aynen bana da öyle geliyor insanlar hamile kalıyor ve doğuruyor doğanın kanunu bu ve ben buna uyamadım gibi , dışlanmış gibi ,annelikten mahrum bırakılmış gibi gibi gibi.... hissediyorumkızlar geriye dönüp okumak zor oluo ben bazılarının hikayesini hatırlamakta zorlanıom walla.
bu nedenle bi hatırlatayım dedim.
ben samsundayım.otuz yaşında ve öğretmenim canım kızımı 4. aydan itibaren plesentamda oluşan hematom yapıdan dolayı kaybettim.temmuz ayında.25 haftalıktı.18 gün yaşadı.
şimdi derdim yeniden hamilelik ve zamanın bi şekilde çabucak geçmesi.burayı da böle bi arayış içerisindeyken buldum.paylaşımlar beni rahatlatıo yalnız hissetmiom kendimi. sadece cevreme baksam bana herkes benden ii durumdaymış gibi gelio. isyan da etmiorum.bugünümüze şükür.allah daha kötüsünü göstermesin.
doktorum bana Allah bunu unutturacak dert vermesin dediğinde önce bi afalladım Allah Allah bundan büyük dert ne olaki diye düşününce amin dedim amin şükrediyorum şimdi her gün halimekızlar geriye dönüp okumak zor oluo ben bazılarının hikayesini hatırlamakta zorlanıom walla.
ben samsundayım.otuz yaşında ve öğretmenim canım kızımı 4. aydan itibaren plesentamda oluşan hematom yapıdan dolayı kaybettim.temmuz ayında.25 haftalıktı.18 gün yaşadı.
şimdi derdim yeniden hamilelik ve zamanın bi şekilde çabucak geçmesi.burayı da böle bi arayış içerisindeyken buldum.paylaşımlar beni rahatlatıo yalnız hissetmiom kendimi. sadece cevreme baksam bana herkes benden ii durumdaymış gibi gelio. isyan da etmiorum.bugünümüze şükür.allah daha kötüsünü göstermesin.
kızlar geriye dönüp okumak zor oluo ben bazılarının hikayesini hatırlamakta zorlanıom walla.
özay hoş geldin..
melisse sen nereliydin, ünv hastanelerine bebeğine hamileyken hiç gittin mi ,bunu soruom çünkü orada detaylı ultrasonda neredeyse her hafta bakıolar bebeğe. kalp damarları vs sorunu erkenden göremezler miydi acaba?
tv seyrederken bile takılıom buralara:)
iyyim ya iyi olmak için gayret ediom çünkü, moral lazım bize:) aklıma takıldı sezaryenden 4,5 ay geçtikten sonra sana izin vermesi dr nin bana tuhaf geldi.bu durumda siz korunmuosunuz değil mi?
ayşem de hiç yazmıo kızlar farkında mısınız,bebek baya bi oyalıo onu sanırım:)güle güle büyütsün inşallh...
canım bana da doktorlar 3-4 aydan sonra deneyebilirsin dedi hemde 3 ayrı doktor ama ben cesaret edemem, ocakta baslıcam nasipse:))) ay kızlar yarın kaynanamlar gelcek bi ciciler yaptım off offf yakın olsanızda caya gelseydiniz keske... hayırlı gelin oldum ben:)) ama kayınvaldem de 3 bebek kaybetmiş kadın o kadar destek olduki bana unutmam ben yapılan iyliği asla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?