şifasını versin inşallah canım...ay canım ne bileyim anlamadım agzımda ki ucuk değil aftmıs agzın içinde aft olurmus, bir de adet oldum tam fenayım, hemoroid bi yandan, vajinam yara dolu tuvalete giremiyorum cok az su içmeye calısıyorum, doktor ucuk değiil dedi ama nete baktım aynı ucuk gibi duruyor doktor düzelmessen salı gene gel dedi, insallah düzelirim ya, insallah ucuk değildir, agızdaki ucuk bebeğe zarar vermez canım üzme kendini,vajende ki son 1.5 ay sıkıntı oluyormus eger erken suyun gelirse (ki benim suyum gelmişti doğumda) bebeğe enfeksiyon cabuk bulasıp virüs bebeği %50 öldürebiliyor ya da zeka geriliği yapıyormus, 2düşük ve cok zor bir hamilelik tansiyon hergün olunan iğneler bir de ucuk olursa ne yaparım hiç bilmiyorum
bunlar hep üzüntüden oluyor beslenmedim yemek yemedim, mutlu olmaya hiç caba harcamadım agla agla sürekli düşün, uykusuz kal işte sonuc, oysa daha önce kolay kolay hastalığım olduğunu bilmezzdim, doğumdan sonra da eve geldiğimde bütün popom bütün belim yara olmustu, benim vücudum büyük strese direk büyük tepkiler veriyor
hoşbuldum canııım. kız seninle o kadar uçuk muhabbeti yaptık, bi de bende çok çıkmaz diye artislik yaptım sana. şimdi dudağımda kocamaaaaan bi uçuğum var izmirliiiimGüle güle gittin foruma da hoşgeldin
Yarın işe başlayan herkese Allah kolaylık versin.Çok öpüyorum canım
inayııııım etmem mi canııııım!!!! sen tek başına yetersin kııııız. çok öpüyorum tatlım...tobeguk okula başlıyor hadi hayırlısı sinirlerini bozan olursa tehdit et bizim kızları bi çağırırsam die
aynurum ben de merak ettim seni, gelirdi bu kız diye!!Kızlar merhaba nasılsınız bir kaç gündür giremedim valla yoğundum doktor filan bide üstüne üstlük grip oldum nasıl oldu anlamadım yaniii...
Kızlar cuma randevu alıp doktora gittim 6,5 ay sonra ilk defa gidebildim allahım gerçekten çok zor geldi bana eski günlerimi heyacanlı bekleyişlerimi hatırlattı bana allahım ne güzel günlerdi diye...içim yandı tutuştu...en son gittiğim hastaneye bebeğimi götürmüştüm ...allahım sen sabırlar ver bugün gene dipteyin anlayacanız kızlar
uzun lafın kısası özetle kontrol oldum hiç bişeyin yok dedi doktor bey biraz enfeksiyonum varmış ilaç verdi, zamana bırak olur inş. Dedi ayrıca sezaryan sonrası için ne zman gebe kalmak uygun diiye sordum valla bu vücuttan vücuda değişir dedi,hiç bi sorun olmaz dedi sen kendini hazır hissediyorsan bebek istiyorsan sorun olmaz dedi kısacası, yani çok beklemeyin diye diyorum , yumurta tambelliğin var dedi bide ne yapmam gerkiyor sizce ilaç verdi ama ben bitkisel takviye de yapmak istiyorum neler önerirsiniz ?
Glifor diye bi ilaç verdi kızlar kullanan oldumu aranızda ? Ben hiç kullanmadım da...
hoşgeldin şekerim bugün aklımdaydın yazmasaydın msj atacaktım sana .çok geçmiş olsun .
ben de bugün doktora gittim ama benim bu gittiğim 12. falan doktor bugünkü yine acele ettiğimi daha vücudumun yeni yeni toparladığını söyledi ama be yine de hormon testi yaptırdım bakalım yarın sonuçlar çıkacak çok merak ediyorum.
senin dediğin ilacı hiç duymadım yumurta tembelliği için de çeşitli kür tariflerim var ama kızlar bana kızıyorlar sen iyice bi araştır istersen sonra ben sana kür tariflerini vereyim
canım inanmıyorum şoktayım şuan kaç haftalık doğum yaptın canım ya neden kaybediyorsun bebeğini? çok üzüldüm senin adına yaşadığın acıyı tahmin edemiyorum canım ya rabbim sabır versin.
