Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

yine merhabalar arkadaşlar bu siteye bir daha girmeyeceğim desemde alışkanlıklardan vazgeçilmiyor .iki doğumumda da vaktim burda yazanları okumamakla geçiyordu.sizlere soracaklarım var.iki doğumum da sezaryandi ikinci kuzumu 33 haftalıkken 3 temmuz 2012de erken doğum yaptım ve 2 buçuk ay yaşadı.daha 2 buçuk ay oldu ama dayanamıyorum acıdan ölece gibiyim.hayata tutunmam ve çevredeki baskılar yüzünden ocaktan sonra hamilelik düşünüyor gibiyim.kararsıızm.ikisi de sezaryen olunca 3.gebelik çok mu riskli sizce.3.hakkım da boşa giderse....ayrıca aranızda anne-babalara yapılan genetik ytestinden yaptıran var mı nasıl birşey?

canım benim aynı günde meleklerimiz gelmiş benim de 2 temmuzda geldi ve hemen gitti 37 haftalık kuzum
Allahım sana bana hepimize sabırlar versin
canım ben doğumdan sonra en korktuğum sey acaba sadece 2 hakkım mı kaldım diyodum,çünkü 3 gebelik geçirdim bebek sahibi olamadım hala
neyse arastırdım ettim5-6 sezeryan bile olan var
korkma hiç bişi olmaz
senin kayıp sebeplerin neydi

nice yıllara canım yeni yaşın sağlık mutluluk ve istediğin kadar sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin

ya gerçekten 5-6 sezeryan olan varmı.gerçi eşimin bir arkadaşının hanımı 5.çocuğuna hamileymiş hemde arada 1 yıl kadar zaman varmış 5.sezeryan olacakmış bende merakla bekliyorum sağ salim doğurur inşallah 4 tane kızdan sonra oğlan olur diye yapmışlar

benim yavrumda 3 temmuzda doğdu ve yaşamadı...5 buçuk ay olacak ve bende tekrar hamilelik için uğraşıyorum ben 2 sezeryan oldum tekrar hamile kalırsam 3. sezeryan olacak.Allah sabır versin kolay değil ameliyatın iyiyse sende başla bir sorun yoksa Allahım hepimize tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah.2 aydır hamilelik için uğraşıyorum ama ister istemez olmuyorki:106:

Son düzenleme:
Merhaba.Melekyavrum teşekkürler topiğimize mesaj yazmışsın.bende sana özelden mesaj yazdım ama seninde mesaj kutun doluydu.
Benim acım daha çok taze sadece 3 gün oldu yavrumuzu kaybedeli.
7 senelik evliyiz.Bu süre içinde eşim 2 kez varikosel ameliyatı geçirdi, ben 1 perde ameliyatı ve en büyüğü 14 haftalık olmak üzere 4 düşük yaşadım.Yıllardır testler hastaneler doktorlar uğraştık durduk.Hiç vazgeçmiyordum olucak diyordum.Bi kez daha hamile kalmıştım Nisan ayında şükürler olsun.Dr umuz konusunda uzmandı bizede çok ümit veriyodu.Benim sonuç alamadığım hastam olmadı seni doğurtucam Allah ın izniyle diyodu.Gerçektende herşey çok güzel gidiyodu hiçbi sorun yoktu bebeğimde ve bende.Hiçbi yere çıkmıyordum annem hep yanımda kalıyordu hiçbi iş yaptırmıyorlardı.İlk düşükten sonra öğrendiğim kan pıhtılaşmam yüzünden hergün iğne oluyordum ilaçlarımı alıyordum.Bu ayda geçse şu haftada bitse derken 35.haftaya kadar gelmiştik ilk kez.Tanıdık tanımadık herkes dua ediyodu.Sokağa çıktığımda karşı apartmanlardan kadınlar sana dua ediyoruz diye bağırıyolardı.Artık çok az kalmıştı ufak tefek hazırlık bile yapmıştık kendimizce korka korkada olsa.Derken en son sabah hissettiğim bebeğimin hareketlerini akşama kadar hissedememiştim.Belki uyuyodur belki pozisyonundandır diyip bekledim ama yoktu hiçbir kıpırtı yoktu.Sabaha karşı artık dayanamayıp acile gittik ve o korktuğum son yine gerçekleşmişti kalp atımı yok...Yalvarıyorum dr a nolur kalbi durmuş demeyin bana nolursunuz diyorum ağlıyorum bağırıyorum ama faydasız bir rüya daha son bulmuştu hem de bu sefer bu kadar yaklaşmışken.Doğduktan sonra yavruma bakamadım cesaret edip ama defnedilmeden bakmak istedim öptüm kokladım vedalaştım oğlumla biriciğimiz Yekta'mızla.Cennette yavruma kavuşmayı diliyorum inşallah bütün evladını kaybeden anneler orda evlatlarımızla doya doya beraber oluruz.Şundanmı oldu bundanmı oldu demek istemiyorum artık.8 aydır gösterdiğim özeni tahmin edersiniz.Bebeğimize otopsi yapılmasını bile istemedim bu yüzden.Artık bıktım sebep araştırmaktan.Rabbim dilese her sebebe rağmen ömür verebilirdi oğlumuza.Ama olmadı nasibi bu kadarmış.Rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın çok zor yaşayanlara sabır versin

