Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

canım seni çok iyi anlıyorum ağlarsa anam ağlar gerisi yalan okadar doğruki benimde 44 dün oldu...ama eşimle tam kenetleneceğimiz o en kötü günlerde bile yanımda hiç olmadı o kendi derdinde ben yavrumun baba anne gibi olamıyor hiç bir zaman geceler boyunca oturup ağlıyorum kendi kendime sessiz sessiz ailem de burda değil çok şükür kızım var tek tesellim canım dilaynurum inş.bu sıkıntılı günler biter

çok işitim canım ben çok kilo alıyorum diyodum doktora oda bana dikkat et falan demedi sonuçta ilk hamilelik insan tecrübesiz oluyo bide çocuk gelişimciyim aslında ama işte yediklerim ogluma vitamin olsun istedim ve hiç bir şeyi kesmedim doktor bana destek oluyodu birde verirsin verirsin canavar gibi oglan geliyo diye ellerim ayaklarım çok şişmişti artık hareket bile zor edebiliyodum yardımsız ama şimdilik daha 14kilo gitti daha çok var bakalım birde araştırdıgıma göre yagdan fakir liften zengin bir diyet gerekliymil saglıklı hamile kalmak için ona nasıl olacak bilmiyorum şimdi herşeyden korkar oldum okuyup okuyup kafayı sırıcam bu diyeti de diyetisyen hazırlaması gerekiyo sanırım ooof ya her şeyin ucu maddiyata bakıyo işte zaten zor zamanlar yaşıyoruz

rabbim tamamına erdir sin canım inş.dediğin gibi bu yıl herşey hepimiz için güzel olur....

Evet canım aynen öyle sorarsan kendi yarasını sarmaya çalışıyo bazen diyorum ki o beni anlamazken beni kim anlasın diye ama malesef olmuyo işte bence anlamayada çalışmıyo 15 gün çok iyiydi şimdi herşey bitti o kadar sorarsan yaptıklarım nereye gitti diyo

biz anneler erkeklerle aynı pencereden bakamıyorz onlar daha geniş düşünüyorlar biz dahada hassasız ki kaldıki loğusalığın verdiği psikoloji yavrularımızın melek olup gitmeleri bizlerde derin ve acı yara açtı yara kapanmaz sadece kabuk bağlar ömür boyu sürekli sızlatır içimizi....bu kötü günleri kendi kendime aşabildiğim yere kadar aşacam herşeyin hayırlısı inş.eşlerimizinde bizi anladığı günleride görürüz...

canim benim rabbim sabir ile birlikte tekrar bebek versin insallah.. tek ilac inanin tekrardan o kollarimizin dolmasidir.. diger melekanneleri gibi bende senin yasadigin olaylara benzerlerini yasadim hatta daha yakinimda ki insan bile anlamiyor... kizimi kaybedeli tam 1bucuk yil oldu nasilda gecti... eltimle beraber hamileydik onun kizini görünce hala icim yaniyor... eltimle alis verise beraber giderdik aldiklarimizi o kullandi benimkiler kartonlarda sakli kaldi... cok sükür rabbime simdi 4 aylik bir oglum var acimi hafifletti ama unutulmuyor. ölene kadar bizim kalbimizde yasayacaklar....

Canım biz başladık sanırım :) Daha doğrusu ötelemeyi düşünüyoduk ama birden olurverdi işte :) Allahım inşallah sağlıklı bir evlat verir bizlere.

Ya doktorum kilomla ilgili hiçbirşey söylemedi ben şuanda 79 kiloyum.Ama başladık :) Çok dikkat edicem yememe içmeme hatta diyetisyen kontrolünde olucam hep ...Umarım bu yıl hepimizin yüzü güler.Mutlu güzel günler diliyorum...

yaaa cok sevindim hadi bakalım hayırlısı olsun
olucak canım olucak neden olmasın ki

canımm çokkk sevindim allah tamamına erdirsin bekleyen tüm anneleri sevindirsin rabbim güzel allahım sen hakkımızda hayırlısını ver rabbimmm

Slm kızlar melek yavrum doktor ziyareti nasıl geçti neler söledi bakim, ben arada kopuyorum takip edemiyom ama idare edin artıkımmmm hayırlı gelişmeler olsun inş. Hepiniz için canım arkadaşlarım rabbim kucaklarımızı sağlıcakla doldursun inş...

canım nasılsın doktora gittinmi

AY ŞEKERLER yarın giidcem doktora
bakalım neler diyecek
haber veririm zaten yoksa catlarım ki

hep birlikte inş. canım benim.....rabbim hiçbir melek annesini bekletmesin....

kızlar ck kötü bir haber aldım
eczanede aglayıverdim

burda benim bir ablam vardı
2bebegi doğum dan sonra 10gün içinde kaybetmiş
1de düşüğü varmıs
son bebeği suan 5yasında sağlıklı bir erkek

neyse yeni hamileydi
5 haftalık bebek ölmüş kalp atısı alınmamıs
kürtaj yapmıslar
ama ablam biraz toparlayıp hemen baslıcak denemelere

yasıda 38 ama Allah istesin yeterki
insallah hersey onun içinde cok güzel olur

Son düzenleme:

ayy bende çok sevindim hadi hayırlı haberleri bekliyoruz inşallah

çok üzüldüm benimde korkum öyle bişey olsa ne yaparım diye allah korusun....Allah yardımcısı olsun o ablanın

melisseciğim hayırlı olsun inşallhhhh...yarabbim yardımcın olsun. güzel haberlerini beklioruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…