canım nerden başlayım nasıl anlatayım aslında bilmiyorum bu gün tam 43 oluyo ve çok kötü bir durumdayım ne yapacagımı nasıl davranmam erektigini bilmeden dolaşıyorum sadece anlayacagın gün geçiyorum. Bu durum da ben yalnız hissediyorum kendimi eşim daha farklı olması gerekiken çok farklı davranmaya başladı akşam dışarı çıkmalar her akşam olmazsa bile kendine gelen telefonlara hayır demeden rahatça kendini dışarı atabiliyo bunu da beni rahatsız ediyo zaten hiç istemedigim bir evlilik biçimi evde herkesin kafasına göre yaşaması neyse pazar günü gene bir tel op yine dışarda ve ben herzaman ki evde çaresizlik diz boyu aradım eve geldi bu arada annemde bende onun yanında oluyo bunlar birde o var herşeyi idare etmekten sıkıldım . Eve geldi bu zamanı birlikte geçirsek dedim op kavga giymiş üstünü almış arabanın anahtarını dışarı çıkmak istedi bende vermedim . Neyse geçti yatak odasında oturdu . çok sinirli bir dadam hep o haklı hep onun duyguları işte şimdi hiç bir konuşma yok benim odada bu ara yalnız yatmak istemedigimi bildigi halde inat bi şekilde gece 4 de kadar salonda oturdu falan filan aslında herşeyden çok sıkıldım daralıyorum evde aglamak istiyorum onu bile yapamıyorum aglayamıyorum .
canım cok benzemişiz
10ar kilo farkımız var
bende 58le hamile kaldım 83 belkide daha fazlasıyla doğuma girdim
son zamanlarda kiloma pek bakmamıstım cünkü
suan 61kiloyum
ama ben cok daha faazla vermek istiyorum
55 olabilsem süper olur
ve yeniden hamile olursam 10 kg dan fazla almıcam
sende benim gibi şişmissin
çok mu yedin sende
kiloyu vercem diye sakın hiçbirsey yememezlik yapma lütfen
ben 2 ay geçince kilodan dolayı biraz, daha cok da üzüntüden hiç yemek yemek istemedim tam 19 kilo vermiştim
ama görüntüm öyle cok incelmemişti
şişlik coktu bende preeklamsi nedeniyle
neyse bir uçuk yasadım aman Allahım
hayatımda ucuk nedir bilmezdim genital bölgemde sayamadığım kadar cok ,agzımın içinde dudağımda
2.5 hafta acıdan ne yatabildim,ne idrarımı doğru düzgün yaptım,ay cok zordu
sonra dedim ki önce kendime dikkat edicem
lütfen bu dediğime kulak ver
kilo inan zamanla gidiyor
gitmeyecek sanıyorsun ama zamanla gidiyor
ama sağlık çok önemli
yemeğini erken yiyip ekmeği kesersen,biraz da yeşil cay, karbonhidrattan hafif beslenirsen inan kilolar hemen gidiyor
allah sabır versin canım kolay değil.hepimiz bu acıdan sonra sabırsızlıkla tekrar hamile kalmayı istiyoruz ocak 3'te 6 ayım bitecek benimde ve şu anda 5 haftalık hamileyim allahım inşallah buradaki herkese tekrar nasip eder ve bu sefer sonu mutlu biter
canım seni çok iyi anlıyorum ağlarsa anam ağlar gerisi yalan okadar doğruki benimde 44 dün oldu...ama eşimle tam kenetleneceğimiz o en kötü günlerde bile yanımda hiç olmadı o kendi derdinde ben yavrumun baba anne gibi olamıyor hiç bir zaman geceler boyunca oturup ağlıyorum kendi kendime sessiz sessiz ailem de burda değil çok şükür kızım var tek tesellim canım dilaynurum inş.bu sıkıntılı günler biter
derin nsılsın canımmm
evet canım aynen öyle sorarsan kendi yarasını sarmaya çalışıyo bazen diyorum ki o beni anlamazken beni kim anlasın diye ama malesef olmuyo işte bence anlamayada çalışmıyo 15 gün çok iyiydi şimdi herşey bitti o kadar sorarsan yaptıklarım nereye gitti diyo
Dün akşam eşimin arkadaşları geldi birde 6 aylık bebekleri var ben belki getirmezler diye düşünmüştüm ama tabiki getirdiler. oof bütün herkes aynı ama ben sabırla bekliyorum beni anlayan birisi çıksın diye çünkü bütün gece kadın benim acımı anlamadan yada anlamaya çalışmadan bebegin çorbası bebeginin uykusu bebeginin osu busu ya siz bizi ziyarete mi geldiniz yada bebeginizi anlatmaya mı geldiniz anlamadım birde bebegin kafasında benim ogluma hastanede taktıgım şapkasının aynısı bütün gece yandı tutuştu cigerim resmen ben artık şunu çok iyi biliyorum burdan başka kimse bizi anlamıyorum yeri geliyo eşimde anlamıyo işte bütün gece bebegi kucagından indirmedi hatta bir ara sen bebegi tutda ben çay içeyim dedi ama tutamazdım kendimi o kadar zor tutuyodum ki aglamamak için okadar zor bende utanmadan annesine ver dedim tabi biraz ortam gerildi ama bunu yapamıyorum acım çok taze daha birde ben kadına yavrumu kaybettim diyorum o bana ne diyo bizimkide sarılık olmuştu çok korktuk Allahına seven söylesin ya böyle mi denir onlar gittkden sonra ben başladım aglamaya gece 4 de kadar tabi eşim böyle yapmamam gerektigi söylüyo işte o zaman dedim sen beni anlamıyosun onlar beni nasıl anlasın ya yarın Allah izin verirse psikologa gidicem bakalım hayırlısı işte şimdi şiş gözlerle evde ruh gibi dolaşıyorum .