okuyunca gözlerim doldu çok kötü oldum hepimizin acısı çok büyük ama seninkide çok başkaymış allahım bir daha yaşatmasın böyle acı tez zamanda bir evlat nasip etsin sağ salim..

7.5 ay öncesine götürdün beni benim oğlumunda hareketleri durmuştu ALLAHIM çok büyük sabırlar versin tez zamanda hayırlısıyla yüzünüzü tekrar güldürsün inşallah

kardelen evet canım senin de mesaj kutun doluymus,topiklerde gezinirken okudum seni,sessiz kalamadım

canım bende senin gibi 2 düşük yaptım, 1 rahim ameliyatı oldum,rahim seklini düzelticem dedi doktor
sonra bende ilk defa bu kadar karnımın büyüdüğünü gördüm
hatta eşim vay be melekyavrum bu sefer gerçekten hamile gibisin derdi,kardeşim ziyaretime gelmişti,göbeğimi acmıstım şok olmustu abla ne kadar büyük diyordu
aynada göbeğimi seviyordum sürekli,bazen melek kuzum oynarken, onu kucağıma alıcağım anı hayal eder, müthiş bir mutluluk kaplardı içimi,sarılırdım resmen göbeğime,elimi öpüp öpüp göbeğime dokunurdum,çikolata alır kuzumun çıldırıp tekme atmasını dinlerdim,ne güzel günlerdi beee

benim de düşük riskim vardı doktor işe gitme dedi, sadece 4. ayımda gidebilrsin dedi,zaten en az o zamn kilo aldım,çünkü evde sürekli yatıyordum ve kilo alıyordum sürekli, hatta bir gün bulasıkları makineye dizerken cok yoruldum, kasıklarıma agrı girdi uzun uzun,sonra doktora gittik,bebek rahim agzına cok yakın iyi dinlen dedi
eşim sağolsun eve bana yardımcı olacak bir kadın bile buldu,hiçbir iş yapmadım yattım sonra
7.5aylık olmustuk birgün sabah hiç oynamadı,Allahım provaymıs megersem yasayacağım acımın, nasıl cıldırdım,nasıl aglıyorum,sonra hemen gittim ballı süt içtim,hergün içerdim ama içine bu sefer bolca bal koydum meleğim tatlı seyler yedimmi cıldırır cünkü, annesini tekmeleyip durur, neyse sütümü içtim,oynamaya basladı ama o kadar aglamısım ki,inanamıyorum oynadığına, sonra 2-3 saat hiç durmadan tekme atınca anladım sıkıntı olmadığını

bende doktora her gidişimde biraz daha hadi bu ayı da atlatalım sonra rahatız derken tam 8 ay gecirdim
son gidişimde doktor artık sıkıntı yok bir daha ki sefere doğum tarihini planlar alırız bebeği demişti ki olmadı

ama kardelenim gene inanalım olucak,hem bak sen normal doğurmussun helal olsun sana
ben korkak korkak sezeryan oldum,eşimde izin vermedi,normal doğurmama,catımda darmıs falan filan

