cnm online oluyomusun bilmiyorum ama bizim durumumuz aynı ve sanırım hamilesin.rabbim sağ salim bebeğini kucagına almayı nasip etsin.bebeğini kaybetikten 4 5 ay sonra hamile kalmışsın.bende yaza korunmayı bırakmak istiyorum tabii nasip bilemem.bide benm kızım seneye okula baslıcak zor olur die korkuyorum :44: bebek özlemi de var basta kızımda bakalım hayırlısıbebekten kan idrar bi kaç şey alındı genetiğe bakıldı bana bakıldı kanda pıhtılanma var mı die daha buugun öğrendim hiç birşey çıkmadı en ufak sebeb bulunamıyo ve en az 1 yıl beklemem gerektiğini söledi doktorum ve daha 2.5 ay oldu beklemek kolay olmuyo hemen hamile kalıp sağlıklı doğum yapan kiişiler duydum ama emin olamıyo insan ....
kardelen benimde bebeğimden sonra vucudumda kabartılar oldu ve kaşındım, gittikçe yayıldı bu kaşıntılar ve kabartılar. sanki ısırgan otu değmiş gibi her yerime. ben ilk önce sezaryenden sandım ama doğum dr si cildiyeye yolladı. kurdeşeen döküyormuşum. resmen acılı bir hafta geçirdim. ilaçlar hiç tesir etmedi. acillere gidip serumlar yedim. öle bi şişştim ki anlatamam. dr ye nie bi türlü sonuç alamıoruz die çıkıştık. o da bize fazla abartıosunuz dedi. hayatımda böle bi kaşıntı görmedim. tüm vucudum kabarmış. dr bi havalarda. netten araştırdım. sirkeli su ii geliomuş. başladım ovalamaya. öle pis bir kokusu var anlatamam ama sırf bir daha o dr yi görmeyeyim die sırf acımın küçümsenmesinden dyduğum rahatsızlık sebebeiyle netten bulduklarımı uyguladım.
bir süre sonra geçti. allahım sabır versin nasıl zor günlerdi.
tobeguk allah bizlere merhamet etsin. iş yerimde bende birçok sorunla karşılaştım malesef. senin sorununu bilmiorum ama benim bu çaresizliğim bazı arkadaşlarıma neşe ve dedikodu kaynağı oldu. dualar et bol bol. bu günlerde geçecek.
melekyavrum 6 ay geçti de 2 ay daha geçsin istiorum.hayırlısıyla tabi.o kadar daha bekleyebilecek miyiz?
cnm online oluyomusun bilmiyorum ama bizim durumumuz aynı ve sanırım hamilesin.rabbim sağ salim bebeğini kucagına almayı nasip etsin.bebeğini kaybetikten 4 5 ay sonra hamile kalmışsın.bende yaza korunmayı bırakmak istiyorum tabii nasip bilemem.bide benm kızım seneye okula baslıcak zor olur die korkuyorum :44: Bebek özlemi de var basta kızımda bakalım hayırlısı
evet haklısın hiç olmayınca zor ama bnm kide ayrı kardeş arıyo habire.bakalım nasip diyorum ya yaza bende istiyorum 4 5 ay daha geçsin.rabbim tüm melek annelerinin yüzünü güldürsünbebek özlemi hat safhada oluyo ve benim ilk bebeğimdi avunucak başka bebekte yoktu ben 8 ay sonra hamile kaldım ama genelde 6 ay sonra sorun yok dendi çok şükürde şuan için sezeryanla ilgili en ufak bi sorundan bahsetmiyolar inşş hepde güzel gelişir şu bi gerçek acıların azalması için içinizde bi umut oluşması çok ii geliooo korkular bırakmasada peşiniii umut güldürüyo yüzümüü inşş en yakın zmnda ve hayırlı zmnda umut dolar içiniz:))
Âmin, inşallah cerencim. Biliyorum sen de çok muzdaripsin işyerinden. ben hamileyken işyerindekilerden çok çektim, şimdi rahatım da 5 yılda 9. okulda çalışacağım galiba cerencim. çok sıkıldım artık. bir de devlet düşün yani!!! kimbilir nereye gönderecekler yine!!! İnşallah bu da geçer canım. Gerçi Şu bir sene geçti de on gün nasıl geçer bilemiyorum...tobeguk allah bizlere merhamet etsin. iş yerimde bende birçok sorunla karşılaştım malesef. senin sorununu bilmiorum ama benim bu çaresizliğim bazı arkadaşlarıma neşe ve dedikodu kaynağı oldu. dualar et bol bol. bu günlerde geçecek.
