Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

benden de kimse istemedi. doktor önerdi. bakmakta fayda var dedi. 2 ayda sonuçlandı . ama şüphelendikleri bi durum dolayısıyla 1 ay daha sonraya gün verdiler ben direk fakültenin genetik bölümüne gittim. orda yaptırdım.

Son düzenleme:
kızlar burda bi arkadaşımız bi mektup paylaşmıştı bebeğinden anneye anneciği üzlmesin die. ben çok duygulanmıştım. bi daha paylaşır mısınız ya da link verir misiniz?

kimi acil müdale için sezeryan olmuş kimi sezeryan baştan seçildiği için ama ölüm sebebinde sezeryanla bi bağlantı yok birde böle yerleri pek okuma derim cnm şuan zaten korku içinde olursun bunlar bizim gerçeklerimiz ama benimde başıma gelirmi die gerilmeni istemem... ki stresli olmaman lazımm... ii düşün iyi olsun herşey Allahın izniyle sonuçta nasipbimizde ne varsa onu yaşıyoruuruz Allahım hayırlısıyla bi nefeste doğum nasip etsinn....

Canım dr a gidemedim devlet hastaneleride randevulu çalışıyomuş artık yarına randevu aldım.Bence çalışmalara başla.bende zor hamile kalıyorum ordan biliyorum.Bebek düşünerek çalışmamak lazım aslında oluruna bırak Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin.Tam bıraktığımız ayda hamile kalıcaz diye bişey yok sonuçta.Pıhtılaşman çıkmamış ne güzel ben bide o illetle uğraşıyorum her gebelikte iğneye başlıyorum ama oda bi çözüm değil maalesef.En azından ben hala sonuç alamadım.Genetikte güzel çıkar inşallah sağlıcakla en yakın zamanda bebeğinin kardeşine kavuşursun

allah gönlüne göre nasip etsin canım
Âmin canım, hepimizin gönlüne göre olsun inşallah...
Canım özür dilenecek bir şey yok ki!!! Bence bebeklerimizin ruhu bizimle zaten...
Allahım inşallah seni de bir an önce o okuldan kurtarır inşallah...
kistinin küçülmesine de pıhtılaşma olmamasına da sevindim canım..
cerencim eğer 6 ayın doluyorsa ve sonuçların temiz çıkarsa başla çalışmalara bence. Neyi, miye bekleyeceksin ki!!
hadi bakalım bebiş sırasına giren bir kişi daha oldu

evet sezeryandı ve şimdi Allah kısmet ederse 3. sezeryan olacak kızım 5 yaşında ve herşeyin farkında Allah hayırlısıyla nasip etsin sağlıklı bir bebek inşallah hepimize

canım benim durma hadi sende başla bana kızmayın haa kızlar ben hepinizin artık mutlu olmasını istiyorum

kızlar burda bi arkadaşımız bi mektup paylaşmıştı bebeğinden anneye anneciği üzlmesin die. ben çok duygulanmıştım. bi daha paylaşır mısınız ya da link verir misiniz?

