Evet canım 15 gün boyunca yalnızım artık...evde tek basınamısın şimdi
bende evde işyerinden faturalarımı getirdim onları kontrol ediyorum
yarına bitmesi lazım. bu arada rejime yeniden basladım,kocam sabote etmese cok sevinicem
sürekli birseyler yiyor ve bana da yedirmeye calısıyor
son 3 kilom kaldı
ama eski kilomdan daha kiloluyum sanki acaba hala şişmiyim. bu arada kızlar dün sacımı boyattım sapsarı oldum artık:)
Maşallah yaaa hepiniz çok iyi kilo verdiniz kızlar. Ben de aksi gibi doğumdan sonra aldım. Neyse ki doğum öncesi kiloma 1 kilob Doktorumun dediği kiloya 6 kilo kaldı.... Kocamın yokluğunu değerlendirmeli ve sıkı rejim yapmalıyım.. Beraber mi başlasa ne yapsak????ya ayrıca benimde yediklerime dikkat etmem gerekiyo. diyet yapanlar nasıl diyetleri var bilgilendirebilir mi?ben toplamda 16 klo almıştım. 10 kilo gitti. spor,plates diyet...hamile kalmadan öncesine dönüp biraz daha kilo vermem lazım.
Evet canım ama dersim vardı gidemedim. Perşembe günü dersim yok ya inşallah o gün gideceğiiiim...tubeguk bugün tahlil günündü demiiii???????? troid baktıracaktın demi??
herşey güzeldir inşallah arkadaşım
Ya bana da yollar mısın??? Okuyamayacağım o kadar sayfayı valla. Hatta sen direk menü yola bana bacım.canım ben burda karatay diyeti yapanlara uydum ve gercekten cok iyi kilo verdim. 1 ayda 5kilo verdim ve almadım. istersen sana özelden ayrıntılarını kısaca yazarım,çok güzel ve mantıklı bir diyet. hatta bu hafta 1kilo daha gitmiş. 61e düştüm,2 gündür nerdeyse aksamları hiçbirsey yemiyorum58 olabilsem süüper olucak. hatta daha da düşük olmak istiyorum,hamileyken tansiyon sıkıntım olsun istemiyorum gene, o yüzden bu aralar gene sıkı bir rejim uygulayacağım
Evet canım 15 gün boyunca yalnızım artık...
Aaa ben de saçlarımı kestirdiiiiim.
Biz bunalımdayız bunalımdaaaaa. Baksana hepimiz saçımıza sarmışız demekkiii
Ya sorma canım benimki de yürüyüş bandı aldı gideceği son gün!!!! Ama dolaba da iki küçük yaş pasta koydu..
Maşallah yaaa hepiniz çok iyi kilo verdiniz kızlar. Ben de aksi gibi doğumdan sonra aldım. Neyse ki doğum öncesi kiloma 1 kilob Doktorumun dediği kiloya 6 kilo kaldı.... Kocamın yokluğunu değerlendirmeli ve sıkı rejim yapmalıyım.. Beraber mi başlasa ne yapsak????
Evet canım ama dersim vardı gidemedim. Perşembe günü dersim yok ya inşallah o gün gideceğiiiim...
Sen ne yapıyorsun bakiiim??? Ne zaman bitiyor raporun??
Ya bana da yollar mısın??? Okuyamayacağım o kadar sayfayı valla. Hatta sen direk menü yola bana bacım.
Ay keşke şööööyle bir ayda 10 kilo verdiren bir diyet olsa ne süper olurdu değil miiii???
ya hadi o zaman kilo vermek isteyen ,rejim yapan hatunlar birlikte başlayalım.aynı rejime...karatay olabilir mi nedersiniz?
başka diyet önerisi olan var mı? tabi bide yaqnında yürüyüş hareket şartttt
Olur canım ama ben önce 2 günlük ayran detoksu yapacağım. Sonra 5 gün 5 kilo diyeti yapıp( ki bu hem yalan hem sağlıksız biliyorum ama 1 seferlik yapacağım!) dr. ayça nın diyetine ( daha doğrusu dengeli beslenmeye) başlayacaktım. ben planlarımı değiştirmeyeyim ama ayça yerine Sonrasında size uyarım. Galiba karatayda bolca et yeniyormuş. Tam bana göreeeya hadi o zaman kilo vermek isteyen ,rejim yapan hatunlar birlikte başlayalım.aynı rejime...karatay olabilir mi nedersiniz?
başka diyet önerisi olan var mı? tabi bide yaqnında yürüyüş hareket şartttt
Dedim ben. Hepimiz psikolojik deliyiz.Bencede paylaşalım vede aynı anda başlayalımbakalım.
bende saçlarımı kestirdim sarıya boyattım bende değişiklik olsun kafam dağılsn diye
canlar nasılsınız?
12.12.2012 uğur getirsin hepinize.
günaydın kızlar bende rejime varım 5 kilo vermek istiyorum :))))
zelalim canım doğum günün kutlu olsun
insallah tüm kalbimle diliyorum bir dahaki sene sen ben kızlar hepimiz daha mutlu bir güne uyanırız
karnlarımız bebeklerle dolu olur,hamile arkadaslarımın kucakları dolu olur
çok mutlu bir sene senin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?