- 26 Eylül 2010
- 627
- 46
- 118
tv seyrederken bile takılıom buralara:)
iyyim ya iyi olmak için gayret ediom çünkü, moral lazım bize:) aklıma takıldı sezaryenden 4,5 ay geçtikten sonra sana izin vermesi dr nin bana tuhaf geldi.bu durumda siz korunmuosunuz değil mi?
ayşem de hiç yazmıo kızlar farkında mısınız,bebek baya bi oyalıo onu sanırım:)güle güle büyütsün inşallh...
tv seyrederken bile takılıom buralara:)
iyyim ya iyi olmak için gayret ediom çünkü, moral lazım bize:) aklıma takıldı sezaryenden 4,5 ay geçtikten sonra sana izin vermesi dr nin bana tuhaf geldi.bu durumda siz korunmuosunuz değil mi?
ayşem de hiç yazmıo kızlar farkında mısınız,bebek baya bi oyalıo onu sanırım:)güle güle büyütsün inşallh...
neden tuhaf geldi canım muayene etti iyisin dedi beklemeyin dedi.. doğa 2. ayda başlamış melek yavrumada 3 ay demişler bakk
evet canım korunmuyoruz artıkın
evet ya ayşem uğrayamıyor yoksa boşlamazdı buraları o kadar hastanede yattı yine arada uğramıştıı[/QUOTE
hayırlısı olsun o zaman .benim 3. ayım dolmak üzere.bir an önce zaman geçsin istiorm.inşallh güzel haberlerini alırız:)
neden tuhaf geldi canım muayene etti iyisin dedi beklemeyin dedi.. doğa 2. ayda başlamış melek yavrumada 3 ay demişler bakk
evet canım korunmuyoruz artıkın
evet ya ayşem uğrayamıyor yoksa boşlamazdı buraları o kadar hastanede yattı yine arada uğramıştıı[/QUOTE
hayırlısı olsun o zaman .benim 3. ayım dolmak üzere.bir an önce zaman geçsin istiorm.inşallh güzel haberlerini alırız:)
amin canım aminnnnnn
hepimiz güzel haber veririz buraya inşallahh
aynurcum günaydın nasılsınnn?? bat a az kaldı demiiiii
amin canım aminnnnnn
Canım hakkında hayırlısı olsun.İnşallah senden güzel haberler alıcaz :) Bu arada senin doğum şeklin neydi ?Bana 2 doktorumda 1 sene demişti ama ben 6 ay sonra düşünüyorum ya.Yine kontrollerime gidicem konuşucam doktorumla bu durumuda onlara söylememiştim
aysem sonunda muradına erdi, biraz keyfini cıkarıyordur ne yapsın, arada gelir selam verir gider bize, insallah biz de o günleri görürüz
amin canım aminnnnnn
EVET ÖZAYIMMM HEYACAN DORUK NOKTASINDSA RABBİM İNŞ. HAYIRLISINDAN VERİR ÇOK İSTEDİĞİMİ BİLİYOSUN RABBİM HAYIRLISINI VERSİN İNŞ. CANIMMMM CÜMLEMİZE RABBİM TÜM MELEK ANNELERİNİ EN TEZ ZMANDA HAYIRLISIYLA SEVİNDİRSİN DİYORUM HİÇBİRİMİZİ BEKLETTİRMESİN İNŞ.... ÖZAY BİZİM LİSTE NERDE KALDI CANISI.......HAYIRLISI DUA ET BENİM İÇİN ...ALLAH HEPİNİZİN DUASINI KABUL ETSİN İNŞ...NE DİLEĞİNİZ VARSA GERÇEK OLSUN
Canım hakkında hayırlısı olsun.İnşallah senden güzel haberler alıcaz :) Bu arada senin doğum şeklin neydi ?Bana 2 doktorumda 1 sene demişti ama ben 6 ay sonra düşünüyorum ya.Yine kontrollerime gidicem konuşucam doktorumla bu durumuda onlara söylememiştim
canım sezeryan oldum ben.. benim kastamonudaki doktorumda biri1 diğeri 2 yıl demişti
ALLAH BİZLERİDE O GÜZEL GÜNLERE YENİDEN ERİRŞTİRİR İNŞ. ARKADAŞLAR....ÇOK GÜZEL GÜNLERDİ
EVET ÖZAYIMMM HEYACAN DORUK NOKTASINDSA RABBİM İNŞ. HAYIRLISINDAN VERİR ÇOK İSTEDİĞİMİ BİLİYOSUN RABBİM HAYIRLISINI VERSİN İNŞ. CANIMMMM CÜMLEMİZE RABBİM TÜM MELEK ANNELERİNİ EN TEZ ZMANDA HAYIRLISIYLA SEVİNDİRSİN DİYORUM HİÇBİRİMİZİ BEKLETTİRMESİN İNŞ.... ÖZAY BİZİM LİSTE NERDE KALDI CANISI.......HAYIRLISI DUA ET BENİM İÇİN ...ALLAH HEPİNİZİN DUASINI KABUL ETSİN İNŞ...NE DİLEĞİNİZ VARSA GERÇEK OLSUN
