Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

başın sağolsun. rabbim ötelerde şefaatinden mahrum etmesin inş. hiç birimizi...
dünya mantığıyla farklı farklı nedenlerle belki ama sonuçta aynı manevi imtihandan geçiyoruz hepimiz. rabbim hepimize sabırla bu imtihanı vermeyi nasip etsin.
mal da evlatta imtihan vesilesi ama evladın nasıl bir imtihan olduğunu en iyi bilenlerden etti rabbim bizi.
ne söylenir...aslında ne söylesen de seni iyileştirecek yine sensin.
bende aynı umutlarla gittiğim hastaneden elim kucağım boş ayrıldım.
40+3 de sancı ve açılmayla gidip normal doğumu beklerken bir anda bebeğin kalp atışları düşünce apar topar
hiçde normal olmayan ,anestesi bile verilemeden başlanan bir sezaryen oldum.
seninde normal doğumun normal değilmiş ama maşallah bu tercihin için.çünkü sezaryen gerçekten insanın
(acil durumları dışarıda bırakırsak) kendi isteğiyle olması çok kötü bir operasyonmuş.

bende yeni sayılırım. iki ay oldu ama senin acında çok taze. rabbim sana da eşine de bu acıyı yaşayan hepimizin sabrını artırsın inş.

slm kızlar
bugün 24kasımla tanışmaya gittim :)))
nihayet görüşebildik....göbüşünüde sevdim maşallah büyümüş
Allah nazarlardan korusun onuda diğer bebişlerimizi de inşallah

hem bütün hamileliğim boyunca özel doktora gittim yinede bilemediler.ve en son başka bi doktora gittim o doktor bi sorun olduğunu farketmiş fakat bana bişey demedi üstüne basa basa şeker hastalığın varmı dedi ben anlayamadım aklımın ucundan geçmedi kötü bi durmun olduğunu.benimde suyum geldi normal olacaktı ben birden vazgeçtim ve sezeryan oldu oda allahtan çünkü normal olsa imiş bebeğimin karnı çok şiş ve sert olduğu için benimde hayatımtehlikeye girermiş doktor aileme öyle söylemiş.zaten 8 aydır gittiğim doktora gitmiş olsaydım bende ölürdüm demekki.doğum yaptıran doktora 1 kere gittim 2.gidişimde suyum geldi o doğum yaptırdı.

bende üzülüyorum ağlıyorum ama isyan etmiyorum inşş rabbim ahirette onları bizim şefaatçimiz yapar ve kuzucuklarımızı orda doya doya severiz

slm kızlar

24 kasım yolu yarıladı çok şükürr... sonucuda güzel olacak inşallahhhhh
darısı bizlere isteyen dileyen herkese olsunnn

bebeğimi kaybettiğimden bu yana duyduğum en ama en güzel sey bu
o melekleri kıskanmadım desem yalan olur
ama yavrularımız için ilk defa sevindim
su yağmurlu günlerde,bebeğimin aslında annesinin yanında olduğunu düşünmek cooooooooook güzel
bizlerde rahmetli olunca evlatlarımızı, emanet ettiğimiz meleklerden devir alıcaz o zaman

evet canım öyleymiş.ben merak ediyordum bebeğim ruhunu teslim ederken acı çektimi diye ama o zaman bile rabbim ne kadar ince düşünmüşki bebekler öleceği zaman anne ve babası suretinde iki melek gelirmiş kızım yada oğlu gel gidiyoruz ver elini derlermiş bebek elini uzatırmış anne babasına o an ruhunu teslim edermiş dini bi kaynaktan okudum önce inanmak istememiştim ama doğruymuş sanırım.dedimya sadece biz ona hasretiz inşallah ahirette bizde doyacağız sevmeye

