- 26 Eylül 2010
- 627
- 46
- 118
Canım valla kötüydüm. Hatta bi ara eşime beni acile götür diyecektim. Ama şimdi iyi gibiyim. Var bende birşeyler de ben de anlayamadım özayım:44: sen nasılsın? Neler yapıyorsun tatlım???
kasık ağrısı diyordun o yüzden mi kötüsün canım ya.. yumurtlama ağrısı demiştin ya belki psikolojin havan falan değişti erken yumurtladın belkide üşütttün ağrın oldu belki enfeksiyonun var o ağrı yaptı olabilir demi hemen kötü bişey düşünme lütfen tamam mııı
iyiyim çok şükür çalışıyorum işte yenidoğannın bana iyi geldiğini düşünüyorum psikolojik olarak sanırım artık sizden daha güçlüyüm yada kendimi kandırıyorum amannn öle böle gidiyor işte
ay ozayım dün aklıma geldin gece 4 gibi uyudum üzüntü bastı uyutmadı, cuma günü eczaneye bebeğimden 10 gün büyük bir bebek geldi,kadın basıma geleni de biliyordu,bana bebeğini anlatıyor sevmemi bekliyor, basta sevdim iyi hoş sonra kadın yaklasık 40-45 dakka oturunca sıkıntılar bastı,içeri geçtim yarım saat minumum agladım, sonra elemanıma kiibarca yolla kadını mahvoldum ben dedim, sen nasıl dayanıyorsun sırrını ver bana, bende sürekli maruz kalıyorum küçük bebeklere cünkü, elbette onların sucu yok,Allah hepsine saglık versin ama içim kaldırmıyor bir süre sonra
Uğur böceğ sen ne kadar süre sonra hamile kaldın ?
Cinsiyeti ne ? İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canımm..
ugurböcüküm cevap bekliyoruz senden heycanla
tobeguk stresten de olabilri mi agrı acaba, benim de adet agrım hiç yoktu, bu ay agrımda oldu eskisi gibi kanamam da coğaldı sanırım rahmiim biraz toparlandı bu ay....düzenimiz stres nedeniyle de bozuluyor biraz da[/QUOTE
Evet kizlar herseyin basinda stress duruyor. Ama nasil gecirmeye bilirizki? yasadiklarimiz hicc ama hic kolay degil. Inanin ben hala stressdeyim. Digerinde hic olmayan seyler var bu defa. Hala dogru durust yuruyemiyorum, ayakda fazla durunca agrilarim gucleniyor. Oldukca sakinlesmeye calisyorum ama elimde degilki. Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah.
ay ozayım dün aklıma geldin gece 4 gibi uyudum üzüntü bastı uyutmadı, cuma günü eczaneye bebeğimden 10 gün büyük bir bebek geldi,kadın basıma geleni de biliyordu,bana bebeğini anlatıyor sevmemi bekliyor, basta sevdim iyi hoş sonra kadın yaklasık 40-45 dakka oturunca sıkıntılar bastı,içeri geçtim yarım saat minumum agladım, sonra elemanıma kiibarca yolla kadını mahvoldum ben dedim, sen nasıl dayanıyorsun sırrını ver bana, bende sürekli maruz kalıyorum küçük bebeklere cünkü, elbette onların sucu yok,Allah hepsine saglık versin ama içim kaldırmıyor bir süre sonra
offff melissss"Napıcağımı bilemedim ki ..Çok fena oldum hemde çok........Eniştem geldi sarıldı beraber ağladık.Ben kızımla yanyana 7 gün geçirdim bir gününü yoğun bakımda geçirdi ama yanına gidip geliyordum.Onunla çok konuştum kızım annen -babam seni bekliyor.Odana götürücem seni derdim.Ellerinden öperdim.O güzel yüzüne bakardım.Oy kuzuuummmmmmmm........."
Bu sözlerinle ağlattın beni kuzum yaaaa
ayıp ya böyle güzel sarkı yapılırmı,sadece büyük yazdığım yerdeki sözü değiştirdim, hepiniz bir dinleyin hak verceksiniz
Sen beni bırakıp böyle gitmezdin hiç yapmazdın
Ayları geçti ayrılık sen delisin
Sen beni bırakıp böyle gitmezdin hiç yapmazdın
Ayları geçti ayrılık sen MELEKSİN
Yapma yapma
Sendemi aklıma sığmıyor sendemi
Senmisin herşeyi silmekten bahseden
Böyle gitmek varmıydı
Demek yine bana hüsran
Bana yine hasret var
Yine bana esmer günler düştü eyvah
Yine bana hüsran bana yine hasret var
Yine bana sensiz günler düştü
Kizlar kusura bakmayin ben dun isden yaziyordumda sonra cikdim o yuzden cvb yazamadim. Ben hic beklemedigim bir anda dogumdan tam iki ay sonra hamile kaldim. Dr. a gitmisdim bana cok fazla stress geciriyorsun iyi degilsin, bence en az 6 ay hamile kalmamlisin dedi, zaten istesende bu durumda kalamazsin demisdi. Bende belkide hakli zaten vermem gereken kilolarim var diye dusundum. Sonra tatile gitdik ve ordan geldikden sonra korunmayi pilanlyordum. geldikden sonra bilmisimki megerse ben o doktora gitidgim zamanlardan beri hamileymisim... Anliycaginiz guzel melek annelerim, herseyin en iyisini en dogrusunu o guzel Allahdan kimse bilemez, en buyuk doktorda, tabibde O dur. Inanin bana sizin icinde dogru zamani bekliyordur, yeterki siz sabr edin, ve nolursa olsun umudunuzu kaybetmeyin.
