Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

kızlar çok üzgünüm ya , yakın bir arkadaşımla aynı anda hamile kalmıştık biz bilmeden , bütün doktor ziyaretlerimizi beraber yapmıştık ,alışverişe beraber gitmiştik, sürekli birlikteydik ,tabiki de o sağlıkla doğurdu şu an 6 aylık ,ben hiçbir bebeğe bakamazken ,dokunamazken onun kızı bana sanki kendi kızımmış gibi gelir bi tek o benim için dokunulabilir bebektir. şimdi aradı arkadaşım kan kusuyormuş bebek ve endeskopi yapılmış, ultrasonla bakılmış vs. hiçbirşey bulunamamış hastaneye yatmaya gidiyorlarmış , böyle birşey duyan var mı aranızda özaaaay nedir bu sence iyi olur de mi ? Allahım ne olur ona bi şey olmasın

Arkadaşlar merhaba bayadır giremiyorum geçmişi okudum baya maalesef yeni katılan arkadaşlar olmuş hepsine allah sabırlar versin ne denir ki teselli edecek bir söz yok her söz anlamsız....Bazen düşünüyorum acaba şu an kaç kişi o yoğun bakım kapılarında bekliyodur,günde kaç kişi meleğini o morgdan alıyodur...Ama bunun yanında bundan çok çok fazla kişi bebeğine kavuşuyodur.Kimin kaderinde ne var bilmiyor insan inşallah bizler sıramızı savdık yaşanacak en kötü şeyi yaşamışızdır arkadaşlar allah daha kötüleriyle sınamasın bizleri....Umutlu olmak gerek ama zor gerçekten zor bilmiyorum sizleri ama benim hamileliğim çok sorunsuz geçmişti doktorum her gittiğimde kulağını çekip tahtaya vurup maşaalah derdi...Ama sonu öyle kötü bitti ki..Denecek birşey yok şimdi de doktora gidiyorum doktor gayet iyi vs diyor ben bi türlü oh diyemiyorum heralde kucağıma almadan diyememem de doğal bilmiyorum.Ama şuna inanın hamile kalınca da bitmiyor şimdi diyorum ki abisiyle arasında 15 ay olacaktı vs vs bitmiyor bu düşünceler.Ya arkadaşlar biz annelik duygusunu çok yoğun mu yaşıyoruz acaba haberlerde bebeğini sokağa atanları falan görüyorum da aklım almıyor yaa nasıl olabilir böyle birşey diye.....

Neyse arkadaşlar gene bölük pörçük birsürü şey yazdım kusura bakmayın bu arada doğa ve tobeguk bana yazdığınız özel mesajlara özel mesaj yazma hakkım olmadığı için cevap yazamamıştım kusura bakmayın arkadaşlar.

Öpüyorum hepinizi iyi bakın kendinize...

Çok geçmiş olsun inşallah önemli birşey değildir(((

offff offfff ne berbat bir gündü o 3 temmuz aldılar götürdüler yavrumu, eşiminde doğum günü 3 temmuz biliyormusun, gecen sene cok güzel bir doğum günü yapmıstım evde süpriz arkadaslarla, pastalar börekler, eşime evden cıkarken dedim ki kızım babasına süpriz yapıcakmıs ne yapalım dedim, aaahh ahhh, temmuz ayından cok korkar oldum valla, aynı gün aynı acıları yasamısız, insallah bir daha da yasamayız hiçbirimiz hep güleriz, cünkü bunu gerçekten hakediyoruz

offff offfff ne berbat bir gündü o 3 temmuz aldılar götürdüler yavrumu, eşiminde doğum günü 3 temmuz biliyormusun, gecen sene cok güzel bir doğum günü yapmıstım evde süpriz arkadaslarla, pastalar börekler, eşime evden cıkarken dedim ki kızım babasına süpriz yapıcakmıs ne yapalım dedim, aaahh ahhh, temmuz ayından cok korkar oldum valla, aynı gün aynı acıları yasamısız, insallah bir daha da yasamayız hiçbirimiz hep güleriz, cünkü bunu gerçekten hakediyoruz, bende 2 ay önce cok rahatsızlanmıstım, bende de kist cıktı 4 cm adetim olmak üzeredir deyince doktor ilaç vermedi ama ne oldu o kist haberim yok, üzüntüden kistte olur, herşey olur üzüntüden

