Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

uçuk vücudun en savunmasız zamanlarında çıkarmış .canım lütfen beslenmene dikkat et ,eşinle yürüyüşler yapın temiz havada. bi de psikoloğa gitsen bazen iyi gelebiliyor

aynurr hoş geldin benimde aklımdaydın aynur buraları bırakmazdı nerelerde acaba diye soracaktım bugünde gelmeseydinn

canım glifor benim bildiğim şeker hastaları için kullanılır ama bilmiyorum belki yumurta tembelliğinede iyi gelir ondan vermiştir prospektüse bakmışmıydın???
enfeksiyon içinse bol bol su iç derim benn
bu arada hazırız hepimiz demiiiiiiiiii gelsin artık inşallah hayırlısı ile bebişlerrrrr
sonraa

canım tekrar geçmiş olsun. çok acıtır ordaki yara da!! allah sabır ve şifasını versin inşallah canım...
Güle güle gittin foruma da hoşgeldin
Yarın işe başlayan herkese Allah kolaylık versin.Çok öpüyorum canım
hoşbuldum canııım. kız seninle o kadar uçuk muhabbeti yaptık, bi de bende çok çıkmaz diye artislik yaptım sana. şimdi dudağımda kocamaaaaan bi uçuğum var izmirliiiim üzüntüden çıktı yaaa
tobeguk okula başlıyor hadi hayırlısı sinirlerini bozan olursa tehdit et bizim kızları bi çağırırsam die
inayııııım etmem mi canııııım!!!! sen tek başına yetersin kııııız. çok öpüyorum tatlım...

aynurum ben de merak ettim seni, gelirdi bu kız diye!!
çok geçmiş olsun tatlım. sen aramızda en güçlü olanımızsın. inşallah allahım sana yine gani gani sabırlar verir.. o ilacı hiç duymadım malesef. bu arada sen doğum yapalı kaç ay olmuştu ki? ayrıca bitkisel destek için müracat: doğa2012

hıımmm kim acaba o kızlaaaar??? merak ettim şimdiii:130::130::130::130:

aynurcum kilo durumun nasıl glifor kilo vermek için verilir bazı doktorlar tarafından, hamile kalmayı kolaylastırır ayrıca yumurtaların daha iyi calısmasına sebep oluyor

Son düzenleme:

canım sağlıksız olduğunu söylemişti dr aldırmamı söledi ama ben kıyamadım haliyle 2.sezeryanım oldu.::(((((temennin için sağol.

canım benim asla güçlü durmaya çalışma derim.ne hissediyorsan onu yaşa derim.tecrübelerimden yola çıkarak bunları yazıyorum.sen çevrene karşı güçlü durmaya çalışırken karşındakiler senin acının hafif olduğunu sanıp senden hoşgörü bile bekler duruma gelebiliyorlar.valla ilk hamileliğimde güçlü durmaya çalıştım baktım etrafımdaki çoğu insan benden hoşgörü bekler duruma geldi.bu hamileliğimde ne yaşıyosam etrafıma da bunu hissetitrdim ve bunda daha rahat ettiğimi söyleyebilirim.içinden ne geçiyorsa o an yaşa.içine akıtma gözyaşlarını.isyan boyutuna varmadığı sürece ağlamanın bi sakıncası yok.çarşının ortasında olsa bile.

RABBİM şeffatçi kılsın...

kesinlikle haklısın canım.AZRAİL kulların beni sevmeyecek dediğinde RABBİMİZ şöle buyuruyor:sen hiç merak etm ben öle sebepler vereceğim ki kimse senden bilmeyecek...oyalanıyoruz hepimiz şu yalan dünyada işte....MALDA YALAN MÜLK DE YALAN BİRAZDA VAR SEN OYALAN demişler ya aynen öle...

izmirli82 canım bende tansiyon cıkmıstı son haftalar ilaç alıyordum alfamet diye bir ilaç, 33haftadan sonra cıkmıstı. sende de mi vardı yoksa

Bende de son dönemde tansiyon sorunu çıkmıştı.Holter takıldı ve sonuçlara göre ilaca gerek yok dendi.Ama son 1 ay ,iki gün iyisem bir gün kötüydüm,tansiyonumun çıktığını hissediyordum.Böyle olunca daha da panikliyordum.Kızımı neden kaybettiğim belli değil,kesin tansiyondan olmuştur da diyemiyorlar.

