Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

aynen bana da öyle geliyor insanlar hamile kalıyor ve doğuruyor doğanın kanunu bu ve ben buna uyamadım gibi , dışlanmış gibi ,annelikten mahrum bırakılmış gibi gibi gibi.... hissediyorum
ben de öğretmenim canım Ankaradayım 33 yaşındayım halen ve hiç çocuğum yok , benim de 31 . haftada hiçbir sebep bulunamadı gitti kızcağızım

Son düzenleme:
doktorum bana Allah bunu unutturacak dert vermesin dediğinde önce bi afalladım Allah Allah bundan büyük dert ne olaki diye düşününce amin dedim amin şükrediyorum şimdi her gün halime

Canım bende 25 yaşında yönetici asistanıyım.Kızım kalp damarları ters doğdu 7. günü ameliyata alındı.ameliyattan 3 gün sonra tansiyon nedeniyle kaybettik.Amin canım Allahım birdaha aynı acıyı yaşatmasın hiçbirimize..Bende senin gibiyim buraya girince rahatlıyorum.Çünkü hepimiz aynı acıyı yaşıyoruz.Canım bende temmuz ayında kızımı kaybettim o yüzden ocakta tekrar hamilelik düşünüyorum.

yuhannes herkes burda masallah

bende 2defa bebeğim karnımda öldü,3. bebeğimde 37.haftamda ani su gelmesi 3 defa kordon dolanması,kaka yemesi nedeniyle kaybettim doğumdan 10 dakka önce
29 yasındayım antalyadayım eczacıyım, bebeğimi kaybedeli tam 3.5 ay oldu
iptal iptal iptal

Son düzenleme:
burası kendimizle aynı duyguları paylaşanları hissettiğimiz için ii gelio ama ben bazen burda çok vakit geçirince gece hamile old görüorum ve bebek malesef problemli vs yine sıkıntı içinde uyanıom ya da elleri olmayan 5-6 yaşında çocuklar görüom. benim bebeğimin kolu ve bacağını kısa bekliolardı dr ler öyle doğmadı kolu bacağı normaldi ama aklıma mı çok takılıo bilemedim.

kızlar bir de şunu söyleyeyim hamile kalmak değil süreç önemli ben 4. aydan itibaren bebeğimle ilgili hep kötü şeyler duydum eve gelip ağlıodum bazen dr nin kapısından çıkar çıkmaz. geceleri uyanıp acaba kızım problemli mi doğacak onu ilk gördüğümde diğerlerinden farklı bi bebek mi olacak die.ağlıodum ağlıodum....bu nedenle ben büyük ihtimalle her şeyi kafamdan atmadan, ii bi dr bulmadan,ve 6 aydan da fazla süre geçmedikçe düşünmüorum.

En zoruda eşimin kızımızın öldüğünü bana söylemesiydi.Kızım ameliyata alındıktan sonra beni orda tutmadılar o yüzden eve döndüm.Eşim önceki akşama eve geldi.Normalde her gece hastanede kalıyordu.Sabah hastaneye beraber gittik eşimle.İlk önce yoğun bakımın oraya gittik yeni haber var mı kızımdan diye yanına gitmek istedim hemşire izin vermedi.Ameliyattan sonra hiç göremedim kızımı bi tek eşim gördü.Sonra aşağıya kantine indik bir saat sonra eşim yukarıya çıktı ben gidip soriyim belki doktoru durumunu söyler diye.Gitti yaklaşık 1 saat gelmedi ben arıyorum meşgule veriyor.Neyse doktoru bekliyor herhalde dedim.İçimden hiç kötü bişey geçirmiyorum veya geçirmek istemiyorum işte (((( Bende dua okuyodum meleğim için.Eşim geçmiş kantinin kapısından bana bakıyor.Bende ona.Yanına çağırdı gittim yere çöktü ne oldu diyorum kızımız diyip duruyor.Ne olursun bana kötü bişey söyleme diye yalvardım.Allahım Yüce Rabbim kimseye bua acıyı verme ..Çok zor hep aklıma geliyor yaşadıklarım.Tutamıyorum kendimi.
Kimselere hiç anlatamıyorum.Konuşamıyorum ki direk yaşlar boşalıyor gözlerimden.Yaşadıklarımız hiç kolay değil hemde hiç.Sabır Allahım...