Canım biz başladık sanırım :) Daha doğrusu ötelemeyi düşünüyoduk ama birden olurverdi işte :) Allahım inşallah sağlıklı bir evlat verir bizlere.uzun zamandır yazamıyorum ama haber almak için bakıyorum topiğe. melekyavrum ve melisse 6 ayı geride bıraktık sayılır. ama benim de cesaretim yok. bakalım bi şubat gelsin.
mehtapcım nasıl sevindim bilsen hayırlısıyla yavrunu kucağına alırsın inşallh.
özaycım sen de pek yazmıosun topiğe bu aralar oysa ki sizlerden haber almak umutlandırıor bizi.
yeni katılan arkadaşlar için çok üzgünüm allah sabır versi,n, okudukça ağlıorum, çok zor zamanlar. bu acıyı tek başına yaşamak zorundasınız. yeri gelio eşler bile anlayamıor.
Kızlar kaç kilosunuz doktor bana kilo vermen gerekiyo dedi birde o o var valla onjada sıkıntı yapıyorum hadi bakalım hayırlısı ben 68 kilo ile hamile kaldım çok şişim vardı 93 kiloyla doguma girdim 42 günde 14 kilo verdim şimdi 79 kiloyom doktor bana 60 olmalısın diyo ama ben okurkudan 58 kilo ile hamile kalmak istiyorum bakalım kilo vermek gayet zor ne yapacam bide onunla mücadele etmek zor gerçi canım bişey yemek istemiyo yemiyorum da bana kilo takıldı işte düşmüyo
Canım biz başladık sanırım :) Daha doğrusu ötelemeyi düşünüyoduk ama birden olurverdi işte :) Allahım inşallah sağlıklı bir evlat verir bizlere.
Ya doktorum kilomla ilgili hiçbirşey söylemedi ben şuanda 79 kiloyum.Ama başladık :) Çok dikkat edicem yememe içmeme hatta diyetisyen kontrolünde olucam hep ...Umarım bu yıl hepimizin yüzü güler.Mutlu güzel günler diliyorum...
allah sabır versin canım kolay değil.hepimiz bu acıdan sonra sabırsızlıkla tekrar hamile kalmayı istiyoruz ocak 3'te 6 ayım bitecek benimde ve şu anda 5 haftalık hamileyim allahım inşallah buradaki herkese tekrar nasip eder ve bu sefer sonu mutlu biter
yaaa cok sevindim hadi bakalım hayırlısı olsun
olucak canım olucak neden olmasın ki
Slm kızlar melek yavrum doktor ziyareti nasıl geçti neler söledi bakim, ben arada kopuyorum takip edemiyom ama idare edin artıkımmmm hayırlı gelişmeler olsun inş. Hepiniz için canım arkadaşlarım rabbim kucaklarımızı sağlıcakla doldursun inş...
canım nasılsın doktora gittinmi
Amin canım.Çok zor geliyor.Bu günlerde sanki eskiye yeniden dönmüş gibiyim.Evet dışardan belli ettirmiyorum ama içim paramparça olmuş durumda.Allahım sağ salim kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah.Bizede nasip eder inşallah.
Canım senin sonuç ne oldu gittin mi tekrar doktora ?
İnayımm canımm.Giremedim nete bende fazla.İşler çok yoğun fırsat buldukça giriyorum.Amin inşallah.Bizde seni çok öpüyoruz.
Seneye inşallah hepimiz için güzel başlangıçlar olur.Sağlıklı ,huzurlu,çocuklu bir yıl olsun hepimiz için.
Canım biz başladık sanırım :) Daha doğrusu ötelemeyi düşünüyoduk ama birden olurverdi işte :) Allahım inşallah sağlıklı bir evlat verir bizlere.
Ya doktorum kilomla ilgili hiçbirşey söylemedi ben şuanda 79 kiloyum.Ama başladık :) Çok dikkat edicem yememe içmeme hatta diyetisyen kontrolünde olucam hep ...Umarım bu yıl hepimizin yüzü güler.Mutlu güzel günler diliyorum...
çok üzüldüm benimde korkum öyle bişey olsa ne yaparım diye allah korusun....Allah yardımcısı olsun o ablanınkızlar ck kötü bir haber aldım
eczanede aglayıverdim
burda benim bir ablam vardı
2bebegi doğum dan sonra 10gün içinde kaybetmiş
1de düşüğü varmıs
son bebeği suan 5yasında sağlıklı bir erkek
neyse yeni hamileydi
5 haftalık bebek ölmüş kalp atısı alınmamıs
kürtaj yapmıslar
ama ablam biraz toparlayıp hemen baslıcak denemelere
yasıda 38 ama Allah istesin yeterki
insallah hersey onun içinde cok güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?