- 20 Mart 2012
- 995
- 509
- 408
Oglumun yoklugunun 46 gününde evde yalnızım girdim odasına boş beşigi salladım durdum agladım hıçkırarak hastane çıkışı vardı kolu biraz kan almış olmuş aldım onu kokladım kokladım içime çektim yavrumun kokusunu yandım tutuştum derin bir ahhhh çekiyorum .bu gün kötüyüm ben oglumu çok özledim .oglumun ninnisini açtım dinledim .yigit efem dedim nerdesin annem gel bi öpeyim koklayım dedim ama yok gelmediiiiiiiiiiiiiiii.
Oglumun yoklugunun 46 gününde evde yalnızım girdim odasına boş beşigi salladım durdum agladım hıçkırarak hastane çıkışı vardı kolu biraz kan almış olmuş aldım onu kokladım kokladım içime çektim yavrumun kokusunu yandım tutuştum derin bir ahhhh çekiyorum .bu gün kötüyüm ben oglumu çok özledim .oglumun ninnisini açtım dinledim .yigit efem dedim nerdesin annem gel bi öpeyim koklayım dedim ama yok gelmediiiiiiiiiiiiiiii.
arkadaşımm bu tavsiyeleri başkasından duyarsan biliyorum ki hiç anlamlı gelmiycek
sinir olacaksın...
seni anlamadıklarından dem vurup canını daha çok yakıcaksın
ama
bir meleğin annesi olarak. bugün meleğimden ayrılalı tam 3 ay bitti.
onu çok özlüyorum senin meleğini özlediğin kadar
ama bebeğinin eşyalarına bakarak, koklayarak kendine çok daha büyük bir acı yaşatıyosun
onlar bizim evlatlarımız hiç bir zaman unutmayacaz. burnumuzun direği hep sızlıycak.
gözlerimiz her daim akmaya istekli olacak
her şeyde onlara ait ,hamileliğimize hayallerimize ait bişeyler bulup acıycak canımız ama
üstüne birde sen bile bile yakma bu kadar canını. hayata devam etmek,yeni umutlara
acımızı dindirecek yeni evlatlara hayal kurmak,dua etmek lazım
çünkü meleğimizin acısını sürekli canlı tutmak o kadar ağır ve zor bişey ki
böyle yapma lütfen
bunun sonu yok çünkü
sürekli kızımın eşyalarını,onun pamuk tenini düşünürsem çıldırırım gibi geliyo
özlemim hasretim yarım kalan hayallerim hiç bitmez.
normal hayatımıza yavaş yavaş dönmemiz lazım.
senin acın biraz daha taze. şuan bunları yaşıyo olman çok normal
zaman zaten üstüne düşeni yapacak yine
ama sen üstüne birde bu kadar üzme kendini
bile isteye acıtma canını...
ben gece gündüz bu sayfaya giriyorum kendimi sadece burda rahatlatiyorum burda iyi hissediyorum.. yatagimdan kalktim yine buraya girdim uyuyamiyorum bugün yine cok kötüyüm.. bugün 22 gün oldu oglumun melek olali.. gercekten okadar zorki onun yokluguna alismak..
aklim bir türlü almiyor bi kan damlasi yüzünden hersey bi dakika icinde olup bitti okadar güzel hamilelik gecirmisdim sorunsuz .. ikimizde saglikliydik hic bi sorunumuz yoktu ama o bir damlacik kan herseyi bitirdi.. allahin takdiri iste o istemedigi sürece o bi damla kanin ordan gecmesini.. olmuyor..
bebegimin ömrü bukadarmis allahim istememis kaderini böyle yazmis.. desemde, aklima kalbime yenik düsüyorum ve cok özlüyorum o güzel yüzü bir türlü aklimdan cikmiyor napiyim.. gözümden sakindigim oglum artik melek ve sizlerin melek bebekleriyle suan oynuyor yaramazlik yapiyor kendimi böyle teselli ediyorum..
başın sağolsun canım Rabbim sabır versin hepimize bende kızımı kaybedeli 70 gün oluyor ama hala ciğerim yanıyor üzülüyorum kucağında bebek olan bi anne görsem içim acıyor ağlıyorum hergece onu hayal ediyorum yaşaaydı 3 aylık olacaktı kızım diyorum.annem her aradığında bize gelecek olduğunda torununu mu özledin diyesim geliyor onlarda çok hevesliydi ilk torunu olacaktı annemin hemde kendi adını taşıyan ama nasip olmadı hayırlısı böyleymiş demekten başka elimizden gelen bişey yok.acımız hiç dinmeyecek sadece zamanla alışacağız birazd aha az canımız yanacak ama inşallah cennette doyasıya severiz yavrularımızı
sabır canım sabır ilk 3 ay çok zor geçiyor bende yolda giderken evde tek başıma iken kendi kendime ağlar dururdum şimdi ise garib bir duygu var kalbimde taşlaşmış sanki yaşıyoruz ama boş yaşıyoruz sanki yine gün gelecek sadece acı yaşayacağız gibi bu duygu içimden hiç gitmiyor hep sürekli bir sınavdan geçeçeğiz Allahım taşıyamıyacağımız acı vermesin......Oglumun yoklugunun 46 gününde evde yalnızım girdim odasına boş beşigi salladım durdum agladım hıçkırarak hastane çıkışı vardı kolu biraz kan almış olmuş aldım onu kokladım kokladım içime çektim yavrumun kokusunu yandım tutuştum derin bir ahhhh çekiyorum .bu gün kötüyüm ben oglumu çok özledim .oglumun ninnisini açtım dinledim .yigit efem dedim nerdesin annem gel bi öpeyim koklayım dedim ama yok gelmediiiiiiiiiiiiiiii.
ben gece gündüz bu sayfaya giriyorum kendimi sadece burda rahatlatiyorum burda iyi hissediyorum.. yatagimdan kalktim yine buraya girdim uyuyamiyorum bugün yine cok kötüyüm.. bugün 22 gün oldu oglumun melek olali.. gercekten okadar zorki onun yokluguna alismak..
aklim bir türlü almiyor bi kan damlasi yüzünden hersey bi dakika icinde olup bitti okadar güzel hamilelik gecirmisdim sorunsuz .. ikimizde saglikliydik hic bi sorunumuz yoktu ama o bir damlacik kan herseyi bitirdi.. allahin takdiri iste o istemedigi sürece o bi damla kanin ordan gecmesini.. olmuyor..
bebegimin ömrü bukadarmis allahim istememis kaderini böyle yazmis.. desemde, aklima kalbime yenik düsüyorum ve cok özlüyorum o güzel yüzü bir türlü aklimdan cikmiyor napiyim.. gözümden sakindigim oglum artik melek ve sizlerin melek bebekleriyle suan oynuyor yaramazlik yapiyor kendimi böyle teselli ediyorum..
Allah sabrını versin canım...zaman ilacımız bir müddet daha zor gelecek yaşamak.geçmiyecek ama hafifleyecek...
canım Allah sabır versin
ayrıca dediğin gibi meleklerimiz şimdi oyunlar oynuyor onlar çok ama cok mutlu
Melekyavrum nasilsin? Yokmu henuz bize verecegin guzel haberler? Insallah bu sene dedigin gibi hepimizin senesi olucak, gecen sene akitdigimiz gozyaslarimiz sevinc gozyaslarina donusecek Allahin izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?