Arkadaşlar şunu çok iyi biliyorumki aynı acıyı yaşayanlar birbirlerini gerçekten anlayabiliyorlar ve bu yüzden sizlerle tanışmak dertleşmek istedim...sevdiklerimi üzmemek için hep güçlü duruyorum gözyaşlarımı içime akıtıyorum yüreğimdeki fırtınaları bastırmak için kendimi çok zorluyorum ama biliyorumki rahatlamam lazım kendimi açmam lazım bunun içinde beni en iyi anlayabilecek kişilerin bunu yaşayanlar olduğunu düşündüğüm için sizlere yüreğimi açmak istedim umarım kabul buyurursunuz
çok teşekkür ederim canım 37 haftalıkken sancı ve kanama ile hastaneye gittim doktor kanın renginden şüphelendiğini ve sezeryana alması gerektiğini söyledi apar topar sezeryana alındım ve doğum esnasında anlaşıldıkı plasenta dekolmanı yaşamışız ve bebeğim karnımda çok fazla kan yutmuş oksijensiz kalmış bütün iç organları harap olmuş beyin oksijensiz kaldığı için muhtemelen gözleri görmüyormuş yani durumu çok ağırdı yoğun bakıma alındı ve ancak 2 gün dayanabildi oğluşum ahmedimRabbim sabrımızı arttırsın inşaallah...
çoook geçmiş olsun benimkide 38 haftalıktı canım yavrumu hiç göremedim bile kordonuna düğüm atmış küçükken birde boynuna dolamış askıda kalmış hepsi bahane işte benimki öyle seninki öyle diğeri söyle derken oyalanıp duruyoruz fani dünyada ALLAHIM sabrımızı versin yeniden evlat nasip etsin hepimize inşallah
izmirli82 canım bende tansiyon cıkmıstı son haftalar ilaç alıyordum alfamet diye bir ilaç, 33haftadan sonra cıkmıstı. sende de mi vardı yoksa
çok teşekkür ederim canım 37 haftalıkken sancı ve kanama ile hastaneye gittim doktor kanın renginden şüphelendiğini ve sezeryana alması gerektiğini söyledi apar topar sezeryana alındım ve doğum esnasında anlaşıldıkı plasenta dekolmanı yaşamışız ve bebeğim karnımda çok fazla kan yutmuş oksijensiz kalmış bütün iç organları harap olmuş beyin oksijensiz kaldığı için muhtemelen gözleri görmüyormuş yani durumu çok ağırdı yoğun bakıma alındı ve ancak 2 gün dayanabildi oğluşum ahmedimRabbim sabrımızı arttırsın inşaallah...
melek_annesi
Allah sabırlar versin başka acı göstermesin inşallah
aysem çok sevindim birşeyler yazmışsın merak etmiştim çok
melekyavrum çok zor ama biraz kendini rahat bırak tatlım yapmaktan hoşlandığın şeylerle zaman geçir ne bileyim yardımcı olmak istiyorum ama aklımada birşey gelmiyor
diğer kızlar
sizleride seviyorum unutmadım heeee
tobeguk okula başlıyor hadi hayırlısı sinirlerini bozan olursa tehdit et bizim kızları bi çağırırsam die
Kızlar merhaba nasılsınız bir kaç gündür giremedim valla yoğundum doktor filan bide üstüne üstlük grip oldum nasıl oldu anlamadım yaniii...
hoşbuldum canııım. kız seninle o kadar uçuk muhabbeti yaptık, bi de bende çok çıkmaz diye artislik yaptım sana. şimdi dudağımda kocamaaaaan bi uçuğum var izmirliiiimüzüntüden çıktı yaaa
hıımmm kim acaba o kızlaaaar??? merak ettim şimdiii:130::130::130::130:
Geçmiş olsun canım,noldu ki neden üzüldün :26:
Ben biliyoruuuuum
kızlaaaaar, ben geldim. yarın iş var kızlar.iyiydik böyle evde... valla tatil iyi geldi. doğacım, özayım size de yarın için hayırlı işler kıslar..
canım başın sağolsun((( ama acını içine atma. bizim buraya gelen kişilere ilk tavsiyemiz bu oluyor... kimseye güçlü görünmek zorunda değilsin ki!! bu konuda ennnn çok üzülen kişi sensin. o acıyı yaşamak en çok senin hakkın. ağlamak istediğinde ağla, bağır, kır, dök....çünkü içine attığında ileride depresyon olarak geri dönüyor bu acılar. (psikologların yalancısıyız biz!!)
