Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

benim tam 40gün kanamam oldu. Ama bazen çok yoğun bzn de dediğin gbi akıntı şeklinde. 40'ım çıktıktan sonra da 15gün sonra bir daha regl oldum.bir sonraki de 26 gün sonra oldu. 3.regl dönemini henüz yaşamadığım için bilemiyorum ama daha vaktim var. Yani zamanla düzene giriyor endişelenme hiç. lohusayken tam kanamam bitti derken bir daha başlayabiliyor. Sanırım 2-3 ayda rahim kendini toparlıyor.

EMİR BERKE bende 21gün adet oldum
cok az geldi zaten kanamam
sonra 31.günümde yani kanamamdan 10gün sonra tekrar adet oldum

EMİR BERKE

bende 40 gün kadar hafif kanama gördüm 40 ım çıktıktan bir kaç gün sonra ise yoğun olarak adet oldum 10 gün kadar sürdü.22 kasımda adet olmuştum.30 aralıkta tekrar adet oldum canım

Canım benim de 25 gün lohusa kanamam olmuştu. Sonra kesildi. 30. Gün regl kanamam başladı.( Dr söyledi regl kanaması olduğunu çünkü çok şiddetliydi ve hastaneye yatmak zorunda kalmıştım!!) yani kızlar 40 ı çıkma diye bir şey var gerçekten. Kendinizi iyi zannedebilirsiniz ama size öyle geliyor. yine de dikkat edin kendinize.
Yani emirberkeciğim seninki de regl ağrısı olabilir. İçine sinmezse de bir Dr a görünürsün.

kızlar yarın bi genetik uzmanına gideceğim umarım yeterince ilgilenir.çok mutsuzum bugün hastaneye gittik ama genetik uzmanı yarın varmış.bir sürü bebek hamile bayan gördüm çok üzüldüm ve sanki o duyguları ben hiç yaşayamayacağım.Rabbim bana nasip etmeyecek evlenmeden öncede öyle hissederdim anne olamayacağım ben diye halada öyle hissediyorum.bi yazı okumuştum '''rabbim beni bana nasip etmeyeceğin şeylerin peşine düşürme ''' diye. çok ötüyüm ya ne olurdu şuanda kızım kucağımda olsaydı bende anne olsaydıım doya doya sevseydim onu

söylediğin konuya baktım... allahın cezası iki çocuğu varmış:)bakamıomuş...çok zorlanıormuş... ne söylesem az gelecek. neyse.var böle tipitipler.

söylediğin konuya baktım... allahın cezası iki çocuğu varmış:)bakamıomuş...çok zorlanıormuş... ne söylesem az gelecek. neyse.var böle tipitipler.

yorum yazarım ben bircok yere ilk defa yazıp yazıp sildim
ne cok kusmuk yazmıs dimi beni de en cok o rahatsız etti

yavrum sağlıklı olsaydı kucağımda olsaydı da kusmuğunu değil temizlemek yalamaya razıyım

yok sakın öyle düşünme bak diğer topikleri gez
daha hamileliği hiç tadamamıs belkide tadamayacak insanlar var
onların da canı var dimi
çok talihsiz bir olay yasadık ama gene hamile kalıcaz
bu sefer daha güzel olacak hersey

bu arada nereye gittin serikte mi antalyada mı

cnm o sarı akıntı bende çok oldu adetine gelince 40 ın çıkınca gelir ondan sonra düzenli olarak hr ay gelmesi gerekir.bitek çok gelirse kanaman o problem tabii gelmeyebilirde 6 ay.ama normali 2 hafta sonra falan adet olman lazım.cnm bide sezeryan olmuşsun hemen düşünme bence.benim bile 4.5 ay oldu haziranda düşünüyorum hamile kalmayı 2 doğum arası en az 1.5 sene olsun.sezeryan yaa bildiğin ameliyat nede olsa.tabii kendin bilirsin.

öncelikle hepinize tesekkür ederim.. 25 gün oldu ztn ameliyat olali/bebegimi kaybedeli, daha biraz sürer sanirim adetimin gelmesi.. insallah cabuk gelir insallah cabuk düzene girer. allahim hem cok üzülüyorum hemde cok istiyorum cünki gercekten en kisa zamanda hamile kalmak istiyorum bi boslugun icindeyim cikamiyorum bi türlü .. emir berkemin yerini tutamaz kesinlikle hic bi bebek ama cok büyük depresyondayim sanki benim tek carem tekrar hamile kalmak gibi sanki olursam kendimi ozaman toparlicam gibi ..
bende haziran temmuz baslamak istiyorum ozaman 6 ay olmus oluyo .. kisa bir süremi ??

