Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Canım hoşgeldin.... Yazını okuyunca tutamadım kendimi, ağladım.. Senin adına sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.. Ne mutlu kucağına almışsın, doya doya ağlamışsın ve rahatlamışsın. Yaşadığın tecrübe ise çok acı tekrardan başın sağolsun.
Maalesef ben de karı hiç sevmiyorum çünkü benim bebeğim de tam bir yıl önce aşağı yukarı bu günlerde defnedilmişti ve üzerine sürekli kar yağmıştı
Umarım daha iyi olursun canım.
Bakmamakla iyi etmişsin canım. Öbür dünyada kavuşacağız bebeklerimize inşallah canım...
İnşallah canım.... Bir dahakine Rabb'imiz izniyle kucağımıza da alacağız carnesircim...
Canım şu an hissettiklerin, duyguların çok normal. Maalesef tek ilacımız zaman. Ama İnan zamanla geçecek canım. Bitmeyecek ama azalacak, daha dayanılır hale gelecek...
Psikoloğumun söylediğine göre bu halinin 2-4 ay arasında azalarak devam etmesi gayet normal. Bu süre içinde istediğin gibi davran. Ağla, bağır, Gül, istemediğin, seni mutsuz eden kişilerle görüşme, seni mutsuz eden şeyleri yapma.kısacası içini boşalt. Başka uğraşlar bul, dışarı çıkıp yürüyüş yap. Bilemiyorum canım benim psikoloğum bunları tavsiye etmişti ve ben de yaptım.
Yine de başedemediğini düşünürsen de bir yardım al canım, iyi geliyor...
Allah yardımcın olsun tatlım...

tsk ederim cnm.. nasil basederim bilemiyorum suan etrafimda beni anlayan hic kimse yok bir annem var oda nekadar anlayabilirki tek evladi benim oda üzülüyor evet ama basta beni düsünüyo illa ben yanindayim.. sanirim bi kac haftaya disari cikabilme asamasina geldigimde illa bi piskologdan destek almak zorundayim gecem gündüzüm birbirine karisti ne yaptigimi bilmiyorum. herkes beni ''normal'' görüyo yada ben öyle saniyorum cünki onlara karsi ''normal ve güclüymüsüm'' gibi davraniyorum ama arkalarini döndüklerinde is bitiyo.. 36 haftalikdi doguma aldilar cok hizli gelisti hersey 5 günde hersey olup bitti rüya gibiydi hersey iste.
bir sürü soru isareti kafamda ve o yüzü cikmiyor aklimdan..
yinede sagol cnm ..

Merhaba kızlar nasılsını?
İşler yoğun olduğu için giremedim siteye.
Benim duygularım karma karışık.Herkes çok üstüme geliyor bilhassa işyerindekiler.
Yani sürekli hep şakalaşma peşindeler.Güldüğüm içinmidir nedir artık üzgün durmuyorum ,hiç umursamaz oldular beni.
Ben şu söze çok inanırım.Karşındaki eğer seni anlamayacak kapasitedeyse zaten onunla acını paylaşmıyacaksın.
İyi gün dostu dedikleri bu oluyor.O yüzden artık beni anlamayacak kişilerin yanında konuşmuyorum.
Normal hayatım varmış gibi davranıyorum.Herkes bir enteresan kime nasıl davranacağımı bilmiyorum.
Çok sıkıldım herşeyden.Eşimde zaten kendi halinde,sağolsun iyi hoşda biraz düşüncesiz.
Ailem desekneden aramıyosun diye bana veryansın ediyorlar.
Abim geliyor ablamlara uğrayıp gidiyor beni sormuyor bile.
Ben mi çok alınganım etrafımdakiler mi enterasan anlayamadım.

alıntı yaptım yazdım silindi hepsi sinir oldum :)))

hep yazdığımız gibi zaman zaman zaman......
başka şeye ihtiyaç yok Allah sağlık versin herşey yoluna giriyor..

ilk zamanlar delirecek gibi olduk hepimiz şuan yeni olan arkadaşlar öyle ama inanınki hep öyle kalmıyor Allah başka acılar göstermesin hiçbirimize

Canım hayat onlara bzim yaşadığımız gibi bi acı vermediği için bizleri anlayamazlar inanki.benimde işyerindeki bir bayan bana ne dedi biliyormusun bu acımın arasında.sen çocuk sıranı geçirdin artık bende çalışmalara başladım 2 sene falan sen çocuk yapma ben doğumdan sonra uzun süre izinyapıcam yani çakışmasın dedi.hem sen HASTALIKLISIN dedi bana benim bebeğim hasta doğup öldü ya ona göre ben hastalıklıymışımda hamileliğim rahat geçmiyormuşta oysaki ben doğum iznine gideceğim diye 10-15 gün izin yaptı ben tek başıma çalıştım haftasonları bile çalıştım.düşün yani bunu söyleyen insanda bi anne bi evladı var.çok canım yandı hastalıklısın dediği için benmi istedim bu olanları ben istermiydim bebeğim ölsün ama rabbim bunu takdir etti elimden ne gelir.ama rabbimden dileğim hamile kaldığında bebeğine bişey olmasın ama 9 ay boyunca yatmak zorunda olsun ve inşallah o zaman beni anlar

herkese mrhba

ay bu aralar bende depreştim yine. adet olucam.nasıl bozuğum anlatamam.oturup sesli sesli ağlıyorum.
dün takip ettiğim blogerlardan birinin kızının doğum günüymüş.çok güzel bi yazıyla paylaşmış. ' iki sene önce bugün bana bir emanet verildi' diye.
onu okudum. başladım ağlamaya..bütün günde devam etti zaten.
ya hakkaten nasıl bir acı? yani sürekli bu kadara ağır yaşasa insan. delirir gerçekten. ama çok sukur rabbim zamanı, alışmayı insana vermiş de...yaşıyoruz.

