Bir sorum olucakti melek anneleri size.. Bugün 24 gün oldu bebegim melek olali, o gün acil sezeryanla alinmisti.. Ve kanamam 3 gün önce bitti sadece biraz sarimsi akintim var. Ayrica 2 gündür adet sancisi gibi karnim agriyo acaba adetim gelebilirmi? Dogumdan kac hafta sonra adet görülür? Hemen düzene girsin istiyorum tekrar hamile kalmak icin ltf yardimci olabilirimisiniz..
Sayica Cok değiliz
Çünkü biz cok ozeliz
Çünkü biz melek annesiyiz
Bir sorum olucakti melek anneleri size.. Bugün 24 gün oldu bebegim melek olali, o gün acil sezeryanla alinmisti.. Ve kanamam 3 gün önce bitti sadece biraz sarimsi akintim var. Ayrica 2 gündür adet sancisi gibi karnim agriyo acaba adetim gelebilirmi? Dogumdan kac hafta sonra adet görülür? Hemen düzene girsin istiyorum tekrar hamile kalmak icin ltf yardimci olabilirimisiniz..
söylediğin konuya baktım... allahın cezası iki çocuğu varmış:)bakamıomuş...çok zorlanıormuş... ne söylesem az gelecek. neyse.var böle tipitipler.
kızlar yarın bi genetik uzmanına gideceğim umarım yeterince ilgilenir.çok mutsuzum bugün hastaneye gittik ama genetik uzmanı yarın varmış.bir sürü bebek hamile bayan gördüm çok üzüldüm ve sanki o duyguları ben hiç yaşayamayacağım.Rabbim bana nasip etmeyecek evlenmeden öncede öyle hissederdim anne olamayacağım ben diye halada öyle hissediyorum.bi yazı okumuştum '''rabbim beni bana nasip etmeyeceğin şeylerin peşine düşürme ''' diye. çok ötüyüm ya ne olurdu şuanda kızım kucağımda olsaydı bende anne olsaydıım doya doya sevseydim onu
cnm o sarı akıntı bende çok oldu adetine gelince 40 ın çıkınca gelir ondan sonra düzenli olarak hr ay gelmesi gerekir.bitek çok gelirse kanaman o problem tabii gelmeyebilirde 6 ay.ama normali 2 hafta sonra falan adet olman lazım.cnm bide sezeryan olmuşsun hemen düşünme bence.benim bile 4.5 ay oldu haziranda düşünüyorum hamile kalmayı 2 doğum arası en az 1.5 sene olsun.sezeryan yaa bildiğin ameliyat nede olsa.tabii kendin bilirsin.Bir sorum olucakti melek anneleri size.. Bugün 24 gün oldu bebegim melek olali, o gün acil sezeryanla alinmisti.. Ve kanamam 3 gün önce bitti sadece biraz sarimsi akintim var. Ayrica 2 gündür adet sancisi gibi karnim agriyo acaba adetim gelebilirmi? Dogumdan kac hafta sonra adet görülür? Hemen düzene girsin istiyorum tekrar hamile kalmak icin ltf yardimci olabilirimisiniz..
cnm o sarı akıntı bende çok oldu adetine gelince 40 ın çıkınca gelir ondan sonra düzenli olarak hr ay gelmesi gerekir.bitek çok gelirse kanaman o problem tabii gelmeyebilirde 6 ay.ama normali 2 hafta sonra falan adet olman lazım.cnm bide sezeryan olmuşsun hemen düşünme bence.benim bile 4.5 ay oldu haziranda düşünüyorum hamile kalmayı 2 doğum arası en az 1.5 sene olsun.sezeryan yaa bildiğin ameliyat nede olsa.tabii kendin bilirsin.
öncelikle hepinize tesekkür ederim.. 25 gün oldu ztn ameliyat olali/bebegimi kaybedeli, daha biraz sürer sanirim adetimin gelmesi.. insallah cabuk gelir insallah cabuk düzene girer. allahim hem cok üzülüyorum hemde cok istiyorum cünki gercekten en kisa zamanda hamile kalmak istiyorum bi boslugun icindeyim cikamiyorum bi türlü .. emir berkemin yerini tutamaz kesinlikle hic bi bebek ama cok büyük depresyondayim sanki benim tek carem tekrar hamile kalmak gibi sanki olursam kendimi ozaman toparlicam gibi ..
bende haziran temmuz baslamak istiyorum ozaman 6 ay olmus oluyo .. kisa bir süremi ??
öncelikle hepinize tesekkür ederim.. 25 gün oldu ztn ameliyat olali/bebegimi kaybedeli, daha biraz sürer sanirim adetimin gelmesi.. insallah cabuk gelir insallah cabuk düzene girer. allahim hem cok üzülüyorum hemde cok istiyorum cünki gercekten en kisa zamanda hamile kalmak istiyorum bi boslugun icindeyim cikamiyorum bi türlü .. emir berkemin yerini tutamaz kesinlikle hic bi bebek ama cok büyük depresyondayim sanki benim tek carem tekrar hamile kalmak gibi sanki olursam kendimi ozaman toparlicam gibi ..
bende haziran temmuz baslamak istiyorum ozaman 6 ay olmus oluyo .. kisa bir süremi ??
kızlar yarın bi genetik uzmanına gideceğim umarım yeterince ilgilenir.çok mutsuzum bugün hastaneye gittik ama genetik uzmanı yarın varmış.bir sürü bebek hamile bayan gördüm çok üzüldüm ve sanki o duyguları ben hiç yaşayamayacağım.Rabbim bana nasip etmeyecek evlenmeden öncede öyle hissederdim anne olamayacağım ben diye halada öyle hissediyorum.bi yazı okumuştum '''rabbim beni bana nasip etmeyeceğin şeylerin peşine düşürme ''' diye. çok ötüyüm ya ne olurdu şuanda kızım kucağımda olsaydı bende anne olsaydıım doya doya sevseydim onu
melekyavrum bitmedi mi hastalıgın nezaman gidiceksin doktora bende bu ara tekrar doktor araştırıyorum . bakalım herkes bişey söylüyo bizimkisi bu konuda biraz zor bir adam yani her duyduguna gidecekmisin diyo bilemiyorum sadece tek başıma mücadele ediyorum ve Allah tan yardım istiyorum.
CNMMM randevu almayı unutmustum
mesajını görünce aklıma geldi
yarın aksam üstüne aldım randevuyu, nasipse insallah yarın gidicem
bugün genetikçi ile görüştük durumu anlattık bize ne dedi madem bebek tıpta yattı genetik olabilir dediler peki tıpta bebek ölmeden bu bebeğe kan alarak kromozomlarına niye bakmadılar dedi.aslında direk bebeğe kromozom analizi yapılsa anlaşılırdı dedi. 1 ay sonraya randevu verdiler 4 şubatta kromozom analizi için tekrar gideceğiz bakalım ne olacak. 75 gün olmuş bugün hala patoloji sonucu çıkmadı kızımın
canım seni çok iyi anlıyorum Allah sabrını versin hepimize bende senin gibiyim yani yaşayan ölü işte benimde 51 gün oldu ama bana doktor 1 sene dedi bende 1 sene beklemeyi düşünmüyorum aslında çünkü bu acı beni günden güne kavuruyo
doğru demiş doktor madem genetik dediler neden bakmıyorlar ya
gerçi baksalar ne olacakki o saatten sonra birsey yapabilrlermiydi ki
bebeğini kurtarmak için varmıymı bir tedavi sansı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?