ayy maşallah rabbim tamamına erdirsin inş. sağlıcakla al evladını kucağına inşş
aynı gün ciğerimiz yanmıstı ve şimdi sen hamilesin
ilk defa birinin hamilelik haberine agladım
Allahım seni ve bebeğini korusun
meleğin de cennetten annesini ver kardeşini koruyacak eminim
çok duygulandım
kızlar içimde buruk bir sevinç....Bende Hamileyim... 3 aylık çabadan sonra hamileyim çok garip bir duygu. çok sevinemiyorum içimde korku aylardır tekrar hamilelik için yanıp tutuşuyordum şimdi ise tekrar sitresli bir 9 ay geçirmemin tedirginliği var:18: şimdiden hamilelik olduğu için şekerim yükselmeye başladı.:26:dilerim sağlıklı bir hamilelik geçirip bu sefer sağlıcakla yavrumu kucaklarım.Rabbim tez zamanda buradaki tüm arkadaşlarıma nasip etsin hayırlı sağlıklı hamilelikler ve hayırlı sağlıklı evlatlar inşallah..
tebrik ederim arkadaşım. allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.çok sevindimmmmm. süreci bizimle paylaşmayı ihmal etme:)
tüm melek anneleri burada da paylaşsın istiolarsa başka bi başlıkta açsınlar, ben onların hamileliğine seviniorum ve kendim hamileymişim gibi seviniorum, sıra bize de gelecek kızlar:)
canım allah sabır versinseninle aynı şeyi mart 2009 da yaşadım.
37+5 de bebeğimin kalp atışları karnımda durdu. 38+0 sezeryan tarihimdi.
Bebeğimi sezeryanla aldılar.
Otopsi yapıldı, herhangi bir şey bulamadılar bebeğimde.
Bebeğim sıkıntıya girmiş karnımda, kakasını yapmış, kakasını yemiş.ama neden sıkıntıya girmiş bilinmiyor ?
Benim test sonuçlarımda mthr677 heterozigot çıktı. Türk toplumundaki kadınların yarısında bu değer böyleymiş, doktor hafif düzeyde kan pıhtılaşması ama bundan dolayı bebeğini kaybettiğini sanmıyorum dedi.
Ben 5 ay sonra hamile kaldım canım, çok şükür bebeğimi sağlıcakla kucağıma aldım.
Sebebi bilinmediği için bebeğimi 36+2 de sezeryanla aldılar. Buna rağmen 3340 kg doğdu ve küvöze girmedi çok şükür.
Hamileliğimde doktorum düşük dozda kan sulandırıcı ve 100 mg coraspin kullandırdı.
Doktorum hacettepede riskli gebelik uzmanı, bana en az 8 ay beklemen yeterli demişti.ben bekleyemediğim için 5. Ayda hamile kaldım, hiç bir problem yaşamadım çok şükür.
Allah gönlüne göre versin arkadaşım.allah en kısa zamanda kucağını doldursun, sağlıklı bir bebiş versin sana inşallah...
amiiiin canım amiin......
melek 76 mrb uzun zamandır mesajlarınızı takip ediyorum ve sizin adınıza çok mutluyum rabbim herkesin gönlüne göre versin ve birdaha böyle acılar yaşatmasın bizlere...37.haftamda canım oğlumu kaybettim 33 gün oldu bugün acı asla dinmeyecek çok iiiyi biliyorum ben sezeryanla doğum yaptım 6 ay sonra tekrardan düşünüyorum allahın izniyle...içim yanıyor hergeçen gün kahroluyorum...tek tesellim canım kızım...
allah sabır versin canım bende yaklaşık 6 ay önce oğlumu kaybettim ve şimdi hamile olduğumu öğrendim evet acısı hiiç unutulmaz hala gözlerimin önünde canlanıyor yavrum allah birdaha yaşatmasın
Öncelikle başın sağolsun diyorum ve tebrik ediyorum Rabbimin izniyle inş.sağ selim bebeğini kucağına alırsın sezeryanlamı doğum yapmıştınız
tüm içtenliğimle gerçekten çok sevindim rabbim artık yüzünüzü güldürür inş.sizler benimde umudum oldunuz yoksa çok karamsardım okudukça rahatlıyorum bir okadarda hüzünleniyorum benim ilki normaldi ama 2.sini psikolojikmen sezeryan istedim oğluşumdan canımın canından usulce ayrıldımteşekkürler .evet canım hemde 2.sezeryanım şimdi 3 olacak .
Hımmm zaten ilaç kullanıyordum sen yani, anladım. Benimki biraz daha farklı...Tobeguk benim tiroid rahatsızlığım senelerdir var ve ilaç alıyorum sürekli.hamileyken de endokrin dr uyla görüşüp sürekli tsh ı aynı seviyede tutmaya çalıştık.iyiydi genel olarak bi sıkıntı yoktu değerlerimde.