bu arada CARNESİR canım kızını yerine yerleştirmene sevindim.

artık biçok şey biraz daha somutlaşarak yaşnadığı,aklındaki sorular biraz daha azaldığı için
zor ama inş iyi olmuştur. kucağına almanda güzel olmuş. o duygu gerçekten öle farklı ki kucağındaki canlı olmasa bile... benim eşimde
camiden mezara kadar kucağında götürmüş. ben kalkamadığım için gidemedim ama. eşim yol boyu hiç farkında olmadan kucağında pış pışlamış...annem söyledi.

hepimizin başı sağ olsun işte. inş hepimiz yeniden sağlıkla sıhhatle evlat sahibi olalım inş.

Öyle içim sızladı.Öyle bir ağlamak istiyorum kİ.Allahım sabırlar versin.
Umarım olacak bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.

Canım melek yavrum Hadi hep beraber hamile kalalım :)Allahım bizleri bekletmesin tez vakitte bebeklerimiz gelir inşallah.

İyiyim bitanem sen nasılsın ? Evet iyi hissettriyo aslında en zor olan karar aşamasıymış.
Sen ne zaman başlamayı düşünüyorsun...
Melek yavrummm,cerenbalımmm ilk günden itibaren hep ocak diyorduk sizinle.Allahım hepimizin gönlüne göre versin.Tüm melek annelerimizinde .Tez zamanda güzel haberler veririz inşallah

Son düzenleme:

Off..Eşinin mezarlığa kadar kucağında taşıması ve pışpışlaması çok dokunaklı.İnşallah bi dahaki sefere sağlıcakla evinize götürürsünüz kucağınızda.

Bende cildiyeye gittim bugün ve cildiye dr una bile derdimi anlatamadım doğru dürüst ağlamaktan.Bu psikoloji nasıl düzelcek bilmiyorum.Bi alerji hapı ve krem verdi üzüntüden olmuş dedi.

Canım benim ya .O nasıl vicdansız bir insanmış.Allahım içine biraz iyilik versin.Naıl sinir oldum şuanda anlatamam.
Bitanem sen kendini üzme skın .Ah orda olsaydım var ya Kesinlikle doğru söylüyorsun onlar bizim acımızın ne olduğunu bilmiyorlar yürği hiç yanmadı ki onların.Canının yarısını bırakmadılar ki.İçim sızlıyor yüreğim yanıyor yine kar yağmaya başladı.Yavruu canım kızımı nasıl özledim.Yanımda değil ki ısıtayım onuisımmsıkı sarılayım.Allahım sabırlar ver.

İçim öyle bir rahatladı ki sanki normal hayatıma dönmüş gibi hissediyorum, aklımdan hiç çıkmıyor tabi ki meleğim ama elden ne gelir ki bu saatten sonra. Tek yapabildiğim yerinde rahat etmesi ve yeniden sağlıklı bir bebek sahibi olmak için sizlere ve kendime dua etmek..

sen bana işyerinin adresini versene
o kadına bir gözükeyim

carnesir canımmmm

valla ne yazacağımı bilemedim
ama kızını kucağına almana cok sevindim
benim içinde sarılsaydın
bak ben o duyguyu yasamadım
misss kokar eminim
kızımın topragı bile miss kokuyor

kardelen nasılsın canım

melissss nerdesin msn de göremiyorum seni
etrafındaki insanları takma ben de biraz huysuzum
keşke hepimiz aynı yerde olsakta birbirimize daha cok sahip cıksak

kardelen nasılsın canım

melissss nerdesin msn de göremiyorum seni
etrafındaki insanları takma ben de biraz huysuzum
keşke hepimiz aynı yerde olsakta birbirimize daha cok sahip cıksak
Canım isler yoğun giremedim msn ye.yarın girerim :) bilmiyorum canım insanlar garip geliyorlar.keşke yan yana olabilrsek.

kucagına alamayan herkes ıcın bagrıma bastım yavrumu. Buraya katıldıgımdan berı artık hepımız adına dua ediyorum :)

merak ettim biz burada kaç kişiyiz acaba?? bu acıyı yaşamayan bilmez diyoruz ya hep beni anlayan tek sizler warsınız etrafımda. merak ettim kaç kişi oldugumuzu sacma belki de

merak ettim biz burada kaç kişiyiz acaba?? bu acıyı yaşamayan bilmez diyoruz ya hep beni anlayan tek sizler warsınız etrafımda. merak ettim kaç kişi oldugumuzu sacma belki de

Sayica Cok değiliz
Çünkü biz cok ozeliz
Çünkü biz melek annesiyiz

Bir sorum olucakti melek anneleri size.. Bugün 24 gün oldu bebegim melek olali, o gün acil sezeryanla alinmisti.. Ve kanamam 3 gün önce bitti sadece biraz sarimsi akintim var. Ayrica 2 gündür adet sancisi gibi karnim agriyo acaba adetim gelebilirmi? Dogumdan kac hafta sonra adet görülür? Hemen düzene girsin istiyorum tekrar hamile kalmak icin ltf yardimci olabilirimisiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…