Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

inşallah doğacaım hayırlısıyla inş. Rabbim tüm melek annelerini ve bizleri hayırlısıyla tez zmanda sevindirir arkadaşım allahım bizlerinde yüzlerini güldür duy sesimi yarabbimm ...

Bu benim tembel yumurtalar nasıl çalışacak anlamadım bu aralar incir suyu içiyorum inş. şifa olur...hayırlısıyla bakalım hakkımızda hayırlısı demekten başka elimizden hiçbişey gelmiyor doğacım....

özayım nasılsın canım......
çok sevindim yeni doktora gitmişsin hadi bakalım sana şifa olsun .... Hiç vakit kaybetme

Kızlar bu arada inay ne yaptı doktor işi ameliyat işi ne durumda bi bilgisi olan varmı ? Hayırlısıyla inş. Yuvalarına dönerler allah izin veririse sağlıcakla.....

özayım nasılsın canım......
çok sevindim yeni doktora gitmişsin hadi bakalım sana şifa olsun .... Hiç vakit kaybetme

iyiyim canım sen nasılsınn? evet canım gittim aminn aminn hepimiz için inşallah... biz elimizden geleni yapacagız artık takdir allahın

bende merak ettim inayı kızışı ameliyat olmuştur heralde çoktan hatta bugün okula başlamayacakmıydı. gerçi bu hafta dinlenir demii

valla okulu bilmiyorum ama ameliyat olacaktı inş... iyi sonuçlarla dönerler hayırlısıyla....sen ne yapıyon çalışıyosun ben valla aynı işteyim öğle arası kendime sizlere zaman ayırdım ..:) senin çalışmalar nasıl gidiyor servistemi çalışon poliklinktemi? yoğunmu peki..

çalışıyorum canım servisteyim eski yerimde devam ediyorum çok yoğun olduğunu söyleyemem ama dönem dönem değişiyor işte bilgisayar yavaş ve arad gidiyor o yüzden hemen yazamıyorum

merhaba kızlar,
ben in_ay ın kardeşiyim,
bir hafta kadar internette olamayacak sanırım o yüzden benden yazmamı rica etti... ameliyat güzel geçti, hatta bugun okula başladılar.. sanırım in_ay ın aklı sizlerde ki merak edersiniz diye yazmamı istedi..

tamam iyi olduğunu bilelim...sorun değil çokkk geçmiş olsun diyelim......selamlar...

eve geldim ev boş,elim göbeğime gitii göbeğim boş....
bana da ennnn çok "o an" koymuştu!!!!
canım 100lük başladım ben
hımm ben de 100lük başladım. dr. yazmayı unutmuşda. ya bu ara da reglim gecikti geneee:26::44::44:

ay sağol canım haber verdiğin için... iyi olmasına çok sevindik ayyyy, kıyamam ben o minimini bireeee

canım askolsun ben sana cevap yazmıstım ama görmemiş olabilrisin, eski sayfalarda var yazım, glifor eger kilon varsa hem zayıflatır, hem de yumurtlama tembelliği varsa ona iyi gelir, asıl işi şeker hastalarında şeker ayarlamada kullanılır canım

kızlar ben eve yeni geldim gezdim geldim arkadasımın düğününe gittik ta kırşehire, kapadokyaya da gittik süper iyi geldi, tabi her an aklımda kızımın hayaliyle gezdik ama güzel geldi. bu düğün için kızıma ne giydireceğimi bile bulmustum ama almamıstım, eski arkadaslarım kilo almıssın dedi, sonra onlara da anlattım 2 ay önce kızımı kaybettim diye, kızlar gezin gerçekten cok iyi geliyor, eve kapanmamak lazım, benim gibi vucudunuzda yaralar cıkar viral enfeksiyonlar geçirirsiniz, önce kendi canımız gerçekten, kendimize iyi bakmamız lazım, canım hiç tatlı değildir, doğumdan cıktım gık demedim acım var demedim herkes şaştı nasıl dayanıklısın diye, ama üzüntü yemek yememek kendimi çökerttim siz siz olun yüksek moral, iyi beslenme bunları es geçmeyin, önce bizim canımız iyi olacakki yeniden bebeğimiz olsun

aysem hosgeldin canım insallah toparlanmışsındır biraz
oğluşun nasıl nezaman çıkacak bellimi?

canim cok sükür iyim simdi oglumda iyi ne zaman cikacagi tam belli degil.. emmeyi tam bilmesi gerekiyor teyzesi daha cok kücük hemen yoruluyor...allahin izniyle insallah cabucak cikar..

oglumun adi Muhammed Emin canim..

evet canim benim kizimda cok hareketliydi.. dügümü gördüm yavrum bogulmus gibiydi... aklimdan o an hic silinmiyor... baska bebegimizde olsa unutulmuyor... tekrar hamile olunca baska bebek aynisi olmaz o yüzden korkmamaya calissan daha iyi olur...yoksa dokuz ay zor gecer..benim gibi..

cocugun var canim cennete...allahin izniyle kucagina alacagin bebeginde olacak insallah... bende 33 yasindayim...nasilda gecti zaman..

bana yavrumu göstermediler canım bazen keşke görseydim diyorum çünkü rüyamda bile bebek görüyorüyorum ama yüzünü seçemiyorum bazende iyiki görmedim diyorum çünkü ilk ve son görüşüm olacaktı hep gözümün önünde o hali olacaktı.. hiç unutulurmu canım ya inşallah artık aynısını yaşamayız elde değil korkmamak ama ne kadar korksanda korkmasanda olacak yine olacaktır nasip ALLAHIM bizimde senin gibi yüzümüzü güldürsün muhammed emininde abilerininde bahtını güzel etsin inşallah

kesinlikle katılıyorum sana gezmek çok iyi geliyor ve kendimize çok dikkat etmeliyiz bizde bu yaz kapadokyayı dolaştık biraz sıcaktı ama güzeldi gezilesi görülesi yerler

canim cok sükür iyim simdi oglumda iyi ne zaman cikacagi tam belli degil.. emmeyi tam bilmesi gerekiyor teyzesi daha cok kücük hemen yoruluyor...allahin izniyle insallah cabucak cikar..

Yaa ben gec gec geldiyim icin hic bir seyden haberim yok, inay sen dogummu yapdin??? Allahim cok sukur, bu gunleride gordunya, hayirli, saglikli, uzun omurlu bebek olsun insallah. Ya suan gozlerim doldu, ama gercekden cok mutlu oldum. Allah saglikla buyutmeyi guzel gunlerini gormeyi nasib etsin insallah.

Son düzenleme:

Hikayeler bir az farkli olsada aci ayni aci. bende oglumu goremedim, ama cok pismanim keske ne olursa olsun onu gormeyi deneseydim, ben omrumun sonuna kadar onun yuzunu merak ederek yasamaya mahkum edilidim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…