Sevindim melekcim. Hakikaten zaman ilaç. Ben de artık kızımın mezarında ağlamıyorum. Senin gibi mezarlıktan ayrıldıktan sonra başlıyorum..hatta o zaman bile çok ağlamıyorum çünkü o benim kızım değil sadece bedeni. Kızım hep benimle. Ben en azından böyle düşünüp rahatlıyorum...kızlar bugün melegimin yanına gittik. yeni gelen arkadaslarım zaman gerçekten ilaçmış bugün onu anladım normalde arabadan inerken salya sümük olan ben, kaba oldu ama gerçekten tam anlamıyla öyle oluyordum
belki düün derinsu yun yazısını okuyunca 1-2 saat agladım ondan mı oldu ama daha iyiydim. bugün otlarını temizledim , konustum kızımla taaa kalkana kadar iyiydim aklıma derinsu sen geldin,kızımın mezarının basındaki taşı öperken önce senin ve diğer arkadaslarımın meleklerine selam yolladım ve sonra gene baya agladım ama öncekiler gibi değildim inanın biraz zaman geçsin yaralarımız kabuk baglayacak
kızlar bugün melegimin yanına gittik
yeni gelen arkadaslarım zaman gerçekten ilaçmış bugün onu anladım
normalde arabadan inerken salya sümük olan ben, kaba oldu ama gerçekten tam anlamıyla öyle oluyordum
belki düün derinsu yun yazısını okuyunca 1-2 saat agladım ondan mı oldu ama daha iyiydim
bugün otlarını temizledim , konustum kızımla
taaa kalkana kadar iyiydim
aklıma derinsu sen geldin,kızımın mezarının basındaki taşı öperken önce senin ve diğer arkadaslarımın meleklerine selam yolladım
ve sonra gene baya agladım
ama öncekiler gibi değildim inanın
biraz zaman geçsin yaralarımız kabuk baglayacak
cnm hiç öyle şeyler getirme aklına bnm de sanki başından beri içimde bir sıkıntı vardı bnm doğuma 2 gün vardı bebeğimi sezeryanla aldıklarında karımda öleli 2 gn olmuş kakasını yutmuş büyük ihtimalle baska hiç bi sorunumuz yoktu çünkü.rabbim sağ salim bebeğini kucagına almayı nasip etsinkızlar ya benim de ilk gebeliğim, doğumdan çok koruyorum zaten bir de bu başlığı görünce aklım gitti
hepinizin başı sağ olsun, Rabbim sabır versin..
neden vefat etmiş bebekleriniz, sezeryandan mikrop mu kaptılar, yoksa öldükten sonra mı sezeryana girdiniz? bayağı da sonlara doğru olmuş
evet cnm haklısın aynı öyle oluyo ama bazen birden bişeyden aklına geliyo insanın.ben epeydir gidemedim uzak biraz.yakın olsa aklıma geldikçe giderdim.amaistiyorum bnmde taş falan yok etrafında isimde yazmıyo sizin isim yazıyomu hoca konmaz isim demiş koymamışlar.ama konuyomuş normalde.velhasıl rabbim böyle rahat yazacak kadar dindiriyo acılarımızı.bizim meleklerimizi de unutmadıgın için sağol.kızlar bugün melegimin yanına gittik
yeni gelen arkadaslarım zaman gerçekten ilaçmış bugün onu anladım
normalde arabadan inerken salya sümük olan ben, kaba oldu ama gerçekten tam anlamıyla öyle oluyordum
belki düün derinsu yun yazısını okuyunca 1-2 saat agladım ondan mı oldu ama daha iyiydim
bugün otlarını temizledim , konustum kızımla
taaa kalkana kadar iyiydim
aklıma derinsu sen geldin,kızımın mezarının basındaki taşı öperken önce senin ve diğer arkadaslarımın meleklerine selam yolladım
ve sonra gene baya agladım
ama öncekiler gibi değildim inanın
biraz zaman geçsin yaralarımız kabuk baglayacak
sağol cnm hepimizinde başı sağolsun.Âmin, inşallah cerencim. Biliyorum sen de çok muzdaripsin işyerinden. ben hamileyken işyerindekilerden çok çektim, şimdi rahatım da 5 yılda 9. okulda çalışacağım galiba cerencim. çok sıkıldım artık. bir de devlet düşün yani!!! kimbilir nereye gönderecekler yine!!! İnşallah bu da geçer canım. Gerçi Şu bir sene geçti de on gün nasıl geçer bilemiyorum...
Dua konusuna gelince de; neredeyseyüzlerce dua okuyorum her gün. Hem şifa için hem işlerin yolunda gitmesi hem de bebek için. Allah imanımı korusun valla, şartlar beni zorluyor bazen
Sevindim melekcim. Hakikaten zaman ilaç. Ben de artık kızımın mezarında ağlamıyorum. Senin gibi mezarlıktan ayrıldıktan sonra başlıyorum..hatta o zaman bile çok ağlamıyorum çünkü o benim kızım değil sadece bedeni. Kızım hep benimle. Ben en azından böyle düşünüp rahatlıyorum...