İnşALLAH oğlumda benim için dua ediyordur
Merhaba anneciğim...oluşumuma ,gelişimime ve gidişime karar veren cenabı allah beni ve arkadaşlarımı cennet bahçelerinde yaşatıyor. Ben de arkadaşlarım da en güzel cennet elbiselerini giyor en güzel nimetlerden tadıyoruz sadece anne sütünün Tadını bilmiyoruz. Burada huriler var beni ve arkadaşlarımı çok seviyorlar hatta hep bizi emzirmek istiyorlar ama biz annelerimizi,sizleri bekliyoruz sonra huriler ne kadar talihli olduğunuzu söylüyorlar. Ben seni, senin karnımda varlığımı öğrendiğin andan sonraki gibi yeterince tanımadan bilmeden çok ama çok seviyorum sadece özlemiyorum çünkü hüzne ya da acıya sebep olacak hiçbir şeyi hissettirmiyor rabbimiz. Hem dünyada nefes alıp veren ya da dünyaya gelemeden anne rahminin içinde ruhu buraya alınan hiçbir arkadaşımız acının ne olduğunu bilmiyor nasıl rahminize düşerken acı çekmediysek buralara çağrılırken de acı çekmedik aksine buralara gelmek için hepimiz çok istekliydik bu isteği yine allah vermişti. Hem acı ya günahlara kefaret olsun diye ya da kişinin makamı yükselsin diye çektirilirmiş ama anneciğim bizim hiç günahımız olmadı hani vildan deniyor ya bize yani cennet çocukları bizim makama da ihtiyacımız yok ki.hz.ibrahim sizi anlatıyor bize dünyada doktorların sizi bizim adımıza bilgilendirmesi gibi bi şey bu,ve ekliyor''size öğreteceklerimi kıyamet koptuğunda sakın unutmayın annelerinizi ve babalarınızı almadan hiç biriniz cennete girmeyin.çünkü onlar sizler yanlarından alınınca çok üzündüler onları o kutlu günde sevindirin..''.anneciğim üzüntünün ne olduğunu bilmiyorum ama hissedemediğimize göre iyi bir şey olmamalı,ben şanslı bir bebeğim ve sen de şanslı bir annesin çünkü milyonlarca beden varken ben sana sen bana seçilmiştin.ve şimdi herkesin gelmeye çalıştığı yerde seni bekliyorum ve herkesin hesap korkusuyla titrediği günde kundaktaki halimle kucağına verilicem bana kavuşmanın mutluluğuyla hesabın sana nasıl geldiini hissetmeyeceksin yine ben sana ortalığın kavrulduğu o sıcak günde cennetten buz gibi sular getiricem ve rabbime ayrılığımla üzülen anne ve babamı müsade et bugün sevindireyim diyeceğim ve bizim bir istediğimizi iki etmeyen allah, bizi en büyük sevgiyle seven, sana sadece sevgisinin ve şefketinin en küçük zerresini veren allah tebessüm ederek ne yapmak istediğimi soracak ben de senin ve babamın ellerinden tutup cennete getiricem, sizin için burada hazırlıklar yapıyor hz. Ibrahimin her söylediğini aklıma kazıyorum.biz burada tekrar bir aile olunca başka insanlar sana ve babama çok özenecek çünkü ebedi hayatınızda ebeden hanenizi şenlendirecek ve hiç büyümeyecek olan bir yavrunuz var ben varım...sen şimdi hamilelere ya da yaşayan akranlarıma özenerek bakıyorsun oysaki onlar en fazla on sene daha sevimli olcaklar sonra ergenlik sıkıntıları başlayacak ya da başka problemlemler daha da büyüdüklerinde kendi hayatları olacak bekledikleri istedikleri gibi vakit geçiremeyecek anneleri belki annelerini çok üzecek onlar kötü şeyler yapacaklar ya da başkalarının kötülüklerinden etkilenecekler ama ben hiç büyümeyeceğim seni hiiiiiç üzmeyeceğim.anneciğim benim olduğum yer çok güzel lütfen benim için üzülme hem kendini suçluyormuşsun bana olanlar için halbuki benim varlığıma da yokluğuma da karar veren bir kudret var o bizim için her zaman iyi olanı seçer ama bazı şeyler görünürde o an için iyidir bazı şeyler o an için kötü ancak sonrası için o an göremediğimiz akıbeti için iyidir.anneciğim bizim ayrılığımızda böyle inan sonradan anlayacaksın ikimizin de seçilmiş olduğunu,anne benim için sahip olduğun her şeyi düşünmeden feda edebileceğini biliyorum bana olanlar senin suçun değildi hem sen benim annemsin allahın kulusun senin de benim de asıl sahibimiz o ,sen onun sana verdiği şefkat ve sevgiyle bağlısın bana inan ki o ikimize de zulmetmedi sadece sabret lütfen isyan etme ve lütfen gücünü aşan şeyler için kendini suçlama ben seni de babamı da tanıyor, biliyorum mahşer günü milyonlarca insan içinde ikinizi bulacam ve sizi kendimle cennete getirene kadar ağlayıp feryad edeceğim.sizlerden isteğim işimi zorlaştırmamanız büyük günahlardan uzak durmanız ve farz olanları yerine getirmeniz çünkü şefaat hakkımı aşan günahlara sahip olursanız ben de üzülücem ...yanında olsaydım bana her şeyi sen öğretecektin anneciğim lütfen bana üzüntünün ne olduğunu öğretme şefaatimi aşan günahlardan uzak dur olur mu? Babamla hastaneden eli boş döndüğünüz günü hatırlıyorsun değil mi aynı şeyleri bana yaşatma anneciğim cennetteki evime sizsiz dönmek istemiyorum...şefaatimi aşmasından korktuğum günahlardan biri de kaderimden kendini sorumlu tutmak oysaki gidişim hem senin hem de benim kaderimdi ve lütfen kadere isyan etme çünkü ikimiz içinde en hayırlısı en iyisi buydu.allah sana ve bana zulmetmedi anneciğim....

