Kendi hamileliğimi öğrendiğimde de durdurulamaz bir şekilde hem gülüyor hem de hüngür hüngür ağlıyordum. Şu anda da öyleyim. Nasıl sevindim anlatamam. Sana bağıra bağıra hayırlı ugurlu olsun demek istiyorum. İnşallah bu sefer saglıklı uzun ömürlü bir evlat nasip olur sana. Kazalardan belalardan uzak tutar Allah'ım inşallah hem bebeğini hem de seni.
çok teşekkürler canım bende burda böyle haber duyduğumda çok seviniyorum inşallah en yakın zamanda buradaki herkes çok hayırlı hamilelikler geçirip sağ salim kucaklarına alırlar yavrularını
kızlar içimde buruk bir sevinç....Bende Hamileyim... 3 aylık çabadan sonra hamileyim çok garip bir duygu. çok sevinemiyorum içimde korku aylardır tekrar hamilelik için yanıp tutuşuyordum şimdi ise tekrar sitresli bir 9 ay geçirmemin tedirginliği var:18: şimdiden hamilelik olduğu için şekerim yükselmeye başladı.:26:dilerim sağlıklı bir hamilelik geçirip bu sefer sağlıcakla yavrumu kucaklarım.Rabbim tez zamanda buradaki tüm arkadaşlarıma nasip etsin hayırlı sağlıklı hamilelikler ve hayırlı sağlıklı evlatlar inşallah..
kızlar bir arkadsım 2 ay önce doğum yaptı
ve bu kız eşim kaza yapınca bize gelmişti
hamileyken beni üzmemek için evime gelmedi
doğum yaptığım sırada
şimdi sizce ben gideyimmi hayırlı olsuna gitmeyeyim mi[/QUOTE
kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap istersen biraz daha toparlan öyle git kimse seni ayıplamaz canım
Bu durumu yaşamayan kimseden seni anlamasını bekleme canım.Çünkü mümkün değil böyle bişey.psikoloğa gitmek iyi fikir inşallah faydası olur.bende istiyorum ama eşim kabul etmiyo sadece zamana ihtiyacımız var diyoDün akşam eşimin arkadaşları geldi birde 6 aylık bebekleri var ben belki getirmezler diye düşünmüştüm ama tabiki getirdiler. oof bütün herkes aynı ama ben sabırla bekliyorum beni anlayan birisi çıksın diye çünkü bütün gece kadın benim acımı anlamadan yada anlamaya çalışmadan bebegin çorbası bebeginin uykusu bebeginin osu busu ya siz bizi ziyarete mi geldiniz yada bebeginizi anlatmaya mı geldiniz anlamadım birde bebegin kafasında benim ogluma hastanede taktıgım şapkasının aynısı bütün gece yandı tutuştu cigerim resmen ben artık şunu çok iyi biliyorum burdan başka kimse bizi anlamıyorum yeri geliyo eşimde anlamıyo işte bütün gece bebegi kucagından indirmedi hatta bir ara sen bebegi tutda ben çay içeyim dedi ama tutamazdım kendimi o kadar zor tutuyodum ki aglamamak için okadar zor bende utanmadan annesine ver dedim tabi biraz ortam gerildi ama bunu yapamıyorum acım çok taze daha birde ben kadına yavrumu kaybettim diyorum o bana ne diyo bizimkide sarılık olmuştu çok korktuk Allahına seven söylesin ya böyle mi denir onlar gittkden sonra ben başladım aglamaya gece 4 de kadar tabi eşim böyle yapmamam gerektigi söylüyo işte o zaman dedim sen beni anlamıyosun onlar beni nasıl anlasın ya yarın Allah izin verirse psikologa gidicem bakalım hayırlısı işte şimdi şiş gözlerle evde ruh gibi dolaşıyorum .