eczanede yazını okuyunca önümde hastalar varken gözlerimden oluk oluk yaş aktı
bende hep kızım acı mı çekti acaba diye üzülürdüm
annem bir sefer yavrum kordon boynunu sıkınca cabalamıs kakasını yemiştir demişti
sus anne diye anneme ilk defa bagırdım,hiç öyle hayal etmemiştm,sanki annem yüzüme tüm gerçekleri döktü
ama şuan inan çok mutlu oldum meleklerimiz adına
Allahım onları mekanlarını cennet eylesin,nurlar yagsın üstlerine,kuzularımızla cennette kavusmak nasip olsun

bende şey duymuştum..onlar orada hep bebek olarak kalacakmış biz onlara doyalım diye :)

amin canım amin.. Rabbim ne kadar merhametlidir hiç acı çektirirmi onlara düşünmeyin öyle

evet kızlar bende böyle biliyorum. eşim anlattı bana da. o zaman çok rahatlamıştım.

buluğ çağına girmemiş evlatlarını kaybeden insanların aslında büyük bir lütfa da mashar olduğundan bahsetmişti.
allahu teala meleklerimizi kendi cemaliyle buluşturmak ağırlamak için kendi katına davet edermiş.( tabi teşbihte hata olmasın,o alem bizim dünyalık cümlelerimizle açıklanmaz ama)
kuzularımızda annem babam gelmeden girmem,gelmem derlermiş. zaten şefaatlerini bu cihetle umut ediyoruz.
bir de ötewki alemde cinsi münasebet gibi dünyalık insanı hasletlerimiz orada olmayacakmış. dolayısıyla orada kimsenin çocuğu olmayacak
kadın ve erkeklerin hepsi belli bir yaşta dirilecek çünki ama bu dünyada evladını kaybeden insanların evlatları orada onların çocukları olacakmış yine.
diğer insanlarda kıskanackmış bizim niye çocuğumuz yok diye:))) düşünseniz ya aslında evladımız melek kızım beni orada bekliyo.
ve o evlat siz hangi yaşta isterseniz hep o yaşta olacakmış. yani büyümesi büyüdükçe dertlerinin müşkiliyetinin artması söz konusu değil

bu dünya gözüyle dayanılmaz tarifsiz bir acı ama. 'yokluk2 diye bişey yok aslında. rümeysam, meleğim beni bekliyo inş

İNSALLAH arkadasım insallah
NİLim de beni ve babasını bekliyor insallah
agzına yüregine sağlık

Merhaba kızlar annemlerde kalıyordum o yüzden giremedim nete. Umarım hepiniz iyisinizdir. Ben bugün psikoterapiye başladım. Psikolog değil ama. Buna normal insanlar da katılıyor. Zorluklara mücadele etmeyi öğretiyor. Valla adam bizi anlatıyor zannettim resmen
Ben ben bennn:79::87::129:
Ben haftasonu hep dışarıdan yemek zorunda olduğum için Pazartesi başlayacağım ama pek irademe de güvenmiyorum hani:26:ya da ya da 22 sinde hala yaşıyorsam başlarım diyete, daha mantıklı değil miiiii????
Bu arada Geç oldu ama doğum günün kutlu olsun zelalciğimmmmm
Canım ben çevredekilerin baskı yapmasına ve senin bunu kafana takmana kızdım açıkçası. Senin zaten yeterince düşünecek ve üzülecek şeyin var. Bir de bu baskıları takma kafana lütfen...
3. Gebelik riskli değil bence canım (tabi her vaka kendi içinde özel şartlar taşır!) ama 6 aydan önce yapılmaması taraftarıyım ben.
Allah'a emanet ol canım. Allahım hepimize sabır versin...
Canıııııım, başın sağolsun. Sen de beterin beteriymişsin bir çoğumuza göre. Ama 16 haftadan 35 e çıktıysan, bu sefer allahımın izniyle tamamlarsın zamanını inşallah canım.olacak olacak bu sefer hepimiz alacağız kucağımıza bebişlerimizi kucağımıza
Bu arada biz de ankara'dayız canım ve arada buluşup dertleşiyoruz. Sen de bizimle görüşmek istersen seve seve hazırız görüşmeye canım.
slm kızlar
Ayyy bir sene sonunda buluşabildiniz nihayet. Nasıl sevindim bilemezsiniz. Arada buluşun böyle emi. Hatta birbirinize bebiş görmeye gidersiniz
bende şey duymuştum..onlar orada hep bebek olarak kalacakmış biz onlara doyalım diye :)
Ben hemen kucağıma alacağım kızımı. Son rüyamda gördüğümde becekti ama konuşup sohbet ediyordu benimle zilli kızım

