Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

canım çooook geçmiş olsun ama beterin beteri var inan!! benimde başıma gelenler 2500 de 1 ki o da ilk hamileliği olmayanlar arsında. benimki bir de ilk hamilelikti. halimize şükredelim canım en azında hamile kalma İHTİMALİMİZ var. insanların böyle ihtimalleri bile yok. evet HEP İYİ DÜŞÜNECEĞİZ ve İYİ OLACAK!!! tamam mı canım???

canıııım, maşallah. allah sabrını daim etsin inşallah canım. dirayetin resmen örnek bizler için.. allahım vermeyeceği şeyi istetmezmiş. inşallah istediğin en kısa sürede, hayırlısıyla gönlüne göre gerçek olur. allaha emanet ol canım

inşallah sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın canım. allaha emanet ol...

dürt yokmu burda tobeguk gelmiş

canııım, geldim ya tabi.... nasılsın???

bu arada özaya çalışmıyorum dedikçe sürekli çalışıyo olarak yazıyor...evrene mesaj yollaya yollaya hamile bırakacak bu kız benii:)))))))

Son düzenleme:
iyiyim canım sen nasılsın
hani bizim göbüşler duruyorya demin biri bana yer verdi otobüste hamileyim sandı sanırım :)

iyidir canım. iş başladı dert başladı...
ahahahahaaaaa bi veremedim şu kiloları ben de... gerçi arkadaşlar incelmişsin diyorlar ama kiloda değişiklik yok malesef...
haftaya dr.lara gitmeye başlayacağım bakalım. şimdilik bende bir değişiklik yok canım. sen kızı ne yaptın? bir de dr.a gittin mi???

hannemcim canım canını sıkmam umarım ama merak ettim senin normal doğum olmuyor muydu da sezeryan yaptılar canım?? hani daha az beklerdin diye sordum, kusura bakma

doktora gitmedim. kızı sorma bakıcı ayarlayamadım komşum bakacaktı oda problem çıkardı 1 hafta izinliyim ben götüreyim okula sonra bakıcaz artık. birde cuma genizeti ameliyatı var ertelenmişti grip diye ama tam ameliyat yaklaştı yine grip oldu :) zaten bende tedirgindim okuldan 2 gün öncesine gün vermişlerdi değiştiremedim. hayırlısı bakalım artık..dün okul kıyafeti almaya gittik en küçükleri bile büyük geldi nolcak bilmem

hannemcim canım canını sıkmam umarım ama merak ettim senin normal doğum olmuyor muydu da sezeryan yaptılar canım?? hani daha az beklerdin diye sordum, kusura bakma

canım ilkinde normal yaptıktan sonra diğer bebek içimde ölmüştü çok uğraştılar ama normal olmadı rahim tehlikeye girince sezeryana alındım.ondan sonra sezeryancı oldum işte.

oyy kuzuuum, kıyamam ya daha küçücük. kıyafet bile olmuyo baksana ooo izinlisin yani gelemezsin sen şimdi topice..kızı annenlerin oradaki okula yazdıramadınız mı?? kötü olmuş eğer öyleyse...
çoook geçmiş olsun kuzuna da. ben de küçükken geçirdim o ameliyatı. korkma canım. çabucak kalkıyo ayağa. allah yardımcın olsun bakalım canım..

canım ilkinde normal yaptıktan sonra diğer bebek içimde ölmüştü çok uğraştılar ama normal olmadı rahim tehlikeye girince sezeryana alındım.ondan sonra sezeryancı oldum işte.

hayırlısı olsun kuzumçok çekmişsindir... ölü normal doğum çoook zor yanımdaki kadınlardan biliyorum. öbür tarafını hazırlamışsın sen ama. böyle bakmak lazım olaya. çoook takdir ediyorum seni, inan...çoook öpüyorum yanaklarından canım

sağol canım bende seni öptüm:))))ewet hamd olsun inancımız bizi rahatlatıyor.bana hayret ediyor etrafımdakiler akrabalarım arkadaşlarım nasıl böle sabırlısın diye.hamd olsun sabrımızı yine RABBİMİZ veriyor.ailem çok korkuyor depresyona gireceğim için ama elhamdülillah çok iyiyim.tabiki ara ara ağlama krizlerim oluyor.hiç aklımdan çıkmıyor içim acıyor ama bunlarda normal sanırım.çünkü yedi kat el dinleyince ağlıyor üzülüyor bana(((bana alalım dedi drlar çok ısrar ettiler.ama o zaman aldırsaydım işte o zaman psikolojim bozulurdu diye düşünüyorum.ben elimden geleni yaptım taşıdım taşıyabildiğim kadar.elimden geleni yaptım hamd olsun.son ana vedalaştık kızımlauçtu gitti.inşallah mükafaatımızı RABBİM verecek o yüzden iyiyim hamd olsun.beterin beteri var.hamd ediyorum halime.bebeğim dışında herşeyimiz var hamd olsun.başta sağlıklıyız.eşimle mutluyuz hamd olsun.ailem ve eşim heran yanımda destek.daha ne olsun.inşallah eksiğimizi de RABBİM tamamlar.yaşadıklarım çok zordu çok ağırdı.benki bir küçük örümcekten bile korkarken neler yaşadım neler.

RABBİME hamd ediyorum verdiklerinede vermediklerinede.

ne kadar çok hamd kelimesini kullanmışım.buna da hamd etmek lazım dimi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…