Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

neden tuhaf geldi canım muayene etti iyisin dedi beklemeyin dedi.. doğa 2. ayda başlamış melek yavrumada 3 ay demişler bakk
evet canım korunmuyoruz artıkınn

neden tuhaf geldi canım muayene etti iyisin dedi beklemeyin dedi.. doğa 2. ayda başlamış melek yavrumada 3 ay demişler bakk
evet canım korunmuyoruz artıkın
evet ya ayşem uğrayamıyor yoksa boşlamazdı buraları o kadar hastanede yattı yine arada uğramıştıı

aysem sonunda muradına erdi, biraz keyfini cıkarıyordur ne yapsın, arada gelir selam verir gider bize, insallah biz de o günleri görürüz

aysem sonunda muradına erdi, biraz keyfini cıkarıyordur ne yapsın, arada gelir selam verir gider bize, insallah biz de o günleri görürüz

ALLAH BİZLERİDE O GÜZEL GÜNLERE YENİDEN ERİRŞTİRİR İNŞ. ARKADAŞLAR....ÇOK GÜZEL GÜNLERDİ

Aynurcum sen başladın mı? Kaç ay oldu bilmediğim için soruyorum canım ..İnşallah hepinizden güzel haberler alırız sonrada ocak ayı içinde darısı ben ve melek yavrumun başına inşallah :)

kızlar dişlerim ve dişetlerim hepsi atakta, offf nasııl agrıyorlar anlataamam, hafta sonu doktor 3 dolgu yapacak 1 de diş cekecekmiş tırsmıyor değilim valla

Ya kızlar ben ayın 9 'undan beri adet oldum hala devam ediyor anlamadım gitti ya .. ilk 3 gün çok az geldi sonra normal oldum.

Aynurcum sen başladın mı? Kaç ay oldu bilmediğim için soruyorum canım ..İnşallah hepinizden güzel haberler alırız sonrada ocak ayı içinde darısı ben ve melek yavrumun başına inşallah :)

başladık hayırlısıyla be arkadaşım.......allah hakkımızda hayırlısını versin inş.. hiçbirimizi bekletmesin rabbim....

Az önce en yakın arkadaşımın hamile olduğunu duydum.Çok üzgünüm onun adına çok sevindim ama kendimi hiç iyi hissetmiyoru.Geçen günde eşimin kankardeşinin eşinin hamile olduğunu öğrenmiştim ..Allahım sen büyüksün.O kadar boşlukta hissediyorum ki kendimi

[kızlar bir de şunu söyleyeyim hamile kalmak değil süreç önemli ben 4. aydan itibaren bebeğimle ilgili hep kötü şeyler duydum eve gelip ağlıodum bazen dr nin kapısından çıkar çıkmaz. geceleri uyanıp acaba kızım problemli mi doğacak onu ilk gördüğümde diğerlerinden farklı bi bebek mi olacak die.ağlıodum ağlıodum....bu nedenle ben büyük ihtimalle her şeyi kafamdan atmadan, ii bi dr bulmadan,ve 6 aydan da fazla süre geçmedikçe düşünmüorum.[/QUOTE]

Merhaba cerenball doğru söylüyorsun sadece fiziksel olarak toparlanmak yetmiyor yeni bir hamilelik için ben aralık2011 de kaybettim bebeğimi 40hafta5günlük doğdu doğumda kakasını yemiş 6 gün yoğun bakımda kaldı şimdi 15 haftalık hamileyim yani 7 ay sonra hamile kaldım ama çok zor ilk hamileliğe göre çok daha zor geçiyor süreç psikolojik olarak.Ya nasıl anlatayım bunun nasıl bir açıklaması vardır bilmiyorum ama sanki kendimi korumak için bu bebeğime ilki gibi bağlanmadım bu da üzüyor beni şimdiki bebeğime haksızlık yapıyormuşum gibi.....

Merhaba cerenball doğru söylüyorsun sadece fiziksel olarak toparlanmak yetmiyor yeni bir hamilelik için ben aralık2011 de kaybettim bebeğimi 40hafta5günlük doğdu doğumda kakasını yemiş 6 gün yoğun bakımda kaldı şimdi 15 haftalık hamileyim yani 7 ay sonra hamile kaldım ama çok zor ilk hamileliğe göre çok daha zor geçiyor süreç psikolojik olarak.Ya nasıl anlatayım bunun nasıl bir açıklaması vardır bilmiyorum ama sanki kendimi korumak için bu bebeğime ilki gibi bağlanmadım bu da üzüyor beni şimdiki bebeğime haksızlık yapıyormuşum gibi.....[/QUOTE]

ben de yeni bebeğime sanki baglanaamam gibi gelior bilemiyorum ki bağlanırım da belli olmaz:))) Allahım beni ve arkadaslarımı dene yarabbim yalvarırırım

Yaa canim benim dogru soyluyorsun da, ama isde elimde degil oglum aklima geldiginde aglamamk mumkun degil. Insalah canim arkadasim insallah birgun sizlerinde mutluluga yakin oldugunuz gunler gelecekdir.

Bence uzulme, allaha dua et, dua etki, sende tekrar o guzel duygulari yasayasin.

kızlar bugün çokk duygulu bigün yaşadım sizlerle de paylaşmak istedim yağmurlu bi akşam ve hiçç kızım gözümün önünden gitmedi hep dualarımdaydı acaba çok üşüdümü, mezarında rahatmıydı, çok tedirgindim, allahım onların mekanını nur eyler inş......[/QUOTE]

Bende bu dedikleirni yasamisdim, yagmur sanki benim yuregime akiyormus gibi hiss ederdim, ama sonra anladimki, o, o kadar guzel bir yerdeki, ona ne yagmur, ne soguk, hicbirsey islemez. Onun cennetde meleklerin icinde, cooook guzel bir yerde oldugunu dusunerek rahatladim. Emin ol onlar bu dunyadan cok daha guzel yerde ve mutlu, huzurlu bir sekilde gule oynaya yasiyorlar. Ve birgun insallah bizde onlara kavusacagiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…