zelal sen nasılsın canım
biraz daha iyi misin
bende de o heyecan yok canım
kızımda ki heycanım yok kesinlikle
yerine müthiş bir korku var içimde
bende hep düşünüyorum biliyormusun
cocuğum olucak diyorum ona sarılıcam ve kızım acaba ona benziyormuydu diye düşünücem diyorum
ne bileyim sanki hep kızım olucak asıl evladım gibi
o yüzden bu hissi azaltmadan bebek sahibi olmak yeni bebeğe haksızlık gibi geliyor
zaten eşimde henüz istemiyor
önce onu ikna etmem lazım
evet işte bende öle...hemen hadi hamile kalayım ,korunmayalım deneyelim diyemiyorum.
ki zaten rabbimin elinde de...
yani sanki tamamen olmasa bile iyileştirmek mi lazım ruhu olabildiğince bilmiyorum.
bir sene bekleyip sonra hamile kaldığımda yine düşük yada yine bi ölüm aksilik olursa diye düşünüyorum bu sefer.
aslında sonra bir durup düşünüyorum. şimdiye kadar ki hangi safha benim kendi insiyatifimde ki bunları ayarlamak benim eli,mde
olsun. kader yerini bulur boşver hayat aksın işte diorum.
ama yine kendimi , kızımı ,yeni hamile heycanını tartarken buluyorum.
tatlım merhaba öncelıkle başınsagolsun rabbım sabırlar versın
bende bundan 2 ay önce azdaha yavrumu kaybedıyodum acıl sezeryanla kontrol gunume denk gelmesıyle fazredıldı 37 haftalık hemen alındı
cnm bı yakınımda sızler gıbı bebegını kaybettı tabı cok haklı olarak dunyası yıkıldı ama hemen arkasından tekrar hamıle kaldı ve onun ılacı o oldu tabıkı kaybettıgı evladını hıc unutmadı ama acıları dındı yenıden umutla bakmaya başladı kızını saglıcakla aldı kucagına
bence en yakı zmanda bı evlat sahıbı olmak gelecee umutla bakmayı saglıcaktır[/QUOT
merhaba...
amin inş sabrımız,umutlarımız artar.
allah senin yavrularını bağışlasın.acılarını göstermesin.
inş günün birinde birileri de bizi arkadaşım böyle bişey atlattı ama şimdi evladını kucağına aldı. diye bahseder.
ama şimdi öle zor geliyo ki. o süreci nasıl geçirirm. yüreğim ağzımda hergün nasıl geçer dokuz ay... kalbim sıkışmıyo desem yalan olur.
ama olması gereken zaten benim ve hepimizin adına işliyo zaten. rabbim hayır olanı versin inş.
tatlım merhaba öncelıkle başınsagolsun rabbım sabırlar versın
bende bundan 2 ay önce azdaha yavrumu kaybedıyodum acıl sezeryanla kontrol gunume denk gelmesıyle fazredıldı 37 haftalık hemen alındı
cnm bı yakınımda sızler gıbı bebegını kaybettı tabı cok haklı olarak dunyası yıkıldı ama hemen arkasından tekrar hamıle kaldı ve onun ılacı o oldu tabıkı kaybettıgı evladını hıc unutmadı ama acıları dındı yenıden umutla bakmaya başladı kızını saglıcakla aldı kucagına
bence en yakı zmanda bı evlat sahıbı olmak gelecee umutla bakmayı saglıcaktır[/QUOT
merhaba...
amin inş sabrımız,umutlarımız artar.
allah senin yavrularını bağışlasın.acılarını göstermesin.
inş günün birinde birileri de bizi arkadaşım böyle bişey atlattı ama şimdi evladını kucağına aldı. diye bahseder.
ama şimdi öle zor geliyo ki. o süreci nasıl geçirirm. yüreğim ağzımda hergün nasıl geçer dokuz ay... kalbim sıkışmıyo desem yalan olur.