şimdi sansım azaldı senin daha cok sansın var canım

bu günlerde gecicek gecicek
hep beraber asıcaz canım bu zor günleri
insallah yeniden evlat sahibi olucaz, bu sefer melek değil bebeklerimiz olucak
biz cok mükemmel güclü insanlarız bunu da asıcaz

kızlar ben size anlatmıstım hatırlarsanız,bir müşterim artık manevi ablam o benim gerçi
neyse o da 2 ölü doğum biri 6.5 aylık biri 9 aylık iki bebek doğurmus
sonra 3 aylık bir bebek düşürmüş
4.bebeğini sağlıkla kucaklamıs
sadece son bebeği sezeryan

ve suan oğlu 4 yasında, güzeller güzeli yakısıklı mı yakısıklı

ve canım ablam 6 haftalık hamile, lütfen ona da dua edin
hafta sonu ablama pasta börek yapıp götürücem
insallah bu evladını da kucağına alır
darısı bizlerin basına

kardelenim sen cok bekleme bence doktorlar demiştir gerçi
kilonu vermeye bak hemen yeniden bebiş calısmalarına basla iyi gelecektir canım

bahsettiğin ablanın bebeğini bağışlasın Rabbim sağlıklı güzel bi hamilelik geçirsin inşallah.ben artık evlat hayali kuramıyorum canım senelerdir uğraşıyoruz.250 tane iğne olmuşum 8 aydır.korkuyorum artık vücudumun bi yerinden patlıycak bu kadar ilaç bu kadar üzüntü stres.çok şükür normal doğum yaptım acıdan kıvranırken yalvardım sezeryana alın diye ama neyseki oğlum annesine kıyamadı geldi kolayca.nasipte varsa olur tabi ama artık oluruna bırakmaya karar verdim ben

o iğnelerden bende 150 tane oldum canım
bende artık bebeğim olmayacak diye düşünüyorum ama

olucak olucak
bak düşük yapmıcaz artık evet caanımız yanıcak ama o iğnelrden gene yiycez ve bu sefer 32 haftalıkken falan alıcaklar bebeklerimizi
olucak cnm
benim babannemim 10 evladının 5i ölmüş
5 cocuğu var
kayınvaldemin 3 bebeği ölmüş bir tek kocacım yasamıs
ama kayınvaldemin içinde kızı hala bir yara
bizimde evladımız olucak ve biz cok sevicez
öyle gazı var kakası var aman uyutmuyor diye dert yanan annelerden olmayacağız
cümle aleme annelik nedir göstericez

insallah insallah insallah:26::26::26::26::26:

kardelen keske yakın yerlerde olsaydık inan cıkar gelirdim yanına
aklım inan sende ama gecicek inan gecicek
zaman zaman sadece care bu
bir de psikiyatriste git lütfen
tek basına üstesinden gelmeye calısma sakın

Evet eskidende bu tip şeyler çokmuş.Az önce okudum bi sitede 1000 bebekten 5 tanesi son ayda ölebilirmiş.Bu kadar az bi ihtimal bizi buldu.Rabbimin bugünlerinede şükür napalım.Maşallah sen gayretlisin hala ben o kadar ümitvar değilim sadece nasip diyorum

canım benim 5.5 ay oldu senin daha 5 gün bile olmadı
cok ama cok normal
zamanla iyileşeceksin emin ol
yaşın kaç bu arada nerde oturuyorsun

bana da doktor senin basına gelen sey 1000 kişiden 3ünün basına gelir demişti
hadi bakalım kızlar bizdeki bu sans yılbası biletlerinde de işe yararmı acaba

bana da doktor senin basına gelen sey 1000 kişiden 3ünün basına gelir demişti
hadi bakalım kızlar bizdeki bu sans yılbası biletlerinde de işe yararmı acaba

benim başıma gelense milyonda bir olurmuş oda bizi buldu.ama bunada şükrediyorum çünkü bebeğim yıllarca hastanede
kalsa o makineye bağlı dayanamazdım ben canı yanıyormu diye ciğerim parçalanırdı ki zaten 15 gün boyuncada öyle oldu oküvezde brakıp gelmek onu çok zordu.en son saçının bi kısmını kazıyıp serumu başından vurmuşlardı dayanamadım onu öyle görmeye Allahım ömür boyu böyle makineye bağlı kalacaksa çektirme çocuğuma dedim canı yanmasın dedim.çünkü artık nefes alacak yeri bile kalmamıştı bebeğimin.

