Merhaba.Melekyavrum teşekkürler topiğimize mesaj yazmışsın.bende sana özelden mesaj yazdım ama seninde mesaj kutun doluydu.
Benim acım daha çok taze sadece 3 gün oldu yavrumuzu kaybedeli.
7 senelik evliyiz.Bu süre içinde eşim 2 kez varikosel ameliyatı geçirdi, ben 1 perde ameliyatı ve en büyüğü 14 haftalık olmak üzere 4 düşük yaşadım.Yıllardır testler hastaneler doktorlar uğraştık durduk.Hiç vazgeçmiyordum olucak diyordum.Bi kez daha hamile kalmıştım Nisan ayında şükürler olsun.Dr umuz konusunda uzmandı bizede çok ümit veriyodu.Benim sonuç alamadığım hastam olmadı seni doğurtucam Allah ın izniyle diyodu.Gerçektende herşey çok güzel gidiyodu hiçbi sorun yoktu bebeğimde ve bende.Hiçbi yere çıkmıyordum annem hep yanımda kalıyordu hiçbi iş yaptırmıyorlardı.İlk düşükten sonra öğrendiğim kan pıhtılaşmam yüzünden hergün iğne oluyordum ilaçlarımı alıyordum.Bu ayda geçse şu haftada bitse derken 35.haftaya kadar gelmiştik ilk kez.Tanıdık tanımadık herkes dua ediyodu.Sokağa çıktığımda karşı apartmanlardan kadınlar sana dua ediyoruz diye bağırıyolardı.Artık çok az kalmıştı ufak tefek hazırlık bile yapmıştık kendimizce korka korkada olsa.Derken en son sabah hissettiğim bebeğimin hareketlerini akşama kadar hissedememiştim.Belki uyuyodur belki pozisyonundandır diyip bekledim ama yoktu hiçbir kıpırtı yoktu.Sabaha karşı artık dayanamayıp acile gittik ve o korktuğum son yine gerçekleşmişti kalp atımı yok...Yalvarıyorum dr a nolur kalbi durmuş demeyin bana nolursunuz diyorum ağlıyorum bağırıyorum ama faydasız bir rüya daha son bulmuştu hem de bu sefer bu kadar yaklaşmışken.Doğduktan sonra yavruma bakamadım cesaret edip ama defnedilmeden bakmak istedim öptüm kokladım vedalaştım oğlumla biriciğimiz Yekta'mızla.Cennette yavruma kavuşmayı diliyorum inşallah bütün evladını kaybeden anneler orda evlatlarımızla doya doya beraber oluruz.Şundanmı oldu bundanmı oldu demek istemiyorum artık.8 aydır gösterdiğim özeni tahmin edersiniz.Bebeğimize otopsi yapılmasını bile istemedim bu yüzden.Artık bıktım sebep araştırmaktan.Rabbim dilese her sebebe rağmen ömür verebilirdi oğlumuza.Ama olmadı nasibi bu kadarmış.Rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın çok zor yaşayanlara sabır versin
31 yaşındayım Ankaradayım
Bu içimi rahatlattı.Melekler bizim suretimizde emziriyosa yavrularımızı bizden iyi bakarlar .Ama dediğin gibi biz onlara hasret kaldık bizim kucaklarımız boş kaldı rabbim bizede sabrını versin.Sizinde başınız sağolsun.Nasıl kilo diyorlar öyle bi probleme nasıl tespit edemiyorlar anlamıyorum.Baştan beri bi sorunları olduğunu bilsek hazırlıklı olurduk ne kadar hazırlıklı olunabilirse tabi.Ama aylardır herşey normal diyip birden böyle olması şok diyo insanı.Bu milyonda binde bir görülen olayların bizlerin başına gelmesi inşallah ahirette ecir olarak karşımıza çıkar
sağolun Allah razı olsun
slm kızlar
bugün 24kasımla tanışmaya gittim :)))
nihayet görüşebildik....göbüşünüde sevdim maşallah büyümüş