Mehtaaaap hadi gözün aydın canım.. Darısı hepimizin başına olsun inşallah...Canım hiç merak etme, Allah'ın izniyle bu sefer sağlıcakla bebeğini kucağına alacaksın.. Çünkü biz sıramızı savdık canım (bizim topiğin sloganı!). Senin korkularını, endişelerini daha önce gebe kalan arkadaşlarımızda yaşıyor (hatta neredeyse aynı cümleleri kurmuşsunuz. Acaba biz de mi böyle hissedeceğiz?)kızlar içimde buruk bir sevinç....Bende Hamileyim... 3 aylık çabadan sonra hamileyim çok garip bir duygu. çok sevinemiyorum içimde korku aylardır tekrar hamilelik için yanıp tutuşuyordum şimdi ise tekrar sitresli bir 9 ay geçirmemin tedirginliği var:18: şimdiden hamilelik olduğu için şekerim yükselmeye başladı.:26:dilerim sağlıklı bir hamilelik geçirip bu sefer sağlıcakla yavrumu kucaklarım.Rabbim tez zamanda buradaki tüm arkadaşlarıma nasip etsin hayırlı sağlıklı hamilelikler ve hayırlı sağlıklı evlatlar inşallah..
Başın sağolsun canım... Allah' ım gani gani sabırlar versin inşallah..melek 76 mrb uzun zamandır mesajlarınızı takip ediyorum ve sizin adınıza çok mutluyum rabbim herkesin gönlüne göre versin ve birdaha böyle acılar yaşatmasın bizlere...37.haftamda canım oğlumu kaybettim 33 gün oldu bugün acı asla dinmeyecek çok iiiyi biliyorum ben sezeryanla doğum yaptım 6 ay sonra tekrardan düşünüyorum allahın izniyle...içim yanıyor hergeçen gün kahroluyorum...tek tesellim canım kızım...
hımmm zaten ilaç kullanıyordum sen yani, anladım. Benimki biraz daha farklı...
Mehtaaaap hadi gözün aydın canım.. Darısı hepimizin başına olsun inşallah...canım hiç merak etme, allah'ın izniyle bu sefer sağlıcakla bebeğini kucağına alacaksın.. çünkü biz sıramızı savdık canım (bizim topiğin sloganı!). Senin korkularını, endişelerini daha önce gebe kalan arkadaşlarımızda yaşıyor (hatta neredeyse aynı cümleleri kurmuşsunuz. Acaba biz de mi böyle hissedeceğiz?)
olacak olacak, bu sefer her şey güzel olacak...
Başın sağolsun canım... Allah' ım gani gani sabırlar versin inşallah..
arkadaşlar adetime 4 gün kala kanda gebeliğe baktırdım çıkmamıştı hamile kalamıcam bu ayda geçti diyip adetimi beklerken tam adet günü karın ağrısı ve mide bulantısı yüzünden hastayım diye gittim ve hamile olduğumu öğrendim hamileliktenmidir bilmem daha şimdiden çok kötü midem rahatsız ve bulantım var anlamadım gitti bu kadar erken olurmuki hiç hamileliklerimde böyle olmamıştım:44:arkadaşlar gerçekten kalbimden diliyorum allahım burdaki ve tüm isteyen annelere nasip etsin.inşallah bu sefer kucağıma alırım yavrumu sağlıcakla hayırlısıyla.HA bide kızlar burda bazı kelimeleri çok kullanıyorum mesela inşallah,hayırlısıyla,sağlıcakla gibi kelimeleri kullanmassam sanki duam yarım kalıyor gibi geliyor
melek 76 mrb uzun zamandır mesajlarınızı takip ediyorum ve sizin adınıza çok mutluyum rabbim herkesin gönlüne göre versin ve birdaha böyle acılar yaşatmasın bizlere...37.haftamda canım oğlumu kaybettim 33 gün oldu bugün acı asla dinmeyecek çok iiiyi biliyorum ben sezeryanla doğum yaptım 6 ay sonra tekrardan düşünüyorum allahın izniyle...içim yanıyor hergeçen gün kahroluyorum...tek tesellim canım kızım...
Hımmm zaten ilaç kullanıyordum sen yani, anladım. Benimki biraz daha farklı...
Mehtaaaap hadi gözün aydın canım.. Darısı hepimizin başına olsun inşallah...Canım hiç merak etme, Allah'ın izniyle bu sefer sağlıcakla bebeğini kucağına alacaksın.. Çünkü biz sıramızı savdık canım (bizim topiğin sloganı!). Senin korkularını, endişelerini daha önce gebe kalan arkadaşlarımızda yaşıyor (hatta neredeyse aynı cümleleri kurmuşsunuz. Acaba biz de mi böyle hissedeceğiz?)
Olacak olacak, bu sefer her şey güzel olacak...
Başın sağolsun canım... Allah' ım gani gani sabırlar versin inşallah..
Hayırlı olsun inşallah bu sefer sağlıcakla kucağına alırsın herşey çok güzel olur
başınsağolsun.bende 36.haftamda kaybettim oğlumu 2 hafta oldu.yaşayan çocuğum yok benim maalesef.rabbim kızına sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin.inşallah en yakın zamanda bir de kardeş versin sağlıcakla
kızlar içimde buruk bir sevinç....Bende Hamileyim... 3 aylık çabadan sonra hamileyim çok garip bir duygu. çok sevinemiyorum içimde korku aylardır tekrar hamilelik için yanıp tutuşuyordum şimdi ise tekrar sitresli bir 9 ay geçirmemin tedirginliği var:18: şimdiden hamilelik olduğu için şekerim yükselmeye başladı.:26:dilerim sağlıklı bir hamilelik geçirip bu sefer sağlıcakla yavrumu kucaklarım.Rabbim tez zamanda buradaki tüm arkadaşlarıma nasip etsin hayırlı sağlıklı hamilelikler ve hayırlı sağlıklı evlatlar inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?