kızlar ya benim de ilk gebeliğim, doğumdan çok koruyorum zaten bir de bu başlığı görünce aklım gitti
hepinizin başı sağ olsun, Rabbim sabır versin..
neden vefat etmiş bebekleriniz, sezeryandan mikrop mu kaptılar, yoksa öldükten sonra mı sezeryana girdiniz? bayağı da sonlara doğru olmuş
ben bebeğimin mezarına hiç gitmedim. cesaretim yok.kabul etmekte de zorlanıyorum.canım kızım duru'dan ve burda tanıştığım o güçlü melek annelerinden özür diliyorum.
tobeguk bende hep aynı okuldayım. ama ortam akla zarar be kardeşim:) allah senin için en hayırlısını nasip eylesin.
mehtapçığım nasıl gidior hamilelik, walla bende senin yazılarını okuyunca bi heycanlanıorum bi bebek sevesim gelio:)
kardelen nasıl oldun dr ne dedi?
melekyavrum ben dr ye gittim. doğum kontrol verdi. kist küçülmüş. bunu da içersek kurtuluruz dedi. bu arada folbiol iç artık gebeliğe başlayalım dedi. bende boş bulundum. nasıl bu ay mı dedim. nie olmasın dedi. sen bebek düşünmüor musun dedi. düşünüorum dedim. başlayalım dedi. tabi daha genetik sonucm netleşmedi. söylemeyi unuttum doktora. pıhtılaşma da yokmuş.
şimdi aklıma takılan genetik sonucum da ii çıkarsa dr nin dediği gibi çalışmalara başlasam mı acaba? benim yumurtalar biraz tembel. gecen hamileliğimde de hemen gebe kalmamıştım. nolur bana bi akıl verin. ben martta düşünüodum ama. şubatta çalışmalara başşlasam daha mı ii?
melisseciğim canımın içi nasılsın, nasıl gidior çalışmalara başladktan sonra kendini daha ii hissedior musun?
Âmin canım, hepimizin gönlüne göre olsun inşallah...allah gönlüne göre nasip etsin canım
Canım özür dilenecek bir şey yok ki!!! Bence bebeklerimizin ruhu bizimle zaten...ben bebeğimin mezarına hiç gitmedim. cesaretim yok.kabul etmekte de zorlanıyorum.canım kızım duru'dan ve burda tanıştığım o güçlü melek annelerinden özür diliyorum.
tobeguk bende hep aynı okuldayım. ama ortam akla zarar be kardeşim:) allah senin için en hayırlısını nasip eylesin.
doğum kontrol verdi. kist küçülmüş. bunu da içersek kurtuluruz dedi. bu arada folbiol iç artık gebeliğe başlayalım dedi. bende boş bulundum. nasıl bu ay mı dedim. nie olmasın dedi. sen bebek düşünmüor musun dedi. düşünüorum dedim. başlayalım dedi. tabi daha genetik sonucm netleşmedi. söylemeyi unuttum doktora. pıhtılaşma da yokmuş.
şimdi aklıma takılan genetik sonucum da ii çıkarsa dr nin dediği gibi çalışmalara başlasam mı acaba? benim yumurtalar biraz tembel. gecen hamileliğimde de hemen gebe kalmamıştım. nolur bana bi akıl verin. ben martta düşünüodum ama. şubatta çalışmalara başşlasam daha mı ii?
amin cnm kimseye göstermesin.senin sezeryanmıydı.kızın kaç yasında.benim kızım biliyomu onu bile bilmiyorum sadece anne ne zaman olcak kardeşim diyyo.o bile acıtıyo insanın içini.ilk zamanlar öyleydi ama zaman herşeyin ilacı.bende yaza korunmayı bırakmayı düşünüyorum.nasip hayırlısı
ben bebeğimin mezarına hiç gitmedim. cesaretim yok.kabul etmekte de zorlanıyorum.canım kızım duru'dan ve burda tanıştığım o güçlü melek annelerinden özür diliyorum.
mehtapçığım nasıl gidior hamilelik, walla bende senin yazılarını okuyunca bi heycanlanıorum bi bebek sevesim gelio:)
melekyavrum ben dr ye gittim. doğum kontrol verdi. kist küçülmüş. bunu da içersek kurtuluruz dedi. bu arada folbiol iç artık gebeliğe başlayalım dedi. bende boş bulundum. nasıl bu ay mı dedim. nie olmasın dedi. sen bebek düşünmüor musun dedi. düşünüorum dedim. başlayalım dedi. tabi daha genetik sonucm netleşmedi. söylemeyi unuttum doktora. pıhtılaşma da yokmuş.
