canım ben normalde zayıf bir insanım
tabi suan balık etliyim de
ama hamileyken cok da yedim iştahım deli gibi acıktı
karpuzu pek yemem normal de ama hamileyken deli gibi karpuz istemiştim bir ara,bir oturusta kocaman bir karpuzun yarını yediğimi bilirim,düşün artık
neyse 58le basladığım hamileliği 37.haftamda 83ile bitirdim
resmen pompayla şişirilmiş gibi olmustum
o yüzden hamile arkadaslarıma nacizane önerim
asla ama asla fazla kilo almayın
ben sahsen Allah bir daha nasip ederse o güzelliği en fazla 10 kilo almak istiyorum,diyetisyene gidicem mutlaka
acıksam bile az yiycem
sizde lütfen öyle yapın
hoşbulduk mu desem ne desem ki...demekki sadece ben değilmişim. hep derdim bebeğim 20 ekimde yada 16 ekimde doğsa ne güzel olur çifte mutluluk olur diyordum bayramdan önce doğsada bayramı görse derdim yinede rabbime şükür bayramıda gördü 3.günü vefat etti. şimdi çevremde ne kadar insan varsa hepsi hamile hergün birinin daha hamile olduğunu duyuyorum
Aynurcugum nasilsin? Neler yapiyorsun bebek nasil? Insallah hersey yolundadir. Kendine dikkat et, arasira bizi de hatirla:)
Kızlar tramisu yaptım buyrun gelin.
Mis gibi oldu kocacığıma süprizim:)
Bayılıyor tatlıya.
Aylar sonra ilk defa tatlı yaptım.
İnşallah bundan sonra herşey hepimiz için tatlı kıvamında olur.
Hepinizi seviyorum...
[video=youtube_share;ppzDjPdQ6uM]http://youtu.be/ppzDjPdQ6uM[/video]
söyleyemediğimiz ninniler yavrularımıza....
maksadım sizi üzmek değil canlarım bunu her dinlediğimde bende gözyaşlarımı tutamıyorum ve paylaşmak istedim aydı duyguları yaşadığımız için...iyiyim hamdolsun tatil yapıyorum ...izne ayrıldım bi kaç gün dinlenelim diye, biraz bulantım kusmam var halsizlik, buna da şükür diyorum rabbim hayırlısını versin arkadaşım, sen ne yaptın yolu hayırlısıyla yarıladın allahım sonunu hayreylesin inş. sağ salim kucaklarımıza alıp bir ömür boyu sağlıcakla yaşamayı nasip etsin cümlemize inş., tüm melek annelerini en tez manda sevindirsin inş. canım arkadaşlarımı elleri öpülesi anneler....
ellerine sağlık canım ...çok kaçırma bakalım...
mahvettin beni ......gözyaşlarına boğdun allahım sen meleklerimizi koru yarabbim...mekanlarını cennet kabirlerini nur eyle allahım kardeşlerinide bizlere bağışla allahım....sen büyüksün rabbim
ellerine sağlık canım ...çok kaçırma bakalım...
[/QUO
Sağol canım.Haklısın valla yiyoruz.Bende izne ayrıldım bir kaç günlüğüne
o yüzden evdeyken yapıyım dedim yoksa fırsatım olmuyor .
[video=youtube_share;ppzDjPdQ6uM]http://youtu.be/ppzDjPdQ6uM[/video]
söyleyemediğimiz ninniler yavrularımıza....
yazacak bişey bulamıyorum bitirdi beni bu vidyo
oğlumu meleğimi çok seviyorum
kızlar dün muhtesem yüzyılı izledim
malum nigarın kızını öldürdüler sanıyordu ama dün kızını gösterdiler nigara
bende hep hayal ettim biliyormusunuz
ilk gece doğumdan cıkınca sabaha kadar kızım ne zaman gelcek demişim sürekli
doktor kapıdan her girdiğinde ellerine baktım kızım varmı diye
nerdeyse hergün hayal ederim,şimdi hastaneden arasalar yanlıslık olmus baska bebekle karısmıs,sizin bebeğiniz yasıyor deseler
ah bi deseler
Kızım 5 gün yanımdaydı.Bilmiyorum içimde o kaybedeceğim korkusu hep vardı ama umudumda vardı.