Allah nazarlardan korusun onuda diğer bebişlerimizi de inşallah
öncelikle başın sağolsun canım acın çok taze benimde öyle 50 gün falan oldu bebeğimi kaybedeli.15 gün yaşayabildi oda yoğum bakımda hiç yaşarken dokunup öpemedim kuzumu.benim suyum geldi sezeryana aldılar hemen 35+3 günlüktük herşey yolunda sanıyordum ama değilmiş aslında bebeği aldılar kuzumun ağlayışını duydum rahat bi nefes aldım derken bebekte sıkıntı var karnı çok sert dediler dünyalar başıma yıkıldı.meğerse doktorun bize bebek kilolu olacak tombiş olacak dediği kilo değilmiş.milyonda bir görülen bi olaybaşıma geldi bebeğimin karaciğerinde hemanjiom gelişmiş ve çok aşırı büyümüş bütün karnı kasıklarına kadar karaciğer ile dolmuş karnı hamile bi kadının karnı gibi şişik vaziyetteydi.tıpa gitti ilaç verdiler ama malesef faydası olmadı zaten onlarda hemanjiom ama tipini bilemedik ve en kötüsünü düşünerek ilaç verdik dediler tıp fakültesi bile bilemedi yani hemanjiomu hangi türü daha önce karşılaşmamışlar çünkü belki çok basit bi ilaçla o kitle yok olacaktı ama rabbim ömrünü o kadar yazmış.kızım bana hasret değildir çünkü annesi suretinde melekler emziriyormuş onu sadece biz ona hasret kaldık
bebeğimi kaybettiğimden bu yana duyduğum en ama en güzel sey bu
o melekleri kıskanmadım desem yalan olur
ama yavrularımız için ilk defa sevindim
su yağmurlu günlerde,bebeğimin aslında annesinin yanında olduğunu düşünmek cooooooooook güzel
bizlerde rahmetli olunca evlatlarımızı, emanet ettiğimiz meleklerden devir alıcaz o zaman
evet canım öyleymiş.ben merak ediyordum bebeğim ruhunu teslim ederken acı çektimi diye ama o zaman bile rabbim ne kadar ince düşünmüşki bebekler öleceği zaman anne ve babası suretinde iki melek gelirmiş kızım yada oğlu gel gidiyoruz ver elini derlermiş bebek elini uzatırmış anne babasına o an ruhunu teslim edermiş dini bi kaynaktan okudum önce inanmak istememiştim ama doğruymuş sanırım.dedimya sadece biz ona hasretiz inşallah ahirette bizde doyacağız sevmeye
evet canım öyleymiş.ben merak ediyordum bebeğim ruhunu teslim ederken acı çektimi diye ama o zaman bile rabbim ne kadar ince düşünmüşki bebekler öleceği zaman anne ve babası suretinde iki melek gelirmiş kızım yada oğlu gel gidiyoruz ver elini derlermiş bebek elini uzatırmış anne babasına o an ruhunu teslim edermiş dini bi kaynaktan okudum önce inanmak istememiştim ama doğruymuş sanırım.dedimya sadece biz ona hasretiz inşallah ahirette bizde doyacağız sevmeye
eczanede yazını okuyunca önümde hastalar varken gözlerimden oluk oluk yaş aktı
bende hep kızım acı mı çekti acaba diye üzülürdüm
annem bir sefer yavrum kordon boynunu sıkınca cabalamıs kakasını yemiştir demişti
sus anne diye anneme ilk defa bagırdım,hiç öyle hayal etmemiştm,sanki annem yüzüme tüm gerçekleri döktü
ama şuan inan çok mutlu oldum meleklerimiz adına
Allahım onları mekanlarını cennet eylesin,nurlar yagsın üstlerine,kuzularımızla cennette kavusmak nasip olsun
evet kızlar bende böyle biliyorum. eşim anlattı bana da. o zaman çok rahatlamıştım.