Fatmabeyza, senin de başın sağolsun arkadaşım...
tobeguk dua ederim canım sana,insallah hersey senin için en güzel sekilde olur bu 10 gün
ceren bende ctesi gidecektim doktora gene yalan oldu adet oldum
carsamba persembe bitsin gidicem
bakalım ne dicek doktor ona göre baslamak istiyorum denemelere
kilomu baya verdim,3 kg daha versem süper olucak bu sabah 60ı gördüm ilk defa
sen ne yapacaksın
off kızlar şimdi farkettim bu konuyu bende bebeğimi tam 4.5 ay önce kaybettim.sezeryan oldum.ama yaza terar bebek planlıyorum 1.5 sene geçicek olana kadar ama nasip bilmiyorum.rabbimin takdiri.kızımda kardeşinin bilincindeydi hala kardeş bkliyo.bu arada olursada inşallah dediğiniz gibi o günleri görürmüyüz bilmiyorum ama 32 olmasa bile 36 . haftada falan alıyolardır.
kızlar ya benim de ilk gebeliğim, doğumdan çok koruyorum zaten bir de bu başlığı görünce aklım gitti
hepinizin başı sağ olsun, Rabbim sabır versin..
neden vefat etmiş bebekleriniz, sezeryandan mikrop mu kaptılar, yoksa öldükten sonra mı sezeryana girdiniz? bayağı da sonlara doğru olmuş
Âmin, inşallah cerencim. Biliyorum sen de çok muzdaripsin işyerinden. ben hamileyken işyerindekilerden çok çektim, şimdi rahatım da 5 yılda 9. okulda çalışacağım galiba cerencim. çok sıkıldım artık. bir de devlet düşün yani!!! kimbilir nereye gönderecekler yine!!! İnşallah bu da geçer canım. Gerçi Şu bir sene geçti de on gün nasıl geçer bilemiyorum...
Dua konusuna gelince de; neredeyseyüzlerce dua okuyorum her gün. Hem şifa için hem işlerin yolunda gitmesi hem de bebek için. Allah imanımı korusun valla, şartlar beni zorluyor bazen
Sevindim melekcim. Hakikaten zaman ilaç. Ben de artık kızımın mezarında ağlamıyorum. Senin gibi mezarlıktan ayrıldıktan sonra başlıyorum..hatta o zaman bile çok ağlamıyorum çünkü o benim kızım değil sadece bedeni. Kızım hep benimle. Ben en azından böyle düşünüp rahatlıyorum...
Fatmabeyza, senin de başın sağolsun arkadaşım...
amin cnm kimseye göstermesin.senin sezeryanmıydı.kızın kaç yasında.benim kızım biliyomu onu bile bilmiyorum sadece anne ne zaman olcak kardeşim diyyo.o bile acıtıyo insanın içini.ilk zamanlar öyleydi ama zaman herşeyin ilacı.bende yaza korunmayı bırakmayı düşünüyorum.nasip hayırlısıbaşın sağolsun canım Allah birdaha göstermesin böyle acı benim 6 ayım bitti şimdi hamileyim ve benimde bir kızım var kardeşinin öldüğünü biliyor ve sürekli onu soruyor nerde nasıl ne yapıyor diye anlatmak çok zor inşallah bu sefer hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip eder Rabbim.ya bir evladın olsa dahi evlat acısı yaşamak çok zor hala içimde gitmiyor ilk zamanlar hayattan kopmuştum herşey bana yalan geliyordu insanları gülerken gezerken gördüğümde hep içimden boşa yaşıyorlar hiç birşeyin gerçek olanın farkında değiller diye düşünürdüm ama zaman sadece zaman......
ben bebeğimin mezarına hiç gitmedim. cesaretim yok.kabul etmekte de zorlanıyorum.canım kızım duru'dan ve burda tanıştığım o güçlü melek annelerinden özür diliyorum.
tobeguk bende hep aynı okuldayım. ama ortam akla zarar be kardeşim:) allah senin için en hayırlısını nasip eylesin.
mehtapçığım nasıl gidior hamilelik, walla bende senin yazılarını okuyunca bi heycanlanıorum bi bebek sevesim gelio:)
kardelen nasıl oldun dr ne dedi?
melekyavrum ben dr ye gittim. doğum kontrol verdi. kist küçülmüş. bunu da içersek kurtuluruz dedi. bu arada folbiol iç artık gebeliğe başlayalım dedi. bende boş bulundum. nasıl bu ay mı dedim. nie olmasın dedi. sen bebek düşünmüor musun dedi. düşünüorum dedim. başlayalım dedi. tabi daha genetik sonucm netleşmedi. söylemeyi unuttum doktora. pıhtılaşma da yokmuş.
şimdi aklıma takılan genetik sonucum da ii çıkarsa dr nin dediği gibi çalışmalara başlasam mı acaba? benim yumurtalar biraz tembel. gecen hamileliğimde de hemen gebe kalmamıştım. nolur bana bi akıl verin. ben martta düşünüodum ama. şubatta çalışmalara başşlasam daha mı ii?
melisseciğim canımın içi nasılsın, nasıl gidior çalışmalara başladktan sonra kendini daha ii hissedior musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?