ama olması gereken zaten benim ve hepimizin adına işliyo zaten. rabbim hayır olanı versin inş.
cnm benım ya ınşalla sızınde gececek bu gunlerınız acınız öle tazekı atlatması gercekten zor bı durum
ama hep guzel örneklerı gözunun önune getır cnm ınan sıkıntı sıkıntıyı getırıyo
ben bı duşuk yaptıktan sonra gebe kaldım ve hep dedıgın gıbı korkularım vardı ya bışey olursa dıye dıye cagırdım
sukur son anda kurtardık
kardelen nasıl oldun canım
aklımdasın sürekli,yasadığın acının ne demek olduğunu cok iyi biliyorum
neden olmuyor diyorsun
neden her seferinde hayal kırıklıığı yasıyorum diyorsun
bizimle hamile olanlar hep bebeklerini aldılar kucaklarına bizse sürekli acı yasadık diyorsun
ama yeniden olucak canım
onlar bizim sınavımızdı
ve biz bu sınavı basarıyla geçicez
yeniden denicez yeniden tekrar tekrar
cünkü bu acının tek caresi bebek sahibi olmak
zelalcim eşinin yasadığını daha öncede anlatmıstın
okur okumaz bi sigara aldım balkona cıktım(cok içmiyorum kızlar sadece günde 2 tanecik,uyuyabilmek için)
eşinin o acısını anlıyorum ne zordur
senin de gözünün önünden gitmez eşinin o hali eminim
bende eşimin gözlerinde artık hep acı görürüm
3 defa ya tam 3 defa,doktorların bir problem var konusmamız lazım demesi
baska bir sey söylesinler artık
aaaa bebek cok sağlıklı,tosun gibi,falan desinler bir seferde
benim eşimde canım oda süsü bile varmıs diyordu,doğum ücretini yatırdım 600 liraymıs diyordu
(cünkü ben hep odamızın da süsü olsun istiyordum)
yaklasık 5 dakka sonra ..................... hepsi boş oldu
Sağol canım daha iyiyim.hani bazen çok gerçekçi rüyalar görürüz uyandığımızda hala etkisindeyizdir.Keşke uyanmasaydım deriz.Şu an tam öyle bi ruh hali içindeyim.bahsettiğin soruları 7-8 senedir soruyodum kendime.uğraşmaktanda hîç vazgeçmedim.Ama bu sonuncudan sonra artık bıraktık oluruna herşeyi.Biz geçen sene umreye gitmiştik.her fırsatta her yerde dua ettim nolur Rabbim bi daha evlat acısı yaşatma diye.Hamile kaldıktan sonra bilmiyorum benim kadar dua alan varmıdır abartmıyorum gerçekten herkes dua ediyodu Türkiyenin dört bi tarafından.Yani bu kadar duaya rağmen istediğimiz şekilde sonuçlanmadıysa daha üstüne konuşulacak bişey yok bence.Ben artık oluruna bıraktım bi dahada bu kadar özenmiycem eğer hamile kalırsam.Kolayca hamile kalan biride değilim.kaderde kısmette ne varsa onu yaşıycaz
Sağol canım daha iyiyim.hani bazen çok gerçekçi rüyalar görürüz uyandığımızda hala etkisindeyizdir.Keşke uyanmasaydım deriz.Şu an tam öyle bi ruh hali içindeyim.bahsettiğin soruları 7-8 senedir soruyodum kendime.uğraşmaktanda hîç vazgeçmedim.Ama bu sonuncudan sonra artık bıraktık oluruna herşeyi.Biz geçen sene umreye gitmiştik.her fırsatta her yerde dua ettim nolur Rabbim bi daha evlat acısı yaşatma diye.Hamile kaldıktan sonra bilmiyorum benim kadar dua alan varmıdır abartmıyorum gerçekten herkes dua ediyodu Türkiyenin dört bi tarafından.Yani bu kadar duaya rağmen istediğimiz şekilde sonuçlanmadıysa daha üstüne konuşulacak bişey yok bence.Ben artık oluruna bıraktım bi dahada bu kadar özenmiycem eğer hamile kalırsam.Kolayca hamile kalan biride değilim.kaderde kısmette ne varsa onu yaşıycaz
an itibariyle grip olmaya calısıyor vücüdum
Allahtan grip asısı olmustum da fazla birsey yapamıyor mikropcuklarım:)
bu arada kızlar ben sabah gene karataya basladım
yani en azından ekmeksiz bir hayata basladım
61 olmusum cünkü,insallah 5kilo verebilirim
ahh ahh sen nediyosun...
