Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

yaaa cok sevindim hadi bakalım hayırlısı olsun
olucak canım olucak neden olmasın ki
Canım benim çok sağol.İnşallah Allahım hiçbirimizi bekletmesin .
ayy bende çok sevindim hadi hayırlı haberleri bekliyoruz inşallah
Mehtabım Allahım nasip eder inşallah.Çok sağol.
melisseciğim hayırlı olsun inşallhhhh...yarabbim yardımcın olsun. güzel haberlerini beklioruz.
İnşallah Cerenim.Bakalım sonuç ne olucak.İnşallah güzel haberler veririm.

hep birlikte inş. canım benim.....rabbim hiçbir melek annesini bekletmesin....

Amin İnşallah canım.İnşallah bizlerde bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alırız.

Hepiniziçok seviyorum

Kizlar bir az gec oldu , ama hepinizin yeni yilini kutluyorum. 2012 de ,meleklerimiz icin akitdigimiz gozyasarini, 2013 de Allahim sevinc gozlyaslari olarak geri versin hepimize. 2012 de bos kalan kucaklarimizi 2013 de bebeklerimiz doldursun. Kotu olan ne varsa 2012 de kalsin, Allah birde bizleri evlat acisiyla sinamasin. Bunun bir imtihan oldugunu farz edelim, Yuce Rabbimin yardimiyla hepimiz bu imtihani basariyla gecelim. En guzel, saglikli, hayirli, uzun omurlu bebekler hediyye olsun biz Melek Annelerine. Yeni yiliniz kutlu olsun, seneye kucaklarimizda bebeklerimizle girmegi nasib etsin o Yuce Rabbim bizlere. Bundan sonra bu forma yeni arkadaslar, yeni melek anneleri katilmasin insallah. Allah kimseyi bizim yasadigimiz o evlat acisini gostermesin insallah. Hepinizi cok seviyorum.

herkese selam...
eşim 10 gündür yeni yıl tatilinde olnca fazla giremedim nete. okudum arada ama...
melekyavrum doktor haberlerini bkliyoruz topiccek:))
melisse de çalışmalşara başlamış. hade hayırlısııı...
güzel haberler alalım inş.umut olsun, can olsun topikeee

ben şuan kilo verme çalışmalarındayım. tobegukcum yaw ben inanamıyorum ama bu diyet muhabbetine
yapmaya başladığımız günlerde 72 idim ben. şuan 67 yim.
şişlikmiydi,ödemmiydi nasıl oldu anlamadım.
tamam ekmeyi,şekeri kestim dikkatli yedim
hareket ettim ama. ben bile şaştım. ay dilimi ısırayım, popomu kaşıyımda inş hedefe ulaşırım:))
daha çokkk yolum var.

Merhaba arkadaşlar bana özel mesaj atan cerenball arkadaşım benim mesaj sayım yetersiz olduğu için ordan cevap yazamadım ama şöyle söyleyim biraz ağrılarım oluyor ama dayanılmayacak gibi değil zaten doktor başta dedi biraz erken olmuş ağrıların olabilir diye ama benim daha fazla bekleyecek gücüm yoktu.Sezeryan yerindeki hissizlikler hala bile var canım zaten bunun çook uzun yıllar geçmediğini söylüyor bazıları da.Bi de şimdi ikinci kez sezeryan olcam bakalım nolucak...Bence mutlaka doktoruna danış bu işin kuralı yok şu kadar ay bu kadar ay diye herkesin bünyesi yapısı farklı.Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Son düzenleme:

Hoşgeldin canım. Ben de çok güzel kilo veriyordum ama eşim geldi diyetbozuldu, bir de dizimi sakatlayınca yürüyüşü bırakmak zorunda kaldım. Ama çok da almadım verdiklerimi. Maşallah sana da canım iyi kilo vermişsin o zaman yılmak yok yola devam...

Bugün Dr a gittim ağrılarım yüzünden. (Hala ağrım çok da!!) Kistik bir yapı varmış. ne olduğuna bi sonraki reglden sonra kontrolde karar verecek. Ağrılar içinde rahmin yapışmış olabilir dedi. Bir yıl çocuğunolmazsa gel bakalım dediSonra previa olduğumu öğrenince de beni başından savmak istedi resmen. Ben artık hasta bakmayacağım da falan dedi. Yani öyle dedi böyle dedi, saçmaladıtabi neme lazım doğumda bana -bebeğe bir şey olursa ismi lekelenir hanım Efendi'nin..sinir oldum

Bi de..... Kızım gideli bir yıl oldu

Son düzenleme:

harbi saçmalamış doktor...bide can emanet ediyoruz işte...

ağrıların nasıl bişey canım ya.merak ettim. yani durup dururken mi ağrıyo
iş güç falan yaptığında mı?
ya bide ilki previa die bundan sonraki gebeliklerinde öle olcak diye bişey mi var?

ay hepimizin derdi,sebebi başka ama yol aynı işte.allah hepimize hayırlısını versin inş.

kilo konusu da bakalım.nolcak.inş pes etmem çabuk.
şimdi sanırım ilk şişlerim falan gitti.asıl kilolar daha zorrrr..