Karşındaki anlayışlı bi insanmış ziyarete gitmediğin için darılacağını sanmıyorum.kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap bencedekızlar bir arkadsım 2 ay önce doğum yaptı
ve bu kız eşim kaza yapınca bize gelmişti
hamileyken beni üzmemek için evime gelmedi
doğum yaptığım sırada
şimdi sizce ben gideyimmi hayırlı olsuna gitmeyeyim mi
çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin için öncelikle . biz de aynen o testlerin esiri olmuştuk gitmediğimiz doktor yaptırmadığımız test kalmadı elimize geçense pıhtılaşma .kimi doktor bundan dedi kimisi de takdiri ilahi dedi .bu pıhtılaşma sorunu olan kadınların çoğunluğu doğuruyormuş . önce bunu kabullenemedim ama gerçek bu sanırım mukadderat, vermem gereken sınavlar , çekmem gereken acılar varmış bu acının nasıl bir şey olduğunu yaşamam gerekiyormuş sebep de buymuş . ben çok takılmıştım sebeplere bence sen çok takılma çünkü olması gereken oluyor ya kanser tedavisi görürken kemoterapi verilirken kadın doğuruyor sapasağlamDün fark ettim ki regl dönemim gecikmiş, işte bebek çalışmalarından kalma bir alışkanlık olsa gerek nasıl sevindim anlatamam, eşimle durumu paylaştım. haklı olduğunu bilsem de söylediği "amannn haa sakın" cümlesi beni çok üzdü. Haklıydı çünkü biz daha bebeğimizi neden kaybettiğimizi bilmiyoruz, bitmek bilmeyen testlerin esiri olduk resmen. Tedavi görmem gerekiyor mu, durum nedir öğrenmeden yeni bir bebek düşünmüyorduk. Ama ne bileyim çok sevindim işte.
İşin aslı daha benim vücudum toparlanmadı bile adet düzensizliklerimin olması normal tabi. Boşuna sevindim ve zaten az önce sevincimin boşa olduğunu regl olarak da anladım.
Korku, endişe ve hayal kırıklığıyla daha biten bir anım oldu işte...
çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin için öncelikle . biz de aynen o testlerin esiri olmuştuk gitmediğimiz doktor yaptırmadığımız test kalmadı elimize geçense pıhtılaşma .kimi doktor bundan dedi kimisi de takdiri ilahi dedi .bu pıhtılaşma sorunu olan kadınların çoğunluğu doğuruyormuş . önce bunu kabullenemedim ama gerçek bu sanırım mukadderat, vermem gereken sınavlar , çekmem gereken acılar varmış bu acının nasıl bir şey olduğunu yaşamam gerekiyormuş sebep de buymuş . ben çok takılmıştım sebeplere bence sen çok takılma çünkü olması gereken oluyor ya kanser tedavisi görürken kemoterapi verilirken kadın doğuruyor sapasağlam
, bizimkilerin melek olası bizim de melekannesi olasımız varmış.
kızlar içimde buruk bir sevinç....Bende Hamileyim... 3 aylık çabadan sonra hamileyim çok garip bir duygu. çok sevinemiyorum içimde korku aylardır tekrar hamilelik için yanıp tutuşuyordum şimdi ise tekrar sitresli bir 9 ay geçirmemin tedirginliği var:18: şimdiden hamilelik olduğu için şekerim yükselmeye başladı.:26:dilerim sağlıklı bir hamilelik geçirip bu sefer sağlıcakla yavrumu kucaklarım.Rabbim tez zamanda buradaki tüm arkadaşlarıma nasip etsin hayırlı *sağlıklı hamilelikler ve hayırlı sağlıklı evlatlar inşallah..
özaaay duymuyorsun beni mesaj kutun doluuuu kaç defa gönderdim gitmiyor sana bacım
DİLAYcım hoş geldin aramıza, bu aralar burası cok kalabalıklastı,kime hoşgeldin diyeceğimi bilemedim
Ben doğum yaptığım sıra sadece ben gelmiştim, o sıra herkes beni teselli ediyordu ve şuan o kadar cok gelen var ki
bu beni daha cok üzüyor
RAbbim bir daha yasatmasın bu acıyı hiçbirimize insallah...