bumu canım

melekyavrum Allah razı olsun hem ogluma selam söylemişsin hemde dua etmişsin ben bu arada hiç iyi degilim kaç günden beri aglıyorum . gözyaşımı durduramıyorum yanaklarım gözyaşından çok acıyo artık annem de gitti onun yanında çok aglamıyordum üzülmesin diye sanırım birazda bu yüzden şimdi bile tutamıyorum çok duygulandım yigit efem canım ogluma selam söyledigin için ALLAH BÜTÜN İSTEDİKLERİNİ GÖNLÜNE GÖRE VERSİN RABBİM SANA VE BÜTÜN MELEK ANNELERİNE

inşallah hepimizin gönlüne göre versin rabbimmm

Kızlar merhaba,

epeydir foruma giremiyordum, eski sayfaları da okudum gözyaşlarıyla. Yeni melek anneleri katılmış aramıza Allah hepimize birden sabırlar versin, 2013'te inşallah bebeklerimizi hayırlısıyla kucaklarımıza alırız.

3 ayın sonunda bebeğimi teslim aldık sonunda hastaneden. Dün meleğimi defnettik. İlk defa kucağıma aldım. Nasıl da güzel bir duyguymuş, iyi ki de almışım kucağıma. Yüzüne bakamadım aradan fazla vakit geçtiği için. Hayallerimde yaşattığım bir yavrum var onun yüzüyle avunuyorum ben de...

Bebeğini vefat ettikten sonra kucağına alan aranızda mutlaka vardır. Sizlerde fark ettiniz mi bilmiyorum ama hayatımda hiç duymadığım çoook güzel bir kokusu vardı. Ki bebeğim vefat edeli 3 ay olmasından dolayı ben ağır bir koku olur sanıyordum. Boyu da epey uzunmuş bizim kızın bütün kucağımı kapladı. Onu mezara bıraktım ama bir yanım ferahladı. Hem artık o hastaneden çıktığı için hem de öle ya da böle kucağıma aldığım için. Dün kendimi gerçekten anne gibi hissettim. Canlı olmamasına rağmen halasının kucağına verirken başına dikkat ettim, tuhaf duygulardı işte... Hastaneye gelen misafirlere vermek için hazırlattığım şekeri toprağına gömdüm yavrumun içim yana yana. Feryat figan ağladım. Hiç böyle bağıra bağıra ağlamamıştım, attım içimdekileri. Burada herkes yazıyor 3 aydan sonra hafifliyor diye sanırım böyle bir krizden sonra hafifliyor insan.

Duasını okuduk ama kızımın yanında fazla kalamadım 2 günlük bir bebeği getireceklerdi onların acısını daha da arttırmamak için rahat olsunlar diye gidelim dedi eşim. Kızımın bir yanında 2 yaşında bir ablası, diğer yanında 3 günlük bir abisi var. Artık onlar cennet bahçelerinde beraber oynarlar. O ailelere de Allah dayanma gücü verir inşallah.

Şimdi kar yayıyor ya benim aklım mezarlıkta. Oradaki tüm bebekleri hele ki o 2 günlük bebeğini defnedecek olan anne aklımdan gitmiyor. Hep 3 ay önceki hallerim aklıma geliyor. Sanki kısır döngü bu olay. İyi hissettim dediğin an dibe vuruyosun, dipteyken de saçma saçma gülüyorsun.

İşte bendeki son gelişmeler bunlar... umarım sizler de iyisinizdir???

ameliyat olduğum gün test sonuçlarının bu kdr uzun süreceğini söylemişlerdi. hatta bebeğimizi dün defnettik ama test sonuçlarım hala ortada yok 2 ay sonra dediler. 6 ay beklememe gerek kalmadı zaten bu testlerı beklerken 5 ay olacak

Meleğime bakmadım, hayallerımdekı gibi yaşasın istedim. Sadece kucağıma aldım o bile acımı dindirdi biraz. Kokladım, sarıldım öptüm. Buna da şükür dedim...