melisseciğim canımın içi nasılsın, nasıl gidior çalışmalara başladktan sonra kendini daha ii hissedior musun?
kızlar burda bi arkadaşımız bi mektup paylaşmıştı bebeğinden anneye anneciği üzlmesin die. ben çok duygulanmıştım. bi daha paylaşır mısınız ya da link verir misiniz?
melekyavrum Allah razı olsun hem ogluma selam söylemişsin hemde dua etmişsin ben bu arada hiç iyi degilim kaç günden beri aglıyorum . gözyaşımı durduramıyorum yanaklarım gözyaşından çok acıyo artık annem de gitti onun yanında çok aglamıyordum üzülmesin diye sanırım birazda bu yüzden şimdi bile tutamıyorum çok duygulandım yigit efem canım ogluma selam söyledigin için ALLAH BÜTÜN İSTEDİKLERİNİ GÖNLÜNE GÖRE VERSİN RABBİM SANA VE BÜTÜN MELEK ANNELERİNE
Günaydın kızlar. Umarım herkes için iyi bir gün olur....
Canım 90 gün çok uzun bir süre değil mi yahu???? hayır Ben dandik bir hastanede doğum yaptım, 2 gün içinde patolojisini yapıp aynı hafta defnettiler..hı patoloji sonucu 4 ayda çıktı orası ayrı. Niye bu kadar beklettiler sizi acaba??:44:
Canım bence de meleğine bakma istersen... O artık senin bebeğin değil, senin bebeğin melek oldu, cennette bizimkilerde takılıyo, koşuyor, oynuyor, senin suretindeki meleklerin yanında. Çok iyi yani merak etme.
Uffff canım ya seninki de ayrı bir zor!!! Resmen içim yandı okurken. Allah sabır versin dilaycım. İnşallah bebeğine kıyafet hazırladığın günler de gelecek. Öpüyorum seni.....
İnaaaay nerdesin yahuuuu?????
SENİN acında daha baska
offf
bakmasan nasıl olur ki değişmiştir
kötü olma iyice
ama baksan için soğur biraz
benim içimde cok büyük bir ukte kaldı meleğimi göremem
iyi düşün canım
9ay tasıyıp görememek koklayamamak içimden cıkmıyor
cnm hiç öyle şeyler getirme aklına bnm de sanki başından beri içimde bir sıkıntı vardı bnm doğuma 2 gün vardı bebeğimi sezeryanla aldıklarında karımda öleli 2 gn olmuş kakasını yutmuş büyük ihtimalle baska hiç bi sorunumuz yoktu çünkü.rabbim sağ salim bebeğini kucagına almayı nasip etsin
evet cnm haklısın aynı öyle oluyo ama bazen birden bişeyden aklına geliyo insanın.ben epeydir gidemedim uzak biraz.yakın olsa aklıma geldikçe giderdim.amaistiyorum bnmde taş falan yok etrafında isimde yazmıyo sizin isim yazıyomu hoca konmaz isim demiş koymamışlar.ama konuyomuş normalde.velhasıl rabbim böyle rahat yazacak kadar dindiriyo acılarımızı.bizim meleklerimizi de unutmadıgın için sağol.
sağol cnm hepimizinde başı sağolsun.
ya canım inşallah bir sorun yoktur ama bence zamanı geldi hem şimdi daha tecrübelisin daha dikkatli olursun rabbim bu sefer yüzünü güldürecek inşallahbaşla bence tabi önce senin kararın önemli
Tüm melek anneleri için...
1. Kendını ılk sıraya koy. Acele etme ıyılesmen zaman alacak. Kendını tesellı etmeden baskalarını edemezsın oncelıkle ruhsal ve duygusal olarak kendını toparla!
2. Bebegını ve onunla ılgılı hayallerını yenı kaybettın, bu donemde aglamadan cok dogal, su anda bu aglama hıc durmayacak gıbı gelıyor ama ınan kı bır gun gececek!
3. Bu donemde cok degısık duygular ıcerısıne gıreceksın, uzuntu, sucluluk ve ofke gıbı hatta saglıklı bebeklere sahıp baska annelere bakıp kıskanacaksın. Etrafta hamıle kadın gorunce ıcın sızlayacak. Bu duyguları yasaman senı kotu ınsan yapmaz bunlar cok normal sen kotu bır ınsan degılsın!