Son düzenleme:
vet bencede biz annelik duygusunu cok yoğun yasadık,hala da yasıyoruz, yoksa bu kadar uzaktan bile birbirimize bağlanmamızın baska sebebi olur mu, cocuklarını ah o çöpe atanları ne yapmalı bilmiyorum,yorumsuz kalmayı tercih ediyorum

benim de bir arkadasım var bebeği 3 yasına giricek, ya bir kelime öğret dimmi cocuğuna yok, bu cocuğu harcıyacaksınız böyle egitin güzelce akıllı bir cocuk diyorum yok,küfür ettirmeye calısıyor, sigara veriyor agzına, içki bile verdi, biz ne yapıyosun sen diyoruz, kızdan sırf cocuğuna iyi bir anne olduğunu zannedip aslında berbat bir anne olmasndan kıymet bilmemesinden gıcık olmaya basladım, yası da 40 küçük de değil tek cocğu, yanında sigara içiyor ben kızıyorum,aman babası da içiyo ne yapayım diyor,bahaneye bak...cocuğuna sayı ögret renkleri ögret bu ne su ne diye bir sor demi yok, umrunda değil ama sorsan of puflları bitmezz... cocuk sadece makarna, çikolata, patates kızartması ve pizza yiyor, gecen cocuk hasta,bi corba yap içsin cocuk dedim, hazır sehriye yapmıs, cekil dedim cocuğa kıymalı sebze corbası yaptım bal gibi de içti yavrucak...

:))) sanırım gerçekten annelik yapmayı beceremeyenlere inanılmaz gıcık oluyorum artık,kıymet bilmek için illa acı mı cekmek lazım, benim cektiğimi görünce bile sükretmesi,evladına emek vermesi gerekmez mi,

eşim de diyorki valla sen varken evladımızın sırtı yere gelmez diyor, cocğun için dünyayı yıkarsın diyor, kendini paralarsın daha iyi nasıl olur diye diyor, neyse neyse o günler de gelicek insallahhh tez zamanda hepimiz için

bende yaz mevsimini hiç sevmiyorum artık gülerek girdim ameliyathaneye ağlayarak çıktım inanmadım inanamadım bebeğimin öldüğüne haykırdım yalan söylüyorsunuz diye kuzumu zorla gösterdiler sadece yüzü gördüm verin kucağıma ne olur bir kere verin dedim sarılamadım doya doya sadece bir kere o soğuk yüzünü öpebildim kuzumun anlatırken sanki tekrar yaşıyorum o anları ağlıyorum sadece şeker bayramında bebeğimizi cicilerini giydirip gezecekken yavrumun mezarına gittik korkuyorum kızımada bişey olur diye piskolojim bozuldu allahım yaşatmasın hiç birimize böyle bir acıyı bir daha.

canım çok üzüldüm ya ben hiç rastlamadım bölesine bizimkiler kan kusarsa(0-28günlükler) ilk anne meme ucuna bakarız yara varmı diye doğar doğmaz kusarsa doğumda yutmuş deriz.. endoskopi ultrason yapılmış diyorsun röntgen falanda bakmışlardır kesin. mide kanaması olsa ultrasonda akciğerde bişey olsa röntgende bağırsakta bişey olsa ultrasonda falan gözükürdü.. ağzında boğazında tahriş falan varmıykii? bence önlem amaçlı almışlardır tekrarlarsa hemencecik bakalım diye inşallah tekrarlamaz ve bişey çıkmaz haberdar et benide tamam mı?

maşallh diyelim. ben hayranım ilk geceden hamile kalanlara korunuoduk ama hamile kaldım diyenlere. tekrardan nasip olacak inşallh sağlıklı bir hamileleik hatta ben merak etmeye başladım ilk hangimiz hamile kalcaz?bu cümleyi yazdığıma pişman oldum ilk sen kalırsın tabi senin yumurtalar maşallh kapıda beklio:)

ben de her şarkıda bebeğimi hatırlıorum elimde değil yaaaa.....bi slow müzik çalsın mekan fark etmio, hemen ağlamaya başlıom...