Canım başın sağolsun,Allah sabır versin.Benim de kızım oksijensiz kalmıştı.Beyninde,böbreklerinde hasar vardı ve 48. saatte melek oldu bebeğim

Güçlü durmak zorunda değilsin,acını sonuna kadar yaşa.İçinden nasıl geliyorsa öyle davran.Psikoloğum bana bu dönemde bencil olacaksın demişti,sen de öyle yap.Etrafındakileri değil kendini düşün lütfen.

Biz de seni seviyoruz

Her sabah topiğe sen yazıyordun,eksikliğin hissedildi
Hep derim,sen ve senin gibi olanların işi daha zor diye ama buna rağmen sen hepimizden daha güçlüsün canım benim.Bak önemli bir sorunun da yokmuş,herşey yoluna girecek inşallah.Yüreğini ferah tut.

Geçmiş olsun canım,noldu ki neden üzüldün :26:

hıımmm kim acaba o kızlaaaar??? merak ettim şimdiii:130::130::130::130:

Ben biliyoruuuuum

Son düzenleme:
Allah sana sabırlar versin.Yaşadıkların çok zor canım,bile bile 2. sezeryana razı olmuşsun.Annelik böyle birşey işte...

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım,noldu ki neden üzüldün :26:
Ben biliyoruuuuum

ahahahahaa bilirsin tabikiiii
kuzum senin gösterdiğin videoya çok üzüldüm. pazar eşime, bugün de doğaya anlatırken çok kötü oldum canımbenim psikolojim pek iyi değil, baksana bunu bile kaldıramadım....

canim benim bende kendimi hazir hissediyordum daha dogrusu doktor bana sürec verdi o sürece kadar kendimi hazirladim.. sonra hamile olunca buruk bi sevinc yasiyor insan...bendede böyle sikintili gecince acaba erkenmi yaptim dedim ama sonra rabbim bunu beni anlima yazmis erde hamile kalsam gecte bunlari elbette yasayacaktim o yüzden düsünmemeye calisiyorum.. benim psikolojim cok bozuldu 2 ay hastane heran bebegimi yine kaybedecegim diye korkuyla gözyasiyla gecti... hastanede yatmak beni dahada yipratti kizimi daha cok aklima getirdi getirdikcede aglatti...rabbim hepinize sorunsuz hamilelikler versin benim cektiklerim hepimiz icin olsun... o yüzden hic birseyi takma kafana rabbim verecegi zamani bilir elbet allaha tevekkül et gerisi önemli degil....

aysem canımcım, tahmin edebiliyoruz ne kadar üzüldüğünü.. bir de çok kaldın hastanede, o da etkilemiştir muhakkak. kolay değil neticede... gerçi ben daha çalışmaya başlamadım ama olur da gebe kalırsam ve senin gibi hastaneye yatırılırsam psikolojimin bunu kaldıramayacağını düşünüyorum. hatta aklımda bir psikiyatra gitmek var. bakalım bu ay 18inde meme kontrolüm var sonrasında allah nasip ederse psikiyatıra da çalışmaya da başlamayı düşünüyorum inşallah...
umarım bu sefer her şey güzel olur. inşallah bizimde bir evladımız olur da evlat tadını biz de alırız...

tobeguk arkadaşım rabbim inş. evlat kokusu cennet kokusu bizlere koklatır hayırlısıyla....allah izin verirse rabbim hayırlısıyla bu güzel duyguları hepimize en tez zmanda yaşatsın inş. canlarım benim melek annelerim benim... öpüyorum ayrı ayrı hepinizi...

Kıyamam canım benim, keşke izletmeseydim kendimi kötü hissettim şimdi

hoşbulduk doğacım...

hadi bakalım hayırlısı olsun 12. doktormu dedin.... maşallah....doğacım sen sezaryan olaı kaç ay oldu ?
hormon tetini adetliyken yaptırdın demi?
çeşitli kürlerinden bizlerede yardımcı olursun herhalde ...
rabbim bekletmeden inş.. tüm melek annelerini hayırlısıyla tez zamanda sevindirsin inş.....yardımlarını bekliyorum arkadaşım...

Kizlar cok anlamsiz olucak ama bir sey sormak isityorum su isimlerimizin altinda yazanlar ne anlama geliyor, bende nulufer, aynurda menekse falan yaziyor ya? ne demek onlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…