Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

canım benim dayanmak çok zor ve çok acı hep meleklerimizle yaşıyoruz heryerde bizle onlar.... Artık bu hayatımız hep böyle olacak onlar bizden biz onlardan asla ayrılmayacaz allahım başka acıyla sınamasn bizleri inş.. Bunlar son acılarımız olsun inş. Kızlar....allah beterlerinden saklasın hepimizi inş... Isyan etmeyelim arkadaşlar isyan edenlerden olmayalım elbet bu acı günlerimizin mükafatını görecez hayırlısıyla güzel günler çok yakın arkadaşlar hepiniz için rabbime çokkk dua ediyorum inş.. Peygamber efendimizin hatrına meleklerimizin hatrına kabul eder.....allaha emanet olunn morallerimizi bozmayalım umudumuzun hiççç kaybolmaması dileğiyle....

Şu süt poşetleri Benim sağdıklarımıda ben görmiyim diye almışlar.Off ne hevesle ben o süt poşetlerini dolduruyordum kızım ameliyat sonrası aç kalmasın sütüm gitmesin diye.

Canımmmm lütfen kendini yıpratma.Sakın olmayacak diye düşünme.Seninde bizimde hepimizin inşallah sağlıklı evlatlarımız olcak.Allah büyük...Bende bu gün çok kötüyüm ya Biri bişey söylese ağlayacak gibiyim.

Bazen kendimi çok çaresiz hissediyorum.İki lafı bir araya getiremiyorum.İyice unutkanlaştım.Ben benlikten çıktım.Yüreğim acıyor nefes alamıyorum
...Karma karışığım...

allah yardımcın olsun çok zor bir durum allahım en kısa zamanda hayırlı sağ salim bir evlat verir inşallah.ben şeker hastasıyım insülün kullanıyorum benim hamileliğimde çok zor geçiyor sürekli takipteyim bebeğime zararı olmasın diye gece gündüz iğne yapardım bacaklarım delik deşik morarırdı parmaklarımdan sürekli şekerime bakardım yediklerime dikkat ederdim bebeğim çok sağlıklıydı tüm tahlillerim temizdi herşey güzel gidiyordu doğmdan 10 dakika önce ultrasona girdim kalbi küt küt atıyordu sadece hareket azlığı vardı doğdu kalbi durmuş o anda beni bayıltmışlar bebeğim geri gelmedi.

çok sağol evet çok şükür bir yavrum var ama kuzumu görüpte toprağa vermek unutulmuyor

teşekkür ederim. bide şu var çok istiyoruz diye hamile kalamazsak birde öyle bekleriz artık...

evet canım beklemek iyide gel de gönül dinlesin olmuyor ne zaman bir bebek görsem yada bir hamile kendimi tutamıyor orta yerde ağlıyorum

allah sabırdan ayırmasın arkadaşım hepimizin farklı bi hikayesi var çıkış nokta hep aynı allah başka acı ağrı göstermesin bundan sonraki haytaımızda inş..kalan ömrümüzü geçen ömrümüzden hayırlı kılar rabbim inş....allah cennette kavuştursun her birimizi inş....

amin allah başka acı göstermesin cümlemize

Valla artık sizlerden bu ayfadan kopamıyorum:) İşlerimin araında sizleri takip ediyorum.Aynucummm burdayız tatlım .....

Adminlere sesleniyoruzzzzz biz sohbet sayfası istiyoruz her topik kendi arasında sohbet etsin öyle cok iyi olur bence

melekyavrum ya ben ne diom sen ne diosun hamiş olcaz biz...şimdilik vaktimiz var zaten tedavi görürsün uçuk muçuk kalmaz...

kızlar geriye dönüp okumak zor oluo ben bazılarının hikayesini hatırlamakta zorlanıom walla.
bu nedenle bi hatırlatayım dedim.
ben samsundayım.otuz yaşında ve öğretmenim canım kızımı 4. aydan itibaren plesentamda oluşan hematom yapıdan dolayı kaybettim.temmuz ayında.25 haftalıktı.18 gün yaşadı.
şimdi derdim yeniden hamilelik ve zamanın bi şekilde çabucak geçmesi.burayı da böle bi arayış içerisindeyken buldum.paylaşımlar beni rahatlatıo yalnız hissetmiom kendimi. sadece cevreme baksam bana herkes benden ii durumdaymış gibi gelio. isyan da etmiorum.bugünümüze şükür.allah daha kötüsünü göstermesin.

hepiniz ben gittikten sonra geliyorsunuz küstüm size...:) şaka şaka ben size ,istesemde küsemem canlarım benimm
şekerim bana da öyle oluyor ,sabah grubuna ( size ) yetişemiyorum akşam grubu da pek geç geliyor biz kocamla o saatlerde dizi izliyoruz bi geliyorum Allah herkes yazmış bisürü yetişemiyorum çok muzdaribim . bu arada büyük ihtimal gelcez canım yalnız biz silifkeye geliyoz siz Mersin merkezde misiniz yoksa yakın mı silifkeye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…