Bebegin cinsiyyetine gelince cinsiyyet bellide tam doktor soyleyecekken sakin soylemeyin diye tembihledim. Herkes nasil bekliyceksin diyor ama bekliycez, esimde istemiyor. Zaten digerindede istememisdi, ama ben dinlemedim. Erkek olacagi icin cooook mutluydu. Onu kaybetdikden sonra bir gun bana, sana cinsiyyetini oyrenme demisdim, ama beni dinlemedin, ve ben her magazaya girdiyimde, bir bisiklet, araba, gordugumde hayal kurdum ogluma bundan alicagim dedim. Inanin o an cok uzuldum. O yuzden bu kez gercekden oyrenmemeye karar verdim. Zaten ne fark ederki, erkek yada kiz, sonucda saglikla olsunda yanimda olsun, digerinde yarim kalmis tum annelik hisslerini bunda yasayayayim. Allah hepinize nasib etsin Insallahhhhhhhhhhh....
Kizlar bilmem sizlerede oluyormuydu oyle. Ben bebegimi kaybetdikden sonra bazi arkadaslarim vardi benle birlikde hamileydiler, bazilari benden once bazilari sonra dogurmuslarda. Neyse.... Demem o ki, ne zaman bir bebek gorsem sanki onlar bana baska turlu bakiyorlardi, anneleri bile sasiriyordu genelde kimseyle oynamazlar boyle gulmezler diyorlardi. yaa bende sanki benim bir melek annesi oldugumu anliyorlarmis gibime gelirdi, Yada bana melegimin gozuyle bakiyorlardi gibime gelirdi, hani derlerya kucuk bebekler masum odluklari icin melekleri gorurlermis. Bende sanki onlar bana oyle bakdiklarinda melegimde ordaymisda onlara isde bu benim annem diyormus gibi dusunurdum. bilemiyorum belkide bu dusundugum cok sacma ama bunun defalarca sahidi oldum ben o minikler bana kimseye bakmadiklari gibi bakarlardi, sevgiyle sanki oglumdan bana bir seyler soylemek ister gibi. Neyse yaaaaaaaaaaa yine acdim musluklariiiiii.........(( Ne kadar aglamiycagim desemde ondan konusupda onu dusunupde aglamamak elimde degil. Yasasaydi simdi 6 aylik olucakdi.... En guzel en tatli halleriyle....
Kizlar bilmem sizlerede oluyormuydu oyle. Ben bebegimi kaybetdikden sonra bazi arkadaslarim vardi benle birlikde hamileydiler, bazilari benden once bazilari sonra dogurmuslarda. Neyse.... Demem o ki, ne zaman bir bebek gorsem sanki onlar bana baska turlu bakiyorlardi, anneleri bile sasiriyordu genelde kimseyle oynamazlar boyle gulmezler diyorlardi. yaa bende sanki benim bir melek annesi oldugumu anliyorlarmis gibime gelirdi, Yada bana melegimin gozuyle bakiyorlardi gibime gelirdi, hani derlerya kucuk bebekler masum odluklari icin melekleri gorurlermis. Bende sanki onlar bana oyle bakdiklarinda melegimde ordaymisda onlara isde bu benim annem diyormus gibi dusunurdum. bilemiyorum belkide bu dusundugum cok sacma ama bunun defalarca sahidi oldum ben o minikler bana kimseye bakmadiklari gibi bakarlardi, sevgiyle sanki oglumdan bana bir seyler soylemek ister gibi. Neyse yaaaaaaaaaaa yine acdim musluklariiiiii.........(( Ne kadar aglamiycagim desemde ondan konusupda onu dusunupde aglamamak elimde degil. Yasasaydi simdi 6 aylik olucakdi.... En guzel en tatli halleriyle....
merhabalar ben yeni katıldım.3 buçuk ay önce 38 haftalık bebeğimi doğum anımda kaybettim buradaki arkadaşların mesajlarını okudukca ağladım hiç aklımdan çıkmıyor güzel oğlum şimdi tekrar hamilelik istiyorum biraz olsun rahatlamak için erken ama doktor 4 ay sonra tekrar yapın demişti çok istiyorum.sezeryan sonrası erken gebelik yaşayan varmı arkadaşlar
merhabalar ben yeni katıldım.3 buçuk ay önce 38 haftalık bebeğimi doğum anımda kaybettim buradaki arkadaşların mesajlarını okudukca ağladım hiç aklımdan çıkmıyor güzel oğlum şimdi tekrar hamilelik istiyorum biraz olsun rahatlamak için erken ama doktor 4 ay sonra tekrar yapın demişti çok istiyorum.sezeryan sonrası erken gebelik yaşayan varmı arkadaşlar
canım aynı zaman da kaybetmişiz ben 2temmuz da kaybettim yavrumu 37haftalıkken doğum sırasında, doktorlar 3-4 ay sonra dene dedi, ben ocakda baslıcam calısmalara, cok acele etme sabır etmeye calıs, cok zor bir 3,5 ay geçirdik 2,5 ay da hemencecik gecer emin ol, Allah hepimize sabır versin,dinmez bu acı ama ne yapalım.
melisse insallah ben ocakda baslıcam denemelere sen aralıkda mı baslıcaksın yoksa ocakta mı, ceren sen ben aynı anda kaybettik aynı anda yeniden doğururuz insallah sağlıkla, bütün arkadaslarımda tabi
inanın dualarımda hep siz varsınız, ah diyorum bana zehir olan o temmuz ayı cerene de melise de zehir olmus, en kötüsü de benim 3. gebeliğim olmasıydı, ümitlerim cok azaldı artık ve eşimin doğum gününde gömdük kızımızı, ikimizde doğumgünlerinden nefret eder olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?