aminn canımm haırlısı ömürlüsü yüzel yüzlü güzel ahlaklısıyla doldursun rabbim kucaklarımızı inşallah aynurcummmm
bende heycanlıyım özay diyorum rahat ol bukadar heyecan yapma amaaaa olmuyoreeee
doğanın yarın batı sonra sen benn sonrada tubegukk sonra sırayla arkamızdan başlayanlarr allahımm yardımm ettt
akşam evde bulur eklerim listeyi burda bilgisayar yavaşş
allahım dualarımızı kabul etsin öpüyorum şekerim
Aynurcum sen başladın mı? Kaç ay oldu bilmediğim için soruyorum canım ..İnşallah hepinizden güzel haberler alırız sonrada ocak ayı içinde darısı ben ve melek yavrumun başına inşallah :)
aminn canımm haırlısı ömürlüsü yüzel yüzlü güzel ahlaklısıyla doldursun rabbim kucaklarımızı inşallah aynurcummmm
bende heycanlıyım özay diyorum rahat ol bukadar heyecan yapma amaaaa olmuyoreeee
doğanın yarın batı sonra sen benn sonrada tubegukk sonra sırayla arkamızdan başlayanlarr allahımm yardımm ettt
akşam evde bulur eklerim listeyi burda bilgisayar yavaşş
allahım dualarımızı kabul etsin öpüyorum şekerim
amin aminnn özayımmmm hayırlısı be gülümmm rabbim hayırlısını versin inş......takdiri ilahii diyoruz artıkkk
kızlar dişlerim ve dişetlerim hepsi atakta, offf nasııl agrıyorlar anlataamam, hafta sonu doktor 3 dolgu yapacak 1 de diş cekecekmiş tırsmıyor değilim valla
canım benim çok geçmiş olsun zor bi durum allah yardımcın olsun ihmalde etme derim hazırlıkları tamamla şekerim ....:)
Ya kızlar ben ayın 9 'undan beri adet oldum hala devam ediyor anlamadım gitti ya .. ilk 3 gün çok az geldi sonra normal oldum.
[kızlar bir de şunu söyleyeyim hamile kalmak değil süreç önemli ben 4. aydan itibaren bebeğimle ilgili hep kötü şeyler duydum eve gelip ağlıodum bazen dr nin kapısından çıkar çıkmaz. geceleri uyanıp acaba kızım problemli mi doğacak onu ilk gördüğümde diğerlerinden farklı bi bebek mi olacak die.ağlıodum ağlıodum....bu nedenle ben büyük ihtimalle her şeyi kafamdan atmadan, ii bi dr bulmadan,ve 6 aydan da fazla süre geçmedikçe düşünmüorum.
ya sana aglamak yazık lütfen mutlu olmaya bak lütfen, dünya yansa umursama at bacağını üstüste keyfine bak, seni sinir edene lafını tutma içinde, ne diyeceksen de, kimsenin seni üzmesine izin verme, artık mutluluğa cok yakınsın insallah, içinde ki bebeğine odaklan,emin ol agladığın bebeğin doğuracağından cok daha sanslı
dediğine ben de cok sahit oldum herkes diyorki aa sana cok sıcak davrandı diye sasırıyorlar, of dediklerin içime oturdu,canlarımız yavrularımız nurlar yagsın üstlerine
Az önce en yakın arkadaşımın hamile olduğunu duydum.Çok üzgünüm onun adına çok sevindim ama kendimi hiç iyi hissetmiyoru.Geçen günde eşimin kankardeşinin eşinin hamile olduğunu öğrenmiştim ..Allahım sen büyüksün.O kadar boşlukta hissediyorum ki kendimi
Adminlere sesleniyoruzzzzz biz sohbet sayfası istiyoruz her topik kendi arasında sohbet etsin öyle cok iyi olur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?