Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

evlilik yıldönümüm 16 ekim doğum günüm 20 ekim di kızım aniden 13 ekimde doğdu 27 ekimde defnedildi ekim ayından nefret ediyorum bende

canım benim eşimin doğum günü 3 temmuz düşünsene doğum gününde kızınıı kaybetti
doğum günleri artık bize haram
temmuz ayında baska olaylar da basıma geldi temmuzdan nefret eidyorum

slm kızlar,
ben kendimi 2 gündür alışverişe verdim. şehir dışından ark gelmişti onu ağırladım. yedik içtik gezdik. kendi kendime hediyeler aldım. kilomu boş verdim. dar bi pantolon aldım:)ohhhh beeeee bi rahatladım yaw.

canım arkadaşlarım hepinizi görmeyi o kadar çok isterdim ki...inşallh canımız bir daha yanmayacak...

özaycım bu arada sana özelden bi mesaj attım geldi mi?

oh beee valla ben de mutlu oldum senin adına
ben de sizi görmeyi cok istiyorum
antalyaya gelen olursa mutlaka misafirim olun en azından bulusalım bir sekilde gezdiririz sizi

dar pantolon canını acıtmasın canım sen gene dikkat et olurmu

bende bugün antalya merkeze gittim arkadaslarla gezdik geldik iyi geliyor bana da
eski kıyafetlerime girmeye basladım yavas yavas ama tabi hepsine değil
eskiden small bedendim suan medium oldum en azından
bazı eteklerimden göbeğim yanlara doğru pırtlıyor:))
gecen bir gömleğimi giydim
gögsümden ilikledim ama düğmelerin arası ayrık ayrık kaldı:))
eşimde yazık sesini cıkaramadı
giyme zamanım daha gelmemiş diyorum evet bence de biraz bekle sen en iyisi diyor

cok zor gecmistir o anlar bilirim canim bogazina dügümleni verir hickiriklar aglamak istersin aglayamazsin... yüregin sizlar fakat o siziyi kimseye hissettirmeye korkarsin... icindeki yanan ates adete alevlenir onu söndürmeye ugrasirsin fakat yine kimse icindeki kopan yanginlari anlamaz off offffffffffffff bilirim bu aciyi

Merhaba arkadaslar...
umarim hepiniz cok iyisinizdir..hepinizi cok özledim... okumaya calistim ama hepsini okuyamadim...
bende oglumda cok iyiz elhamdülillah...

hamilelerimiz nasillar...hersey yolundami???
rabbim hepinizin bebislerini saglicaklar kucaklariniza almayi nasip etsin.. cünkü inanin bizim ilacimiz bebek... cinsiyet fark etmiyor.. kizimi unutmadim ama oglum hafifletiyor.... bana gülmeye basladi cokk tatli teyzeleri biraz kücük ama olsun ona bile seviniyorum hemen büyümesin biraz bebek seveyim diyorum meger nede cok özlemisim... kizim icinde sarilip kokluyorum... zaman zaman aglamiyor degilim ama oglum pekte firsat vermiyor hemen bende burdayim der gibi aglamaya basliyor... demem o ki iyi olmaya calisin ve kendinize iyi bakin sonra tekrar bebege hazir olun... rabbim insallah diger arkadaslarimizada tekrardan nasip eder insallah...

canim rabbim bol bol sabir versin...ben kizim öldükten 6 ay sonra tekrar hamile kaldim.. doktorlar cogunlukla en az alti 6 ay bekleme süreci veriyor... tabi erken hamile kalanda oluyor.. rabbim tekrar nasip etsin hayirlisiyla insallah...

Tünaydın kızlar:)
Nasılsınızz ?
Cerencim bende senin gibi vurdum kendimi alışverişe :)
Bir rahatlıyor insan dün kuzenimle buluştuk avm de dolandık dertleştik.
Güzel bir gün geçirdim.
Melek yavrummm canım valla biz genelde yazın tatile antalyaya gideriz.
Kısmet olursa bir gün inşallah tanışırız.

bekleriz canım hepinizin basımın üstünde yeriniz var
ama insallah bu yaz göbeklerimiz dolarda tekrar
bulusmamız sonraya kalır:))

bende erken doğum yaptım oğlumu kaybettim ilk bebğimdi daha 3 hafta oldu ama insan teselliyi bi tek ikinci bi bebkte bulucağını sanıo çok üzülüyorum ama napıcağımı bende bilmiyorum

bende erken doğum yaptım oğlumu kaybettim ilk bebğimdi daha 3 hafta oldu ama insan teselliyi bi tek ikinci bi bebkte bulucağını sanıo çok üzülüyorum ama napıcağımı bende bilmiyorum

sende hoşgeldin canım bende 31 gün önce kaybettim kızımı benimde 1 düşükten sonra ilk bebeğimdi 15 gün yaşadı.karaciğer hemanjiomundan öldü benim minikkızım rabbimden sabır dile canım vardır bi hikmeti. kaçıncı haftada doğum yaptın.

canım şu 1ayı bir atlat biraz rahatlayacaksın
ama ilk ay cok agırdır
inan o acıyla kalmıyorsun
her ay daha azalıyor

cok agır bir sınav seni cok iyi anlıyorum ama melek oldu yavrularımız
cennette ve hep mutlu olucak bunu düşün rahatla canım

ketenhelvam gene vitaleye mi gideceksin
daha önce de düşüğün olmus benimde 2 düşüğüm olmustu ve benim de bebeğim yok henüz
ben gene vitaleye gidicem
çünkü ordaki ilgi bana artık cok baska
hepsi cok mahcup ve üzgün oluyorlar
zaten her gittiğimde aklıma geliyor hüngür hüngür aglıyorum
beni hemşireeler sakinleştiriyor

ne bileyim manavgatta bir doktora gitsem eminim umursamaz ya da normal bir hastaya bakacağı kadar bakar
ama benim durumum normal değil artık
2 düşük 1 ölü doğum
ekstra bir dikkat lazım
zaten sema hanım 32.haftadan sonra alırız bir daha dedi
Ali fuat beyde son 2ay yatırcam seni dedi ve o da erken alıcam dedi

Offfff ağlattın beni mehtaaaap
Canım başın sağolsun tatlım. Çok zor zamanların bunlar. Bu acı hiç geçmiyor ama en azından kabuk bağlıyor...yapacak bir şey yok canım, sadece sabredeceksin, dua edeceksin. Zaman tek ilacımız bizim... Allahım yardımcın olsun...

Bu bol gezin kızlar, gezmek de iyi geliyor baya...tabi yeni gelen arkadaşlara her şey zehir gibi gelir ama...

kızlar rabbım hepınıze sabır en yakın zmanda bı evlat daha versın
bende dr u faretmese bebgım 1 2 gun daha karnımda olsa onu kaybedecektım hemn acıl sezeryana alındıım duşunmesı bıle kötu gelıyo rabbım dayama gucu versın

[

canım bende antalya nın serik ilçesinde oturuyorum sen nerde uruyorsun. sen doktora kime gitmiştin.
ya ben genetik testleri falanyaptırmak istiyorum.daha bebeğimin sonucu gelmedi ama karaciğer hemanjiomu genetik olabilirmiş
dua edin benim içinde genetik olmasın arkadaşlar[/QUOTE]

genetik test sonucu 2 ayda çıkıyor ben fakültede yaptırdım.
hala sonuç beklemekteyim.
bir an önce yaptır derim, için rahatlar.

başın saolsun arkadaşım. allah sabırlar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…