buluğ çağına girmemiş evlatlarını kaybeden insanların aslında büyük bir lütfa da mashar olduğundan bahsetmişti.
allahu teala meleklerimizi kendi cemaliyle buluşturmak ağırlamak için kendi katına davet edermiş.( tabi teşbihte hata olmasın,o alem bizim dünyalık cümlelerimizle açıklanmaz ama)
kuzularımızda annem babam gelmeden girmem,gelmem derlermiş. zaten şefaatlerini bu cihetle umut ediyoruz.
bir de ötewki alemde cinsi münasebet gibi dünyalık insanı hasletlerimiz orada olmayacakmış. dolayısıyla orada kimsenin çocuğu olmayacak
kadın ve erkeklerin hepsi belli bir yaşta dirilecek çünki ama bu dünyada evladını kaybeden insanların evlatları orada onların çocukları olacakmış yine.
diğer insanlarda kıskanackmış bizim niye çocuğumuz yok diye:))) düşünseniz ya aslında evladımız melek kızım beni orada bekliyo.
ve o evlat siz hangi yaşta isterseniz hep o yaşta olacakmış. yani büyümesi büyüdükçe dertlerinin müşkiliyetinin artması söz konusu değil
bu dünya gözüyle dayanılmaz tarifsiz bir acı ama. 'yokluk2 diye bişey yok aslında. rümeysam, meleğim beni bekliyo inş
Ben ben bennn:79::87::129:heyy rejime katılanlar el kaldırsınn....hızla hızlaaaa:)))
ben yarından başlıyorum.öle pazartesi falan beklemiycem. beynen hazırlayanlar kendilerini gün gün eklensin ozaman.
ne dersiniz?
yarın benim doğum günüm gerçi ama:)))olsun tarih güzel napayım 12.12.12
diyet günümdür böyle biline.
acaba ayın 18nde mi başlasak. nasıl olsa ayın 18nde de ( amaaan üç günlük dünya tombiş olsam nolur mu deriz:))))
hani malum 21 aralık sonmuş!!! yaa
Canım ben çevredekilerin baskı yapmasına ve senin bunu kafana takmana kızdım açıkçası.yine merhabalar arkadaşlar bu siteye bir daha girmeyeceğim desemde alışkanlıklardan vazgeçilmiyor .iki doğumumda da vaktim burda yazanları okumamakla geçiyordu.sizlere soracaklarım var.iki doğumum da sezaryandi ikinci kuzumu 33 haftalıkken 3 temmuz 2012de erken doğum yaptım ve 2 buçuk ay yaşadı.daha 2 buçuk ay oldu ama dayanamıyorum acıdan ölece gibiyim.hayata tutunmam ve çevredeki baskılar yüzünden ocaktan sonra hamilelik düşünüyor gibiyim.kararsıızm.ikisi de sezaryen olunca 3.gebelik çok mu riskli sizce.3.hakkım da boşa giderse....ayrıca aranızda anne-babalara yapılan genetik ytestinden yaptıran var mı nasıl birşey?
Canıııııım, başın sağolsun. Sen de beterin beteriymişsin bir çoğumuza göre. Ama 16 haftadan 35 e çıktıysan, bu sefer allahımın izniyle tamamlarsın zamanını inşallah canım.Benim acım daha çok taze sadece 3 gün oldu yavrumuzu kaybedeli.
