Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

melekyavrum bencede yandın keşke hiç sölemeseydin biz seni bıktırır gibiyiz soru yağmuruna tutmayalım bakalım....

Canım ben mersindeyim, hastanede çalışıyorum,melek annesiyim bildiğim gibi inş. En yakın zmanda bebiş annesi de oluruz....allah nasip ederse :)

öle işteeeeeeeeee ...

ben 35 im çaktırma
yarın 4 çocuk ameliyat olcakmış ve hepsinin kan değeri aynı çıkınca makinanın bozuk olduğunu anlamışlar :))
bendekide ne şans sabah gidicez bakalım tekrar kan alacaklar

yok yok çaktırmıyoruz
ahahahahaaa, gülsem mi ağlasam mı bilemedim, güleyim bari dedim.... canım türkiyem yaa

calakan nerelerde ki yaaa? gene kayboldu!!!

kızlar kayınvalidelere gidiyoruz. o yüzden kaçıyorum. hepinizi de öpüyorum

afff afffff bende hiç girmeyim okul mevzusuna .çok yaralıyım.ne olcak bilemiyorum ama şuan düşünmek istemiyorum.3 aralık a kadar evdeyim.izinde.sonrasında benim kadrom bir ilçenin köy okulunda.hep görevlendiriliyordum ama şuan görevlendirmeler iptal olunca ne yapcam bilmem.okadar uzak ki.eş durumu da açık değildi.napcem bilmem.

ben 3 aralık a kadar hala evdeyim...eğer normal doğum yapsam düşük kapsamında olacakmış.izin bile vermeyecekmiş dr.

allah sana sabrın en büyüğünü versin canım inşallah bu son olur yaşadıkların herkesin kaldıracağı şeyler değil

inşallah dumancım inşallah.RABBİM kimseye kaldırmayacağı yük yüklemezmiş.inşallah daha ağırıyla imtihan etmez.

Hayırdır okulun mu değişiyor?

Noldu tobegukum ya,kendini kötü hissetme demişsin ama şimdi de böyle yazınca valla videodan kötü etkilendiğini düşünüyorum.Yapma canım ya,uzun zamandır gayet iyiydin,yine öyle ol lütfen

Sabrına hayran kaldım canım
Allah kalbine göre versin inşallah,bunu unutturacak acılar vermesin.

Canım kızına şimdiden geçmiş olsun,sen korkunu belli etme ki o da rahat olsun.Bizi habersiz bırakma,Allah yardımcınız olsun.

bugünlerde ben de çok kötüyüm durduk yere ağlamaya başlıyorum ,konuşmalarımı toparlayamıyorum .bi umutsuz ,sıkkınım .bu böyle gidecek heralde canım ya Allah bize bir ömür boyu sürecek bi dert verdi bence inşallah dermanını da verir de en yakın zamanda bebişlerimize kavuşuruz

canım çok sevindim eczacı olmana artık sorularımız olur sana bir sürü. canım ben de ingilizce öğretmeniyim ( her türlü ingilizce soru ve sorunlarınızla de ben ilgilenebilirim) Ankaradayım ben de ( tobegükle aynı şehirdeyiz şanslıyızarasıra buluşup dertleşiriz) .son cevap da maalesef 33 yaşındayım çocuğum yok .hiç yok olmayacak da galiba genç olmak istiyorum ben de ya ne zaman geçti bu yıllar?

Doğacım haklısın Allah bize ömrümüz boyunca unutamayacağımız bir dert verdi ama diğer yandan da diyorum ki Allah bu acımızı unutturacak dertler vermesin.Hepimizin acısı içinde, bir su üstüne çıkıyor bir derinlere gömülüyor.
Kızımı kaybettiğimde ağlarken hiçbirşey beni teselli etmez diye ağlamıştım ve ben hiçbir zaman eski ben olamayacağım diye düşünmüştüm.Bizim bir kanadımız kırık artık,iyileşmez