öncelikle başın sağolsun canım acın çok taze benimde öyle 50 gün falan oldu bebeğimi kaybedeli.15 gün yaşayabildi oda yoğum bakımda hiç yaşarken dokunup öpemedim kuzumu.benim suyum geldi sezeryana aldılar hemen 35+3 günlüktük herşey yolunda sanıyordum ama değilmiş aslında bebeği aldılar kuzumun ağlayışını duydum rahat bi nefes aldım derken bebekte sıkıntı var karnı çok sert dediler dünyalar başıma yıkıldı.meğerse doktorun bize bebek kilolu olacak tombiş olacak dediği kilo değilmiş.milyonda bir görülen bi olaybaşıma geldi bebeğimin karaciğerinde hemanjiom gelişmiş ve çok aşırı büyümüş bütün karnı kasıklarına kadar karaciğer ile dolmuş karnı hamile bi kadının karnı gibi şişik vaziyetteydi.tıpa gitti ilaç verdiler ama malesef faydası olmadı zaten onlarda hemanjiom ama tipini bilemedik ve en kötüsünü düşünerek ilaç verdik dediler tıp fakültesi bile bilemedi yani hemanjiomu hangi türü daha önce karşılaşmamışlar çünkü belki çok basit bi ilaçla o kitle yok olacaktı ama rabbim ömrünü o kadar yazmış.kızım bana hasret değildir çünkü annesi suretinde melekler emziriyormuş onu sadece biz ona hasret kaldık

doğum günün kutlu olsun canım Allahım gelecek doğumgüne kadar kalbindeki tüm güzel dileklerini kabul etsin inşallah

canım başın sağolsun ilk çocuğun yaşıyormu yoksa 2 kaybınmı var.. bende 2 sezeryan oldum ikincimi kaybettim ikisinin arası 5 yıl.. diğeri 1 yıl oldu doktor 6 aydan sonra izin verdi 4 sezeryana kadar izin var dedi ama 5 olanda varmış 3. sezeryan riskli değil öyle düşünme sadece iyice toparlan ondan sonra düşün hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah yeni bebeğin...

canım yaa başın sağolsun... sizleri gördükçe bazen diyorum Allahım benim sabrımdan ona ver daha çok ihtiyacı var sende onlardan birisin.....ve daha çok yeniymiş canın çok yanıyor çokta normal ne yazayım bilemiyorum zaman herşeye çare Rabbim önce sana şifa versin sonrada hayırlı sağlıklı bir evlat versin inşallahh..

Son düzenleme:
canım benim 5.5 ay oldu senin daha 5 gün bile olmadı
cok ama cok normal
zamanla iyileşeceksin emin ol
yaşın kaç bu arada nerde oturuyorsun
31 yaşındayım Ankaradayım
Bu içimi rahatlattı.Melekler bizim suretimizde emziriyosa yavrularımızı bizden iyi bakarlar .Ama dediğin gibi biz onlara hasret kaldık bizim kucaklarımız boş kaldı rabbim bizede sabrını versin.Sizinde başınız sağolsun.Nasıl kilo diyorlar öyle bi probleme nasıl tespit edemiyorlar anlamıyorum.Baştan beri bi sorunları olduğunu bilsek hazırlıklı olurduk ne kadar hazırlıklı olunabilirse tabi.Ama aylardır herşey normal diyip birden böyle olması şok diyo insanı.Bu milyonda binde bir görülen olayların bizlerin başına gelmesi inşallah ahirette ecir olarak karşımıza çıkar

sağolun Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…