Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Oglumun yoklugunun 46 gününde evde yalnızım girdim odasına boş beşigi salladım durdum agladım hıçkırarak hastane çıkışı vardı kolu biraz kan almış olmuş aldım onu kokladım kokladım içime çektim yavrumun kokusunu yandım tutuştum derin bir ahhhh çekiyorum .bu gün kötüyüm ben oglumu çok özledim .oglumun ninnisini açtım dinledim .yigit efem dedim nerdesin annem gel bi öpeyim koklayım dedim ama yok gelmediiiiiiiiiiiiiiii.

( kalbimden geçenleri yaşadıklarımı yazmışsın bende okadar çoooook özledimki oğluşumu AYTUĞUMU 47 GÜN OLDU BUGÜN BİZİMDE CANIM OĞLUM GELİRMİ DÖNÜLMEZ YERE GİTTİDE TEK TESELLİ RABBİM CENNETİNDE BULUŞTURSUN BİZLERİ..

Canim nolur boyle yapma, boyle yaparak onuda uzuyorsundur, seni birakip gitdigi icin kendini sucluyordur simdi. Birakda bulundugu yerde, o guzel cennetinde mutlu mesut oynasin.

arkadaşımm bu tavsiyeleri başkasından duyarsan biliyorum ki hiç anlamlı gelmiycek
sinir olacaksın...
seni anlamadıklarından dem vurup canını daha çok yakıcaksın
ama
bir meleğin annesi olarak. bugün meleğimden ayrılalı tam 3 ay bitti.
onu çok özlüyorum senin meleğini özlediğin kadar

ama bebeğinin eşyalarına bakarak, koklayarak kendine çok daha büyük bir acı yaşatıyosun
onlar bizim evlatlarımız hiç bir zaman unutmayacaz. burnumuzun direği hep sızlıycak.
gözlerimiz her daim akmaya istekli olacak
her şeyde onlara ait ,hamileliğimize hayallerimize ait bişeyler bulup acıycak canımız ama

üstüne birde sen bile bile yakma bu kadar canını. hayata devam etmek,yeni umutlara
acımızı dindirecek yeni evlatlara hayal kurmak,dua etmek lazım
çünkü meleğimizin acısını sürekli canlı tutmak o kadar ağır ve zor bişey ki
böyle yapma lütfen
bunun sonu yok çünkü
sürekli kızımın eşyalarını,onun pamuk tenini düşünürsem çıldırırım gibi geliyo
özlemim hasretim yarım kalan hayallerim hiç bitmez.
normal hayatımıza yavaş yavaş dönmemiz lazım.
senin acın biraz daha taze. şuan bunları yaşıyo olman çok normal
zaman zaten üstüne düşeni yapacak yine
ama sen üstüne birde bu kadar üzme kendini
bile isteye acıtma canını...

arkadaslar meleklerinizi rahat birakin. Lutfen siz boyle yapdikca onlar uzuluyorlar. Bak eskiden benim oglumda uzuluyordu cennetde, cunku bende sizler gibi yapiyordum ama artik yapmiyorum ve suan iyi olduguna kesinlike eminim. Onlar orda oynamak istiyorlar ama siz boyle yapdikca uzuluyrlar, ve diger meleklerle oynamak yerine agliyorlar.