4. Dua et. Tanrıyla konus, kalbınden aklından gecenlerı ofkenıde, kırgınlıgını da soyle. Gozlerını kapa ve huzur ıste!
5. Evden dısarıya cık, parkta dolas. Gunes ısıgı senı rahatlatacaktır!
6.bılıyorum canın hıcbırsey yemek ıstemıyor ama bırseyler yemege calıs!
7. Duygularını dusuncelerını kaydedecegın bır defter al, ılk olarak bebegıne bır mektup yazabılırsın mesela!
8. Lavanta, yasemın gıbı rahatlatıcı kokular al evıne!
9. Cok mu uyuyorum dıye dusunme, uyuyabıldıgın kadar cok uyu!
10. Kocana daha sıkı sarıl, kopegını kucakla!
11. Hazırlıklı ol, herkes senın ne hıssetıgını anlamayabılır. « daha gencsın, baska cocuklarında olur », « hayırlısı boyleymıs » gıbı sozler duyabılırsın, onlara kızma, bır ınsan yasamamıssa bılemez bu acıyı senın gıbı bu acıyı yasamıs ınsanları bul onlarla konus !
12. Kocanla ılıskın cok onemlı, o da senın kadar acı cekıyor unutma, duygularını onunla paylas, anlamaz dıye dusunme, ona karsı sefkatlı ol !
melekyavrum Allah razı olsun hem ogluma selam söylemişsin hemde dua etmişsin ben bu arada hiç iyi degilim kaç günden beri aglıyorum . gözyaşımı durduramıyorum yanaklarım gözyaşından çok acıyo artık annem de gitti onun yanında çok aglamıyordum üzülmesin diye sanırım birazda bu yüzden şimdi bile tutamıyorum çok duygulandım yigit efem canım ogluma selam söyledigin için ALLAH BÜTÜN İSTEDİKLERİNİ GÖNLÜNE GÖRE VERSİN RABBİM SANA VE BÜTÜN MELEK ANNELERİNE
Kızlar merhaba,
epeydir foruma giremiyordum, eski sayfaları da okudum gözyaşlarıyla. Yeni melek anneleri katılmış aramızaAllah hepimize birden sabırlar versin, 2013'te inşallah bebeklerimizi hayırlısıyla kucaklarımıza alırız.
3 ayın sonunda bebeğimi teslim aldık sonunda hastaneden. Dün meleğimi defnettik. İlk defa kucağıma aldım. Nasıl da güzel bir duyguymuş, iyi ki de almışım kucağıma. Yüzüne bakamadım aradan fazla vakit geçtiği için. Hayallerimde yaşattığım bir yavrum var onun yüzüyle avunuyorum ben de...
Bebeğini vefat ettikten sonra kucağına alan aranızda mutlaka vardır. Sizlerde fark ettiniz mi bilmiyorum ama hayatımda hiç duymadığım çoook güzel bir kokusu vardı. Ki bebeğim vefat edeli 3 ay olmasından dolayı ben ağır bir koku olur sanıyordum. Boyu da epey uzunmuş bizim kızın bütün kucağımı kapladı. Onu mezara bıraktım ama bir yanım ferahladı. Hem artık o hastaneden çıktığı için hem de öle ya da böle kucağıma aldığım için. Dün kendimi gerçekten anne gibi hissettim. Canlı olmamasına rağmen halasının kucağına verirken başına dikkat ettim, tuhaf duygulardı işte... Hastaneye gelen misafirlere vermek için hazırlattığım şekeri toprağına gömdüm yavrumun içim yana yana. Feryat figan ağladım. Hiç böyle bağıra bağıra ağlamamıştım, attım içimdekileri. Burada herkes yazıyor 3 aydan sonra hafifliyor diye sanırım böyle bir krizden sonra hafifliyor insan.
Duasını okuduk ama kızımın yanında fazla kalamadım 2 günlük bir bebeği getireceklerdi onların acısını daha da arttırmamak için rahat olsunlar diye gidelim dedi eşim. Kızımın bir yanında 2 yaşında bir ablası, diğer yanında 3 günlük bir abisi var. Artık onlar cennet bahçelerinde beraber oynarlar. O ailelere de Allah dayanma gücü verir inşallah.
Şimdi kar yayıyor ya benim aklım mezarlıkta. Oradaki tüm bebekleri hele ki o 2 günlük bebeğini defnedecek olan anne aklımdan gitmiyor. Hep 3 ay önceki hallerim aklıma geliyor. Sanki kısır döngü bu olay. İyi hissettim dediğin an dibe vuruyosun, dipteyken de saçma saçma gülüyorsun.
