evlilik yıldönümüm 16 ekim doğum günüm 20 ekim di kızım aniden 13 ekimde doğdu 27 ekimde defnedildi ekim ayından nefret ediyorum bende
slm kızlar,
ben kendimi 2 gündür alışverişe verdim. şehir dışından ark gelmişti onu ağırladım. yedik içtik gezdik. kendi kendime hediyeler aldım. kilomu boş verdim. dar bi pantolon aldım:)ohhhh beeeee bi rahatladım yaw.
canım arkadaşlarım hepinizi görmeyi o kadar çok isterdim ki...inşallh canımız bir daha yanmayacak...
özaycım bu arada sana özelden bi mesaj attım geldi mi?
benle aynı anda hamile sürekli beraber olduğum arkdasıma gittim bugün
baya iyileşmişim onu gördüm
arada telefonumdan kızımın resimlerine baktım kimseye belli etmeden
o kadar cok sevdimki bebeğini arkadasımın
ahhhh ahhhh
arkadasımla beraber aldığımız kıyafetler beşikler öyle baktım hepsine
banyoya girdim bir baktım arkdasıma küvet almıstım bebeği için
2 tane almıstım bir kendime bir ona
o anı bir hatırladım
benim ki mor renkli onun ki pembeydi
aslında mor olan hiç kullanılmayacak
uzun bir süre görmemk üzere evde saklanacak
ama pembe olan banyoda hergün kullanılacaktı
kim bilebilir
en çok o koydu
gene de iyi bir aşamaydı benim iiçin
ALlahım hepimize bekletmeden sağlıkla cocuk sahibi olmayı nasip etsin
ne güzeldir kimbilir
arkadaşlar ben oğlumu tam 6 ay önce kaybettim, harika bir hamilelil yaşadım hiçbir sorunumuz olmadı, oğlum doğduktan yarım saat sonra doktorlar ağzında morluk saptadı, kandaki oksijen değerine baktılar az çıktı oksijene bağladılar vücudu kabul etmedi,yoğun bakıma alıp bursanın en iyi kalp doktoruna gösterdiler ekosu çekildi ve canım oğlumun kalp damarlarının ters olduu ortaya çıktı, hamilelikte görülmeyen bir hastalıkmış, Türkiyede 2 hastanede ameliyat dediler uuludağ üniv. hemen götürdük anjioya girdi hemen çok iyi geçti arkadan ameliyata alacaklardıki oğlumun daha fazla tutunamadı, odası eşyaları puseti arabası herşeyi öylece kaldı evimizde... emzirmek nasip oldu çok şükür. Düşük yapan anneler beterin beteri var unutmayın, hiçbir problem yokken sadece 3 gün içinde melek olup uçtu oğlum. Aşırı düştük üzerine ne ağrılar çektim, pump diye bir kaşıntıya düştüm, sabaha kadar kaşıntıdan ağlıyordumda ağzıma bir ilaç bile koymadım. En iyi hastanede doğum yaptım en iyi prof.larla beraber girmiştik doğuma ama malesef... Rabbim kimseye evlat acısı vermesin. Şimdi 6 geçti hamile kalmak istiyorum artık çok bunaldım, evdeki sineği bile oğlum gelmiştir diye öldüremiyorum. sezeryandan SONRA 2. DOĞUM NE ZAMAN GERÇEKLETİRDİNİZ. NEOLUR BİR CEVAP YAZIN YA.
oh beee valla ben de mutlu oldum senin adına
ben de sizi görmeyi cok istiyorum
antalyaya gelen olursa mutlaka misafirim olun en azından bulusalım bir sekilde gezdiririz sizi
canım bende antalya nın serik ilçesinde oturuyorum sen nerde oturuyorsun. sen doktora kime gitmiştin.
ya ben genetik testleri falanyaptırmak istiyorum.daha bebeğimin sonucu gelmedi ama karaciğer hemanjiomu genetik olabilirmiş
dua edin benim içinde genetik olmasın arkadaşlar
oh beee valla ben de mutlu oldum senin adına
ben de sizi görmeyi cok istiyorum
antalyaya gelen olursa mutlaka misafirim olun en azından bulusalım bir sekilde gezdiririz sizi
canım bende antalya nın serik ilçesinde oturuyorum sen nerde oturuyorsun. sen doktora kime gitmiştin.