Evet canım durup dururken ve bıçak batması gibi oluyor. Maalesef previa olma olasılığım çok yüksek. Dr lar Öğrenir öğrenmez, en başından şutluyorlar beni

Ben de çok kilo vermedim ama gören herkes acayip kilo verdiğimi söylüyor. Maalesef benim şişliklerim de çoktu. aslında doğumda 2 kilom kalmıştı hepsi gitmişti ama doğum sonrası 50 gün yatınca çok kilo aldım ben. Şimdi çok yavaşladı kilo vermem. İnşallah bi 5 kilo daha gider canım da bana teselli olur...

canımm 1 yıl oldu dimi öyle böyle derken geçti zaman zorda olsa geçiyor alışılıyor ay ne tuhaf bi duygu tanımlayamıyorum neyse herkes anlar beni
dizin için geçmiş olsun
doktor konusuna gelince sevmedim onu bidaaa gitme ona başka doktor bul

Canım bu ay veremicem haber ama inşallah diğer aylarda hayırlı olan bir zamanda gelir bebeğim.Hepimiz için hayırlısı olsun.
Valla kilom var benimde nasıl olucak bilmiyorum.
Evde olsam yürüyüş yapardım çalıştığım için hiç zamanım yok.Dışardan birşey yememeye özen gösteriyorum yemeğimi evden götürüyorum hep.
Sanada maşallah canım ...
Hepinizi öpüyorum.

Geçmiş olsun canım.Doktorunda ne vicdansız birşeymiş ya.
Kendine daha iyi doktor bak canım.
Meleğin annesini hep koruyacak bir kardeş göndericek inşallah.
Allahım kavuşmamızı nasip etsin.
Yeniden sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

Evet canım bebegimi kaybedeli tam 45 gün oldu .

Basin sagolsun canim. Malesef bizlerede burda tanismak nasib oluyor. Ama olsun vardir bundada bir hayir. Allah sabrini bol eylesin, ne olursa olsun, umudsuzluga kapilma. Sen bir melek annesisin, simdi canin cok yaniyor, zaman gecdikce yaran hafifler, gerci gene canin yanar, ben suan hamileyim, ama hala canim yaniyor, ama belkide boylesi benim icin hayirliymis diyip kendi kendime guc veriyorum, sende guclu ol. Unutmaki bebegin suan burdan cok daha guzel bir yerde bizim bebeklerimizle, ve cennetdeki meleklerle birlikde cok mutlu bir sekilde gulup kosub oynuyordur. Ve bir gun biz onlara kavusacagiz, yarim kalmis butun annelik duygularimizi onlarla yasayacagiz. Allah kisa zamanda meleginin kardesini yollasin sana, insallah.

hep birlikte inş. canım benim.....rabbim hiçbir melek annesini bekletmesin....

Merhaba Aynur nasilsin? Uzun zamandir hic konusamadik, hamilelik nasil gidiyor? kacinci haftandasin? Insallah hersey yolundadir, unutma hep guzel seyler dusun, zor oldugunu bilyorum, ama sakin melegin icin gozl yaslari dokupde karnindakine haksizlik etme. Sana soyluyorum ama zaman zaman bende agliyorum, ama sonra hemen bebegime guzel sozler soyleyip onu cok sevidgimi soyluyorum. kendine iyi bak allaha emanet ol.

daha duygulu bir doktor bulmak en iyisi...Çok geçmiş olsun sana. inşallah bu ay bu yıl sana ve hepimize çok uğurlu gelir hiçbir sağlık sorunun kalmaz ve umarım innşşallah bu ayın sonunda senden hayırlı hamilelik haberi alırız üzme kendini canım benim

ya melek yavrumun sesi soluğu çıkmıyor inşallah bir sorun yoktur ne oldu acaba dr'la randevusu

ay canım yok yok iyiyim

dün melisse demiştim msn den

doktorun sekreteri aradı, aksam 8.5a erteleyelim doktorun acil ameliyatı var dedi

bende 8 gec olur ctesi olsun madem dedi
cünkü doktorla aramda 1 saat yol var

yani gidemedim,hasta olmak da üzereyim neyse bakalım vardır bunda da bir hayır

Son düzenleme:
melekyavrum sabırsızlıkla bekliyorum doktordan dönmeni hadi bakalım hayırlısı

Melek yavrum seni bekliyoruz inşallah güzel haberlerle gelirsin

ya melek yavrumun sesi soluğu çıkmıyor inşallah bir sorun yoktur ne oldu acaba dr'la randevusu

canlarım benim,kendi annem kardesim bile sormuyor doktoru siz sordunuzz,

tobeguk canım benim Allahım sabrına sabır katsın,1 sene dile kolay cennette kavusmak nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…