İşte bendeki son gelişmeler bunlar... umarım sizler de iyisinizdir???
tekrardan başın sağolsun okurken tüylerim diken diken oldu ve çok duygulandım.çok zor bir durum yani 3 ay neden beklettiler anlamış değilim.Allah bidaha yaşatmasın böyle büyük acılar hiçbirimize ve Rabbim sabırdan ayırmasın bizi.
inşallah cnm yaa.kızlarımız aynı benimde 5 yasına yeni girdievet sezeryandı ve şimdi Allah kısmet ederse 3. sezeryan olacak kızım 5 yaşında ve herşeyin farkında Allah hayırlısıyla nasip etsin sağlıklı bir bebek inşallah hepimize
Bebeğinizi teslim almış olmanıza sevindim canım artık için daha rahat olucak en azından.Ben mezarlığa gitmedim orda olmak daha farklıdır mutlaka.Bu acı gerçekle en fazla yüzleşilen yer sonuçta.bu acının en yoğun hissedildiği yer.Ağlayıp boşalman iyi olmuş.Kucağına alma konusunda katılıyorum sağlıkla alamasakda yinede o o çok hoş bi duygu.Benide tarif edemeyeceğim bi hîs kaplamıştı.Hiç bırakmak istemiyo insan kucağından.Hatta ben hala keşke eşim götürene kadar hiç bırakmasaydım kucağımdan diyorum.Bu dünyada yarım kalan duygularımızı Rabbim ebedi alemde yaşamayı nasip etsin.Sabrı cemil ihsan etsin hepimize o zamana kadarKızlar merhaba,
epeydir foruma giremiyordum, eski sayfaları da okudum gözyaşlarıyla. Yeni melek anneleri katılmış aramızaAllah hepimize birden sabırlar versin, 2013'te inşallah bebeklerimizi hayırlısıyla kucaklarımıza alırız.
3 ayın sonunda bebeğimi teslim aldık sonunda hastaneden. Dün meleğimi defnettik. İlk defa kucağıma aldım. Nasıl da güzel bir duyguymuş, iyi ki de almışım kucağıma. Yüzüne bakamadım aradan fazla vakit geçtiği için. Hayallerimde yaşattığım bir yavrum var onun yüzüyle avunuyorum ben de...
Bebeğini vefat ettikten sonra kucağına alan aranızda mutlaka vardır. Sizlerde fark ettiniz mi bilmiyorum ama hayatımda hiç duymadığım çoook güzel bir kokusu vardı. Ki bebeğim vefat edeli 3 ay olmasından dolayı ben ağır bir koku olur sanıyordum. Boyu da epey uzunmuş bizim kızın bütün kucağımı kapladı. Onu mezara bıraktım ama bir yanım ferahladı. Hem artık o hastaneden çıktığı için hem de öle ya da böle kucağıma aldığım için. Dün kendimi gerçekten anne gibi hissettim. Canlı olmamasına rağmen halasının kucağına verirken başına dikkat ettim, tuhaf duygulardı işte... Hastaneye gelen misafirlere vermek için hazırlattığım şekeri toprağına gömdüm yavrumun içim yana yana. Feryat figan ağladım. Hiç böyle bağıra bağıra ağlamamıştım, attım içimdekileri. Burada herkes yazıyor 3 aydan sonra hafifliyor diye sanırım böyle bir krizden sonra hafifliyor insan.
Duasını okuduk ama kızımın yanında fazla kalamadım 2 günlük bir bebeği getireceklerdi onların acısını daha da arttırmamak için rahat olsunlar diye gidelim dedi eşim. Kızımın bir yanında 2 yaşında bir ablası, diğer yanında 3 günlük bir abisi var. Artık onlar cennet bahçelerinde beraber oynarlar. O ailelere de Allah dayanma gücü verir inşallah.
Şimdi kar yayıyor ya benim aklım mezarlıkta. Oradaki tüm bebekleri hele ki o 2 günlük bebeğini defnedecek olan anne aklımdan gitmiyor. Hep 3 ay önceki hallerim aklıma geliyor. Sanki kısır döngü bu olay. İyi hissettim dediğin an dibe vuruyosun, dipteyken de saçma saçma gülüyorsun.
İşte bendeki son gelişmeler bunlar... umarım sizler de iyisinizdir???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?