kızlar gece rüyamda hamileyim ve bebeğim hareket etmiyor doğuma üc hafta varken gene sezeryanla ölü doğum yapacaktım, off anlatayımda cıkmasın rüyam, 2. hamileliğimmiş nasıl aglıyorum bu da mı telef oldu diye, eşime bile anlatamadım
Allah korusun hepimizi kötülüklerden insallah, artık hepimizin yüzü güler insallah
kızlar benim bi sıkıntım var sabah sabah....ağrım var idarar yollarımı üşüttüm mü yoksa enfeksiyon mu oldum anlamadım ağrı ve şişkinlik ve de yanma var... ne yapsam ne etsem bilemiyom ilaç kullanmam doğru olurmu şuan onuda bilmiyom,,melekyavrum yetişşşş nerdesin sayın hocammmmmmmm
kızlar gece rüyamda hamileyim ve bebeğim hareket etmiyor doğuma üc hafta varken gene sezeryanla ölü doğum yapacaktım, off anlatayımda cıkmasın rüyam, 2. hamileliğimmiş nasıl aglıyorum bu da mı telef oldu diye, eşime bile anlatamadım
bu arada kızlar nerde melekyavrum kimsecikler yoktur..
hoş buldum canım iyiyim çok şükürr sen nasılsınnn
işteyim fırsat buldum yerleştim bilgisayara
bakıyım dedim kızlar ne alemdee
ceren senin ne kadar olmustu benim 3 ay oldu hala orda bir tuhaflık var afedersiniz o bölgemi tüylerden temizlerken bile dikiş civarına dokunamıyorum birsey olur diye, bir de tas gibi sanki o sezeryan dikiş yeri
Allah korusun hepimizi kötülüklerden insallah, artık hepimizin yüzü güler insallah
melekyavrum teşekkür ederim ama doktorum prof. ve riskli gebelik alanında korunmayalım 3 ay sonra görüşelim dedi offf kafam çok karışık kızla kaç ay sonra hamile kaldınız :18:
daha başlayamadım ki çalışmayaaaaatobeguk naber tatlım...çalışmalar nasıl gidiyor , yoğundur inş. kızlar yasin mi okuyorsunuz ... bilen varmıki arkadaşlar kuran aramızda...ben zaman buldukça türkçe okumaya çalışıyom ama çok istiyorum arapçada öğrenmeyi....inş. nasip eder rabbim. bak size bişey daha sölim, her namzdan sonra okuyacağınız bi dua var, hacet duası...ben okuya okuya ezberledim sizlerde ezberlersiniz bence çok umak gerek çok sevapmış kızlar hacet < istek ) rabbim inş. kabul eder hepimiz için dua ediyom rabbime allahım sevdiklerinin hürmetine kabul eder inş.....
kızlar mrb ben doktordan geldim dikişlerimi aldı korunmayalım 3 ay sonra tekrar görüşelim dedi ya pat diye hamile kalırsam anlamadım ben
sağol tatlım beniiim. ben de sana okuyacağım inşallaahh...evet bir karışıklık olmuş.ne haber canım neler yapıyosunuz görüştünüzmü doğaylaa???
senin yasinler geçen haftaydı ben de geçen hafta adettim bu haftaki listede varım geçen hafta sölemiştim ayşe silmişti beni canım senin adını görünce tüh dedim ama yapacak bişey yoktuu
neyse sen iste ben sana hep okurum zaten her okumamda hepinizin ismiyle (nickiyle) dua ediyorum ALLAHIM inşallah kabul eder
aaaa bak yeme işi en iyi yaptığım iştir baaak!!tobeguk sende yersin kuzum ne olcak ya, sen de cay yaparsn ohh misss
cerencim benim 10 ay oldu hala var bazı yerlerde his kaybı. benim özellikle dikişlerin olduğu yerde bir de göbeğimin tam 2 parmak altında vardı o uyuşuklık, his kaybı. nedir, ne değildir bir bilgim yok bu konuda..sezaryenden sonrası his kaybı ne zaman gececek?????benim özellikle ameliyat yerimde var....
sertlik yok bende meleğim. ama o sanki yırtılacakmış hissi bende de var. sanki ağdayı çekerken yırtılacakmış gibi geliyor, korkuyorum. benimki psikolojik bence...ceren senin ne kadar olmustu benim 3 ay oldu hala orda bir tuhaflık var afedersiniz o bölgemi tüylerden temizlerken bile dikiş civarına dokunamıyorum birsey olur diye, bir de tas gibi sanki o sezeryan dikiş yeri
canım çok geçmiş olsuuunkızlar benim bi sıkıntım var sabah sabah....ağrım var idarar yollarımı üşüttüm mü yoksa enfeksiyon mu oldum anlamadım ağrı ve şişkinlik ve de yanma var... ne yapsam ne etsem bilemiyom ilaç kullanmam doğru olurmu şuan onuda bilmiyom,,melekyavrum yetişşşş nerdesin sayın hocammmmmmmm
olmayacak, kötü bir şey olmayacak. biz sıramızı savdık uğurböcüküüüü...Amin amin arkadasim,allahimhepinize nasip eder insallah,varsin agri sizi olsun ama yeterki saglikla kucagimiza alalim bebeklerimizi.valla bende shikayet etmiyorumda, kotu birsey olasindan korkuyorum. umarim degildir.