özay herkes senin gibi değer veriodur inşallh benim bebeğimde yoğun bakımda 18 gün kaldı.hemşire kızdan bigün bebeğimin kolunu düzeltmesi için yardım istedim baktım hem bebeğimi sevio hem de hassas bi şekilde onu düzeltio.bi rahatladım bi sevindim ki allah o güzel hemşire neyin hayalini kuruorsa onu nasip etsin.

geçmiş olsun. ama anladığım kadarıyla bir bebeğin var.biraz daha sabretmen senin için daha iyi olmaz mı?

allah öyle bir mutluluk verecek ki inan her şeyi unutacağız:)

geçmiş olsun. inşallh sağlıkla hastaneden çıkarlar.

sakınılan göze çöp mü batıor acaba?

melekyavrum o arkadaşının da yaptığı normal değil yani. ağır konuşacam ama ben insanlığından şüphe ettim. kendi çocuğuna içki sigara veren yarın diğer maddeler kullandığında da çocuğu umursamıo. herkesin bir sınavı var hayatta bizimki böyleyse onunki de öyle. ben lisede çalışıorum. çok uçta öğrencilerimiz var...demek ki balık baştan kokuo....

Canım aralık ocak gidip geliyorum.Sizin sezeryan yerleriniz ağrıyor mu ??
Kızlar bizimde evlilik yıldönümümüzdü kızım temmuz 20 temmuzda vefat etti (((( İkimizde çok kötü olmuştuk nasıl anlatıllır bilmiyorum.

Canım Allahım şifa versin ...İnşallah düzelir annesi daha fazla üzülmez

Geçen bayram mahvolduk biz Ağlaya ağlaya kızımın mezarına koştum.O na şekerler götürdüm çiçek götürdüm Oysa ben ona bayramlıklar alıcaktım.Güzel güzel giyinip dedesine götürecektim.Eşimle beraber ağladık hep o gün
Allahım tez vakitte kucağımızı doldurur inşallah..

Canım başın sağolsun çok zor ne desek teselli edemeyiz Ama çok acele etme bende senin gibiydim Hemen ardından hamilelik geçirenler tabiki vardır ki bir örneği eşimin amcasının kızı 5 aylık bebeği varken hamile kaldı o rahat geçirdi ama her bünye farklı tabi ..Bende ocak ayındadüşünüyorum Allah nasip ederse ..

ben bugün fazla yürüdüm biraz dersim de fazlaydı sezaryen yerler ağrıo walla. iyileşemedik kızlar daha çok yeniyiz.kandırmayalım kendimizi.

aminn canım bizim yoğun bakımdaki arkadaşlarda bahsettiğin hemşire hanım gibi garanti verebilirim heryerin iyisi kötüsü olduğu gibi bizdede var tabi Allahım hep iyilerle karşılsştırır inşallah
bu arada nerede yaşıyorsun??

ben hamileleiğimin 4. ayında tanıştım mükerrem beyle. bu hamileleik gitmeyecek..bir an önce sonlandır demişti. başka bişeyler daha söledi. söledikleri de aynen çıktı walla. bilemiom walla benim gidişat tahmin ettiği gibi çıktı malesef inşallh sende de her şey dediği gibi ii olur. sezaryen olalaı kaç ay oldu?

başkasının alalım dediği bebeği almadığını falan duymuştum bende simdi gayet sağlıklı tecribesi var diyorlardı zaten keşke sana dediği çıkmasaydı ama nasip işte..
canım yarın benim 6 ay bitecek yavrum 6 aylık olacaktı şimdi.. kastamonuluyum orada doğum yaptım ben 4.5 ay geçmişti mükerrem beye gittiğimde korunmanıza gerek yok demişti

tubeguuuuuuuuuukkkkkkkkk hoşgeldin arkadaşım hala kötümüsünnn???????

cerencim sen çalışıyormusun sinop a yolun düşerse bekleriiiimmm

ben gitsem bana ne der acaba? aklımdaydı aslında gidecektim kontrole ama hep başka dr lere gitmek nasip oldu. beni haberdar et gidişattan demişti, unutmamıştır da walla. bende plesantada hematom bir yapı oluştu. sende bi sorun var mıydı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…