canım çooook geçmiş olsun ama beterin beteri var inan!! benimde başıma gelenler 2500 de 1 ki o da ilk hamileliği olmayanlar arsında. benimki bir de ilk hamilelikti. halimize şükredelim canım en azında hamile kalma İHTİMALİMİZ var. insanların böyle ihtimalleri bile yok. evet HEP İYİ DÜŞÜNECEĞİZ ve İYİ OLACAK!!!kızlar size birkaç sey yazmak istedim.
Türkiyede genital herpes geçirme yüzdesi %5
ard arda 2 düşük yapma yüzdesi %2
9aylık bir bebeğin doğumda kordon dolanması kaka yemesi ile ölüm yüzdesi ise sadece 1000 de 3
ama ben hepsini yasadım, milli piyango bileti alsam bu sansla triyonluk olmam lazım dimi, ama pardon iyi değil bütün kötü sansların beni bulma yüzdesi fazla(
canım benim yapma böle düşünme.
1-benim kendiliğinden düşen bebeğim oldu
2-kürtajla düşen bebeğim oldu
3-normal doğum yaptım
4-sezeryanla doğum yaptım hemde iki kez
ama inanıyorum biliyorum ve duyuyorum benden daha büyük imtihanlardan geçenler var.halime hamd ediyorum.RABBİM daha büyük acılarla sınamasın.bunları unutturacak acılar yaşatmasın.hepimizin bu dünyada da olacak inşallah sağlıklı evlatları.inşallah ahirette de var. altın ve gümüşten cennetlerde bekliyolar elimizden tutmak için bizi.çocuk bu dünyanın en büyük ve en zevkli eğlencesi bunu unutmamak lazım.
lütfen böle olumsuz karamsar düşünüpte hem kendine hem eşine zarar verme.yıpratma.inancınada gölge düşürme....
arkadaşlar merhaba uzun zamandır giremiyorum nete tatile gittik geldik şimdi de iş yerindeyim iş yerinde her zaman vakit bulamıyorum açıkçası neyse..Belki merak edenler olur diye yazıyorum şu an 9 haftalık oldu bebeğim her şey yolunda şimdilik çok şükür 2 hafta sonra 2 li test için gidicem.Ama duygular öyle karışıyor ki arkadaşlar bu aşamaların hepsini geçirdiğim için mi bilmiyorum heyecan duymuyorum hep diken üstündeyim ve sanırım sağ salim kucağıma alana kadar değişmeyecek bu...Yani demek istediğim arkadaşlar bizler hamile kalınca da ilk kez kalmış gibi olamıyoruz doktora gidince kalp atışını duydum falan herşey güzel ilk sorduğum soru yeni doğan yoğunbakımınız var mı oldu.İlk hamileliğimde hiç aklıma gelmeyen şeyler geliyor aklıma keşke şu hafızayı sıfırlamak gibi birşey olsa...Neyse işte arkadaşlar durum bundan ibaret umarım hepiniz hayırlı zamanda hayırlı haberlerle gelirsiniz buraya.Kalbim sizlerle...
dürt yokmu burda tobeguk gelmiş
canııım, geldim ya tabi.... nasılsın???
iyiyim canım sen nasılsın
hani bizim göbüşler duruyorya demin biri bana yer verdi otobüste hamileyim sandı sanırım :)
iyidir canım. iş başladı dert başladı...
ahahahahaaaaa bi veremedim şu kiloları ben de... gerçi arkadaşlar incelmişsin diyorlar ama kiloda değişiklik yok malesef...
haftaya dr.lara gitmeye başlayacağım bakalım. şimdilik bende bir değişiklik yok canım. sen kızı ne yaptın? bir de dr.a gittin mi???
hannemcim canım canını sıkmam umarım ama merak ettim senin normal doğum olmuyor muydu da sezeryan yaptılar canım?? hani daha az beklerdin diye sordum, kusura bakma
doktora gitmedim. kızı sorma bakıcı ayarlayamadım komşum bakacaktı oda problem çıkardı 1 hafta izinliyim ben götüreyim okula sonra bakıcaz artık. birde cuma genizeti ameliyatı var ertelenmişti grip diye ama tam ameliyat yaklaştı yine grip oldu :) zaten bende tedirgindim okuldan 2 gün öncesine gün vermişlerdi değiştiremedim. hayırlısı bakalım artık..dün okul kıyafeti almaya gittik en küçükleri bile büyük geldi nolcak bilmem
canım ilkinde normal yaptıktan sonra diğer bebek içimde ölmüştü çok uğraştılar ama normal olmadı rahim tehlikeye girince sezeryana alındım.ondan sonra sezeryancı oldum işte.
hayırlısı olsun kuzumçok çekmişsindir... ölü normal doğum çoook zor yanımdaki kadınlardan biliyorum. öbür tarafını hazırlamışsın sen ama. böyle bakmak lazım olaya. çoook takdir ediyorum seni, inan...çoook öpüyorum yanaklarından canım
sağol canım bende seni öptüm:))))ewet hamd olsun inancımız bizi rahatlatıyor.bana hayret ediyor etrafımdakiler akrabalarım arkadaşlarım nasıl böle sabırlısın diye.hamd olsun sabrımızı yine RABBİMİZ veriyor.ailem çok korkuyor depresyona gireceğim için ama elhamdülillah çok iyiyim.tabiki ara ara ağlama krizlerim oluyor.hiç aklımdan çıkmıyor içim acıyor ama bunlarda normal sanırım.çünkü yedi kat el dinleyince ağlıyor üzülüyor bana(((bana alalım dedi drlar çok ısrar ettiler.ama o zaman aldırsaydım işte o zaman psikolojim bozulurdu diye düşünüyorum.ben elimden geleni yaptım taşıdım taşıyabildiğim kadar.elimden geleni yaptım hamd olsun.son ana vedalaştık kızımla uçtu gitti.inşallah mükafaatımızı RABBİM verecek o yüzden iyiyim hamd olsun.beterin beteri var.hamd ediyorum halime.bebeğim dışında herşeyimiz var hamd olsun.başta sağlıklıyız.eşimle mutluyuz hamd olsun.ailem ve eşim heran yanımda destek.daha ne olsun.inşallah eksiğimizi de RABBİM tamamlar.yaşadıklarım çok zordu çok ağırdı.benki bir küçük örümcekten bile korkarken neler yaşadım neler.
RABBİME hamd ediyorum verdiklerinede vermediklerinede.
ay hannem ağlattın beni kuzum yaaaaa. kıyamam sanaa.......
çok sabırlı dimi Rabbim mükafatını versin inşallah..
ama sezeryancı oldum demesi güldürdü beni:)
hepimiz sezeryancıyız:)
24kasım geldi, kaçtı...kaçak!!!
evet evet bebişe dua etsin yoksam çekecez kulaklarını :))
ayyneeen, bebiş var iyikineeee..
inayım kaçtım ben yemek yapacağım daha. eşim işe gidecek de....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?