Son düzenleme:
kızlar ocağa ne kaldıki 2.5 aycık ooo ondan sonra calısmalara baslamak bile rahatlatır bizi, dişim deli gibi agrıyor bu arada,

muhtesem yüzyıldaki nigar kalfa da bizden o yüzden nefret ediyorum hatice sultandan

ceren benim ilk üc ayım hep yatarak gecti, 2 düşüğüm oldupu için, sonrasında 1 ay rahattım 5. aydan sonra hep erken doğum riskim vardım hep risk vardı son ay hersey iyi dedi doktor, ne oldu pofff

dün okulda bi öğretmen arkadaş 5 aylık kızının hastalığından bahsedio soğuk almış napcakmış bi telaş bi telaş....herkes şöle yap böle yap falan. ben orada sessizce oturuorm.kendi kendime diorum ki burda fazlalık mıyım acaba.lafa katılsam canım istemio katılmasam yanlış anlaşılıo..hemen benim bebeğim gelio aklıma ya ben ne yapayım demek gelio ama bağıra çağıra benim bebeğim beyin kanaması geçirdi ben nasıl dayandım.900 grmlık bebek mama almıo aç kalıo ben nasıl dayandım ödem oluştu şişti gözlerindeki şişlik gözümün önünden gitmio ben nasıl dayandımmmmm, boşuna bana bunları anlatmayın demek gelio da içimden susuom. dersem yanlış anlayacaklar kıskanıo sanacaklar hiç değil allah isterse bana en güzelini yine verir...ama ahhhh bebeği olup da bizi anlamayanlar var ya ahhhhhh onlar......

kızlar ben aynı ortamda bulunduğum kişilerden eğer acımı paylaşıorsa bunu sölemesede anlıorum hissediorum. bazısının da bu acıyı kavrayamadığını hissediorum...inşallh anlatabilmişimdir size de oluo mu bu?

melisse sen nereliydin, ünv hastanelerine bebeğine hamileyken hiç gittin mi ,bunu soruom çünkü orada detaylı ultrasonda neredeyse her hafta bakıolar bebeğe. kalp damarları vs sorunu erkenden göremezler miydi acaba?

melisse sen nereliydin, ünv hastanelerine bebeğine hamileyken hiç gittin mi ,bunu soruom çünkü orada detaylı ultrasonda neredeyse her hafta bakıolar bebeğe. kalp damarları vs sorunu erkenden göremezler miydi acaba?

Canım detaylı ultrasonda görülmedi.İstanbulda oturuyorum ben.Kendi doktorum çok şaşırdı.Herşey o kadar güzel gidiyordu ki.Doğumdan sonra yanıma getirdiler bebeğimi emdirirken morardığını fark etti görümcem ve ablam.Hemen çocuk doktoruna götürdüler.Ondan sonra anlaşıldı kalp sorunu olduğu

tv seyrederken bile takılıom buralara:)
iyyim ya iyi olmak için gayret ediom çünkü, moral lazım bize:) aklıma takıldı sezaryenden 4,5 ay geçtikten sonra sana izin vermesi dr nin bana tuhaf geldi.bu durumda siz korunmuosunuz değil mi?
ayşem de hiç yazmıo kızlar farkında mısınız,bebek baya bi oyalıo onu sanırım:)güle güle büyütsün inşallh...

Aynen bende senin gibi tv bilgisayar arası mekik dokuyorum :)) Bize en az 1 sene bekleyin dedi doktorum ama biz 6 ay bekliycez.

canım bana da doktorlar 3-4 aydan sonra deneyebilirsin dedi hemde 3 ayrı doktor ama ben cesaret edemem, ocakta baslıcam nasipse:))) ay kızlar yarın kaynanamlar gelcek bi ciciler yaptım off offf yakın olsanızda caya gelseydiniz keske... hayırlı gelin oldum ben:)) ama kayınvaldem de 3 bebek kaybetmiş kadın o kadar destek olduki bana unutmam ben yapılan iyliği asla

Ohhh ne güzel :) Bizde isterizzzzzzz :)))) Vall benim kaynanam akşamları işten geldiğimde yemeğimi hazırlar.Evlerimiz ayrı ama sağolsun evde ne yaparsa bana mutlaka getirir.Hamileliğimdede çok yardım etmişti.Seviyorum kaynanamı :))))

valla keske bulussak gelseniz de misafir etsem hepinizin ayrı ayrı basımın üstünde yeri var

nigar kalfa bu arada hamile kıza bir bakıs attı ahhh ahhh resmen içimi okudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…