offff canım bir de bu tiplerle sınanıyoruzofffff patavatsız insanlardan nefret ediyorum
bir tane müsterim yaslı bunak gerizekalı,güya espri yapıyor bebeği öldürmüşssün ben de seni öldürcem dedi
agla agla kendimden gectim,Allah belasını versin aptal sey bebeğimin sacının teline zarar gelsin ister miydim işte böyle salaklar insanı alt üst ediyor
ay hayır beklemedik.......bir de önlem amaçlı kan testi yaptıracağm. acaba bebemi kan pıhtılaşması vs. bi sorundan mı kaybettim die. ama bunun içinde sezaryenden sonra 6 ay geçmesi gerekiormuş. kan ancak o zaman ii anlaşılırmış.kendi düzenine 6 ay sora dönermiş. siz de bunun için 6 ay beklediniz mi merak ettim.
malesef alışacaksın bu görüntülere canımçarşıda dolaşırken küçücük bebeklerine bağıran vuran kişiler görüorum. allah böyle güzel bir hediye nasip etmiş ve farkında deiller. sonra bi dilenci eelinde kız bebeğiyle dilenio. gencecik bir kız yaşı 20 bile deildir. bebekte 6 aylık falan. bence çoğu kişiden daha zengin. ben de bir kız bebek kaybettğm için mi nedir zaten bebeğin kız old fark edince bi alıp emzirmek falan geldi içimden ahhhhhh bu süt hormonummmm yaktın beni.
neee süpermiş benim 3 ay bitti, bana da doktorlar 4 ay falan dediler ama ben cesaret edemem, zaten 2 düşük 1 ölü doğumum var zaten yarın folic asite baslıcam, onu kullandıktan 3 ay sonra hamile kalmak daha iyi
ay aklımdan cıkmıyor bugünkü müsterinin bebeği sen öldürdün ben de seni öldürcem demesi, deliricem yaslı bunak suratına bakasım gelmiiyor, bir de diyorki araban nerde sattık dedim, yoksa kaza yaptın bebeği ondan mı öldürdün diyor aptal sey, işyerindekiler amca boşboş konusma dedi ama adam duymuyor, bela okuyorum ilk defa ömrümde birine Allah belasını versin, beni bu kadar üzmeye kimsenin hakkı yok
meleğim sıkma canını yaa!! boş ver bizim derdimiz bize yetiyor da artıyor bile, bir de derdine dert katma! dengesizmiş işte!!!
melekkyavrum aaaaaaaaaaa terbiyesiz adama bak ben bile sinir oldum gıcık oldum
valla bende korkuyorum korunacam en azından 3 ay geçsin doktora gittikten sonra bırakırı korunmayı
bence de bir daha desin bakalım agzının payını vercem yaslı maslı demicem,neyse salladım haklısın
bu süüt hormonunu nasıl anlıyorsunuz,yoksa süt mü geliyor hala, doğumdan sonra bana hemen parlodel denen bir ilaç verdiler o sütümü kesti hatta bi sefer sütyenimde sarımsı bir leke gördüm annem sütün dedi,bir tuhaf oldum, sütüm olur insallah diye dua ederken o süt kesici hap bana cok dokunmustu, istemeye istemeye atmıstım gerçi sütümü görsem daha cok içim acırdı
bence de tobeguk hep kız genelde,insallah gene kızım olur,biraz da kız olduğundan daha cok üzülüyoruz bence,aslında ben kızım olmasını istemiyordum bayan olmak cok zor bu dünyada diye ama hepimizin kızları artık cok ama cok mutlu meleklerimiz, bu sefer bana erkek olacak gibi geliyor hayırlısı sağlıkla alalımda cinsiyete takılanlara aklım ermiyor artık gercekten
meleğim sıkma canını yaa!! boş ver bizim derdimiz bize yetiyor da artıyor bile, bir de derdine dert katma! dengesizmiş işte!!!
yaaa, bana ne, bana ne! ben taktım işte cinsiyete, gıcık ol bana.zaten bu yüzden doğa da gıcık oluyor bana! ama ben hem kız olsun hem de sağlıklı ve ömürlü olsun istiyoruum. istiyorum işte, istiyorum, istiyoruuum ben de eşim de zaten hep kızımız olsun istemiştik... ama biliyorum benim evladım erkek olacak..ben yeterince üzülmedim ya!!
canım süt hormonunu ölçüyorlar her seferinde bende. dos...ex vermişlerdi bana da. daha etkiliymiş. gerçi sen daha iyi bilirsin de!! buna rağmen 7 ay boyunca gördüm benden o sarı lekeleri. hala da kanda yüksek çıkıyor. malesef gebeliğe de engelmiş
ya bu arada kızlar çoook kötü bir haftasonu ve haftabaşı geçirdim...özetleyeyim:
haftasonu düğün vardı memlekete gittik.. bebek yok mu diye soranlar mı dersiniz, düşük yapmışsın diyenler mi, bebek aldırmışsın!!diyenler mi??? neler neler..onlarca kişiden saçmasapan "gençsin, yine olur, üzülme, çocuğun olsun bıktım dersin" zamazingoları.. hamile olanlar ( ki 5 aylık evli olduğu halde 4 aylık ikizlere hamile bir tanesi ve benden 8-10 yaş küçükler!!)..üstelik atlayıp, zıplayıp, göbek attılar. ben de onlara bakııııp bakıp iç geçirdim..
okul da taşındı, idare değişti. inanılmaz tuhaf tiplerle çalışıyorum!! eşimle de tartıştık!!! öffff son 3 gün çooook iğrençtiiiii!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?