Dogru soyledin arkadasim. Bende oglumu kayb etdim 14 nisanda. Eve gelmeden once onun icin hazilardigim butun kucuk kucuk sirin giysilerini esim anneme vermisdi. Cunku gercekden dogru soyluyorsun bunun sonu yok. Bu aci onun esyalarina baksakda bakmasakda icimizde bizimle. Bazen geceleri kalkdigimda elimi karnima goturudgumde delirir gibi oluyordum, daha dune kadar ordaydi, kucuk ayaklariyla tekmeliyordu simdi yok. Ama ne yapalim, vardir bundad bir hayir, Rabbim boyle uygun gormus demek. Surekli simdi yasaydi boyle olurdu diye dusunyordum, ama sonra anladimki, belki boyle olmuycakdi, belki hasta olcuakdi, belki yuruyemiycekdi, belki hic gulemiycekdi. o zaman ona bakarak canim on kat daha yanicakdi. Ama en azindan saf, masum bir melek olarak, cennetde mutlu mesut yasadigini biliyorum, onun bir melek oldugunu bilmek beni cok rahatlatiyor. Allah butun melek annelerine sabirlar versin. Bir gun olsu umudumu kaybetmedim, bir gun olsun Tanriya isyan etmedim, ve sonunda mukafatimi aldim, melegim cennetden Allah babasina rica etdi, annesinin gozunu daha fazla yasli koymadan kardesini yolladi bana. Insalalh bir gun sizde tekrar ayni duygulari yasiycaksiniz. Yarim kalmis annelik duygularini yeni bebeklerimizde tamamliycagiz allahin izniyle. Daha oncede soyledim, onlar bebek degildi melekdi, ve ait olduklari yere gitdiler, ama bundan sonrakiler bizim beebklerimiz olucak, ve bize yasadigimiz acilari unutduracak allahin izniyle. Sizleri cok ama cok iyi anliyorum, nolur asla umudunuzu kaybetmeyin. Bizler melek annelriyiz herkesden ozel melek anneleri.

tobeguk geçmiş olsun. bizim de dr den yana yüzümüz gülecek inşallah:)

ben de kistim için tedavi görüorum doktor adetin 3 günü çağırmıştı. ben de adetliyken alttan bakmaz die düşünüodum ama alttan bakacak galiba şimdiden bi tırstım. öfffff ya bi stres oldum

derinsu arkadasm neolur böyle yapma bu sözleri duymaya dayanamıyrm tutamıyrm kendımı ama daha cok yenısın sen kendını toparla bıraz meleklerımız bızı orda beklıyo ve bız sımdı ilerıye bakmak mecburıyetındeyz cunku hayat bu işte imtihan bu senin ne kadar acı cektıgını biliyrm ama dinle biraz ins ilerde hamile kalırsan biraz daha yavaslıyr ama tabı gecermı tumden gecmezde yeni ümit yeni hayaller insallah allahım herkesın gönlüne göre versin herseyi o minik yavrularımıza kavusuruz

ya kızlar. bursadan kim vardı ya...
ben biraz hastane doktor araştırmasına girdimde. mart sonu gibi türkiyeye gelicem o ara bebek düşünmeden önce doktora gidip
yapılması gereknleri konuşup karar vermek isityorum da.
gideceğim doktorun da bundan sonra gebeliğim olduığunda inş.doktorum olsun istiyorum
o yüzden hastane ve doktor kombini olması lazım galiba

bursadan olan kim vardı. in ay sen miydin canım ya?
acıbadem yada jimer üstünde durdum şimdilikte. yeni doğan bakım ünitesi açısından.
bir de yalçın kimyayı okudum çokca.
var mı bir fikrin?

ben gece gündüz bu sayfaya giriyorum kendimi sadece burda rahatlatiyorum burda iyi hissediyorum.. yatagimdan kalktim yine buraya girdim uyuyamiyorum bugün yine cok kötüyüm.. bugün 22 gün oldu oglumun melek olali.. gercekten okadar zorki onun yokluguna alismak..
aklim bir türlü almiyor bi kan damlasi yüzünden hersey bi dakika icinde olup bitti okadar güzel hamilelik gecirmisdim sorunsuz .. ikimizde saglikliydik hic bi sorunumuz yoktu ama o bir damlacik kan herseyi bitirdi.. allahin takdiri iste o istemedigi sürece o bi damla kanin ordan gecmesini.. olmuyor..
bebegimin ömrü bukadarmis allahim istememis kaderini böyle yazmis.. desemde, aklima kalbime yenik düsüyorum ve cok özlüyorum o güzel yüzü bir türlü aklimdan cikmiyor napiyim.. gözümden sakindigim oglum artik melek ve sizlerin melek bebekleriyle suan oynuyor yaramazlik yapiyor kendimi böyle teselli ediyorum..