kabul edip etmemek ne haddimize canım. her zaman gel, dertleşiriz. allah sabır versin..
evet canım çok normal. benim lohusalığım 25 gün sürdü. 30. gün reglim başladı. evet calakanın dediği gibi sevinmelisin... çünkü bu iyileşmeye başladığının, her şeyin normale dönmeye başladığının bir göstergesi...
canım çok geçmiş olsun. acil şifalar dilerim tatlım....
evet, benim eşimin kuzeni hollandada hemşire.. dr. da ona kaç ay hamile kaldıysan o kadar ayda vücudun normale, eski haline döner demiş... hatta ben o yüzden çok kafama takmıştım bazı şeyleri...
canım çok sevindim senden haber aldığıma. çok merak etmiştim seni... allah inşallah bir an önce şifanı verir... maşallah oğluşuna da sana da
inşallah bir an önce evinize çıkarsınız ve duyguların değişir tatlım....
aysem, canım sana bir soru soracağım.. bilmiyorum okuyup cevap vermeye fırsatın olur mu ama.... sen kendini hamileliğe en hazır hisseden arkadaşlarımızdandın ya, şimdi biz nasıl anlayacağız hazır olup olmadığımızı?? acaba biz hasretten mi bu kadar istiyoruz yoksa hazır mıyız? ben şahsen bunu ayırt edemiyorum. psikolojik olarak çok zayıfım şu anda... ama geçenlerde eşim bana "senin hazır olmadığını düşünüyorum" dedi ve ben çooook üzüldüm çünkü çok istiyorum bebeğime sarılmak, onu koklayıp öpmek...
canim benim bende kendimi hazir hissediyordum daha dogrusu doktor bana sürec verdi o sürece kadar kendimi hazirladim.. sonra hamile olunca buruk bi sevinc yasiyor insan...bendede böyle sikintili gecince acaba erkenmi yaptim dedim ama sonra rabbim bunu beni anlima yazmis erde hamile kalsam gecte bunlari elbette yasayacaktim o yüzden düsünmemeye calisiyorum.. benim psikolojim cok bozuldu 2 ay hastane heran bebegimi yine kaybedecegim diye korkuyla gözyasiyla gecti... hastanede yatmak beni dahada yipratti kizimi daha cok aklima getirdi getirdikcede aglatti...rabbim hepinize sorunsuz hamilelikler versin benim cektiklerim hepimiz icin olsun... o yüzden hic birseyi takma kafana rabbim verecegi zamani bilir elbet allaha tevekkül et gerisi önemli degil....
aysem canımcım, tahmin edebiliyoruz ne kadar üzüldüğünü.. bir de çok kaldın hastanede, o da etkilemiştir muhakkak. kolay değil neticede... gerçi ben daha çalışmaya başlamadım ama olur da gebe kalırsam ve senin gibi hastaneye yatırılırsam psikolojimin bunu kaldıramayacağını düşünüyorum. hatta aklımda bir psikiyatra gitmek var. bakalım bu ay 18inde meme kontrolüm var sonrasında allah nasip ederse psikiyatıra da çalışmaya da başlamayı düşünüyorum inşallah...
umarım bu sefer her şey güzel olur. inşallah bizimde bir evladımız olur da evlat tadını biz de alırız...
ahahahahaa bilirsin tabikiiii
kuzum senin gösterdiğin videoya çok üzüldüm. pazar eşime, bugün de doğaya anlatırken çok kötü oldum canımbenim psikolojim pek iyi değil, baksana bunu bile kaldıramadım....
kızlar ne izlediniz şimdi bende merak ettim doğrusu....
hoşgeldin şekerim bugün aklımdaydın yazmasaydın msj atacaktım sana .çok geçmiş olsun .
ben de bugün doktora gittim ama benim bu gittiğim 12. falan doktor bugünkü yine acele ettiğimi daha vücudumun yeni yeni toparladığını söyledi ama be yine de hormon testi yaptırdım bakalım yarın sonuçlar çıkacak çok merak ediyorum.
senin dediğin ilacı hiç duymadım yumurta tembelliği için de çeşitli kür tariflerim var ama kızlar bana kızıyorlar sen iyice bi araştır istersen sonra ben sana kür tariflerini vereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?