ya ben genetik testleri falanyaptırmak istiyorum.daha bebeğimin sonucu gelmedi ama karaciğer hemanjiomu genetik olabilirmiş
dua edin benim içinde genetik olmasın arkadaşlar
HADİ BEEE
evimiz manavgatta
Antalyada Alifuat şengöre gittim,cok iyi ödüllü bir doktor
vitale hastanesinde
Antalyada Özdilek alısveriş merkezinin ordan az ilerde yeri.
sen çalısıyormusun
serik merkezdemi oturuyorsunuz
ay cok sevindim
Tünaydın kızlar:)
Nasılsınızz ?
Cerencim bende senin gibi vurdum kendimi alışverişe :)
Bir rahatlıyor insan dün kuzenimle buluştuk avm de dolandık dertleştik.
Güzel bir gün geçirdim.
Melek yavrummm canım valla biz genelde yazın tatile antalyaya gideriz.
Kısmet olursa bir gün inşallah tanışırız.
HADİ BEEE
evimiz manavgatta
Antalyada Alifuat şengöre gittim,cok iyi ödüllü bir doktor
vitale hastanesinde
Antalyada Özdilek alısveriş merkezinin ordan az ilerde yeri.
sen çalısıyormusun
serik merkezdemi oturuyorsunuz
ay cok sevindim
evt canım serik merkezde oturuyorum bende hamiileliğimin ilk başında gitmiştim vitale de sema hanıma
sonra serikte bi doktora aşlamıştım keşke başlamaz olaydım.bende çok sevindim manavgatta arkadaşım var benimde onun yanına geldiğim bi zaman seninle tanışmak isterim
bende erken doğum yaptım oğlumu kaybettim ilk bebğimdi daha 3 hafta oldu ama insan teselliyi bi tek ikinci bi bebkte bulucağını sanıo çok üzülüyorum ama napıcağımı bende bilmiyorum
evt canım serik merkezde oturuyorum bende hamiileliğimin ilk başında gitmiştim vitale de sema hanıma
sonra serikte bi doktora aşlamıştım keşke başlamaz olaydım.bende çok sevindim manavgatta arkadaşım var benimde onun yanına geldiğim bi zaman seninle tanışmak isterim
sema hnm dedin ve beni aglattın canıım
benim şansıma hep Ali fuat bey gittim ve cok memnundum doğumumda sansıma izine gitmiş
sema hanım yaptı doğumumu
gecen antalyada karsılastık hatta sarıldı bana
çok iyi gördüm seni dedi
mutlu oldum
ama iyi bir doktor ve benle cok ilgilendi
hatta bu aralar nasipse gene gidicem
gecen beni görünce artık baslayın bekleme dedi
bende erken doğum yaptım oğlumu kaybettim ilk bebğimdi daha 3 hafta oldu ama insan teselliyi bi tek ikinci bi bebkte bulucağını sanıo çok üzülüyorum ama napıcağımı bende bilmiyorum
Offfff ağlattın beni mehtaaaapGeçmez canım geçmez yıllar geçsede acısı unutulmaz benimde yavrumun boğazına hortum falan atmışlar ne kadar çok canı yanmışki öldüğünde yüzü asıktı kaşlarını çatmış dudağı dışarı kıvrılmış sanki çok canım yandı der gibiydi ben birde soğumuş bedenini öptüm yavrum üşümüssün diye ağıt yaktım
Canım başın sağolsun tatlım. Çok zor zamanların bunlar. Bu acı hiç geçmiyor ama en azından kabuk bağlıyor...yapacak bir şey yok canım, sadece sabredeceksin, dua edeceksin. Zaman tek ilacımız bizim... Allahım yardımcın olsun...bende erken doğum yaptım oğlumu kaybettim ilk bebğimdi daha 3 hafta oldu ama insan teselliyi bi tek ikinci bi bebkte bulucağını sanıo çok üzülüyorum ama napıcağımı bende bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?