başın sağolsun canım Rabbim sabır versin hepimize bende kızımı kaybedeli 70 gün oluyor ama hala ciğerim yanıyor üzülüyorum kucağında bebek olan bi anne görsem içim acıyor ağlıyorum hergece onu hayal ediyorum yaşaaydı 3 aylık olacaktı kızım diyorum.annem her aradığında bize gelecek olduğunda torununu mu özledin diyesim geliyor onlarda çok hevesliydi ilk torunu olacaktı annemin hemde kendi adını taşıyan ama nasip olmadı hayırlısı böyleymiş demekten başka elimizden gelen bişey yok.acımız hiç dinmeyecek sadece zamanla alışacağız birazd aha az canımız yanacak ama inşallah cennette doyasıya severiz yavrularımızı

Merhaba ketenhelva senle benden baska kimsecikler yok galiba? Nasilsin?

sabır canım sabır ilk 3 ay çok zor geçiyor bende yolda giderken evde tek başıma iken kendi kendime ağlar dururdum şimdi ise garib bir duygu var kalbimde taşlaşmış sanki yaşıyoruz ama boş yaşıyoruz sanki yine gün gelecek sadece acı yaşayacağız gibi bu duygu içimden hiç gitmiyor hep sürekli bir sınavdan geçeçeğiz Allahım taşıyamıyacağımız acı vermesin......

Son düzenleme:

Allah sabrını versin canım...zaman ilacımız bir müddet daha zor gelecek yaşamak.geçmiyecek ama hafifleyecek...

canım Allah sabır versin
çok yeni acın cok zor günler
ilk 3 ayı bir atlat inan daha rahatlayacaksın
içine atma
ağla ağlayabildiğin kadar
bize her ayrıntını anlatabilrsin hepimiz dinleriz
bu seneye büyük acılarla girdik canım inanıyorum gelecek sene bizim senemiz olucak

ayrıca dediğin gibi meleklerimiz şimdi oyunlar oynuyor onlar çok ama cok mutlu

canım Allah sabır versin

ayrıca dediğin gibi meleklerimiz şimdi oyunlar oynuyor onlar çok ama cok mutlu

Melekyavrum nasilsin? Yokmu henuz bize verecegin guzel haberler? Insallah bu sene dedigin gibi hepimizin senesi olucak, gecen sene akitdigimiz gozyaslarimiz sevinc gozyaslarina donusecek Allahin izniyle.

Bende aynen senin gibiydim, eve kapandim bir kac ay hic cikmadim evden, yapdgiim tek sey bu siteye girib burada arkadaslarla yazismak ve onlarin hikayaelerini okuyup aglamakdi. Ama zamanla insan alisiyor. Cok zor gercekden zor, yasamayan anlamaz, bizi bizden baskasi asla anlayamaz. Ve sakin kendini guclu gosterceksin diye icine atma istedigin gibi davran, ama nolursa olsun bir tek isyan etme. Cunku vardir o yuce Rabbimin bir bildigi. Sadece dua et, melegin artik en guzel yerde, emniyyetde, Allah en kisa surede sana saglikli bir evlat nasib etsin diye dualar et. Inan bana o bizi duyuyor. Meleginde Allaha yakin oldugu icin o da, en kisa surede kardesini sana yollamasi icin Allaha dua edicekdir.

Melekyavrum nasilsin? Yokmu henuz bize verecegin guzel haberler? Insallah bu sene dedigin gibi hepimizin senesi olucak, gecen sene akitdigimiz gozyaslarimiz sevinc gozyaslarina donusecek Allahin izniyle.

canım yok ya kocamı ikna edemiyorum ki
ben bebek istemiyorum artık yoruldum diyor

bugünde doktor işim yalan oldu
adet oldum,bitince gidicem

neyse vardır bir hayır
ikna edebilrsem bu ay baslarım denemelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…