Canım sen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman başla derim.Çünkü bizim için 6 ayın gemesi önemli olan.
Benim 6 ay geçtiği halde daha yeni yeni düzene giriyor adetlerim.

canım seni çok iyi anlıyorum Allah sabrını versin hepimize bende senin gibiyim yani yaşayan ölü işte benimde 51 gün oldu ama bana doktor 1 sene dedi bende 1 sene beklemeyi düşünmüyorum aslında çünkü bu acı beni günden güne kavuruyo

canım çok güzel dua bende gittigimde öyle oldum birden ben hastaneden çıkarken ek çokıkartıyolardı çok farklı bir duygu hemen anne nin yüzüne baktım kadın gülümsemiyordu bile ooof işte yaşadıklarımız bize neler yapıyo ben olsaydım falan filan inşallah iyi geçer haberlerini bekliyoruz

melekyavrum bitmedi mi hastalıgın nezaman gidiceksin doktora bende bu ara tekrar doktor araştırıyorum . bakalım herkes bişey söylüyo bizimkisi bu konuda biraz zor bir adam yani her duyduguna gidecekmisin diyo bilemiyorum sadece tek başıma mücadele ediyorum ve Allah tan yardım istiyorum.

CNMMM randevu almayı unutmustum
mesajını görünce aklıma geldi
yarın aksam üstüne aldım randevuyu, nasipse insallah yarın gidicem

Son düzenleme:
CNMMM randevu almayı unutmustum
mesajını görünce aklıma geldi
yarın aksam üstüne aldım randevuyu, nasipse insallah yarın gidicem

bugün genetikçi ile görüştük durumu anlattık bize ne dedi madem bebek tıpta yattı genetik olabilir dediler peki tıpta bebek ölmeden bu bebeğe kan alarak kromozomlarına niye bakmadılar dedi.aslında direk bebeğe kromozom analizi yapılsa anlaşılırdı dedi. 1 ay sonraya randevu verdiler 4 şubatta kromozom analizi için tekrar gideceğiz bakalım ne olacak. 75 gün olmuş bugün hala patoloji sonucu çıkmadı kızımın

doğru demiş doktor madem genetik dediler neden bakmıyorlar ya
gerçi baksalar ne olacakki o saatten sonra birsey yapabilrlermiydi ki
bebeğini kurtarmak için varmıymı bir tedavi sansı

benim doktorumda 1 yıl en az bekle dedi dün kontrole giittiğimde ama diğer doktorumda 6 ay dedi beklemeye gücüm yok 1yıl 6 ay erkenmi olur psikoljim çok bozuk ama kısmet olursa mayısta düşünüyorum senle bizim zaman aynı inş.aynı dönemde hamile kalırız birbirimizi takip ederiz rabbim herkesin gönlüne göre versin hala kendmi toparlayamadım etrafımda hamile görünce bebek görünce bebek kıyafetleri görünce vs.vs. ama olsun acıda yaşanarak zamanla herhalde öle diyor herkes nasıl hamile kaldığımda çok sevindiysem oğluşumu kaybettiğimedede üzülüyorum yanıyorm ciğerim yanıyor acısıda güzel yavrumun allahım herkese bol sabır versin rabbim dağına göre kar veriirmiş halimize binlerce kez şükürler olsun...

doğru demiş doktor madem genetik dediler neden bakmıyorlar ya
gerçi baksalar ne olacakki o saatten sonra birsey yapabilrlermiydi ki
bebeğini kurtarmak için varmıymı bir tedavi sansı

en azından bu durumun genetik olup olmadığını öğrenirmişiz ve bundan sonraki bebeklerde ona göre tedavi olunurmuş iş işten geçti zaten.ayrıca benim anlattığım bilgiler ışığında bi prof bana aslında ilaçla küçülebilirdi acaba doğru ilaçları vermediler mi dedi sen düşün gerisini ilgi alaka bu kadar tıp fakültesinde de iş yok ya net bi açıklama yapan olmadı halada yok.ve benim bebeğimin durumu ilk görülen bi durum araştırdım daha önce anne karnındayken bu şekilde hemanjiomu olan hiç kimseler yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…