çok haklısın canım ya baksana halimize dengesiz olduk resmen .yalnız yine de halime şükrediyorum şehitleri ve onların ailelerini gördükçe .bebeğim ölmeden önce şehit haberlerini izlerken tüh tüh diyordum şimdi ise başına geçip hüngür hüngür ağlıyorum. Allah ailelerine sabır versin bizim yaşadığımız onlarınkinin yanında ne ki

ahhh kuzum ya sen de bendensin demek!!! sen hangi şehirdeydin ki??? neyseki 3 aralıkta dönecekmişsin süper. belki 1 ay da ücretsiz izin alırsan dönemi kapatırsın canım. sonra baharda okul daha zevkli oluyor zaten...
canım pardon ama sen kaçıncı haftada doğum yaptın ve bebeğin kaç gr. dı ki doğum statüsünde saymıyorlar??? hayır bana da aynısını yapmaya kalktılar da. koydum önlerine resmi gazeteyi, kestiler seslerini!! doğum yapmışım 50 gün evden çıkamamışım yatmışım, adam beni nasıl çalıştırmayı düşünüyordu artık bilemiyorum!!!! bak ya gene sinirlendim!!!
ay bilmiyorum şekerim. okulların açılmasına 1 hafta var ama hala hiçbir şey belli değil. hayırlısı olsun bakalım...
kuzuuum, bak daha fazla üzüyorsun beni... valla seninle alakası yok yahu, tamamen kendimle alakalı bir durum. zaten sana da söylemiştim ya psikoloğa gideceğimi.. işte onun yoğunlaşmış halini yaşıyorum şu an tatlım...hem sen de gördün yanında bi güldüm bi ağladım. sen ise gayet normaldin (maşallah)
sen nasılsın? keyfin, kahyası nasıllar? anlat biraz bakalım bea!!!!
amiiiin canım, amin. valla ben de kekeliyorum sanki konuşurken:26: öyle tuhaf haller içindeyim... allah bu derdimizi unutturacak dert vermesin inşallah.. kız buluşalım da bi ağlaşalım yahuuuu...
calakan yine düğün derdinde şekerim
ayyyy kardeşi evleniyordu değil mi???? unutmuşum yaaa!!! tamam şimdi oldu

tamam tamam ....şaka yapmıştım arkadaşım nasılsınız bakim annecik nasıl gidiyor yaşamınız...herşey yolundamı miniciğinle....

çok şükür iyi heralde yiğeniniz de ben kötüyüm:) artık kusmalarda başladı renksiz halsiz iştahsız bi haldeyim kendimi tanıyamıyom yarın gidince sölücem bu kez çok arttı çünkü onun harici herşey şükürler olsun ki güzel...inş yarın miniğide iyi görürsek çok ii olcaz sen nasılsın bu arada cnm

melekyavrum kız ben bas bas geçen gün ilaçla ilgili bişeyler sordum aşk olsun insan bi yorum yapardı, bana doktor yumurta tembelliği var dedi yaaa.. Glifor diye bişey verdi hiçte duymadım şimdiye kadar kullanmakta kararsız kaldım açıkçası, adet düzensizliğimde vardı aslında hala düzenli içmedim tam bi sonuç alamayınca ne için bu ilaç bi fikrin varmı gebelikle mi ilgili yoksa adet düzenleyicimi ? Bi yardımcı olursan çok iyi olacak...

glifor şeker hapı....insulin direnci olanlarda yumurta tembelliği oluyo sırf bu hapla hamiş kalanlar var bulantı yapar ama düzenli iç bence canım

allah yardımcınız olsun arkadaşım ...iyi olmanıza sevindim yeğenimize iii bak lütfen annesi...ayrıca bu günleri çok aradık..sakın üzülme isyanda etme .....ben tam 4,5 ay mide bulantı kusma çektim ama hiç isyan etmedim allahıma şükür rabbim inş. Gene verir gene o güzel günleri tekrar yaşatır arkadaşım ..boşver bu günler güzel günler annesi onlar için herşeye katlanılır.........allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…