9 ay en merak ettiğim şey bebeğimin yuzuydu. Hep dedim ne gormek nasip oldu ne de kucagıma almak. ama dün kucagıma aldım. Bebegımı dun hastaneden aldık defnettık, ama ben delırmıs gıbı kucagıma aldım dıe sevınıyorum. Insallah bır dahakıne yuzune de gormek nasip olur tekrar hamıle olup yolun sonunu getirebilirsem..

meleğimi nasıl unutmuyorsam sizin meleklerinizi de unutmam
agzımdan cıkan her duama ekleniyorsunuz emin olun
benim kızımın basında da ve ayagında tas var sadece mezarı yapılmadı daha
bende her kalkısta o tasa sarılıyorum ne yapayım
doya doya o taşı öpüyorum

ya canım inşallah bir sorun yoktur ama bence zamanı geldi hem şimdi daha tecrübelisin daha dikkatli olursun rabbim bu sefer yüzünü güldürecek inşallah başla bence tabi önce senin kararın önemli

insallah cnm Rabbim hepimizi tez zamanda evlat sahibi nasip etsin

ooohhh canım sevindim kistine
nie olmasın tabi canım cok sevindim sana

1den 11 e kadar hepsine katılıyorum sen mi yazdın canım cok güzel olmus ellerine sağlık
lavanta tuvaletteki parfümde var
yaseminde camasır yumusatıcımda var tesadüfe bakarmısın
kocama zaten sürekli sarılıyorum meleğim aynı eşime benziyordu

canım senin yazıların beni hep aglatıyor
cok duygulandım şimdi
gene salya sümük oldum

tekrardan başın sağolsun okurken tüylerim diken diken oldu ve çok duygulandım.çok zor bir durum yani 3 ay neden beklettiler anlamış değilim.Allah bidaha yaşatmasın böyle büyük acılar hiçbirimize ve Rabbim sabırdan ayırmasın bizi.

Teşekkür ederim. Bebeğimin plasentasında anomaliler vardı, büyük ihtimal kan pıhtılaşması var dedi dr. otopsi önerdi bize çünkü hamilelik boyunca ters giden en ufak bir şey yoktu. Ne şeker, ne tansiyon vs. Büyük insanlara yapılan otopsiden farklı olduğunu anlattılar o yuzden kabul ettik. Yoksa asla kabul etmezdim. O yüzden bu kadar uzun sürdü canım bize teslim etmeleri.

güclü melek anneleri lütfen bana yardim edin..
yasim daha ufak olmasindanmidir ilk hamileligimdenmidir acimin taze olmasimi yoksa bu evlat acisidanmi bilmiyorum ama ne cekilmez bi duygu nasil bi histir acidir bu? kimseyle konusamiyorum, konusuyorum da arada annemle, yanima geliyor merak ediyor, üzülmesin diye konusuyorum iyiymisim gibi yapiyorum ama dayanilir gibi degil.. ancak esim yanimda olunca toparlaniyorum kendimi bi onun yaninda iyi hissediyorum ama o da ise gitmesi gerekiyor kaliyorum evde tek basima yanima melek oglum geliyor arada bir konusuyoruz ama bir türlü kendime gelemiyorum bir saatim bir saatimi tutmuyor..
kendimi sürekli avutuyorum sizin güzel yazilarinizla güc kazaniyorum dua ediyorum ama 5 dk sonra yine dibe vuruyorum ne yapmaliyim nolur bir care bulun gercekten sinirlarimi asiyor bu.. ben cok güclü biriydim herzaman kolay kolay canim yanmazdi ama bu bambaska buna gücüm yetmiyor sanki..

Bebeğinizi teslim almış olmanıza sevindim canım artık için daha rahat olucak en azından.Ben mezarlığa gitmedim orda olmak daha farklıdır mutlaka.Bu acı gerçekle en fazla yüzleşilen yer sonuçta.bu acının en yoğun hissedildiği yer.Ağlayıp boşalman iyi olmuş.Kucağına alma konusunda katılıyorum sağlıkla alamasakda yinede o o çok hoş bi duygu.Benide tarif edemeyeceğim bi hîs kaplamıştı.Hiç bırakmak istemiyo insan kucağından.Hatta ben hala keşke eşim götürene kadar hiç bırakmasaydım kucağımdan diyorum.Bu dünyada yarım kalan duygularımızı Rabbim ebedi alemde yaşamayı nasip etsin.Sabrı cemil ihsan etsin hepimize o zamana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…