arkadaşlar ben yeni katıldım henüz kimseyi tanımıyorum konusamıyrm yardım ederseniz tanısalm kaderlerimiz aynı genel olarak mesajımı gören olursa cevap verin benim gibi olanlarla konusup tanısmak istiyrm

arkadaşlar ben yeni katıldım henüz kimseyi tanımıyorum konusamıyrm yardım ederseniz tanısalm kaderlerimiz aynı genel olarak mesajımı gören olursa cevap verin benim gibi olanlarla konusup tanısmak istiyrm

merhaba canım
sende mi bebeğini dogumda yada sonrasında kaybettin
burda ki herkes sana yardımcı olmaya calısır sen merak etme
anlat derdini derman olmaya calısalım

yolun buraya düştüyse 'hoşgeldin' kelimesi biraz garip duruyo ama yine de...
sende melek annesisin galiba? hepimiz gibi...
sen nasıl kaybettin yavrunu...başın sağ olsun.

eminecim baska bir topikte okudum yazdıklarını
öncelikle basın sağolsun canım
tek bebeğin miydi,baska cocuğun varsa onda bulmaya calıs sabrı
eger yoksa da canım,inan zamanla bizlerde mutlu olucaz
sabır canım sadece sabır

daha önce hamile kalmıssın inan gene hamile kalırsın
kolay değil sezeeryan olduk,üzüntümüzün haddi hesabı yok
8 ay cok uzun bir süre değil
olmadı doktora gidersin aşılaması var tüp bebegi var
var da var
yeter ki sağllıklla gelsin bu sefer yavrularımız da varsın geç olsun

kardelen nasıl oldun canım
aklımdasın sürekli,yasadığın acının ne demek olduğunu cok iyi biliyorum
neden olmuyor diyorsun
neden her seferinde hayal kırıklıığı yasıyorum diyorsun
bizimle hamile olanlar hep bebeklerini aldılar kucaklarına bizse sürekli acı yasadık diyorsun

ama yeniden olucak canım
onlar bizim sınavımızdı
ve biz bu sınavı basarıyla geçicez
yeniden denicez yeniden tekrar tekrar
cünkü bu acının tek caresi bebek sahibi olmak

evet yeniden bebek sahibi olmak... düşünce ileride çocuklarıma ablalarını anlatırken
hayal ediyorum. ablanız vardı. melekti. aynı bana benziyodu diye anlatırken buluyorum kendimi...
ama şimdi hemen yeniden hamile kalma düşüncesi beni korkutuyo. sadece ben mi böleyim. herkes çok hevesli...bense
yeni hamileliğimi hayal dahi edemiyorum. sadece o aşamaları geçmiş kocaman olmuş evlat hayali var uzakta bir yerde de...
aslında çok ta genç değilim 27 oldum...ama bir 8 ay bir sene beklerim gibi geliyo. yani ne zaman o heyecanı istiycem bilmiyorum.

bende de o heyecan yok canım
kızımda ki heycanım yok kesinlikle
yerine müthiş bir korku var içimde

bende hep düşünüyorum biliyormusun
cocuğum olucak diyorum ona sarılıcam ve kızım acaba ona benziyormuydu diye düşünücem diyorum
ne bileyim sanki hep kızım olucak asıl evladım gibi
o yüzden bu hissi azaltmadan bebek sahibi olmak yeni bebeğe haksızlık gibi geliyor
zaten eşimde henüz istemiyor
önce onu ikna etmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…