7 senelik evliyiz.Bu süre içinde eşim 2 kez varikosel ameliyatı geçirdi, ben 1 perde ameliyatı ve en büyüğü 14 haftalık olmak üzere 4 düşük yaşadım.Yıllardır testler hastaneler doktorlar uğraştık durduk.Hiç vazgeçmiyordum olucak diyordum.Bi kez daha hamile kalmıştım Nisan ayında şükürler olsun.Dr umuz konusunda uzmandı bizede çok ümit veriyodu.Benim sonuç alamadığım hastam olmadı seni doğurtucam Allah ın izniyle diyodu.Gerçektende herşey çok güzel gidiyodu hiçbi sorun yoktu bebeğimde ve bende.Hiçbi yere çıkmıyordum annem hep yanımda kalıyordu hiçbi iş yaptırmıyorlardı.İlk düşükten sonra öğrendiğim kan pıhtılaşmam yüzünden hergün iğne oluyordum ilaçlarımı alıyordum.Bu ayda geçse şu haftada bitse derken 35.haftaya kadar gelmiştik ilk kez.Tanıdık tanımadık herkes dua ediyodu.Sokağa çıktığımda karşı apartmanlardan kadınlar sana dua ediyoruz diye bağırıyolardı.Artık çok az kalmıştı ufak tefek hazırlık bile yapmıştık kendimizce korka korkada olsa.Derken en son sabah hissettiğim bebeğimin hareketlerini akşama kadar hissedememiştim.Belki uyuyodur belki pozisyonundandır diyip bekledim ama yoktu hiçbir kıpırtı yoktu.Sabaha karşı artık dayanamayıp acile gittik ve o korktuğum son yine gerçekleşmişti kalp atımı yok...Yalvarıyorum dr a nolur kalbi durmuş demeyin bana nolursunuz diyorum ağlıyorum bağırıyorum ama faydasız bir rüya daha son bulmuştu hem de bu sefer bu kadar yaklaşmışken.Doğduktan sonra yavruma bakamadım cesaret edip ama defnedilmeden bakmak istedim öptüm kokladım vedalaştım oğlumla biriciğimiz Yekta'mızla.Cennette yavruma kavuşmayı diliyorum inşallah bütün evladını kaybeden anneler orda evlatlarımızla doya doya beraber oluruz.Şundanmı oldu bundanmı oldu demek istemiyorum artık.8 aydır gösterdiğim özeni tahmin edersiniz.Bebeğimize otopsi yapılmasını bile istemedim bu yüzden.Artık bıktım sebep araştırmaktan.Rabbim dilese her sebebe rağmen ömür verebilirdi oğlumuza.Ama olmadı nasibi bu kadarmış.Rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın çok zor yaşayanlara sabır versin
Ayyy bir sene sonunda buluşabildiniz nihayet. Nasıl sevindim bilemezsiniz. Arada buluşun böyle emi. Hatta birbirinize bebiş görmeye gidersinizslm kızlar
bugün 24kasımla tanışmaya gittim :)))
nihayet görüşebildik....göbüşünüde sevdim maşallah büyümüş
Allah nazarlardan korusun onuda diğer bebişlerimizi de inşallah
Ben hemen kucağıma alacağım kızımı. Son rüyamda gördüğümde becekti ama konuşup sohbet ediyordu benimle zilli kızımbende şey duymuştum..onlar orada hep bebek olarak kalacakmış biz onlara doyalım diye :)
arkadaşlar ben yeni katıldım henüz kimseyi tanımıyorum konusamıyrm yardım ederseniz tanısalm kaderlerimiz aynı genel olarak mesajımı gören olursa cevap verin benim gibi olanlarla konusup tanısmak istiyrm
arkadaşlar ben yeni katıldım henüz kimseyi tanımıyorum konusamıyrm yardım ederseniz tanısalm kaderlerimiz aynı genel olarak mesajımı gören olursa cevap verin benim gibi olanlarla konusup tanısmak istiyrm
kardelen nasıl oldun canım
aklımdasın sürekli,yasadığın acının ne demek olduğunu cok iyi biliyorum
neden olmuyor diyorsun
neden her seferinde hayal kırıklıığı yasıyorum diyorsun
bizimle hamile olanlar hep bebeklerini aldılar kucaklarına bizse sürekli acı yasadık diyorsun
ama yeniden olucak canım
onlar bizim sınavımızdı
ve biz bu sınavı basarıyla geçicez
yeniden denicez yeniden tekrar tekrar
cünkü bu acının tek caresi bebek sahibi olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?