Derinsu ne düşüncesizler dimii, ay sarılık mı olmus ne korkunc deseydin
valla canım ben artık kendimi düşünücem,kimse üzülmesin diye bebekleri seviyordum arkadaslarımın,yok ya banane sevmiyeceğim
sonra aynı senin gibi 1 hafta sürecek bir aglama krizi yasıyordum
canım çoooooooook sevindim
allahım sağlıkla sıhhatle tamamına erdirir inşallahh.. korku hep oluyor ama bebeğini kıpır kıpır görünce öyle umut doluyosun ki anlatamam inşallah sende diğer bütünnnnnnnn melek anneleride yaşayacak tekrar bu duyguları ve inşallahhhhhh bu kez sağlıklı sıhhatli alacaz kucağımıza
hemen boşaltıyorummm doğacımmm
TUBEGUK: canımcım raporum bitti... çok şükür sağlıklı sıhhatli *12. haftayıda devirdik salı günü başlıyorum işe sen nasılsınn sonuçlar nasıl çıktı eşin geldi mi başlıyomusunuz sizde çalışmalara artıkınnn*
hayırlı haberlerini almayı çokkk istiyorummmmmmmmmmm tubegukkkk
DİĞER MELEK ANNELERİ şöle bir geçmişe baktımda bizim birkaç ay önce konuştuğumuz konular sizleri o kadar iyi anlıyorum ki geçmez zannedilen zaman geçiyor umudunuzu hiçç kaybetmeyin bizim kaderimizde böleymiş malesef Allahım derdinizi unutturacak dert vermesin inşallah öptüm sizleriii
öncelikle bebeğimin testlerinin bitmesi lazım hala 2 ay var diyorlar böylelikle toplamda 5 ay olmuş olacak. İnşallah bu kdr uzun süre beklediğimize değecek bir sonuç çıkar ve tedavisi mümkün olan bir şeydir die dua ediyorum hep. Dermansız bir hastalık olması daha da kabul edilmesi zor. Testlerden bir şey de çıkmayabilir dediğin gibi o zamanda kaderimiz böyleymiş diyip kabullenmek durumundayım, elimden ne gelir ki başka
dediğin çok doğru yaşayacak bebek her şekilde yaşıyor, hamileyken bir trafik kazası videosu görmüştüm. yurtdışında kadın hamileliğinin son anlarındaydı sanırım. büyük bir trafik kazası geçiriyor takla atıyor araba, anne de bebek de çok şükür sapasağlam çıkıyor arabadan. Dünya tuhaf yer işte :/
inşallah bu sefer mutlu oluruz.darısı sana olsun en yakın zamanda inşallahHayırlı olsun inşallah bu sefer sağlıcakla kucağına alırsın herşey çok güzel olur
kızlar sizde böylemiydiniz ya bu durum yoksa sadece bende mi eger böyleyseniz ne zaman geçti bu bebeklere dokunamamak eşim bana diyo ki onlar melek yapma eger böyle yaparsan Allah bize vermez ama benim elimde degil ay kafayı yedim valla o kadar çok canım acıyo ki
öncelikle bebeğimin testlerinin bitmesi lazım hala 2 ay var diyorlar böylelikle toplamda 5 ay olmuş olacak. İnşallah bu kdr uzun süre beklediğimize değecek bir sonuç çıkar ve tedavisi mümkün olan bir şeydir die dua ediyorum hep. Dermansız bir hastalık olması daha da kabul edilmesi zor. Testlerden bir şey de çıkmayabilir dediğin gibi o zamanda kaderimiz böyleymiş diyip kabullenmek durumundayım, elimden ne gelir ki başka
dediğin çok doğru yaşayacak bebek her şekilde yaşıyor, hamileyken bir trafik kazası videosu görmüştüm. yurtdışında kadın hamileliğinin son anlarındaydı sanırım. büyük bir trafik kazası geçiriyor takla atıyor araba, anne de bebek de çok şükür sapasağlam çıkıyor arabadan. Dünya tuhaf yer işte :/
Derincim sen çok normalsin. merak etme hepimiz öyleydik. Ne zaman geçti dersen kişiden kişiye değişti aslında bu sorunun cevabı. Mesela 8 ay oldu benim en yakın arkadaşlarım doğum yapalı, ben hala onlarla görüşmedim. Sadece telefonda. Gariplerim ben üzüleceğim diye anca bebekleri uyutunca arıyorlar beni.kızlar sizde böylemiydiniz ya bu durum yoksa sadece bende mi eger böyleyseniz ne zaman geçti bu bebeklere dokunamamak eşim bana diyo ki onlar melek yapma eger böyle yaparsan Allah bize vermez ama benim elimde degil ay kafayı yedim valla o kadar çok canım acıyo ki
Maşallah canım maşallahTUBEGUK: canımcım raporum bitti... çok şükür sağlıklı sıhhatli *12. haftayıda devirdik salı günü başlıyorum işe sen nasılsınn sonuçlar nasıl çıktı eşin geldi mi başlıyomusunuz sizde çalışmalara artıkınnn*
hayırlı haberlerini almayı çokkk istiyorummmmmmmmmmm tubegukkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?