sağol canım bende seni öptüm:))))ewet hamd olsun inancımız bizi rahatlatıyor.bana hayret ediyor etrafımdakiler akrabalarım arkadaşlarım nasıl böle sabırlısın diye.hamd olsun sabrımızı yine RABBİMİZ veriyor.ailem çok korkuyor depresyona gireceğim için ama elhamdülillah çok iyiyim.tabiki ara ara ağlama krizlerim oluyor.hiç aklımdan çıkmıyor içim acıyor ama bunlarda normal sanırım.çünkü yedi kat el dinleyince ağlıyor üzülüyor bana(((bana alalım dedi drlar çok ısrar ettiler.ama o zaman aldırsaydım işte o zaman psikolojim bozulurdu diye düşünüyorum.ben elimden geleni yaptım taşıdım taşıyabildiğim kadar.elimden geleni yaptım hamd olsun.son ana vedalaştık kızımla uçtu gitti.inşallah mükafaatımızı RABBİM verecek o yüzden iyiyim hamd olsun.beterin beteri var.hamd ediyorum halime.bebeğim dışında herşeyimiz var hamd olsun.başta sağlıklıyız.eşimle mutluyuz hamd olsun.ailem ve eşim heran yanımda destek.daha ne olsun.inşallah eksiğimizi de RABBİM tamamlar.yaşadıklarım çok zordu çok ağırdı.benki bir küçük örümcekten bile korkarken neler yaşadım neler.
RABBİME hamd ediyorum verdiklerinede vermediklerinede.
ahh Tobegük çok üzüldüm bugün de söyleyemedin tabi benim derdimden. canım gün doğmadan neler doğar du bakalım ben de geçen sene norm fazlasıydım bi yere gönderemediler belki sen de gitmezsin üzülme hemen offff evde iyiydik hakkaten ya
canım hakkaten öyle olur belki gideceğin yer daha iyi olur inşallah .bu kadar şeyin üstüne bi de okulda stres çekilmez .umarım her halukarda mutlu olursunay canım estağfirullah, seninki ilk etapta daha önemli tabiki!! canım sen anadoludasın ya kolay kolay gönderemezler ki seni. ne yapayım, hayırlısı olsun canım. bu okulda çok mutsuzdum, belki gideceğim okulda daha mutlu olurum kimbilir... ne olursa olsun umarım mutlu olurum ve inşallah benim için böylesi daha hayırlıdır diyorum kendi kendime...
:aynurcum günaydın sanırım geçmişi okuyorsun ben de acilen çıkmak zorundayım selam vermeden çıkmıyım dedim .
kızlar siz calısıyormusunuz ne iş yapıyorsunuz nerede oturuyorsunuz merak ediyorum, ben antalyadayım eczacıyım,ilaçlarla ilgili sorularınızı sorabilirsiniz, bu arada bugün bir nebze olsun iyileşmeye basladım rahatladım
eczacıyım demeyecektin yandın ben habire sorarım ona göre :))
bursadayım muhasebede çalışıyorum bir kızım var okumuşsundur belki pazartesi 1 e başlayacak yarında genizeti ameliyatımız var korkuyorum(
korkma canım hemencecik olup bitiyor genizeti ameliyatları hemencecik taburcu oluyorlar
ay kuzuuum, yarın olacaktı ameliyatı değil mi??? şimdiden çok geçmiş olsun. bi an önce gidin akşama sağlıcakla evinize dönün annesi.. yanlız şimdi sen haftaya izinlisin, gelmezsin topiğe, bi fırsatını bulup kızının durumunu yaz emi tatlım, merak ederiz yoksa...eczacıyım demeyecektin yandın ben habire sorarım ona göre :))
bursadayım muhasebede çalışıyorum bir kızım var okumuşsundur belki pazartesi 1 e başlayacak yarında genizeti ameliyatımız var korkuyorum(
kızlar siz calısıyormusunuz ne iş yapıyorsunuz nerede oturuyorsunuz merak ediyorum, ben antalyadayım eczacıyım,ilaçlarla ilgili sorularınızı sorabilirsiniz, bu arada bugün bir nebze olsun iyileşmeye basladım rahatladım
ay kuzuuum, yarın olacaktı ameliyatı değil mi??? şimdiden çok geçmiş olsun. bi an önce gidin akşama sağlıcakla evinize dönün annesi.. yanlız şimdi sen haftaya izinlisin, gelmezsin topiğe, bi fırsatını bulup kızının durumunu yaz emi tatlım, merak ederiz yoksa...
öyle ama elimde değil o ağlayacak götürürlerken ben komaya girerim artık
ahhh ahhhhh, annelik böyle bir şey herhaldekendim de aynı ameliyatı oldum ama ben de kızıma kıyamam herhalde...
Allahın izniyle sende ve diğer arkadaşlarda yaşayacaksınız anneliği konuşuruz bolbol :)))
amin canım, amin inşallah... nedendir bilmem ama son 10 gündür dokunsan ağlayacak moddayım. yani anlık gülüp, anlık ağlayabiliyorum. bi tuhafım yani... ama son 10 gündür sabah uyanıyorum, 10 dk sonra bebeğimi düşünmeye başlıyorum. arada bir şeylerle ilgilenip tekrar düşünüyorum. akşam yatana kadar böyle devam ediyor. sanki aylar geçtikçe daha da mı kötüleşiyorum anlayamadım bir türlü...
KIZLAR beni korkutamazsınız askolsun size bir nebze faydam olursa ne mutlu bana istediğinizi sorun, inaycım cok gecmiş olsun ama sen güçlü ol kızının yanında basit bir ameliyat ama tabiki ameliyat insanı korkutuyor, sen dik dur gül oyna kızında seni görünce kendine güvensin,
tobegk senin öğretmen olduğunu biliyorum ordan aklıma geldi merak ettim herkesi bende 29 yasına gircem 10 gün sonra falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?