O kadar sağlıkı görünüyordu ki kızım.Onu alıp emdirdiğim üstünü değiştirdiğim yattığında ona baktığım anları hiç unutmuyorum.
Ama kıyamadığım için öpemiyordum sırf mikrop kapmasın diye keşke doya doya öpseymişim.
Minik kızım annem çok özledim yavrum seni.Ben bilmezdim annem böyle olucağını.Hep dualar ettim.
İlk sana hamile kaldığımdan beri tek duam sağlıkla kucağıma gelmendi.Evet aldım seni kucağıma.Belki doya doya sevemedim ama emdirdim kızım.
Başında bekledim gece.Belki çok yorgundum annem senin hasta olduğunu duyduğum an bilemedim ne yapacağımı.
Yüzüme o bakışını unutmuycam yavrum.
Yum usulca gözlerini,
Uzat üşümüş ellerini,
Sakla o masum yüreğini,
Zaman gibi sessiz uyu,
Bu dünya dipsiz bir kuyu.
Pamuktan kalbin solmadan,
Hayat yüzüne vurmadan,
Uyu YAVRUM uyu bu dünya dipsiz kuyu,
Uyu melek yüzlüm uyu,
ANNEM NASIL ÖZLEDİM SENİ NASIL KOKUN BURNUMDA.ANNEM SENSİZİM.
Kızım 5 gün yanımdaydı.Bilmiyorum içimde o kaybedeceğim korkusu hep vardı ama umudumda vardı.
O kadar sağlıkı görünüyordu ki kızım.Onu alıp emdirdiğim üstünü değiştirdiğim yattığında ona baktığım anları hiç unutmuyorum.
Ama kıyamadığım için öpemiyordum sırf mikrop kapmasın diye keşke doya doya öpseymişim.
Minik kızım annem çok özledim yavrum seni.Ben bilmezdim annem böyle olucağını.Hep dualar ettim.
İlk sana hamile kaldığımdan beri tek duam sağlıkla kucağıma gelmendi.Evet aldım seni kucağıma.Belki doya doya sevemedim ama emdirdim kızım.
Başında bekledim gece.Belki çok yorgundum annem senin hasta olduğunu duyduğum an bilemedim ne yapacağımı.
Yüzüme o bakışını unutmuycam yavrum.
Yum usulca gözlerini,
Uzat üşümüş ellerini,
Sakla o masum yüreğini,
Zaman gibi sessiz uyu,
Pamuktan kalbin solmadan,
Hayat yüzüne vurmadan,
Uyu YAVRUM uyu bu dünya dipsiz kuyu,
Uyu melek yüzlüm uyu,
ANNEM NASIL ÖZLEDİM SENİ NASIL KOKUN BURNUMDA.ANNEM SENSİZİM.
tüylerim diken diken oldu
hep diyorum sizin yazdıklarınızda kendimi buluyorum sanki ben yazıyorum gibi geliyor
bende daha 2 hafta olmustu
bebeğime o şarkıyı söylüyordum
bir de menekse ile halil dizisini cok severdim ben
ordaki dizinin jenerik müziğini cep telime kaydettim
yürüyüşe cıkardım aksam
nasıl agladığımı bir ben bilirim
ama gene de hiç bir sey ilk ay hatta ilk iki ay gibi değil
o zamanlar cok kötüydüm
tüylerim diken diken oldu
hep diyorum sizin yazdıklarınızda kendimi buluyorum sanki ben yazıyorum gibi geliyor
bende daha 2 hafta olmustu
bebeğime o şarkıyı söylüyordum
bir de menekse ile halil dizisini cok severdim ben
ordaki dizinin jenerik müziğini cep telime kaydettim
yürüyüşe cıkardım aksam
nasıl agladığımı bir ben bilirim
ama gene de hiç bir sey ilk ay hatta ilk iki ay gibi değil
o zamanlar cok kötüydüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?