insan oğlu ne kadar emin kendinden, bu cüreti de nerden?
bizde daha bi iki gün öncesine kadar bana şu doğum hediyesini al bu çiçekle gel die tatlı atışıyoduk.
ben değerli bir hediye istiyodum.illa pırlanta fantazi bi yüzük al die.
yavrum kapıdan içeri girdi. elinde çiçek ,yüzüğünün paketiyle.
ben şimdi o yüzüğü takamıyorum bile
edepsizliğime, herşey benim miş gibi, en önemlisi buymuş gibi bu kadar ucuz şeylerin
hesabına üzüntümden
kendi cahilliğimden takamıyorum.
dokuz ay boyunca hazırladığım onca şeyin, en iyisi olsun die en iyisini özenle seçtiğim şeylerin
kocaman bir hiç olduğunun en büyük somut kanıtı artık ilk doğumhediyem.
Ben iyiyim canım. Kursa gidiyorum, baya yoruluyorum akşama kadar. Sen nasılsın tatlım?? Eskisi kadar uğramıyorsun artık ama maşallah daha iyisin galibauğur böceğimm,aynur,özay,ayşem,doğa nasılsınız? hamişler.Bebişlerinize ve kendinize iyi bakın.
Cerenball ,Tobegukcanım nasılsınız ?
Off sorma acayip boğazım ağrıyor benim dean itibariyle grip olmaya calısıyor vücüdum
Allahtan grip asısı olmustum da fazla birsey yapamıyor mikropcuklarım:)
bu arada kızlar ben sabah gene karataya basladım
yani en azından ekmeksiz bir hayata basladım
61 olmusum cünkü,insallah 5kilo verebilirim
merhaba canım
sende mi bebeğini dogumda yada sonrasında kaybettin
burda ki herkes sana yardımcı olmaya calısır sen merak etme
anlat derdini derman olmaya calısalım
evet arkadaşlar bende yavrumu kaybettm hemde doğumuna 2 gün kala burayada girmeyi hep düsündm bugune imiş nasip.ben bebegmn hareketnin olmadgını anlaynca hemen saglık ocagına gttm hemsire hemen doktoruna git alır bebegi kalp atısları zayıflams dedi bende hemen esimi cagrp 20 dk ya kalmaz gttm öğle 1 gibi acil dememe ragmen bekletti aksama kadar artık 5 te aldı beni cikolata felan yedrdi kalp atısı geldi ama ben anladm vardı bebegm de birsey o kadar ısrar ettm bir daha bak diye doktora güldü saglık ocagı bizden iyi mi bilecek dedi bende rahatladm neyse ama hala hareket etmyrdu doktorda iyice inms doğum haline dıye rahatlattı eve geldm 1 gun sonra agrm tuttu hemen gttm pazar günü hemsireler baktı kalp atısı bulamadı ama hala ben makine bozuktr diye ihtmal bile vermdk eşimle sevnyrz bebegmz geliyr diye sonra doktor korkarark geldi düsündgm olmamstr ins diye ama malesef kalbi durmus melegmn orda bittim ben birde gözüme baka baka ölmş ama mecbr doğuracaksn dedi bana ve ondan sonra benim sürecm basladı işte böyle arkaslar cok zor bi sürec ve imtihan diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?